- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Aktív témák
-
Brandys
tag
Szia,
bocsi a zavarásért, de olvasom, hogy erősítő+hangfal vásárlásban utazol. Csak szeretném felhívni a figyelmedet erre (én árulom): [link]
Eredeti ára (bolti): 180.000 Ft
Akciós ára (bolti): 150.000 Ft
120.000 Ft-ért elvihető hivatalos 2 év magyarországi garanciával. A párom lepett meg vele, de én másban gondolkoztam és gondolkodom.
Tudom, hogy ennek nem itt van a helye, de fogjuk fel egy kis figyelemfelhívásnak, segítségnek. A kedves fórumtársaktól pedig elnézést kérek. -
Steve014
csendes tag
Sziasztok!
Sürgősen HDMI kábelt kellene vennem a Samsung TV és a HMerősítő közé.Nálunk jelenleg ez kaphatóOLINK kábel HDMI-HDMI monitor kábel.Ezen nincs feltüntetve ,hogy 1,4a ,akkor ez nem jó nekem?Az erősítőből szeretném átvinni a tv-re a hangot és a felkonvertált videót .
Köszi -
sirfer
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek a PS3 van "annyira" alkalmas 3D Blu-ray lemezek lejátszására, mint a Sony BDP-S570 lejátszó?
Ha igen ,akkor a PS3 maradna... -
Dorian
félisten
válasz
s7evcsenko #29593 üzenetére
Emlékeim és mások beszámolói alapján igen. Ha jól tévedek Bajnokpityunak van/volt ilyenje, de ne vedd készpénznek, mert már kicsit be vagyok rúgva
-
Dorian
félisten
válasz
s7evcsenko #29591 üzenetére
Rock-metal + tuctuc
-
s7evcsenko
addikt
Wharfedale Vardus VR-400 + VR-100 + VR-C2 Házimozi Hangfalszett
Erről van valakinek konkrét véleménye, tapasztalata?
99%, hogy egy Pioneer VSX-920 fogja hajtani őket. -
Dorian
félisten
Ha megfelelő minőségű hangdobozokat veszel hozzá és nincs olyan lejátszód, ami analóg többcsatornás kimeneten jó minőségben kiadja a HD hangokat, akkor érdemes a HD képes erőlködők közt nézelődnöd. a megjelölt 130-as árból már nagyon jókat ki lehet fogni a használtpiacon, bár lehet, h egy kis idő kell hozzá.
Használtra a gari azért nem általános (persze kipróbálási garit szokás adni), de az említett fórumon Rea, aki bontatlan dolgokat szokott hirdetni, vele megbeszélhető. De ez nem nagyon szoktak ezek elromlani, szóval nem olyan súlyos szempont, ha nincs. -
tjojo
tag
válasz
Dorian #29585 üzenetére
Használt is jó. Bár attól picit ódzkodok, de ha még van rá garancia, akkor nincs probléma.
HD hang? Nem tudom, főleg bluray filmjeim vannak és van pár zenei anyag is Hd hanggal.
Eret nem vágok ha nincs, de jobban örülnék ha lenne. Minjárt szétnézek az említett fórumon, hátha találok valamit.A használt Onkyoról véleményed van?
-
Dorian
félisten
Használt nem jöhet szóba? AVfórumon pl. hirdetnek újakat is magánszemélytől, akár 1 év garit is mg lehet beszélni. HD hangok kezelése fontos?
Amiket említettél, azok közül Denon ha akusztikus, H/K ha rockos zenék, Onkyo ha a filmek vannak kissé előtérben. Azt a Piot még nem hallottam.
Hangfal: Dali C6-om van (Denon karakterével nagyon szeretik egymást), vigyorgok. Hivox tuningon esett át, minimális pénzért minden tekintetben sokat javult a hangja, kivétel a metal zenék kevésbé agresszívak, mert megszűnt a 100Hz körüli kiemelés. Furcsa, hogy progresszív rocknál viszont ilyen hiányom nincs. -
tjojo
tag
Üdv!
Ti melyik erősítőt ajánlanátok?
Denon AVR 1911 + QED Profile HDMI 1m - 129.900,-
Pioneer VSX-920 - 109.900,-
H/K AVR 255 - 129.890,-
Onkyo TX-SR608 - 115.990,-+
Onkyo TX-SR806 3 éves - 110.000,-
50-50%-ban volna használva zenére és mozira is.
Ha ez számít, zenéből minden féle menne, kivéve a tuc-tuc-ot.
Hangkeltők még nincsenek, azokat még nézegetem, Dali C6, vagy Kef IQ5 és hasonló dobozokkal szemezgettem eddig. Hallgatni még nem volt alkalmam.Ha tudtok esetleg az erősítőkhöz illő hangfalakat is ajánlani, azt is nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Van itt bárki akinek van vagy volt Sony 790 840 940 1070 QS erősítője . Véleményeket tapasztalatokat szeretnék kérni ha vannak.
-
Vidala
senior tag
Szasztok!
Mivel az elmúlt jó néhány hétben teljesen lemaradtam, eltartott egy darabig mire "felvettem a fonalat" itt a fórumon is. Szerencsére látom, nem állt meg az élet errefelé!Hiába, az esküvő + a nászút nem a HM-ről szólt.
Igazából egy érdekességet tudtam hozni nektek: jártam a Ferrari múzeumban (is) Maranellóban, ahol meg lehetett hallgatni egy-két autó hangját 5.1-ben, amihez a rendszert a Harman Industries biztosította JBL dobozkákkal. Szerencsére mondhatom, hogy ebben a tekintetben otthon is visszavárt az élmény.
-
Gaben1
tag
Hali nem tudna valaki eladó SONY SSXB 80V hangfalpárt eladót?
Állítólag az egész országban csak néhány darab van belőle. abbol egyet találtam a neten meg is vettem egybőlde kéne még egy pár
-
optimuslg
tag
Lg HB45e házimozi az mkv-n kívül a különböző dvd-ket se akar lejátszani és bluray filmnél akadozik. A frissítéstől lett ilyen? 100ezer ft-os cucc aztán alig játszik le valamit kicsit idegesítő.
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Genius Home Theater szettem már nem szolgálja ki az igényeimet így cirka 6év után és úgy döntöttem, hogy "picit" komolyabb cuccot veszek utódjául
5.1-es Házimozi erősítőben mit javasoltok 55-75ezer Ft között? Onkyo, Pioneer, Harman Kardon, Yamaha, Denon?
Ezt néztem ki hangfalszettnek: Wharfedale Vardus VR-300 5.0 [link]
-
Dorian
félisten
válasz
incipio #29565 üzenetére
A helyedben én H/K 255-öt vennék, ha használt tényleg nem jöhet szóba.
Ahogy Sanci már írta, a hangfalakra írt teljesítményeket nem igazán kell figyelembe venni. majd ha aktuális lesz a hangfalszett vásárlásod, és meglesz az erősítő, részletesebben is beszélhetünk róla.
-
törölt tag
válasz
incipio #29565 üzenetére
Denon,1611,1911Onkyo 508,608,vagy Pioneer 820,920vagy más gyártók alsóközép/ közép kat. ajánlható, zeneileg inkább sztereóval járnál jobban főleg ha igényesebb az izlésed.
Itt a legtöbbnél nem kell ilyen teljesitmény határokat nagyon figyelembe venned,mert az IEC szerint mérnek ami jóval felette van a normál használattal átlagosan elérhető terhelésnek.. A névlegest(RMS) nézd és ha eléri akkor már oké.Jobban számit az ár arány ami erősitő:5.0 hangfal =1:2. -
incipio
csendes tag
válasz
Dorian #29553 üzenetére
Film / Zene arány 50-50 %, szoba mérete : 6m * 4m. Zenei stílus : leginkább elektronikus, pop zene, de ízlésem a komolyzenétől a heavy metálig bármi.
Másik kérdés : Ha mondjuk az erősítőm 7*100 W-os, hangfalakból mennyivel nagyobb teljesítményűt kell vennem? 150-200 W-osat? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #29562 üzenetére
Világos. Épp most hallgattam végig egy Nightwish albumot.
Inkább fordított a reláció ebben az esetben: ha az elektronikus zene a preferált, és nem nagyon hallgat az illető klasszikusokat vagy jazz-t, akkor kevésbé ajánlok Denont.
Elektronikus témákra és filmre a Yamahák is tuti, hogy jók, de sajnos nem ismerem őket. Itt a hangfalak még nincsenek meg, ezért viszonylag szabad a kéz.
De a kérdező kedvéért még egyszer: ezek apró különbségek. A house is sokkal jobban szól a mostani Denonon - főleg a deep - (pedig korábban kevesebb tapasztalattal simán mondtam volna, hogy tuctucnak tökmindegy) mint a korábbi Marantzon, hiába Denon, de több kategóriával felette van. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #29561 üzenetére
azért hozzátenném,az első hangfalaim igen rockosak.emellé ha valami HKt vettem volna denon helyett,már teljesen használhatatlan lett volna.
szóval bizonyos hangfalak mellé bátran ajánlom a denont is metálra,rockra.sőt,a rotelen is simán élvezetes mondjuk egy blind myself, vagy egy subsribe.
-
Dorian
félisten
válasz
incipio #29556 üzenetére
Ez világos. Csak azt akartam elkerülni, hogy most veszel 200-ért egy tök jó erősítőt, és később hozzá egy 90ezres 5.0-t - merthogy arra van pénz - mert akkor az erősítőt félig sem használod ki, így a fele kidobott pénz. Egy jobb erősítőtől is jobb hangot kapsz persze, de egységnyi plusz pénz a hangfalakra jobban megéri.
-
incipio
csendes tag
válasz
incipio #29554 üzenetére
Mondjuk, azt tudom, őrültség volna PC-t így összerakni alkatrészenként (először alaplap, majd valamikor videókari, később proci, stb...), mivel azok már nem volnának kompatibilisek egymással. Házimozi esetében szerintem nincs ilyen gond.
Szerk. : Dorian! Így összerakva össz. lehet, hogy meglesz a fél milla...
De nekem nem mindegy, hogy hirtelen, vagy szép apródonként adok ki ekkora összeget.
-
Dorian
félisten
válasz
incipio #29554 üzenetére
Hát akkor csak általánosságokat tudok mondani, mert kategórián belül elég kiegyenlített a mezőny, ráadásul szubjektíven: Denon 1911 ha komolyzene, jazz hangsúlyos, H/K 255 ha rockzene és a külső, Onkyo 608 ha a filmek. Marantz 1601-ről Kimit kéne kérdezni, ha jól emlékszem ő vett ilyent nemrég. De természetesen ezek árnyalatnyi különbségek, mindegyik jól teljesít minden téren.
Kompatibilitási gond természetesen nincs, de fontos, hogy arányos legyen a rendszer, valamint a hangdobozoknak is megvan a maguk karaktere, valamelyik erősítővel jobb az összhang, valamelyikkel kevésbé. pl az tuti, hogy a Dalik jobban szeretik a Denont, mint a Marantzot. ja én ne feledd, hogy az 5.0 nemcsak azonos márkából, hanem azonos szériából kell legyen. Tehát azt legjobb egyben megvenni. Sub lehet más, az inkább az igényszinttől és a helyiség méretétől függ.
-
incipio
csendes tag
válasz
Dorian #29553 üzenetére
500-ezrem azért most nincs egyösszegben kiperkálni egy komplett rendszerre. Az elgondolásom a következő volt: bedöglött a Pioneer sztereó erősítőm (10 éves kb.), gondoltam, lassacskán kiépítek egy rendszert. Az erősítő jó volna csak zenehallgatásra addig, amíg nincs pénzem hangfalakra (lehet hogy fél év is akár
) .
Az #1. hsz-ben olvastam, hogy 150 feletti az az erősítő, ami már jó minőségű (középkategóriás). Használtban nem merek gondolkodni. -
Dorian
félisten
válasz
incipio #29550 üzenetére
Első körben tudni kéne, mekkora összeget szánsz az egész projektre (nem csak erősítő, 5.1 és valamilyen lejátszó, kábelek is). Sokan elkövetik pl. azt a hibát, hogy erősítőre többet költenek, mint hangfalakra, pedig fordítva kéne. Az erősítő árának kb. a kétszeresét ajánlott 5.-ra költeni ehhez jön még a sub, amiből olyan 80 körül lehet egész jót venni. Tehát akkor érdemes 200-ért erősítőt venni, ha az egészre van úgy 500e Ft, egyébként inkább kisebbet kell venni és a fennmaradó részt inkább hangfalakra költeni.
Használtak közt érdemes körülnézni, félárnál olcsóbban is be tudsz vásárolni. (Pl az én Denon 2809-em újonnan 330e volt, én 130-ért vettem "dobozos" állapotban.) Ha tudjuk az egészre szánt összeget, a szoba méretét, a film / zene arányát, stílusát, már pontosabban tudunk segíteni. -
incipio
csendes tag
Hali! Még nincs, nem is volt kiépítve ezidáig házimozi-rendszerem.
Majd a későbbiekben szeretnék. Erősítő vásárlásával kezdeném a sort. Max. 200.000-et szánnék rá. Az addig rendben, hogy a neten találtam nekem megfelelőt (Denon, Marantz, Yamaha, H/K ...).
Szegeden vagy környékén tudtok üzletet, ahol ezeket ki is próbálhatom? Bemutatóterem, vagy ilyesmi. Vagy üzletből üzletbe kell vánszorognom, s egyenként meghallgatni?Ebben az esetben az a szívás, hogy nem ugyanavval a hangtechnikával tudnám meghallgatni, s így képtelen volnék dönteni. Különbség gondolom van egyik-másik erősítő hangja között... Ti hogyan vásároltatok?
Remélem nem láma a kérdésem, a kötekedők légyszí' maradjanak nyugiban!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #29547 üzenetére
azt vettem észre,hogy amúgy ennek a lemeznek a jelszintje igen alacsony.lehet,h pont ezek miatt a betétek miatt.
FIM Audiophile Reference IV.
én még ezt szoktam próbálgatni, unásig hallgattam a flacot. az a meglepő, hogy azon kívül,h elég jól szól,még élvezetesek a zenék is -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #29546 üzenetére
Azt én sem értem annál a zenénél, hogy ezek a betétek vagy mik miért sokkal hangosabbak, mint maga a zene. vagyis a zene halkabb igazából, ha más albumhoz hasonlítom...
Tesztelgetésre azt az "Audiophile HQCD 2010"-t is ajánlom amiről múltkor írtam. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29544 üzenetére
történt imént az,hogy a logi analóg és a viba analóg hangja közötti különbséget kerestem AB teszttel. pár hete ajánlottad a középkori zenét. nah, a 4. trackban elsütnek valami fegyvert...
én meg nagyban kapcsolgatom a két jelet az erőlködőn,mit sem sejtve, tisztességes hangerőn...
kicsi szivem még mindig kalapál, úgy megijedtem.egyébként rendesen keresni kell a különbséget a két DAC között.de árnyalattal a viba jobb mélyben és térben
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #29544 üzenetére
Azt hogyan? Ma még be sem ültem az autóba
-
bajnokpityu
félisten
óóó, Dorian, majdnem megöltél...
-
Boogie33
senior tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi. Van itt valaki akinek Sony STR DB 940 QS erősítője van?
A kérdésem a következő lenne, most vettem egyet, tökéletesen működik mindene, falbontó hangerő meg minden ,de, a tetején láttam egy barna foltot mondom leveszem a kabátját és megnézem mi az , a digital panel végén van két arany kondi meg két három tranzisztor meg két sima kondi , na és ezek melegszenek annyira hogy a tranzisztornak a hűtőbordája elvan színeződve,a kérdésem az lenne hogy ez vajon egy hiba vagy egyszerűen ez ilyen típus .
Köszi ha valaki tud segíteni. -
Gabor970
addikt
....nézem a Havasi Balázs koncert DVD-t, és nem tudom eldönteni, hogy olcsó hatásvadászat, vagy tényleg nagyszerű. hmm. Ismeritek?
-
Pecc
őstag
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #29537 üzenetére
Ezt mindegyik tudja.Még a régi Sonyd is.
-
BBéci
legenda
válasz
s7evcsenko #29537 üzenetére
A kezelési könyv biztosan segít megtalálni. Mindegyik erősítő beállításai között van ilyen lehetőség.
-
BBéci
legenda
válasz
molochtomika #29523 üzenetére
Honnan származik ez a szöveg?
Tudtommal a Dolby True HD és a DTS HD MA veszteségmentes tömörítésű formátumok, tehát nem igaz? hogy tömörítetlenek! -
kimi02
őstag
Reggel meghoztam az Onkyo TX-SR 876-os erősitőt. De akkor nem volt időm még bekapcsolni sem.
Most raktam be a helyére és állitgatom a dolgokat. -
Dorian
félisten
válasz
Poplacsek #29525 üzenetére
Igen, van létjogosultsága. Pont egy "Audiophile Test (Audiophile HQCD 2010)" című válogatást hallgatok, 1411 kbps-es felvételek, elképesztő. Sok klasszikus nagyzenekari felvételnél érzem mosottnak a hangszereket, eddig betudtam annak, hogy ez van, ennyit tud a rendszerem. Na itt más a helyzet.
Nagyon várom már, hogy levágassam a hangcsillapító szivacsokat, de az az üzem olyan hülye időpontokban van nyitva...
-
Poplacsek
senior tag
válasz
bajnokpityu #29527 üzenetére
Olyanokat hasonlítgattam amiknél nem volt különbség a hangszínben, tök ugyanúgy voltak keverve. Csak a részletekben és a dinamikában hallani nagy különbséget. De igazad van, ha fogsz mondjuk egy 24bit/96kHz-es DTS-HD MA hangsávot és átkonvertálod 16bit/44.1kHz-es flac-ra, akkor nagyjából a CD minőséget kapod és lehet tesztelni ezerrel :-)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #29522 üzenetére
hű,hát volt,hogy teljesen más keverés volt a másik hangsáv.
ennél korrektebbnek tartanám átkonvertálni egy megfelelő programmal.szerk:de látom,ilyet is csináltál.
én még a hangkari demo audio DVDjét próbálgattam,és még az ezer éves genius 5.1en is hallható volt a különbség. -
Poplacsek
senior tag
válasz
robi0604 #29524 üzenetére
Jaja, visszaolvasva elég hülyén írtam le... Szóval pl. az Eagles DVD-Audion kiadott Hotel California albumából készült DTS-HD MA ripet hasonlítgattam a mezei CD-ről ripelt flac-hez. De pl. Dire Straits - Brothers in Arms ugyanilyen összehasonlításban hasonlót hallottam. Van létjogosultsága a HD Audiónak, nem is kicsi.
Rengeteg részlet elveszik a CD Audio kotlátjai miatt. Más kérdés, hogy a zenét élvezni kell úgy ahogy van és nem fülelni minden zörejre, hogy lehetne pengébb is.
-
robi0604
őstag
válasz
molochtomika #29523 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítőkészségedet, de ezekkel tisztában vagyok egy ideje...
HD minőségű Flacról volt szó, melynél nem tudtam, hogy Poplacsek mire gondol, mert ezt a megfogalmazást másra szoktuk használni, de előző hozzászólásában leírta.
-
molochtomika
tag
válasz
robi0604 #29521 üzenetére
Remélem ezzel segítek de a HD Audio megfogalmazása:
"A HD képhez jobb minőségű hang is tartozhat. A két vezető hangformátum fejlesztő, a Dolby és a DTS is kifejlesztett olyan új hangformátumokat, amelyek jól illenek a igényesebb képminőséghez. Ezek a Dolby TruHD és a DTS-HD. Mindkettő jellemzője, hogy a hang tömörítetlen (96 kHz/24 bit), így 100%-ig azt a hangot kapjuk a filmekhez, amit a stúdióban a hangmérnök kikevert. Maximum 8 csatorna lehetséges (7.1), bár a kapacitás még több csatornára is elegendő lenne, a következő generációs lemezformátumok (Blu-ray és HD DVD) szabványa legfeljebb 8 csatornát engedélyez. További érdekesség, hogy a nagyobb sávszélesség miatt a hagyományos digitális hangkimeneteken (optikai és koaxiális) ez a két hangformátum nem vihető át, csak HDMI kapcsolaton keresztül. Így két megoldás lehetséges. A Blu-ray vagy HD DVD lejátszó átalakítja a hangot a lemez lejátszása közben, és a már kódolt (emiatt ugye értelemszerűen gyengébb minőségű) hanganyagot küldi át az erősítőnek optikai vagy koaxiális kapcsolaton keresztül. Amennyiben viszont erősítőnk képes Dolby TruHD vagy DTS-HD dekódolásra, HDMI csatlakozóvezetéken keresztül átvihető a hanganyag-feldolgozásra. Az említett hangformátumok használatának harmadik módja, amikor a maga a Blu-Ray lejátszó dekódolja a digitális adatfolyamot a saját D/A (digitális-analóg) konvertere segítségével, majd az így kapott, immár analóg jeleket továbbítja az erősítő felé. Ilyenkor csatornánként egy-egy RCA-RCA kábelt szükséges a lejátszóból az erősítő megfelelő bemenetéhez (5.1 v. 7.1 external input) csatlakoztatni." -
Poplacsek
senior tag
válasz
bajnokpityu #29519 üzenetére
Itt főleg DVD-Audio-n kiadott studió felvételekre gondoltam.
De egyszerűbb fogni egy jobbhangú koncert bluray-t amin van DTS-HD MA és DTS core hangsáv és a kettő között váltogatni. -
robi0604
őstag
válasz
Dorian #29520 üzenetére
Erre a "HD AUDIO" megfogalmazásra Én is kíváncsi lennék...
Flac formátumot (néhány kivételes esetet nem tekintve) jobb esetben CD-ről, rosszabb esetben pedig mp3-ból szoktak készíteni, melyek az eredeti forráshoz (közel)azonos hangot reprodukálnak. Az eredménybe természetesen beleszól a forrás masterelése és a tömörítés mértéke is.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
bajnokpityu #29517 üzenetére
Igen a cineknél hallható szerintem is a legjobban a különbség. Mp3 és flac között is hatalmas különbség van, de ugyanígy nagy a lépcső a HD és sima CD minőségű flac között is. Míg a 44.1kHz-es 16bit-es flac formátumban egy másodpercig ha hallom a cintányérok rezgését (mp3-nál szinte csak a leütést hallani ), addig HD-ban nagyon hasonlít a dolog a valósághoz, néha 5-6 másodpercig is hallani a zizegést, amikor nem nyomja el más hangszer hangja. Sokkal valósághűbb.
-
Dorian
félisten
Érdekes módon pont itt a Hifi topikban volt erről nemrég szó, és a nagy többség nem hall különbséget 320-as mp3 és flac közt. Én nem kezdtem el tesztelgetni mert minek: ami megvan flac-ban, azt lebutítani nem fogom, ha meg csak mp3-ban van meg valami akkor ne hallgassam azt a zenét? A zene a lényeg. Mellesleg tapasztalataim szerint itt már a felvétel minősége többet jelent. Van 320-as mp3-am, ami gyönyörűen szól és van flac ami nem jobb, mint egy 192-es mp3.
-
kimi02
őstag
válasz
Gál István #29483 üzenetére
Én is kiváncsi leszek rá.
-
Gaben1
tag
üdv.
tudna valaki mondani egy konverter programot ami a jó minőségű wma (705kb/s) ból hasonló mp3- at tud készíteni? de 320kb/s os mp3 az nem nyerő annál viszont jobbat szeretnék -
bajnokpityu
félisten
közben most meg egy arcamot hirdetnek...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #29500 üzenetére
Pedig pár perce még azt írtad.
Az AV erősítő árának feléért, harmadáért lehet kapni ugyanazt a hangminőséget sztereóban.
-
bajnokpityu
félisten
ha sikerül valami jó alut kötni,akkor beszállok,egyébként nem.
azért egy tök alap sztereo nadnál azért jobban szól egy ilyen középkategóriás HM nad,ugye?utolsó kérdésem:mi pontosan a nagy régi denonoknál az optical class A?hangban mit jelent,erről nem találtam semmit.havernak volt,de egy missiont hajtott meg,igy nem emlékszem milyen is volt.
megmondom őszintén nekem a régi sztereo denonok hangja jobban tetszett,mint a saját rotelé.tudom,h kommersz márka, rotel meg nagyon felkapott idehaza,de végülis nekem kell tetszen.
több az eladó termék,mint a pénzes vevő,most eladáson csak bukni lehet.ha semmi erősitőm nem lenne, nem gondolkodnék(egyébként pár hónapja 80ért ment el egy ilyen)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest