Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Aktív témák
-
TCr
veterán
Gyerekek, pont a HD hangokat szeretném kicsalni a laptopból.
Alap DTS és DD hangok megvannak, képminőség tökéletes. -
Warter
addikt
válasz
Gál István #28796 üzenetére
Ha nem fontos a HD hang, akkor Oplay R1. Az 20 körül meg van.
-
TCr
veterán
válasz
#09634560 #28794 üzenetére
Párezer Ft a különbség közöttük, akkor már inkább kispórolnám valahogy a Dune-re.
Popcornról egész jókat olvastam (HD hangokat viszont nem tudom, hogy tudja-e?), de az Eminentről már nem annyira...Szívesen vennék ilyen kütyüket, meg NAS-t is, de amíg nincs ezekre keret, addig próbálom a maximumot kihozni abból, amim jelenleg van.
-
TCr
veterán
Mobility Radeon 5470.
Gyártó oldalaIntegrated HD audio controller
- Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
- Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats -
KisApám
addikt
Volt már valaki mehallgatni, vagy másodkézből hallotta-e már ezt, hogy milyen?:
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #28783 üzenetére
igen,mert nagyon jó a marketingje,és webáruházként is üzemelnek Streamék.
árához képest egyébként tényleg rendben van.
amikor én hallgattam őket,többet szántam rá,és emiatt akikkel nálam versenyzett,meg amire én vettem,arra nem volt jó.
dögös hangú cuccom volt már,de inkább hallgattam a K55ös alsókategóriás akg fülesemet.ami meg a dögösségnek teljes ellentéte.
HK hibájáról összesen annyit tudok,hogy amikor a 2106ot vettem,sorozatban vitték visssza,pont valami szűrőkondi miatt a 130-150e közötti HKkat. -
Gabor970
addikt
válasz
kimi02 #28757 üzenetére
service manualt le tudod tölteni szerintem mindhez. Elektrotanya.com asszem a veboldal címe. Abban (ha értesz valamicskét a kapcsolási rajzokhoz) megtalálod a tápegység részt, és meglesz a pufferkondi mérete is. Csak kíváncsiságból fél perc alatt megvolt a 3805-ös rajza.
Megkerestem, C507-C508 a keresett darab, gyártói kód: CE68W==153MC(DL)L=60
ebből a 153 azt jelenti, hogy ez egy 15,000uF (bocs, nem keresem hogy kell mikro jelet tenni) kondi.Nno, ez alapján egy kis kutatómunkával bárki kiderítheti. Nekem még nem volt olyan service manual óhajom, amit azon az oldalon ne találtam volna meg.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #28779 üzenetére
Konkrétumot nem nagyon tudok mondani mert , mikor vettem a kábelt akkor cseréltem a lejátszót is.
Azóta meg igy van összekötve analog 5.1-ben és más kábelt nem próbáltam.
Még az AudioQuest kábelt akarom kipróbálni , vagy cserélném ezekre. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Az új polkoknak tényleg olyan hangja van ahogy leirtátok, kell neki 25-30 óra és teljesen megváltozik a hangzása. Mivel ár-érték arányban a Tsi-k elég jó helyen vannak, mondhatni sosincs a Steamnél használt doboz, amikor én voltam pl éppen egy új 400-ast csomagoltak ki és förtelmes hangja volt, ehhez képest a többi hangfal valóban klasszisokkal jobb.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #28766 üzenetére
Helló!
Miért mit tudsz a h/k meghibásodási arányáról?
Ne titkolj el semmit! -
Detergens
csendes tag
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Harminc plusszos vagyok, gyerekkorom óta folyamatosan sok zenét hallgatok. Nincs vájt fülem, de az alapvető jellegbeli különbségeket meghallom, azt hiszem. Kicsit féltem is, mikor elmentem hallgatózni, és számomra volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire más a különböző dobozok hangzása. A streamaudiós faszi csak mosolygott, amikor mondtam, azt mondta, hogy szinte mindenki hallja a különbségeket, a fickó tök normális, objektív, visszafogott volt.
És itt van a lényeg, amit itt mindenki hangsúlyozott, hogy vásárlás előtt el kell menni és meg kell hallgatni a dobozokat, mert jellegbeli különbségek vannak, egy adott kategórián belül nem biztos hogy van olyan, hogy jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más. Pedig pont ezt az utat akartam megspórolni (Nyíregyházán lakom), gondoltam az itteni véleményekből megtudom mi lesz nekem jó. Nincs mese, meg kell hallgatni a kiszemelt kategóriát, és választani. -
simongab
senior tag
Sziasztok
Van valakinek Aspire 6935G vagy hasonló gép Vistával?
Néhány időszerű problémám van:
A beépített AverMedia 309 es TV kártya csak saját szftverével hajlandó műödni. Gyárilag mit telepítettek a TV nézésre? Probáltam Pinnacle, és külső Aver USB DVB-T vevőkkel, sajnos a Windows Media Center ott sem működik.
Sajnos DVD és Blu Ray lejátszásra az Acer Arcade programot kell használni, de ez a hangot nem az nvidia HDMI hang kimenetén hanem a saját hangszórón adja ki, ezt kézzel kell átváltani úgy hogy az alaplapi hangkártyát letiltom, így átmegy a hang a HDMI n.
A HDMI csatlakozó bedugásánál állandóan elindul az AVER saját TV programja, nem értem ennek mi az oka
A hozzá adott Acer távszabályzó nem lekapcsolja csak készenlétbe helyezi a gépet
Örülnék ha találnék valakit akinek ilyen gépe van
Köszi
Üdv
Gábor -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #28770 üzenetére
Mondjuk azért az én 445-ös erősitőmben is van rendes táp : 1020w
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #28770 üzenetére
A jelenlegi legújabb modelleket hasonlították össze.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Detergens #28771 üzenetére
megjegyzem,nem semmi,h teljesen tapasztalatlan füllel tudtál választani.elnézést,ha nincs ebben igazam,de a polk nyersségével,harsányságával pl teljesen eltaláltad én véleményemet is.
ha teljesen élvezetesen, és természetesen szól szerinted, akkor jól választottál.
tapasztalt és tapasztalatlan fülek is gyakran szeretik a dalikat,de attól függetlenül,h nekem sem szivem csücske, azért jópár ellenpéldát is tudok mondani, akik szintén nem állják.gyári állapotban
-
TCr
veterán
Akármit, akárhogy próbálok, nem kapja meg az AV a vga felől a DTS-HD hangot.
- legújabb Catalyst + Realtek ATI HDMI driver
- MPCHC + ffdshow beállítva
- TMT3
- TMT5Sehogy sem akar ez nekem összejönni, érthetetlen...
-
Detergens
csendes tag
Sziasztok!
Több hétig olvastam a hozzászólásokat, köszönöm a tanácsokat, úgy gondolom igen hasznosak voltak. Az eredmény az lett, hogy körvonalazódtak az igényeim, elmentem a Streamaudioba, meghallgattam több dobozt (Dynavoice, Dali Concept, Monitor Audio M4, Polk TSI300). Az olvasottak alapján úgy gondoltam a Dali lesz a befutó, tetszett is nagyon, de a Monitor szebben, lágyabban szólt szerintem. A Polktól nagyon sokat vártam, de az tetszett legkevésbé, túl nyers, túl részletező volt nekem, hülyén hangzik, de úgy éreztem, hogy szétesett a zene...
Végül Monitor mellett döntöttem centerrel, M1 háttérrel. Az erősítő Denon 1911 lett.
Már kb. két hete hallgatom, használom, alig tudok betelni vele. Zene is ok, mozi is.
Sub később lesz, Proson R10-et ajánlották, kicsit később beruházok rá
Egyelőre ennyit, köszönöm a sok segítséget, ha nem lett volna ez a fórum, biztosan más irányba indulok el.
Üdv -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #28766 üzenetére
... és zavarszürésnél is van szerepe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #28763 üzenetére
valahogy ez az utolsó,amit megnéznék egy erősitő vásárlásakor.
nem falat akarok bontani,hanem szóljon szépen.
kondinak ha jól gondolom, csak olyankor van szerepe, amikor a táp épp kifogyott az erőből, és hirtelen kéne még rövid időre.ellenben arról miért nem szól a HK párti statisztika,hogy a készülékek milyen arányban romlanak el? több értelmét látom,mint kondik méregetésének.
-
vasii
senior tag
Üdv ujra.
Gerjedes ellen mit lehet tenni? A TVm hangszoroja is, es a notebookra kotott fules is eleg zavaroan bug..ami erdekes, hogy a notebook jack-rcaval van rakotve az erositore, ill fules a notebookra, es ha kihuzom a TVbol a HDMI-t akkor megszunik a fulesben a bugas, termeszetesen a tv es az erosito is aramtalanitva van ilyenkor. Es ha igy bekapcsolom a tvt akkor az sem bug. Probaltam masik hdmi kabelt de ugyanez volt a helyzet :S
-
kimi02
őstag
Nem véletlenül jók a H/K erősitők mozira, tele vannak energiával és dinamikával.
A hátsó csatornákat is kőlön kondik táplálják, és nem a front csatornákról "szivja" el az energiát. -
Pecc
őstag
válasz
Padree #28724 üzenetére
Ha jól értelmezem, Neked médialejátszó lenne megfelelő. Mondjuk egy wd tv live, hozzá egy külső merevlemez, egy belépő AV erősítő, illetve ehhez egy hangdoboz szett (sokak által ajánlott jbl scs178). Szerintem ez nem jön ki 100ból használtan sem, és ez a belépő kategoria.
-
kimi02
őstag
Tudtok nekem olyan oldalt linkelni, ahol a házimozi erősitőkben lévő kondi értékeket leirják ?
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
burcz.techno #28752 üzenetére
Többször volt téma, legutóbb pár napja, hogy a szubládák többségét Y kábellel kell az erősítőhöz csatlakoztatni. Nézd meg a leírását!
-
VGYke
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy 5+1 rendszernél a dipol hátsó sugárzóknak mi az értelme, illetve előnye?
-
nebulo5
senior tag
Mindazoknak, akik mozihoz & zenéhez front dobozokat szeretnének venni, ajánlanám figyelmébe ezt a párost!
Nem sokszor hirdetnek ilyen dobozokat, és remélem még néhányan (akik már hallották őket) megerősítik a véleményemet arról, hogy ilyen áron hasonló minőséget nagyon nehéz beszerezni.
Az eladót nem ismerem, a dobozok állapotát sem.Csakis kizárólag a figyelmeteket szeretném felhívni a hangfalakra. -
burcz.techno
tag
Írtam a beszállítónak mailt, korrekt módon gyorsan válaszoltak és kérték a címem hogy hova is postázhatják!
Közben sikerült még állítanom a rendszeren, néma hangerőt kinyerni belőle, kezd alakulni a dolog...
Mostani SUB-omat még azért egy próbára rákötném. Akkor döbbentem le mikor az erősítő hátoldalán lévő Pre SUB bemenetre rá akartam 'dugni'. Sub hátoldalán a csati egy piros fehér RCA -nak ad lehetőséget, mi a teendő?! Igazándiból nem is tudom milyen kábellel kellene összekötni, nem értem hogy a piros - fehér csatiból h. lehet/lesz egy csatlakozó? Vagy valamit benéztem? Kis felvilágosítást kaphatnék róla? : )szerk.:
valamiért a mélyet még mindig hiányolom a dobozokból. Hol lehet a hiba?
tudom, sok a kérdés.... -
foppa
tag
válasz
bajnokpityu #28750 üzenetére
Ok, köszönöm a választ!
Pont most néztem a MM-ban mindkettőt, és ezért is kérdeztem!
Ott egy 1311-es Denonra voltak kötve, nekem meg jelenlegy egy 1611-es van otthon, de lehet, hogy cserélve lesz egy jobbra az ideiek közül! -
foppa
tag
Ja, 2050-et akartam írni a frontra!
Kipróbálni csak a MM-ban tudtam, de az nem igazán felel meg az oothoni körülményeknek, meg azt sem tudom lemérni, hogy miként szólhat bejáratva!
Azért érdeklődtem itt, hátva valaki már hallgatta mindkettőt, és tud valamit mondani róla!
Amire használnám annak alapján inkább a Dalit válasszam?
A kis membránok amúgy mennyit számítanak? -
BBéci
legenda
Neked kell döntened, méghozzá meghallgatás után!
A 2070 nem frontsugárzó, hanem szubláda. Nekem nem tetszenek a kicsi membránok, még így duplázva sem.
Hallottam szólni az állódobozt és a kicsiket is, de Denon 2010 CD-játszóval és erősítővel, amikkel nem nehéz jól muzsikálni. -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 rendszer közül melyiket ajánljátok inkább:
Dali Concept 6
Q Acoustics 2070 Front
2000C Center
2010 Sorround ?
Főleg filmnézésre használnám, kisebb részben zenére is! Rock zenét szoktunk hallgatni leginkább, de azt is inkább koncertek formájában! -
törölt tag
válasz
Gál István #28743 üzenetére
Mennyiért vetted az RS1-et?
-
Dictator^
veterán
válasz
Gál István #28741 üzenetére
Eladtad a Wharfikat? Ha igen mennyiért vitték el ?
-
Gál István
senior tag
válasz
cintula187 #28739 üzenetére
Az majd kiderül ha megérkezik.
-
cekkk
veterán
Megjöttek délelőtt a kábelek.
Teszteltem másfél órát.
Őszintén nem sok különbséget érzek a az analóg és a digitális között.
Most ez vagy betudható, hogy a Dunében ennyire rossz a DAC vagy A H/K 255ben jó a DACTalán egy kicsit az Duneből analógon küldött hang melegebb, de csak talán.
Így most kijelenthetem, hogy az én rendszeremben nem hozott áttörését ez a dolog, pedig akartam, de sajnos figyelés nélkül nem észre vehető az a kicsi különbség, így nálam tökéletesen megfelel a digitális kábel is. Élvezni szeretném a zenét, nem pedig folyamatosan koncentrálni a különbségre -
cintula187
addikt
válasz
Gál István #28738 üzenetére
Homoktöltés lesz bele?
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #28737 üzenetére
Nekem elég lesz mert 6 kiló egy darab RS1 ez meg töltetlenül 5,5.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28736 üzenetére
nekem a 6i van atacamából.nagyon szépek,de nem túl nehezek.
-
Gál István
senior tag
Na megvettem 7 méter kábelt és az állványokat, azt hiszem ennyit megérdemelnek a kisdobozok. Ha megérkeznek majd pár képet teszek fel.
-
burcz.techno
tag
**Jav: Kalibrálás... meló helyen van lekalibrálás, onnan jött, sorry : /
------
Sikerült hangot csalogatnom a 2 frontra, az írásod alapján. Viszont a Yamaha ns777 jelentősen halkabban szól mint a magnat supreme 800. Mély hangok egyáltalán nincsenek... valami nincs rendjén -
BBéci
legenda
válasz
burcz.techno #28732 üzenetére
Mi az a lekalibrálás?
-
BBéci
legenda
válasz
burcz.techno #28732 üzenetére
Tök mindegy, melyik HDMI aljzathoz csatlakoztatsz egy jelforrást, az a lényeg, hogy a menüben jelöld ki, hogy ahhoz a névhez, milyen (analóg vagy digitális) jel tartozzon és honnan vegye (optikai, koax, HDMI) azt!
Aztán nem árt az előlapon megnyomni az AUTO gombot. -
burcz.techno
tag
Próbáljunk kihozni valamit a rendszerből manual nélkül, legalább annyit h. zene legyen.. mert kezdek bekattanni : )
Átnéztem többször is a menüjét az erőlködőnek, TV-n átláthatóbb... Lekalibrálást csináltam a 2 frontra, annyira jóra sikeredett, h. most már egyáltalán nem is szól : O eddig még csak csak kijött belőle némi hang, ha az előlapi csatira pl telefonról küldtem ki zenét! most már az sincs :/
PC hdmi kábelét az erősítő melyik bemeneti csatlakozó pontjába illő kötni?!
DVD, HDP, SAT/CBL, DVR, V.AUX?! -
kimi02
őstag
Szerintetek H/K 445 vagy Pio AX5i ?
Melyik visel komolyabb hangzást ?
Mozi 70%, Zene 30% lenne.A hangfalaim Polk RTI A7 szett.
-
Gál István
senior tag
válasz
Pgabor79 #28729 üzenetére
Egyiket sem javasolnám mert egyiket sem hallottam. Nekem most 2,5-ös Kácsa kábelem van de piszkosul korrodálódik, ezért nemsokára új kábelre váltok.
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
Gál István #28727 üzenetére
Na és melyiket?
Mondjuk a 4mm2-t sokallanám a hátterekhez! De lehet hogy hozzáértők a fronthoz sem ezt a keresztmetszetet ajánlják, illetve tartják fontosnak...
-
burcz.techno
tag
hangot és képet biztosan tud továbbítani, TV-n kipróbáltam pár nappal ezelőtt. Elvileg a forrás az oké. Erősítőn kell valamit majd állítgatni. Tegnap még a TV re rádugtam gyorsan még egy hdmi kábellel, sikerült előcsalogatni a menüjét (GUI?!). csak aztán onnantól megállt a tudomány : (
-
Padree
senior tag
Okés, köszönöm, megértettem.
Átgondolom a dolgot.
(A high-end dologhoz: kerékpárt is lehet kapni 2millió forintért, de egy 50ezres drótszamárral is el lehet közlekedni - persze ebből sem vennék 25ezres kínai ócskavasat.)
Vannak belépőszintű ajánlott eszközök, konkrét típusok (lejátszó, erősítő, hangdoboz)? Akár használtan.
Egyébként kompakt rendszerben jelenleg nem találtam olyat ami tud MKV-t is. DivX, USB-ről lejátszás, HDMi már elég általános. Gondolom kell még egy kis idő (fél év - év) míg megjelennek / elterjednek azok az eszközök is.
szerk: ATi 4670 VGA tud hangot küldeni HDMi-n, van a kártyán erre csip.
-
cekkk
veterán
válasz
burcz.techno #28722 üzenetére
Nem ismerem a ezt a SAPPHIRE HD4670 videó kártyát, de ez tud hangot is továbbítani vagy csak videó jelet, meg a ati catalyst programjába kutakodj, hogy hol lehet ez beállítani.
-
burcz.techno
tag
Gyorsan pötyögtem nekik pár sört, képet a számláról még nem tudtam küldeni (nincs itthon a digitális) lehet így is megdobnak egy magyar használatival. Az éjjel azt álmodtam h. sikerült megszólaltatni, aztán rájöttem, h. nem a az erősítő pittyegett, hanem a telefon merült
: D
-
cekkk
veterán
válasz
burcz.techno #28719 üzenetére
Írj a [Forgalmazónak], hogy itthon vetted, és nem volt hozzá magyar használati, küld el a számla és a garancia jegy másolatát ezzel bizonyítod, hogy itthoni vásárlás, és akkor szerintem adnak neked!
-
BBéci
legenda
válasz
burcz.techno #28719 üzenetére
Némi állítgatás szükséges ahhoz, hogy a videókártya HDMI kimenetére hang is menjen.
-
burcz.techno
tag
Ma mar nem kinlodok vele, holnap megprobalkozhatunk vele. Elore is koszonom! Tovabbi szep estet.
ui.: videokartyabol hdmi-n erosito dvd hdmi bemenetere, erolkodobol pedig a tv-re hdmi-n kep. A kepet at is engedi, de hangot nem sikerult kicsalni belole.
Koszi :-) -
BBéci
legenda
válasz
burcz.techno #28716 üzenetére
Ha elmesélnéd, mit. és hogyan. csatlakoztattál az erősítőhöz, talán tudnánk segíteni, hogy megszólaljon.
-
BBéci
legenda
válasz
Padree #28713 üzenetére
A kompakt rendszerekről lebeszélni szoktuk az érdeklődőket, Te se számíts. másra.
Kevés pénzből is össze lehet állítani egy tisztességes házimozi rendszert, leginkább használt komponensekből. Médialejátszó, erősítő, hangdobozok, kábelek. 100000 Ft alatt nem úszod. meg, és az a legolcsóbb, belépő kategória. Mellesleg, ha már megemlítetted, ennyiből 1 méter high-end kábelt kapni. -
burcz.techno
tag
Üdv!
Sikeresen haza hoztuk a denon 2310-est, viszont sajnos Magyar használati nincs hozzá : ( Ez előtt erősítőm sem volt, szóval igazándiból nincs honnan kiindulnom. Esetleg valaki tudna nekem küldeni egyet e-mailben, azt megköszönném. Addig is keresgélek!
Egyelőre egy kukk nem jött ki a hangfalakból... de nem adom fel. : )
További szép estét!
ui.: burczp[kukac]freemail[pont]hu -
-
BriaN0319
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, Van egy Onkyo TX-SR508-as erősítőm, azt összekötöttem egy Panasonic DMP-BD80-as Blu-ray lejátszóval (HDMI kábellel). Azt tapasztaltam, hogy TrueHD hangot lead az erősítő, de DTS HD MSTR-t csak DTS-ben. Mi lehet a probléma?
Biztos van rá valami beállítás csak én vagyok a gyenge
Aki tud segítsen pls!
Előre is köszi. -
Padree
senior tag
Helló!
Sry ha rossz helyre írom, nem igazán találtam más általános gyűjtő topikot. Nem kimondoottan erősítőről lenne szó hanem komplett (kompakt) rendszerről.
A helyzet az, hogy van egy öregecske JVC HiFi tornyom ami jóformán már semmit sem játszik le, csak a rádiót, gyűri a magnószalagot, még a bolti CD-ket sem olvassa, a "Phono" bemenetre kötött hang pedig csak sistereg. Emellett van egy szintén nem fiatal LG DVD játékos, sima, nem DivX-es. Valamint egy FullHD LG LCD TV. Kevés pénzből szeretnék valami normális megoldást: 5.1-es hang + DVD lejátszás DivX és MKV is jól jönne lehetőleg a rendszerre kötött USB-s vinyóról (azt nem tudom létezik-e már ilyen kompakt rendszer - elvileg lenne rá igény szerintem, kérdés h a gyártók észbe kaptak-e ilyen téren?), nem szeretnék 4-5 külön dolgot megvenni hacsak nem lenne úgy olcsóbb - de azt nem hiszem. Sajnos nincs többszázezrem a dologra, de nem is high-end cuccot szeretnék, valami "olcsó de még jó" kellene, régebben volt ilyen úgy tudom - fadobozos Orion cimkés 5.1 hangfal a Geniustól, vagy Grundig vagy melyik kis cég nevén futott valami egész korrekt kis rendszer
, hozzá egy mindent bele (DivX MKV USB HDMi) DVD játékos - ilyesmire gondoltam, vagy egy kompakt rendszerre.
Kérek valami kis segítséget! Mit lenne érdemes?
-
Gál István
senior tag
Pár Szóban az RS1-ről:
- Első és leges lényegesebb különbség az hogy a teljes hangerőskálán helyén maradnak a hangszerek, nem kerekedik felül semmi, nem sziszeg a cintányér és nem nyom el semmit az énekes hangja ha odatekerek. A basszus feszes és gyors, nem ömleng.
- Az énekes hangjára visszatérve: nem gondoltam volna hogy ekkora különbséget fogok tapasztalni, de az előadás már sokszor kezdett olyan lenni hogy kicsit elfelejti az ember hogy igazából hangfalból jön az ének. (Leszögezem hallgatás közben az AX5-öt teszteltem és gondolom annak is nagy szerepe van ebben.)
- A hangfal anyaga, megmunkálása első osztályú, konkrétan fának tűnik de annyira, hogy az erezetet ki lehet tapintani.
Ezek az első benyomásaim, nagyon nagyon elégedett vagyok a vásárlással.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #28710 üzenetére
egy denon sincs benne,igy nem érdekel
kicsit furi,h a 2. 3. helyezett forditva kéne legyen,hoszen közel 2x annyiba kerül...meg ezek mellett mit keres a kenwood?
7070es volt nálam talán 10percre.megvettem,hazavittem,hogy ennyiért házimozi?kell.
majd 10percre bekapcsoltam,és annyira rossz volt,h azonnal összepakoltam,visszavittem. -
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #28694 üzenetére
Itt egy Teszt
Több erősitővel együtt az AX5i.
Eredmény :
Hang értékelése:1. Harman Kardon AVR-335
2. Pioneer VSX-2014i-S
3. Pioneer VSX-AX5Ai-S
4. Onkyo TX-SR602E
5. Harman Kardon AVR-235
6. Kenwood KRF-V5090D -
törölt tag
válasz
Gál István #28697 üzenetére
Nekem is irhatsz,ráér holnap.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28697 üzenetére
mesélj a monitorról!
milyen wharfikat dobtál ki?
én is árulom enyémeket,de kutyának nem kell
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest