Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
Aktív témák
-
KisApám
addikt
Volt már valaki mehallgatni, vagy másodkézből hallotta-e már ezt, hogy milyen?:
-
KisApám
addikt
válasz
bendeguz76 #28670 üzenetére
EZ kb. olyan, mint Németben volt (Svájcban nem sajna) a SATURN 50 éves évfordulója, és elég sok minden az itthoni árakhoz képest fél áron volt... (ITT a Pioneer VSX LX53)
SAJNOS onnan nem tudott hozni python1 semmit, pedig nagyon jó lett volna.
Angliában ITT pl. tényleg, akciósan fél áron van a DENON 2311 (479 font, azaz kb. 145 000 ft az itthoni 289 900 helyett!!!).
VALAKI tudna nekem hozni egyet???
Légyszi, légyszi, légyszi
fizetem a szállítást is (sajna a cég külföldre nem szállít) -
KisApám
addikt
Azért a Pioneer VSX-LX53 sem semmi: 900 EUR ott
azaz NÉMETBEN 240 000 ft,
ITTHON meg 469 900 ftÉRDEMES elmenni Münchenbe (autóval 1400 km oda-vissza, 1 nap alatt megvan), és megvenni.
-
KisApám
addikt
válasz
python1 #28076 üzenetére
Akkor akár ki is lehet utazni repcsivel meg vissza, és olcsóbban lehet kijönni, mint amennyiért itthon van...
Itthon 289 900, kint 499 EUR (267 Ft x 499 EUR = kb. 133 000 Ft!!!)
Azaz 156 900 Ft-al olcsóbb!!!Repjegy Lufthansával 1 átszállással Berlinbe pl. 04.14-én oda és 04.15-én vissza: 51 000 Ft.
Még mindig olcsóbb 105 900 Ft-al.
Szóval lehet menni még sörözni is bővenpython1: rakj el egyet nekem, kimegyek érte
Amúgy hol?
Lehet, hogy a cég szállítással együtt 51 000 Ft alatt megoldaná
No meg mivel EU-n belül van, nincs rá VÁM -
KisApám
addikt
Van itt egy Harman/Kardon AVR 460 195 000 ft-ért. (ITT a netdepónál 285 000 ft).
Gondolom ennyiért megéri... főleg ha garis
Gondolom nem csak házimozilag, hanem ZENEILEG is OK a gépezet.
-
KisApám
addikt
válasz
Szatesz #27990 üzenetére
1. Te most médialejátszót akarsz videó és zene lejátszására, vagy házimozi erősítőt???
2. Rendszercserérről beszélsz: a hangfalakat is le akarod cserélni?
3. Ha az egész rendszert le akarod cserélni annyi pénzből, akkor ahogy itt írták már páran, egy "bögreszettre" futja belőle.
Vagy legalább erre: Onkyo HT-S3305 5.1 csatornás Házimozi Rendszer
Bár nem tudom, hogy ez le tud-e játszani avi, mkv, flac, mp3 stb típusú fájlokat...
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #27978 üzenetére
Szia!
Én ezt a kábelt veszem majd meg:
NEOTECH KS-11275Van hozzá NAKAMICHI banándugóm.
Ezen van belül két csavar, amivel a kábel végét le lehet rögzíteni.
A kábel végét Te össze szoktad forrasztani ezüst tartalmú forraszanyaggal és úgy rakod bele és rögzíted csavarral, vagy csak simán összesodrod a kábelt, betolod és rögzíted?
-
KisApám
addikt
Én a NEOTECH KS-11275 kábelt néztem ki megvételre.
(SPC és OFC szálakból és tömör OFC huzalból sodrott, 2 * 2,75 mm2 keresztmetszetű hangszóró kábel kék szalaggal elválasztott átlátszó PVC köpenyben.)
-
KisApám
addikt
válasz
#09634560 #27706 üzenetére
"1 csatornát hajtnak meg és az összes többit földelik. Ennek a csatornának adják meg a teljesítményét. Értelme: erre lehet a hangfal kiválasztását alapozni, mivel ez a max. előforduló teljesítmény, amit egy hangfalra leadhat. Ez igen ritkán, de előfordulhat, pl. csak párbeszéd a centeren, vagy jobbról jövő kocsi fékje. Mindez teljes hangerőn."
Erre tippeltem én is, pillanatnyi, nem hosszú ideíg tartó max. teljesítményleadás pl.
Ha jól értelmeztem. -
KisApám
addikt
Most nézem a Denon AVR-3311 erősítőt: 670 W-os a tápja.
Ehhez képest ezek vannak mellette: (8 Ohm)
Front (L/R): 125 W+125 W (=250 W)
Surround (L/R): 125 W+125 W (=250 W)
Surround Back (L/R): 125 W+125 W (=250 W)
Center: 125 WAzaz összesen: 875 W.
Ez kicsit más, mint az a 670 W.HOGY KELL EZT NÉZNI, ÉRTELMEZNI?
-
KisApám
addikt
válasz
MaTTeS #27674 üzenetére
Van Genius 5.1-es hangfalrendszerem, DE csak a számítógéphez használom.
A Polk Audio hangfalaimba bele fogok nézni,
DE elsőként a Magnat hangfalaimat nézem meg.
A hangszórókat no meg az alkatrészeket benne...Mondjuk jó lenne tudni, hogy MILYEN esetleg MINŐSÉGI alkatrészek voltak kicserélve a Polk Audióban.
-
KisApám
addikt
válasz
MaTTeS #27672 üzenetére
Akkor csak a kb.DARABONKÉNT 200 000 ft-ba kerülő hangfalak vannak NORMÁLISAN "ellátva" audiophil alkatrészekkel???
Akkor NEM adom el a Magnat Monitor Supreme 1000 hangfalaimat, hanem átszerelem őket audiophil alkatrészekkel és kész.
Persze a hangsugárzók még lehetnek buktatók a témában.
-
KisApám
addikt
válasz
kimi02 #27652 üzenetére
Basszus... mármint a képek láttán...
Van 1 db PolkAudio CSi 5 és 2 db Polk Audio TSi 200 hangfalam.
Azért vettem, mert azt mondták jók, minőségiek.Erre TE Polk Audiot szedsz szét mert vacak alkatrészeket tesznek bele???
A NYÁK alapján következtetem, PolkAudio felirat van rajta.Remélem nem ez a jellemző a Polk Audiora.
-
KisApám
addikt
válasz
kimi02 #27586 üzenetére
Hali!
A kondikat a régin (a feketék) és az újon (a fehérek) illetve az ellenállásokat a régin (a szürke kockák) illetve az újon (a "megszokott" henger alakú kékek) felismerem.
Milyen márkájú az új minőségi kondenzátor? (a Farad, a kapacitás mértéke, gondolom azonos a régivel)
Milyen márkájú az ellenállás? (az Ohm és a Watt gondolom azonos a régivel)A Belső kábelezésnél is látszik, hogy ha jól látom svájci Gotham kábelt használsz.
DE az új tekercsek merre vannak? Maradtak a régiek gondolom.
-
KisApám
addikt
Amúgy már régebben írtam:
egy DENON AHC-710 fülhallgatóm van. NO AZ TUTI JÓ
-
KisApám
addikt
válasz
Dorian #27489 üzenetére
Akkor pl. nem sok kivételével (Inakustik Atmos Air 123 Silver, bár igen kicsi keresztmetszettel és pl. KCS-FL15) kimaradhat nálad az ezüstözött rézkábel (a 2 mm2 átmérőjűek mondhatni tuti).
Asszem a többség 2000 ft/m-től kezdődik árban.
(Pl. Qed Silver Anniversary XT, Inakustik Atmos Air 187 Silver) -
KisApám
addikt
válasz
Vidala #27487 üzenetére
Polk Audio hangfalakkal tervezem.
JELENLEG ez van:
2 db Polk Audio TSi 200 háttérnek
1 db Polk Audio CSi 5 Center
2 db Magnat Monitor Supreme 1000 (tervben helyettük Polk Audio RTi A5 vagy TSi 500 lesz ezekből)Ehhez kéne párosítani az erősítőt.
(A DENON 3311 erősítővel 260 000-ért jelenleg nagyon szemezgetek.)
-
KisApám
addikt
válasz
Vidala #27457 üzenetére
Ööö... izé... no... sosem voltam normális.. sokszor szerencsémre
A DENON 3311 vagy a H/K 360 tuti jobb, mint az ONKYO TX-NR609 lesz, ebben én is biztos vagyok.
A sorrend valahogy így nézhet ki a 3 között:
1. H/K 360 (170 000 ft, németből)
2. DENON 3311 (260 000, használtan)
3. ONKYO-TX-NR708 (200 000, használtan)
3. ONKYO TX-NR609 (164 900, új bolti)A H/K annyival jobban szól mind sztereóban, mind moziban,
hogy a DENON 3311-es a plussz fícsörjei nem éri meg megvenni?
Pénz van rá. -
KisApám
addikt
válasz
mike1978 #27434 üzenetére
Én néha az iPodTouch-omon próbálok írogatni (egy routeren keresztül, mert a laptop van még rajta), azzal sem gyerekálom (kicsit visszájára fordítva a köztársasági álomelnök után: gyerekállom
), mert jóval kisebb az iPad-nál.
(No meg főleg azután, ha leteszem a kezeimből a 20 kg-os egykezes súlyzóimat...) -
KisApám
addikt
Amúgy eddig nem mondtam:
Ezzel a régi sztereó erősítővel rendelkezem (jelenleg a tesómnál):
Pioneer SA-706
NEM volt rossz a hangja.Ennek keresem az utódját 5.1 vagy 7.1 hm formájában.
Eldöntöttem, hogy talán sokak számára feleslegesen, megvárom
az új ONKYO TX-NR609 megjelenését és tesztjét.
(És talán utána verem a fejem a falba, hogy
pl. lemaradtam a Yamaha RX-V1800-ról.
Vagy talán biztosan)
-
-
KisApám
addikt
Van valahol olyan, található olyasmi valahol, hogy:
1. Ajánlott alapkategóriás hm erősítők (új és régi)
2. Ajánlott középkategóriás hm erősítők (új és régi)
3. Ajánlott felsőkategóriás hm erősítők (új és régi)Vagy ha nincs, a tapasztaltabb fórumozók tudnának-e a zöldfülűek számára valami ilyesmit összeállítani?
VAGY hasonlót...
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Egy használt DENON 3311-es megér 280 000-at?
Vagy ennyi pénzért inkább mást? (Garanciálisan)
-
KisApám
addikt
Ezt betudnátok árazni? : Pionner VSX-LX50
-
KisApám
addikt
EZ sem csúnya: DENON AVC-A11SR
-
KisApám
addikt
Sajnos lemaradtam a Yamaha RXV1800-ról, amit szinte ingyen adtak...
MOST ez van: Yamaha RXV1600 129 000 ft-ért.
Az RXV1800 ha jól emlékszem CSAK 80 000-ért volt hirdetve... nemhiába, gyorsan elkelt...
-
KisApám
addikt
válasz
ricsik #27220 üzenetére
DE azért nagyjából visszakanyarodtunk a hangfalakhoz azért:
KELL hozzá hangfal is.
Az én hangfalaim (PolkAudio TSi 200, Polk Audio CSi 5, Magnat Monitor Supreme 1000) nem igazán tudják leadni azt a hangot, amit az ARCAM kiad magából...
Mivel a hangfalak megvannak, hozzájuk kellene egy erősítőt rakni, és sajnos nem fordítva
-
KisApám
addikt
Az Arcam AVR 280/300/350 úgymond a régebbi sorozatok, de még mindig majdnem hogy "aranyáron" vannak.
Az ARCAM oldalán már AVR 400/500/600/888 vannak mint újak.Az ARCAM AVR 400, mint legkisebb verzió is 1700 font (kb. 530 000 ft)
-
KisApám
addikt
Neked most milyen erőlködőd van?
Attól tartanék, hogy ha megvenném, dobálhatom ki a hangfalaimat utána, mert nem adná vissza azt a hangzást (PolkAudio TSi 200, Polk Audio CSi 5, Magnat Monitor Supreme 1000).
Most láttam Denon 3311-et is 280 000-ért HD-vel miegyébbel.
Bár igaz, a hangzás ahogy írtad nem adja vissza amit az ARCAM adna.
A hangfalak meg amúgy is visszatartó sötét erők ebben...A 3D képesség meg értelmetlen... majd ha 10 év múlva megfelelő TV lesz hozza, akkor talán...
(A HDMI 1.3 azonban nem lenne rossz meg a HD hangzás.)
Az új ARCAM-ok meg itthon megfizethetetlenek lennének számomra.
-
KisApám
addikt
BBéci szerint:
"Az 1.2 nem viszi át a HD hangokat."Lehet, hogy akkor inkább hanyagolom az ARCAM-ot...
-
KisApám
addikt
Egy kérdés:
az 1.2 és 1.3 HDMI között mi a különbség???
(az ARCAM AVR-280 1.2 HDMI-vel szerelt az eladó szerint) -
KisApám
addikt
Az ARCAM AVR 280-ban nincs (ha jól láttam):
Dolby True HD
DTS HD
(bemérőmikrofon, HDMI 1.3 ???)Ez mennyiben érint pl. egy jó házimozizást? Vagy zenét?
-
KisApám
addikt
Elfogultság nélkül, milyen sorrendbe raknátok ezeket az erőlködőket?:
Harman/Kardon AVR-360, ONKYO TX-NR708, Denon AVR-2311, ARCAM AVR-280
(legalább 1.3-as HDMI jó lenne, az ARCAM talán kiesik?)
-
KisApám
addikt
válasz
#09634560 #27189 üzenetére
SAJNOS ERRŐL régen lemaradtam:
ARCAM AVR-280 145 000-ért!!!Ehhez képest amit itt láttam 180 00 ft ugyan az, 2011-ben (és nem 2009-ben, mint az előző linken volt)...
-
KisApám
addikt
Pontosabban:
újonnan az ONKYO TX-NR708 v. ITT v. ITT TESZTEK megér 190 000-et??? -
KisApám
addikt
HA már az ONKYO-nál tartok, talán kicsit jobb az ONKYO TX-NR708 a TX-SR608-nál és talán olyan jó marad akkor is, ha megjelenik az ONKYO TX-NR609.
Hmmm...
-
KisApám
addikt
válasz
ricsik #27173 üzenetére
Annyira nem vagyok vájt fülű egyrészt, másrészt kis koromban a bal fülemet meg"vájták" (felszúrták a dokinál), szóval ez egy kis hátrány abban, hogy
halljam az ORDÍTÓ különbséget pl. egy ONKYO TX-SR608 és egy ARCAM AVR-280 között.Ezért választottam az ONKYO TX-NR609-et, mert szolgáltatásokban sokat nyújt és FŐLEG talán zeneileg +5-10%-ban jobb lesz, mint a 608-as széria. Azért az sem volt túl rossz...
-
KisApám
addikt
A TSi 200-at nagyon jó áron vettem, mondhatni új volt, zsír új csomagolásban a bolti 69 900 (63 900 akciós) helyett 45 000-ért.
NEM tudtam kihagyni.Ugyan így voltam a CSi 5 esetében is.
Mondhatni új volt, zsír új csomagolásban 79 900 ft helyett 55 000-be került (+ ajándék zajszűrős hálózati kábel).Az RTi 7 meg adta magát (majd adja ha eladom a Magnatot) minőségileg meg márkailag
-
KisApám
addikt
Noh... meglesz a következő házimozi rendszer:
Erősítő: Onkyo TX-NR609 (bár a teszteket még megvárom)
Hangfalak:
Front: Magnat Monitor Supreme 1000 (ezek a 8 éves hangfalaim eddig kb. 100 órát mentek, még "bejáratósak", idővel Polk Audio RTi A7-re lesz cserélve)
Center: Polk Audio CSi 5
Rear: Polk Audio TSi 200
Összekötő kábel (hangfalkábel): Inakustik Atmos Air 123 Silver (ezen még gondolkozom)
Csatlakozó banándugók: Nakamichi "Z" profilú aranyozott banándugóAsszem ennyi. Remélem megfelelő lesz.
-
KisApám
addikt
Látom én is, hogy a Qed ezüstözött oxigénmentes réz 1,88 mm2 átmérőjű kábel többszörös díjnyertes.
De van egy kérdés: a kábel átmérője mennyire számít???
Jobb ez az ezüstözött 1,88 mm2 átmérőjű kábel, mint a nem ezüstözött oxigénmentes réz DE 2,97 mm2 átmérővel?
(Az árkülönbség +50% a jóval kevesebb rezet DE csak kis mennyiségű ezüstöt tartalmazó kábel javára.)
-
KisApám
addikt
válasz
Rederik #27080 üzenetére
Van két front Magnat Monitor Supreme 1000 hangfalam.
Azokat azért belülről megnézem, és ha olyan, akkor minimum belülről átkábelezem :-)
Csak egy jó forrasztóónt kell vennem hozzá, meg VALAMILYEN kábelt...
Meg majd VALAMILYEN összekötő kábelt és az erősítő-hangfal között, Nakamichi "Z" profilú banándugós megoldással.
A PolkAudio hangfalaimhoz (2 db TSi 200, 1 db CSi 5) valszeg nem nyúlok :-)
Azok többet érdemelnének, de nem kell nekik. -
KisApám
addikt
Én bevallom, nekem ez a kábel volt a hangfal és az erősítő között meg.
Most EZEN gondolkoztam, bár NEM TUDOM volna-e értelme, mivel mind a kettő réz, csak ennek egy kicsit nagyobb az átmérője.
Talán még EZ.
-
KisApám
addikt
válasz
jobnlk #27030 üzenetére
Ha szétnézel a neten, találsz róla teszteket. Általában 10-ből 9 pontot kap.
DE meg kell hallgatnod, ha tudod... bár úgy lenne jó, hogy olyan erősítőre van kötve, amilyened van.
Ahány fül, annyi féle...Pl. az én bal fülem fel volt szúrva kiskoromban, szóval a mélyeket annyira nem veszi... ezért kicsit jobban szeretem én, ha dübörög a fal, több mély van ráadva
(mint ahogy itt a kis avataromon látszik, a fejem bal oldalt kicsit át van szabva, bár a szemem még megvan, originale)
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26956 üzenetére
Azért német ebay-ról, mert EU tag mint mi és nem kell fizetned rá vámot?
Marantz onnan? ERRE gondolsz?
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26954 üzenetére
És ott mit vennél?
A német ebay-en? -
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26940 üzenetére
-
KisApám
addikt
Én meg azon vagyok, hogy átbanándugózok mindent "Z"-vel.
Jobban félek attól, hogy az a "szabadon" lévő sodort rézkábel szálai véletlenül ide vagy oda lógnak be...
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26933 üzenetére
Hááát ettől könnyebb a banándugós
Más is észlelete, hogy banándugóval kicsit rosszabb a hang?
Milyen banándugó volt az? Rosszul volt összerakva a banándugód esetleg?
Kontakt???Sima banándugó volt vagy aranyozott?
"Z" mint amiket belinkeltem nemrég, vagy a la natur???
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26926 üzenetére
DE mit csinálsz, ha az erősítő és a hangfal csatlakozása banándugós???
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26908 üzenetére
Asszem a banándugó esetében maradok az ebay-nál, mert a Kácsa nagyon drágának tűnik hozzá képest...
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Ennél a banándugónál vagy ennél tudtok olcsóbbat, jobbat?
Megfelelő lesz a hangfal és az erősítő csatlakozásához?
(A kábel egy 2,5mm2-es sodort réz kábel szolikonba "zárva".) -
KisApám
addikt
válasz
Dorian #26724 üzenetére
Az 1.4 kell az ARC-hoz is nem?
Azt nem használod ki?Amúgy egy Marantz SR-6004 megér 200 000 ft-ot? Jó minőségű gépezet?
Vagy maradjak a Yamaha RX-V767, DENON AVR-1911 vagy ONKYO TX-NR609 mellett?
-
KisApám
addikt
Lehet, hogy buta kérdés, de érdekel engem:
MELYIK az a házimozi erősítő, amin SZTEREÓBAN jól lehet hallgatni zenét, SZTEREÓBAN is jó minőséget produkál?
Csak mert hogy itt erre írták páran, hogy zenére érdemesebb inkább sztereó erősítőt venni, DE sajnos egy jó NAD-ra (pl. egy régebbi NAD 304, vagy H/K 970, vagy akár egy Jungson JA-66C) már nincs pénzem, csak egy jó házimozi erősítőre.
-
KisApám
addikt
Ahogy elnézem, hogy mik a különbségek az ONKYO TX-NR609 és az 509 között, ennyit láttam csak a jellemzőik alapján a 609 javára:
1. THX Select 2 minősítés
2. Darlington alapú végfokozat
3. Marvel Qdeo !K felskálázás
4. Dolby Pro Logic IIz
5. Dupla mély sugárzó kimenetEZEK MEGÉRNEK +55 000 Ft-ot???
-
KisApám
addikt
Tényleg, KI MILYEN KÁBELT HASZNÁL A HANGFALAK-ERŐSÍTŐ KÖZÖTT?
Én szilikonos burkolatú réz 2,5mm2 kábelt a hátsókhoz 6-6 m hosszan.
-
KisApám
addikt
válasz
Romyka #26551 üzenetére
Polk Audio szettben nem gondolkoztál?
-
KisApám
addikt
A streamaudio cégen kívül (ha jól tudom ott lehet) van olyan hely, ahol bele lehet hallgatni úgy erősítőkbe, hogy pl. Polk Audio hangfalakra van kötve?
Van bármi más lehetőség?
Ha már PolkAudio hangfalam van, hozzá vennék egy erősítőt... EGY JÓ PÁROSÍTÁS KELL nekem. -
KisApám
addikt
válasz
Warter #26517 üzenetére
Legalább egy jó középkategóriás erősítőt akarok venni, hogy ne mindent kelljen cserélnem a jövőben, max a hangfalakat, amikre most annyi pénz jutott, hogy PolkAudiokat vettem (nem olyan rosszak azok...)...
Ezért gondoltam H/K 360-ra vagy a tőle valszeg gyengébb ONKYO TX-NR609-re.
A Yamaha RXV 667, vagy Denon 1911 vagy Pioneer VSX 1025 még szóba jöhet.
NEMTOM melyik még.
Megpróbálok meghallgatni 1-2 erősítőt PolkAudio hangfalakkal HA TUDOK.
-
KisApám
addikt
válasz
bajnokpityu #26514 üzenetére
SAJNOS nincs annyi pénzem, hogy minden olyan eredeti albumot megvegyek, ami tetszik.
EZÉRT flac vagy APE kiterjesztésű zenéket szoktam hallgatni.
Ezt a legegyszerűbb USB-ről (vagy esetleg RCA csatlakozóra kötött MP3/FLAC/APE lejátszóról), és mivel kimeríti jelenleg az erőforrásaimat az erősítő és a hangfalak megvétele, nincs pénzem egy jó minőségű 50 000 ft-os CD lejátszóra (vagy egy 80 000 ft-os Blu-Ray lejátszóra)...
Amúgy a Pioneer AX5 mennyivel jobb mint a H/K AVR-360?
Ha már annyira favorizálod? -
KisApám
addikt
válasz
#09634560 #26467 üzenetére
Akkor az a HDMI 1.4 mire kellett?
CSAK az ethernetre???ARC-ot ki és mi használ? Mire?
Ahham...
sanci38 után: "ARC azaz Audio Return Channel: itt a forumban elég sokszor szóba került. Lényeg hogy ami a tévén szól-legyen azt tuner, kábeltévé, videomagnó vagy teszem azt beépitettt médialejátszó-meg fog szólalni az erősitőn. és ez legtöbbször a HDMI 2-be (melléjük is van irva az ARC felirat) valósul meg."
Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest