Hirdetés
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Az új polkoknak tényleg olyan hangja van ahogy leirtátok, kell neki 25-30 óra és teljesen megváltozik a hangzása. Mivel ár-érték arányban a Tsi-k elég jó helyen vannak, mondhatni sosincs a Steamnél használt doboz, amikor én voltam pl éppen egy új 400-ast csomagoltak ki és förtelmes hangja volt, ehhez képest a többi hangfal valóban klasszisokkal jobb.
-
Detergens
csendes tag
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Harminc plusszos vagyok, gyerekkorom óta folyamatosan sok zenét hallgatok. Nincs vájt fülem, de az alapvető jellegbeli különbségeket meghallom, azt hiszem. Kicsit féltem is, mikor elmentem hallgatózni, és számomra volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire más a különböző dobozok hangzása. A streamaudiós faszi csak mosolygott, amikor mondtam, azt mondta, hogy szinte mindenki hallja a különbségeket, a fickó tök normális, objektív, visszafogott volt.
És itt van a lényeg, amit itt mindenki hangsúlyozott, hogy vásárlás előtt el kell menni és meg kell hallgatni a dobozokat, mert jellegbeli különbségek vannak, egy adott kategórián belül nem biztos hogy van olyan, hogy jobb vagy rosszabb, csak egyszerűen más. Pedig pont ezt az utat akartam megspórolni (Nyíregyházán lakom), gondoltam az itteni véleményekből megtudom mi lesz nekem jó. Nincs mese, meg kell hallgatni a kiszemelt kategóriát, és választani.
Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest