Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Padree

senior tag

válasz BBéci #28717 üzenetére

Okés, köszönöm, megértettem. :R Átgondolom a dolgot.

(A high-end dologhoz: kerékpárt is lehet kapni 2millió forintért, de egy 50ezres drótszamárral is el lehet közlekedni - persze ebből sem vennék 25ezres kínai ócskavasat.)

Vannak belépőszintű ajánlott eszközök, konkrét típusok (lejátszó, erősítő, hangdoboz)? Akár használtan.

Egyébként kompakt rendszerben jelenleg nem találtam olyat ami tud MKV-t is. DivX, USB-ről lejátszás, HDMi már elég általános. Gondolom kell még egy kis idő (fél év - év) míg megjelennek / elterjednek azok az eszközök is.

szerk: ATi 4670 VGA tud hangot küldeni HDMi-n, van a kártyán erre csip.

• Padree

senior tag

Helló!

Sry ha rossz helyre írom, nem igazán találtam más általános gyűjtő topikot. Nem kimondoottan erősítőről lenne szó hanem komplett (kompakt) rendszerről.

A helyzet az, hogy van egy öregecske JVC HiFi tornyom ami jóformán már semmit sem játszik le, csak a rádiót, gyűri a magnószalagot, még a bolti CD-ket sem olvassa, a "Phono" bemenetre kötött hang pedig csak sistereg. Emellett van egy szintén nem fiatal LG DVD játékos, sima, nem DivX-es. Valamint egy FullHD LG LCD TV. Kevés pénzből szeretnék valami normális megoldást: 5.1-es hang + DVD lejátszás DivX és MKV is jól jönne lehetőleg a rendszerre kötött USB-s vinyóról (azt nem tudom létezik-e már ilyen kompakt rendszer - elvileg lenne rá igény szerintem, kérdés h a gyártók észbe kaptak-e ilyen téren?), nem szeretnék 4-5 külön dolgot megvenni hacsak nem lenne úgy olcsóbb - de azt nem hiszem. Sajnos nincs többszázezrem a dologra, de nem is high-end cuccot szeretnék, valami "olcsó de még jó" kellene, régebben volt ilyen úgy tudom - fadobozos Orion cimkés 5.1 hangfal a Geniustól, vagy Grundig vagy melyik kis cég nevén futott valami egész korrekt kis rendszer :F, hozzá egy mindent bele (DivX MKV USB HDMi) DVD játékos - ilyesmire gondoltam, vagy egy kompakt rendszerre.

Kérek valami kis segítséget! Mit lenne érdemes?

Aktív témák