Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Hurrá visszatért az eddigi legszarabb brawl, ahol minden egyes minion elkasztol 1 random spellt a kijátszásakor.... Persze random targetekkel, lehet most meg sem csinálom, mert legutóbb is 1 kisebb agyvérzés kellett hozzá, hogy meglegyen.
-
KaraDani
addikt
Rank4 plays: T4 stampede + unleash (5 minionom volt kint) +concede
-
sagem
addikt
válasz
ThySoul #68295 üzenetére
"sajnálja a BM-t "..ja mégis egyfolytában nyomja. Egyébként nem értem egyeseknek miért vicces a BM, persze amíg a streamerekneknél is ezt látják, hogy ez a menő addig mit várunk, ugyanez igaz az emote spamelésre is, bár ez utóbbit legalább a streamerek nem csinálják..
-
ThySoul
senior tag
válasz
tomazin #68277 üzenetére
Vannak pozitív meglepik is azért. Múltkor játszottam elemental shaman ellen, ritka sz@rul húztam ő meg tökéletesen, emellé még BM-elt is. Na mondom meccs után elküldöm melegebb éghajlatra, erre rám írt hogy jó meccs volt, csak szimplán szerencséje volt, sajnálja a BM-t és örül hogy végre olyan rugó ellen játszott ami nem quest. Vagy kiskariban vertem lockot azért mert 1hp-n rámcsapott jaraxxussal, ífy aktiválódott az ice barrier(ha nem teszi meghalok kövi körbe fatigue miatt, hiaba volt ice blockom) meccs után bejelöltem, leirtam hogy nyerhetett volna, erre megköszönte a tippet és sok sikert kívánt.
-
itldj
aktív tag
Megint random fiesta brawl ismétlés lesz, servant of yogg-saron' tryouts. Akár dobálhatnánk d6-al is, mert semmi befolyásod nincs a meccs kimenetelére, de legalább 6x neki kellett fussak, hogy hatost dobjak.
-
F-ECT$
titán
válasz
BrukoMisike #68292 üzenetére
Én most ezt futtatom, igaz van benne 4 epic, de nélküle is teljesen jó a deck. Cserék:
-Hungry Crab (főleg, ha nem jön szembe sok murloc): Fiery Bat
-Rat Pack: második UTH, Deadly (taunt wari ellen), Shaky Zipgunner, Terrorscale StalkerÁltalános cserék: Knife Juggler, Dire Wolf Alpha.
-
BrukoMisike
tag
Én midrange hunterrel nyomulok, jelenleg rank 14, 0 csillag, rank 13, 2 csillagig sikerült vele lejutni pár napja. Eredetileg ezzel mentem, de átalakítottam kicsit erre. Ahogy nézem neked még hiányosabb a kollekciód, mint az enyém. Nem tudom mennyi dustod van, de szerintem ezt a midrange huntert próbáld meg összerakni. Nézd meg mi van meg belőle, mi hiányzik, és a Savannah Highmane-t, Eaglehorn Bow-ot, Alleycat-et mindenképp ajánlom lecraftolni.
-
F-ECT$
titán
Nem túl jó a pakli, főleg az ilyen lapok miatt: Bestial Wrath, Infest, Boar, Dragonhawk, stb. Persze a készletedet elnézve látom, hogy nem tudsz csak jó lapokat beletenni, de ha a Hunterrel tetszik a játék, akkor legalább 1 Bow-t, és a 2 Highmane-t le kellene craftolnod.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bazsi1987 #68287 üzenetére
Kevesebb idő lett volna megkeresni, mint ide beírni...
-
lm83
őstag
Esetleg valaki megnézné nekem ezt a Hunter paklit
Ezzel próbálkozom, néha jól megy vele, néha nem. Tegnap sikerült végre 16 -os szintig eljutni vele. Előtte max 18 3* aztán vissza le 19-20 ra.
Szoktam benne cserélgetni de sok nincs sajnos..
Ez a készlet van hozzá -
Alexxxis
aktív tag
80G küldi párt keres EU-n.
19:00-20:00-ig fogok ráérni a lebonyolítására -
válasz
Bazsi1987 #68279 üzenetére
Az esetek nagy részében nem történik semmi, vagy a végén egy well played váltás a meccs megköszönéseként, úgyhogy nem kínlódok vele. Ha valaki sokat magyaráz, akkor kap egy némítást, meg ropeot.
Nagyon jó eddig a mai murlocpala statom r4 5csillagról r5 4csillagon vagyok vele. (mondjuk tegnap meg ez a pakli vitt fel) -
fogtunder
nagyúr
válasz
ThySoul #68276 üzenetére
ellenem ma egy taunt warrior csinálta ugyanezt, pedig nem én voltam az a hülye, aki 6HP-n arcba lőtt hero powerrel, miközben volt fent egy erősen eye for an eye gyanús secret.
amúgy quest rugóval kb. lehetetlen haladni, pedig ahhoz lenne kedvem, csak ha nincs 5. körre kész a quest és prep a kézben, akkor kb. esélytelen.
-
Miért érzi a quest rugó, hogy thank you-znia kell, mikor elver engem murloc palával?
btw feladtam a meccset, megkaptam a 10goldot a 3. winért és szépen beszámolta a küldimbe is winként.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
kchryss #68266 üzenetére
Valóban nincs Sylvanas - Alleria interakció... pedig adná magát, csak így már tuti nem lesz, hogy Wildba átrugdalták.
Cairne - Garrosh interakció viszont a kedvencem marad egy ideig. Általában az interakciók viccesek vagy enyhén easter eggesek, Cairne viszont leüvölti a board túlfeléről Garrosht
"Garrosh! You are not fit to rule the Horde!"
-
fausto
addikt
Az Ungoros megjelenéskor volt egy ilyen a patch notes-ban az új quest-eknél:
Free Card Day!
Have a free card on us!
Rewards: Fight PromoterErről lehet tudni valamit?
-
rocket
nagyúr
Balanced
-
Scale
őstag
válasz
balisz #68250 üzenetére
Én tegnap értem le hunterrel r5-re de már 4 csillagon vagyok ott is, nálam is hunter bizonyult gyors grindnek, én ehhez a listához képest ezeket játszom: -2 fiery bat, -2 rat pack, -1 dire wolf alpha, +1 bow, +1 tundra rhino, + 2crawler, +2 deadly shot (taunt warrik ellen számtalanszor vezetett győzelemre, le nem cserélném őket semmire de más kasztok ellen is teljesen jók, még pirate warrik ellen is
)
Nagy grat a legendhez
-
kchryss
veterán
válasz
Mister_X #68257 üzenetére
Összefoglaló nincs róluk. Ezeket találtam hirtelen:
Varian vs Anduin - Your skills are growing, Anduin.
Vol'jin vs Garrosh - Who be da Warchief now? Heh, heh, heh.
Brann vs Magni - Oh, brother! Have you heard from Muradin lately?
Finley vs Morgl - Hello, old friend! Let's meet for tea after the match, shall we?
Fandral vs Tyrande - You will lead our people to ruin!Sylvanas -> Alleria interakció van már? Wiki szerint nincs, de lehet hogy azóta már betették a játékba.
Toast-nak van egy videója ahol azt vizsgálja melyik interakciókat kéne betenni: Adding New Card Interactions to HearthstoneIlletve találtam még Karazhan interkakciókat, de ezek minion vs innkeeper és minion vs minion interakciók. Mondjuk a Malchezaar vs Jaraxxus nagyon jóra sikerült.
39 Secret Interactions in One Night in Karazhan -
tomi20100
tag
80q csere eu.
-
BrukoMisike
tag
A szavazásért járó MSOG pakkot mikor kapjuk meg?
-
Mister_X
nagyúr
Van amúgy egy videó, ami összefoglalja a speckó minion szövegeket? Tehát, hogy mit mondanak, ha egy bizonyos hős ellen vannak kijátszva. Csak hármat ismerek (Illidan -> Malfurion, Cairne -> Garrosh, Sylvanas -> Alleria), de gondolom van több.
-
balisz
senior tag
Én ezt használtam, de azt gondolom, hogy Hunter esetében nincs legjobb vagy legerősebb deck list, sok a hasonló erősségű kártya, személyes preferencia vagy meta alapján bőven lehet rajta változtatni.
(#68249) whitezo88:
Az én szerencsémmel az a Rat-el soha nem találkozna, mindig a kis piszkokat kapja ki, pedig úgy megérdemelek a Turn 2 Rat-ezők a Highmane-et.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
balisz #68248 üzenetére
Szep volt, egyszer mindenkepp erdemes kiutni legalabb a hatlap miatt. Hunti listre enis kivancsi vagyok mert ezerfele van. Enyemben pl van Dredd is, tud meglepit okozni ha nincs removalja. Rat ha kikapja akkor meg lecsapja es ingyen 9/7.
Btw nemeteket szepen kipicsaztak a hgg-n. Talan ha Gwent lett volna...
-
balisz
senior tag
válasz
mhmpista #68244 üzenetére
Köszi mindenikek!
Szerintem sajnos nem jár érte semmi plusz igazán a card back-en kívül, csak talán egy golden common a rank 5-höz képest, ami +40 dust. Szóval igazán nem is éri meg, legfeljebb a presztízs miatt, meg persze ha pontokat akarsz a jó legend rank-ért. De én attól persze én még pár ezerre vagyok.
(#68247) Bazsi1987:
Kicsit később adok egy deck list-et, csak még be kell lépnem még le kell fotóznom.
A Freeze Mage egyébként a legújabb Laughing féle lista.
-
balisz
senior tag
HS pályafutásom első Legend rank-ja!
Rank 5-4 Aggro Druid, Rank 4-2 Midrange Hunter, és végül Rank 2-Legend Freeze Mage. Midrange Hunter-el is jó volt a winrate-em, de végül úgy döntöttem, hogy azzal a deck-el akarom elérni a Legend-et, amivel eddig a legtöbbet játszottam összességében.
Érdekes egyébként , hogy Standard-on jobban lehet haladni Freeze Mage-el mint Wild-on, annak ellenére, hogy ott jóval erősebb kártyák is rendelkezésre állnak. Mivel a ladder nagy része Pirate Warrior ezért csak Rank 2 környékén toporogtam ott, hiába álltam pl. Shaman ellen 12-0-ra. Szóval mostanában senki ne akarjon komolyan Wild-on játszani, mert élvezhetetlen, legalábbis magas rank-on. -
whitezo88
nagyúr
Draftoltam egy 69.9 maget NA-n. Malygos, Flamestrike, Blizzard, 2 Fire Portal, fireball, frostbolt. Talán lesz 2 win a szerencsém ismerve...
mod: [link]
-
h3lios
addikt
Találtam 1 ZSENIÁLIS videót !
-
aerosmith
őstag
válasz
filkor.tomi #68236 üzenetére
ment inv!
-
filkor.tomi
kezdő
80g küldit cserélnék! Chaos#23528 EU
-
sagem
addikt
válasz
jr1994 #68233 üzenetére
Nekem is tetszik, fun vele a játék, csak nálam az eredményessége nem volt az igazi, más paklikkal felmentem r2-ig, de ezzel én csak stagnáltam vagy visszafelé csúsztam
De ha szűkös a craftolási lehetőséged akkor tényleg ne ezt szerezd be, már ha fontos neked a létrázás is
-
-
ígyvanferi
addikt
80g-t még mindig szeretnék cserélni. PÜ me!
-
sagem
addikt
válasz
h3lios #68229 üzenetére
Bírom ezeket a szériákat..de ez mind csak luck..többnyire. Ezt a miracle priestet már több napja játszottam r4 környékén eu-n és gyakorlatilag csak szenvedés vele
Vagy tökéletes húzás kell hozzá (de úgy melyik paklival nem nyersz..) vagy nagyon buta enemy..
Sokkal jobb, mint a silence priest, de ha nincs meg a húzás csak futsz az események után vele.
De lehet, NA-n jobban megy,a hearthpwn-on mindenhova 60-70%-os Winrateket irkálnak az ilyen paklikhoz, és az mind NA..eu-n a közelében neincsenek annak az átlagnak vagy csak én vagyok nagyon béna -
Balesz1899
aktív tag
Én ugyan csak a brawlban tudtam kipróbálni, de kb 12 meccsből kifarmoltam 2db 5 wines questet. Én pont a legyártásán gondolkozom
-
h3lios
addikt
Scamaz épp miracle priestet játszik NA-n. Rank 3-ról indult 13-0-val áll jelenleg ezzel a paklival:
Annyira vicces látni, hogy mindenki szétfikázta lyrat közben az egyik legbrokenebb legend lett...
(#68228) Mister_X
Standard-en kuka a priest quest. Mivel nyersz ? Mármint nyilván az aggrot kis szerencsével megfogod, de 1 midrange - control pakli megaláz. Annyit tudsz csinálni, hogy pakolod az 1/1 card draw deathrattle minionokat. Aztán jön N'zoth és meghalsz fatigue-ban. Persze ott a 2/6 és a shade, de reálisan nincs erős lategame-ed. Ja arról már ne is beszéljünk, hogy 1 dirty rat megaláz, ha kikapja amarát vagy N'zoth-ot.
Wild-on teljesen más a szitu, mert a Shredder - Belcher vonalon nem megy át csak az ultra aggro. Umbra-val pedig elég beteg dolgokat lehet csinálni.
-
mhmpista
aktív tag
Nyitottam egy arany priest questet ami szép és jó de kb semmim Nincs hozzá. Még nzotom se. A deathrattle lego se, egyszóval nem tudom játszhatóvá tenni.
Szerintetek tölthető?Vaancleef lenne jó, talán azt gyártanám le.
Amúgy nemrég nyitottam arany legot. Megis lepődtem hogy beadta. Talán 3al ez előtt a hemet lett arany. Azzal a következő kieget megvárom ha igazatok lesz benne hogy nem játszható akkor azt is töröm. Neki adok egy esélyt.
-
KaraDani
addikt
válasz
fogtunder #68218 üzenetére
Nem úgy van az beleépítve. Amikor kézzel indít a streamer reklámot addig én valami alap hátteret látok csak amit beállít. Soha egy reklámot nem láttam még twitchen vagy youtubeon a saját otthoni meg céges gépemen.
(#68221) F-ECT$: Egy másik játékkal kapcsolatos streamen pont téma volt valamelyik nap. A streamert kérdezték, hogy miért nincsenek reklámok (kb 1000 fő körüli átlagnézettség), ő mondta, hogy ő utálja őket, szóval az ő streamjén nincsenek kész. Szóval ez tuti az ő döntésük.
-
saen
veterán
válasz
KaraDani #68214 üzenetére
Én szivesen támogatom azt akit nézek azzal, hogy nézek némi reklámot. Egyszerűen a youtube nálam pl totál pofátlan lett, már több volt a reklám, mint ami érdekelt. A twitch az csak hullámokban támad, de amikor igen akkor az is az agyamra megy. Lehet megnéze ezt a streamlinket, de azt inkább azért, mert egy szar a twitch oldala...
-
EmptyParadox
senior tag
Androidra van AdAway. Bár most ezzel az új rendszerrel fogalmam sincs mi van.
Vortex-et is meg lehet próbálni. Vagy legrosszabb esetben hls-en keresztül MX Playerrel (vagy más hls-t ismerő lejátszóval) lejátszható a stream, csak akkor a linkekkel kell szenvedni.Bár, ahogy KaraDani írja, megfelelő filterekkel szerintem nem kéne látni reklámot. Csak Twitch Clipeket szoktam megnyitni néha, ott sem láttam még reklámot, mint ahogy Youtube-on sem.
-
itldj
aktív tag
válasz
EmptyParadox #68210 üzenetére
Az a baj, hogy 99%-ban telefonon / tableten nézném, ott meg semmi alternatíva nincs...
-
F-ECT$
titán
válasz
EmptyParadox #68210 üzenetére
Ez a mobilos nézésen nem segít.
Btw szerintem csak idő kérdése, hogy a YT is átálljon ilyenre.
-
EmptyParadox
senior tag
-
h3lios
addikt
Engem sem zavarna, ha nem az adás helyett nézném, hanem amellett 1 ablakban jelenne meg. F1-es futamok alatt is meg lehet oldani, hogy kis ablakba leugrik az adás és addig a reklámot látod nagyban. Arra a fél percre... Itt fogják és kioffolják a rákba amit néztél, hogy nesze itt van 1 kis ungoro reklám nézzed te gyökér...
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #68205 üzenetére
Egyébként a twitch ezzel saját magát fogja tönkretenni.
Nyilván tök f.sza, hogy támogatom az adott illetőt, azzal hogy megnézem a reklámot, de kicsit messzire mentek. Telón pl. sokat nézek adást, és minden egyes stream váltáskor bedobja azt a nyomorult ungoro reklámot ami 30sec hosszú. Sokszor inkább fogom és kinyomom a rákba, mert annyira triggerel, hogy nem ér annyit az egész, hogy végignézzem 3214125. alkalommal is.Pont ezért nem nézek TV-t már 4 éve, mert elegem van abból, hogy minden percben az arcomba tolnak 2 tucat reklámot. Ráadásul mivel csak HS-t nézek twitch-en ezért csak azt az 1 szerencsétlen reklámot nyomják 0-24...
Amúgy a TV-ben még 1 dolog, hogy megáll a műsor a reklám idejére, de itt pont takarja a reklám az élő adást. Múltkor néztem valamelyik nagy streamert és nem csak a csatlakozáskor, de műsor közben is bedobta az ungoro AD-t ez a fos. Ha 1 pont érdekes / vicces jelenetről maradok le miatta neki is vágom a telefont a falnak...
Rühellem ezt a megoldást és hihetetlen szar megoldásnak tartom a twitch részéről, hogy így próbálják tömni a saját zsebeiket (is). Aki akar az már most is tudja támogatni a streamereket, gondolom twitch prime-al nem kapsz reklámot... -
lm83
őstag
Hát én a kanadaiakat választottam
-
F-ECT$
titán
válasz
Bazsi1987 #68203 üzenetére
"First, the bad news: Twitch ads will no longer be blockable
Twitch is starting to roll out a new advertising platform specifically designed to circumvent ad blocking. As we understand it, they will begin inserting ads directly into the video stream the way broadcast TV does. The folks at EasyList have confirmed that this makes blocking the ads impossible without also blocking the video." -
Bazsi1987
őstag
Twitchen a reklámot nem lehet valahogy kikapcsolni?😁 Kiborulok tőle😁
-
mhmpista
aktív tag
válasz
BrukoMisike #68200 üzenetére
Én meg megvenném. 11honap az azért sok játék. Ár érték arányban akkor is megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest