Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
fausto #67085 üzenetére
Érdemes úgy játszani, hogy 10-12 1 drop és a többi meg jó midhunter lapok. Lehet az új rákot játszani a piratek ellen 2dropnak, grandmother stb. Szerintem két highmane kell legyen a legnagyobb és akkor eldöntheted, hogy két rinó, vagy két cult master. Én az utóbbival játszom és eddig elég jól működik.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
micafighter #67086 üzenetére
Én játszottam is ma egy ilyen druid ellen, először nagyon OP-nak tűnt a lap, de igen, belegondolva ez elég gyengusz. Persze a questhez nem kell teperni, meg van magától, de mire "magától" meg van, addig aggro ellen már úgyis eldőlt a meccs, control ellen úgyis a jade a lényeg. Ezen kívül a lap csak egy soft-taunt, én első olvasatra azt hittem, hogy ez végérvényes effect, de nem, csak amíg kint van a lap. Szóval ha kirakáskor épp nincs tele a kezed minionnal, akkor nem sokat ér. Kicsit win more érzésem van.
Más
"Ez a rugó quest nem op kicsit se. 4-6 körre kész vannak utána csak nézel mint rozi a moziba. Grat blizz."
Visszakerestem a topicban, hogy hányszor szerepelt, hogy a rogue használhatatlan lesz, de ha nem is az egész class, akkor a quest biztosan
[1], [2], [3], [4], [5]Plusz a kivétel, aki megírta, hogy ez akár játszható is lehet
[link]
-
Chumlee
senior tag
10160 dustom van . Tudnám mire költsem....
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ja igen a skip turn one lemaradt, mert ha teljesiteni akarod a questet hamar, akkor ki is teszed ugye turn one.. Szóval 5 mana 8/8, start with 1 less card and skip turn one
És a követelmény még mindig nincs belerakva
Ugyhogy inkább hagyjuk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
5 mana 8/8, ami mindig a kezdőkezedben van és csak a 7. kör után nyomhatod el. Érdekes lap design lenne.
-
csizi90
aktív tag
válasz
Ráadsul mostmár quest nélkül is lehet 5 mana 8/8-ed ha olyat szeretnél, nem attól lesz jobb a pakli.
-
NyxNyxNyx
addikt
Birom az ilyen lethalokat. Szegény-t megszivatta a mirror entity.
Gyuri27: Most nyomtam vele, "broken" ,de nem vagyok benne biztos, hogy tier 1 lesz. Vannak gyengéi.
-
Gyuri27
félisten
Ez a rugó quest nem op kicsit se. 4-6 körre kész vannak utána csak nézel mint rozi a moziba.
Grat blizz. -
BrukoMisike
tag
Az arénázós accomon az 5 ingyen pakkból a 2.-ban volt egy ilyen:
-
fausto
addikt
Bontottam egy hunter quest-et, próbáltátok már? Mennyire életképes az erre épülő dekk?
Ma még nem volt sok időm bontás után játszani, de összedobtam egy dekket, így elsőre nem vagyok lenyűgözve. A quest hamar megvan, de utána kifogy a kezem és ha nem jönnek egymás után sorra a kis raptorok, akkor bajban vagyok (és általában nem jönnek) Amin gondolkozok:
- szerintetek egy ilyen pakliba érdemes kézbuffolós lapokat berakni, hogy az 1 manás lények ne jelentsenek akkor hátrányt?
- hogyan oldjam meg a laphúzást? Starwing buzzard-ra gondoltam, de nem nagyon bízok benne, Tol'vir Wardent meg játszok benne. Trackinget nem raknék bele, nem szeretek eldobálni lapokat
- Thundra Rhinot raknátok bele?Köszi előre is!
-
h3lios
addikt
Egyet kell, hogy értsek... A murloc shaman simán tier 1 lesz... Soha nem fogy ki a keze és röhejesen könnyen teljesül a quest.
Amúgy izgi meccsem van 1 Quest mage ellen... Zsinórban a 4. ice blockot ütöm le róla... (seems legit).
-
nepszter1
addikt
válasz
callmeakos #67077 üzenetére
Tegyük fel nekem megvan vásárolva a szárny de viszont nem csináltam meg, ha most meg csinalom utána be tudom törni a lapokat?
-
h3lios
addikt
Legalább a Murloc quest-et könnyű lesz nerfelni, ha sz.r van a levesben. A Summon-t átírják play-re és levesznek a mennyiségből 2-t. És akkor nincs probléma.
-
nepszter1
addikt
Milyen lapok kerültek ki a standardbol ezzel a kieggel?
-
micafighter
nagyúr
Gyanusan az év videója
[link]
-
rocket
nagyúr
Mar csak 4 honap es jon az uj kiegeszito
-
Azt hiszem meg is van a t1 már most... úgy hivják hogy Murlock Shámán
Már most hasonlít a face hunterra, ahhoz se kellett semmi ész csak tolni, ez ugyan az csak sok murlockod van readásúl, quest gyorsan mevan.
Én most quest Warival és Elementál Shámánnal tolom és eddig elég érdekes, gondolkodni is kell, igaz lassabb játék de eddig tetszik
-
Prof
addikt
US 8 ingyen pack semmi jo, Asia ugyanaz, EU 5.-ben volt egy Pyros vettem meg 12-ot es jott egy Open the Waygate :d.
-
NyxNyxNyx
addikt
Akinek akad a játék a gépén, annak az újrarakás megoldotta? Egyre lassabb. Most nyomok egy scan and repairt, de mindent jónak észlelt.
-
h3lios
addikt
Csináltam 1 Water rogue-ot amivel hihetetlen élvezetes a játék. Sherazin is tökéletesen illik a pakliba, nagyon örülök, hogy kinyitottam. Rohadt bosszantó tud lenni, hogy simán újraéled 1-2 alkalommal a játék során. A mimic pod pedig majdnem minden rogue-ban kötelező, mert gyakorlatilag 1 Arcane intellect 2.0, csak jobb mert kapsz + lapot és nem a paklid fogyasztod. Itt nagyjából mind 1 mit húzol, mert a burstnek - murlock-nak örülsz.
-
salaam
senior tag
válasz
szupermacs #67060 üzenetére
Be tudsz lépni és új karaktert is tudsz indítani teljesen ingyen, lvl20-ig.
szerk.: Ja hogy meg sem nézted, úgy valóban nehéz.
-
szupermacs
veterán
válasz
ígyvanferi #67064 üzenetére
Majd otthon megnézem. Úgy tudtam, hogy ha egyszer előfizetek akkor onnantól nincs belépés ha nem él a subscription.
(#67062) NyxNyxNyx: A mostani WoW már nekem is szenvedés lenne.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Olyan nincs, be kell tudj lépni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Mert azt akarják, hogy játsz a játékukkal? Nekem brutális szenvedés volt összeszedni azt a 20 lvl-t, de a hős tetszik, szóval nem gáz.
-
SLYM
veterán
Láttátok már? [link] Nem semmi. Kaptam ma egy rakat dustot, mert wild lett pár lap, gondoltam ideje teljessé tenni a TGT kieg lapjait is, pár epic kell még a teljességhez. Olyan jó érzés volt 800 dustért Poison blade-eket kraftolgatni
-
NyxNyxNyx
addikt
49 pack 3 legendary (druid quest, rogue quest, Ozruk) és 12 epic. Nem rossz, mindhárom legendaryt szerettem volna, főleg a Rogue questet. Pity timer szerint lassan jöhet a következő, mert az első ~20 packban volt mind a három legendary.
-
saen
veterán
válasz
BrukoMisike #67057 üzenetére
Nyitni fogsz 80 paklit, játsz azokkal a lapokkal amit kinyitsz. Meg lesz a legtöbb common/rare, lesz lehetőséged bőven.
-
BrukoMisike
tag
válasz
fogtunder #67056 üzenetére
Nem tudom még milyen lapjaim lesznek, mert jelenleg melóban vagyok, csak mondom nézek már olcsóbb deckeket (1000-1500 körül). Ha hazaérek nyitok 80-85 pakli között valahol, abból gondolom jön majd rendesen dust is. De akkor egyelőre még várok, bár már kezdem unni. Decembertől farmolok erre a kiegre, nem költök semmire, kezdett már unalmassá válni a játék, most meg megint várjak 1 hónapot, hogy megtudjam mit érdemes legyártani...
Ha 1 hónap múlva sem lesz semmi értelmes deckem, amivel létrázni is lehet szerintem kukázom ezt a játékot. -
fogtunder
nagyúr
válasz
BrukoMisike #67053 üzenetére
ne kraftolj még semmit, ha nagyon nincsenek semmihez lapjaid, inkább arénázz egy-két hétig, addigra leül a meta egy kicsit, közben legalább nyitsz pakkokat is.
-
Kanczy
veterán
válasz
BrukoMisike #67053 üzenetére
Ne hagyd magad megtéveszteni, még senki nem tud semmit. Legalább 1 hónap, mire kicsit beáll a meta, és konzisztensen jó paklikat fogunk látni.
-
BrukoMisike
tag
Ezek közül az olcsó deckek közül melyik az, amelyiket a legérdemesebb lekraftolni?
Volcanosaur OTK Priest - 1000 dust
Un'Goro Cheap Mage - 1160 dust
[14-2] CHEAP EASY WIN Hunter - 1320 dust
The Militia Paladin - 1660 dust -
tomi20100
tag
40 db packból: 1 Legend, 9 Epic
Pont a 40.-ben volt a legend (Tyrantus). -
8 packet nyitottam: 1 legó /pala q/ illetve 2 epic.
-
Kari1
aktív tag
Végre lett egy jó nyitásom.
73 db pack-ból
5 db Legendary (Tyrantus, Marsh Queen, Pyros, Fire Plume's Heart, King Mosh)
18 db Epic (ebből 3 db golden) (sikerült kettő trotollan-t is nyitni ezt szvsz vmi fun mage-be majd kipróbálom
Még 3 golden rare és 5 golden common lett.Egyelőre a taunt warriort próbálgaton, explore ungoroval. Még nagyon kezdetleges de az laátszik hogy pl a grimy gadgeteer elég jó bebe. Ha nincs direkt leszedése vkinek akkor a tauntok miatt minionnal nem tudja leszedni. Egy másik taunt warrior ellen vagy 3-4 körig fent volt csináltam is egy 10/9-es és egy 8/7-es korkront.
Most kb van 7-9k dust-om de a ragnaros + sylvanasból kapott dustból szerintem antonidats és grommash-t fogok krafotni.
-
saen
veterán
válasz
fogtunder #67048 üzenetére
Topic-okat olvastam és többen írták, hogy nagyon jól haladnak vele.
Egyébként egy pakli sincs még véglegesre csiszolva, rengeteget fognak változni még. Nekem bejött az elemental shaman eddig, de borzasztó unalmas, meg elkezdtek jönni a warrior questek amik nehéz neki. Most próbálgatom a murloc questet, eddig 1-1. De ez se minta, mert mindkettő a rouge quest ellen ment... Asszem még 29 win kell shamannal, alig várom, hogy vége legyen
-
fogtunder
nagyúr
ömm, és azt hol? merthogy reggel ránéztem a paklik miatt, de ilyennel nem találkoztam.
illetve próbálgatom a Trump féle elemental sámánt, ez a jade/elemental keverék nekem nagyon nem jön be, egy csomószor kell hülye döntéseket hozni a jade lapok miatt, nem hiszem, hogy ez lesz a végleges formája a paklinak.
(#67047) szupermacs: új hőssel kell, meglévő nem játszik, előfizetni nem kell, 20-as szintig ingyenes a wow egy ideje már. nekem nincs is meg, mert kb 3 óra után halálra untam magam a fetch questektől és uninstall lett a vége.
-
szupermacs
veterán
Olvastam erről a hősről, hogy WoW-ban el kell érni a 20-as szintet, hogy megkapjam. Nem kaptam meg, pedig már 1 évvel ezelőtt is toltam a játékot és volt 100-as szintű karim. Újra elő kellene fizetnem, hogy felhúzzak egy karakter 20-ra a mostani accomon azért, hogy megkapjam a hőst, vagy mi a megoldás?
-
csizi90
aktív tag
Nekem 82 pakkból 3 quest (Rouge, Shaman, Paladin) és 21 epic(1 golden). Csak nekem tűnt úgy, hogy az epicek egy kicsit gyakoribbak lettek?
A Quest rouge-t raktam össze, eddig tetszik, bár 1-2-re állok főleg brutal missplayek miatt.
-
h3lios
addikt
Thijs Murloc Shamanozik. Rendre turn 4-5-re végez a 10 murloc summonnal.
Végül 10-3 lett a vége. Még mindig erős a Jade Druid és az új teknőc + a choose one-os lap nagyon jól illik bele. A Quest meg olyan whatever alapon befér. Úgyis elérik a gólemek az 5/5-öt.
-
DJGABI
addikt
42.-re kuplunganya zavas
Maiev ezzel a dinomacy nélküli dinomacy hunterrel lett meg [link] (am így is egész jó nokappa)
-
fogtunder
nagyúr
miért kezdett el hirtelen mindenki huntert játszani quest nélkül?
-
h3lios
addikt
A Druidot csak ajánlani tudom ! 7-1-nél járok...
-
DJGABI
addikt
magyar srác, kb ilyesmivel tolja: [decklist]
-
h3lios
addikt
Thijs aratott murloc - token druiddal.
Finja nagyon beteg innervate-el.
-
whitezo88
nagyúr
Fel napja van kint a kieg, varjunk meg vele mi hanyas tier. Chakki valami 97% winratet csinalt quest shamannal.
-
DJGABI
addikt
válasz
Shadowguard #67024 üzenetére
valami cheapo zoo decket csak össze tudsz rakni. amúgy nekem is ez a bajom, így h nem nyitottam semmit, a régiekből kéne építeni vmit. pirátwarri megy még talán
PS: streamet nézek, ez a questrogue kegyetlen erős lett.
-
itldj
aktív tag
Gondoltam lesz ma kis időm melóban, telefonról kibontom a ~90 pakkom. Erre kiderül, hogy goldból a mobilos kliensben csak egyesével lehet vásárolni.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Shadowguard #67024 üzenetére
Amúgy kell a win? Nem csak annyit ír hogy play? (Sajnos már nem emlékszem + nem is figyeltem)
-
h3lios
addikt
4-0 Jade - Quest Druiddal
-
Shadowguard
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
én most hunter quest miatt marsh queent nyomtam, a trump féle listával nagyrészt, csak genzot nem voltam hajlandó lekraftolni, a helyett van bent valami extra 1 drop, illetve a két rat pack helyett a 4 manás dr farkas. többnyire 5-6. körben kész a quest, utána meg RIP ellenfél. viszont egy quest rogue iszonyatosan elkente az arcom az előbb, nagyon szarul húztam, ő meg aránylag jól.
-
SLYM
veterán
19 pack, 4 epic. Nulla golden card. Oszt viszont látásra.
salaam Magadtól raktad össze vagy valahol neten is fent van ez a deck? Kipróbálnám. (látom köv postban ott a deck)
-
salaam
senior tag
Ázsiai szerveren is letoltam a tíz nyitásom, összeraktam egy murloc sámán paklit. Hihetetlenül erős és nagyon fun, szerintem ez a továbbiakban is jó lesz, csak a listán kell majd finomítani. Nagyon tetszik
-
h3lios
addikt
LUL bejött a tippem, ami a druid quest-et illeti.
A jade summon is beleszámít, szóval minden jade druidba mehet majd 1 quest. Gyakorlatilag 1 slot-ot veszítesz csak el, viszont nem 1 agysebészet 5 fölé hízlalni őket. A jutalom pedig már önmagában is megéri, mert 5-ért egy 8/8-as minion már magában jó. És akkor még az effektet nem is néztem.
Itt 1 kezdetleges lista, lehet csiszolgatni majd.
Igazából ami nagyon hiányzik majd a 2 drake és a living roots, majd meglátjuk mennyire lesz életképes így a druid.Pont most aláztam meg vele 1 Discard Zoo-t.
-
hyperspace
őstag
Jól jön ez a 4000 dust, amit adtak. Lassan elkezdem a pakk nyitogatást én is. De én csak az ajándék 8-at + 25-öt fogok.
-
DJGABI
addikt
41 pakk
-1 legó (szintén Lyra....)
-11 epiclegsz*rabb nyitás nekem is
-
Kanczy
veterán
32 pack 1 lego (Spiritsinger Umbra), 6 epic. Kb. okés a dolog.
-
Genji
őstag
131 pakk 6 lego (Sherazim, Tarim, Umbra, Warrior quest duplán, Shaman quest). Nagyon nem vagyok elájulva, de volt már ennél rosszabb is.
-
SLYM
veterán
Ez az adapt mit jelent?
-
pachito
őstag
35 nyitás, zéró legendary. Well played Blizzard, well played. Eddig mindig 30 körül nyitottam, a min. 2 legendary volt, GvG és Old Gods esetén 3.
Hát, ez kurvára fájt, azért legalább 1 jöhetett volna...amilyen a szerencsém nyitok egy szutyok Ozrukot pity timerre...kraftolhatok le mindent dustból...BabyRage -
DopeBob
addikt
50 pakkből 1 legend... az is a pala
-
jr1994
addikt
8 pakk: 1 epic: Dinosize
2 common van amiből 2-nél több esett.Mehet az aréna
-
tPedro_
őstag
37 pakkból 6 epic (egyik golden) és 1 legendary (The Marsh Queen), az is az utolsóból. Nem túl fényes.
Volt még ezen kívül 3 golden common és 1 golden rare. -
fogtunder
nagyúr
na sárcok, életem nyitása volt a mai. 63 pakkból:
The Marsh Queen
Awaken the Makers
Lyra
The Caverns Below
Sherazin
Kalimos
Lakkari Sacrificeés 23 Epic, ebből egy golden Tortollan Primalist. ebből egyébként nyilván nyitottam két simát is. nem pont azok a lapok, amiket szerettem volna, de dust értékben szerintem soha nem volt ilyen jó, egy elemental shaman majdnem ki is esett egy az egyben.
-
salaam
senior tag
25 pakkból Umbra, meg néhány jobbacska epic. Venni úgy sem fogok, lecraftoltam a hunteres dolgokat, szóval quest midhunter (és/vagy aggro questhunter) - zoo - murloc paladin - pirate warrior és a dirty rates jade sámán, amivel ebben a hónapban laddereztem lesz néhány hétig, amíg kiarénázom a lapokat
-
quex
tag
59 paklit nyitottam reggel. Körülbelül a tizedik pakli körül volt az első epic, a 27. körül az első legendary, és addigra összesen még csak 3 epic-et kaptam. Na, gondoltam ebből már nem lesz semmi. Aztán a maradék kb. 30 pakliban még 5 legendary volt. Ráadásul mind olyan, amit ki szerettem volna próbálni. Szóval a vége jóval a várakozásomon felüli nyitás lett.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Shadowguard #66990 üzenetére
Miért annyira lehetetlen nyerni 10 meccset casualban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest