Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50334 üzenetére
nálam kicsit más a helyzet, de csak kicsit. én nem a birtoklásban, hanem a megszerzésben lelem örömömet.
sokszor, sok esetben volt, most utoljára pl mielőtt megvettem az 50-es plazmámat, hogy remegtem az izgalomtól szinte, és vártam a napot, mikor a falra tehetem.
Ellenben most, hogy meglett, nem b@szik egy öltést se, bár tény, hogy a hiányától szenvednék. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #50296 üzenetére
Na, én azon az emlékezetes kerítésdróton sokalltam be. De aláírom, bizonyos szintű berendezés alatt ezek nem hallhatóak, így ezek az emberek teljes magabiztossággal, sőt sokszor gúnnyal állítják, hogy nincs különbség. (pl. tápkábel)
Amikor itt a munkahelyemen meglátták az új, Gábor-féle tápkábelem, konkrétan hülyének néztek. De amikor mondtam, hogy jöjjenek el, nálam bárki megtapasztalhatja, azt már nem. Mintha félne az ember a saját maga által állított korlátokat átlépni. -
törölt tag
válasz
Szigorúan no-offense címszóval:
Ez itt a "Házimozi erősítő - és minden, ami hozzá csatlakoztatható" c. topik.
Miért nem nyittok a szakmabeliekkel, ezzel párhuzamosan egy audiofil topikot, ahol egy bizonyos szint feletti mércét megütő cuccokról esik szó?
Én is tanácsért jöttem ide először, ám oda lyukadtunk, ha megfogadom, akkor most egy cirka 400E erősítőm lenne, mintha ez alatt nem is lenne kategória.Ne érts félre, szükség van a tapasztalatotokra, a hozzáértésetekre, de kicsit néha úgy érzem, el vagytok szállva az igényesség terén.
szerk:
xtremetuning
- Én már ezen túl vagyok, max. azt nem értem, minek írogat ide, ha :
1. Gőze nincs róla
2. "Átlagos" a füle
3. Mindegy, milyen tanácsot kap, Ő lesz az okosabb és belemagyarázza a saját hitvallását.Talán azért, mert ez a topik az egyetlen, mely elvileg a HM erősítőkről szólna, és még véletlenül sem az általad favorizált HE cuccokról.
Senki nem akar, főleg nem én, átlagos füllel okosabbnak tűnni, de linkelj légyszi ide egy hsz-edet, amikor kiajánlottál valakinek cuccot 100E HUF alatt. -
TCr
veterán
válasz
Ugyan ez ment többször (utoljára néhány hete) a médiajátékos topikban is.
Egyesek szerint (0 személyes tapasztalattal és fizika tankönyvek lobogtatásával) 2 médiajátékos között nincs és nem is lehet kép- és hangminőségbeli különbség, mert hogy 1-esek és 0-ák halmaza blabla...
Én meg menjek el fülészhez. -
xtremetuning
addikt
válasz
Nyugi !
Hülyék és igénytelenek ellen nincs gyógyszer. Ignore on és olvassd, ahogy szenved.
Én már ezen túl vagyok, max. azt nem értem, minek írogat ide, ha :1. Gőze nincs róla
2. "Átlagos" a füle
3. Mindegy, milyen tanácsot kap, Ő lesz az okosabb és belemagyarázza a saját hitvallását.Szerintem csak sok ideje van trollosdit játszani, a közösség meg eteti.
-
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50285 üzenetére
Így már más.
Idd meg azt a kávét! -
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50282 üzenetére
Egy potméter meg egy kondenzátor azért nem ugyanaz.
-
aleister
veterán
válasz
bajnokpityu #50278 üzenetére
Min 15? Az alaplapoknál hamarabb bekövetkezik. Ekkora lenne a minőségi eltérés?
Egyébként csak példának írtam a kondi/cső dolgot. -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #50239 üzenetére
Doran volt itt, bár nálam R10 van, de lehet, hogy tud nyilatkozni. Igaz nem volt egy mélyreható hallgatózás, az új Transformesből néztünk meg kb 10 percet, de azt is csak AC3-as szinkronnal, mert valamiért az O!Play nem akarta kiadni a DTS magot.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #50239 üzenetére
Ezer éve nem hallgattam Heco szubládát, ezért a válaszom: fogalmam sincs. Feltételezem, nem megy annyira mélyre (fizika), de lehet pontosabb, gyorsabb, megfogottabb, mert ezek elmondhatók a Proson R ládákra.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #50148 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy 200000FT / párról beszélünk.
Nálam is csak iq7-től a kef. de tény hogy szokni kell ezt a fajta hangot...
Jó erősítővel páratlanul tudnak szólni, akinek pedig kevés a mély, vegyen sub-ot.
A dali nekem kicsit mosott és részlettelen, túl sok méllyel. Mondta nekem egy barátom hogy a concept 2 a jó, lehet igaza van.
Csak bírom azért az elvakult fórumozókat, hogy nem ajánlgatnak MS hangfalakat, pedig nem kevés díjat összegyűjtöttek már. Idén mindenki dali, eiza, pfff
3éve meg van a concept-em akkor is mondtam, hogy jó hangfal, a konyhába -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #50148 üzenetére
Egyetértek a Concept6-os egy nagyon jól eltalált hangfal, nálam is elég hamar kihullott a Kef IQ-ig bezárólag az összes Kef amikor hangfalat kerestem, a felette levőek meg már túl drágák lettek volna.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #50098 üzenetére
Amióta kínai, ez a helyzet.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #50095 üzenetére
sőt, wharfiból a VReket sem ismerem,csak elmondásokból.(I)(/I)
Talán jobb is, az "előd" is jobb nála, amit nem is értek. A VR kínai? Az előd biztos nem az, az angol.
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #50042 üzenetére
Nem gyanusítgatlak én a tapasztalataimat irtam le a Heco victa 2 501-esnek szerintem a mélyei kicist előtérbe vannak és a közép, magas nem a legszebb. A Magnat supreme 800 kb ugyanaz csak itt még rosszab a helyzet az ének hangok oylanok mintha a néni vagy bácsi a pincéböl énekelne. Nekem a 3-om közül a Vardusnak tünt a legtermészetesebbnek a hangja persze bejáródás után minden más.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #50042 üzenetére
Akkor mondjál te nekem valami róla...
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #50015 üzenetére
Való igaz, elírtam, Oehlbach a cég becsületes neve
A hangdobozaim Heco Metas XT sorozatúak (501+ Center 31), ezekben vannak Oehlbach kábelek.
Én a sajátjaimon kiegészítettem a belső hangelnyelő szigetelést, és a hangváltóban helyes polaritással beállítottam a tekercseket, végig forrasztottam ezüst tartalmú ónnal valamennyi csatlakozót és a nyákot, a nyákon valamennyi kondenzátort lecseréltem polipropilén Jenzen Audio kondenzátorokra (ez nem volt egyszerű, az új kondenzátorotok méretre jóval nagyobbak). -
Tonyo
őstag
válasz
Kíváncsi vagyok a változásokra
-
Dorian
félisten
válasz
Na, akkor van öröm-bodotta'
Hallgatom ezt az Arne Domnerus - Antiphone Blues-t, amiről beszéltünk. Nagyon kellemes, olyan Twin Peaks - vörös szoba hangulata van az egésznek.
-
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #50010 üzenetére
Gratulálok!
Én is azt mondom, hogy ha nem felső kategóriás a hangfal, akkor érdemes utóhangolni (tuningolni), én mondjuk a kábeleket nem cseréltem (gyárilag Oerlenbach voltak a hangfalban, egyénileg szivacsba burkolva).
Ha majd lesz időd/kedved, akkor kíváncsi leszek a Squeezebox vs. Popcorn zenei összehasonlító tesztre -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #50010 üzenetére
Na ennek örülök
Kiszi a beszámolót.
Remélem én is fogok örülni, ha elmegy a mostani home cinema-m
Ha meg nem megy lehet megkérlek tuningoljunk együtt ValdustStubi
Milyen ár kategóriában keresel 20e? Az első linkeden harmatgyenge cucc van. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #50007 üzenetére
Kicsit bővebben, privibe is jó, most végeztem a cuccok elpakolásával.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #50004 üzenetére
Milyen?
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #49960 üzenetére
Egyetértek, nem jó vaktában lövöldözni. Mindenesetre a Knight-ot én is megfülelném, mellesleg tényleg nagyon szép kis doboz.
Amúgy a Sony sztereó erősítőkről mi a véleményetek? Mostanság sokat árulnak Rotel körüli áron. Régen volt faternak F435R vagy valami hasonló Heybrook HB1-el, emlékeim szerint szépen muzsikált. Vagy inkább keresgéljek Rotel felé? Azokból melyik az ajánlott első körben tuning nélkül? Néztem a Rotel oldalán az archívumban, jó sokféle volt anno, pl 840-esből 4 féle, stb.. -
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #49960 üzenetére
Értem akkor többet nem lessz ilyen.
-
geri788
tag
válasz
bajnokpityu #49937 üzenetére
film-zene50%...hol van az a corner?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49909 üzenetére
Ja a hirdetés - mint 'komoly érték'.
Ahogy feltesznek valamit, Béla és Bandája rögtön ugrik és fikázik.
Nálam ez nem szinonima a 'komoly értékre'. - de be is fejezem, mert felmérgelem magam. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #49909 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49876 üzenetére
Béla már csak ilyen...
Nagy súly - sok hangszóró - kicsi pénz....szekrénnyi hangfalak egyenesen szocreál dizájnnal. Tipikus kínai marketing. Sokat - occoért.
Nem mondom, egy-két alsó-közép kategóriás cucca felveszi a versenyt, nevesebb gyártók jelentősen drágább készülékeivel, de ennyi. -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #49876 üzenetére
Az hagyján, én azt nem értem miért mindig csak a más márkák fikázásával foglalkozik, holott a sajátjai sem túl jók.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49831 üzenetére
És a motorcsónakjai...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49763 üzenetére
Nem tudod véletlenül,hogy a diamondokat is kell tuningolni vagy azoknak rendben van a magasa?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49734 üzenetére
Látom a smílie-t figyelmen kivül hagytátok: természetesen nincs ilyen szándékom és be se szállok ilyenbe,se nem uszitok bárkit is. természetesen én is kiváncsi vagyok rájuk. Mindezt anélkül hogy utol akarnám valamelyiket érni..
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49734 üzenetére
Bocsánatot kérek, nem oltásnak szántam a maximalista jelzőt. Mindketten tudjátok nagyon jól, hogy mit csináltok és a maximumot akarjátok kihozni a láncotokból, amiért:
Az árkülönbséget csak azért írtam, mert nem egy kategória a kettő, így felesleges is összehasonlítani, hogy melyik mit tud a másikhoz képest. Maradjunk annyiban, hogy szerintem kategóriájában belül mindkettő kiemelkedő. Bár a tiédet még nem tudtam meghallani 5.1-ben, de a lánc eleje már megvolt és minden elismerésem. Amennyi munkád van benne, az tiszteletre méltó, ugyan így Xtremetuningnál is.
Xtremtuning rendszerét tényleg azért érdemes meghallgatni, hogy tudja az ember, hogy ott legfelül mi várja még és hogy egy felejthetetlen élményben legyen része. Számomra örökre a referencia lesz. Nem a verseny miatt. Ismétlem, nem egy kategória.
Csak hogy tényleg legyen az embernek összehasonlítási alapja.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49685 üzenetére
"Bbeci: es mar lehet usbrol jo hangot is kapni?"
Tapasztalatod szerint nem lehet?
Nem az volt a lényeg, hanem az USB kábel hatása a hangra.(#49687) Toobee
Én csak az OPPO BDP95-ről írtam és kitértem a médialejátszási képességeire és a hangjára is. A 93-as nyilván mindenben gyengébb, arra vigyáztak a gyártók. A tápja is nudli a nagyobb tesóéhoz képest, ez mindenre kihatással van. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49721 üzenetére
És azt Te honnan tudod ??? Nem is hallottad.....
Egyébként a nejnek nálunk a dizájn is nagyon bejön. Mindig le akarja takarítani, hogy simizhesse, de azt már nem engedem neki. Az az én privilégiumom.
Persze a takarítás többi része az övé. Na annak nem örül annyira. -
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #49709 üzenetére
Mondtam, hogy kezdő vagyok....
hogyhogy mit tud?: szép hangzás? hangerő? (21 m2), csatlakozások?
gyárilag egy jobb fajta használtan 100,ujonnan 300rugós hangfalat már nem tud kiszolgálni: pár vagy darab ár?
tuninggal meg már simán: az kb. hány pénz? Megérné?
Kösz! -
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #49705 üzenetére
Kezdő vagyok. Ez alatt mit kell érteni? Nekem azért háttér zenénél több kellene.
Kösz! -
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #49700 üzenetére
Kezdő vagyok. Jelenleg nincs semmilyen hangrendszerem. Mivel a zene (komoly is) legalább annyira fontos, mint a film, "jó" minőségű, használt sztereóra gondoltam. Ez a ROTEL mit tud? Milyen hangfal kellene hozzá?
Kösz! -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49700 üzenetére
Az a baj, hogy ehhez már illene jobb hangfal... kábelek... DAC... Szépen megszaladna az összeg és a fizetésemhez mérten nem ez az egyetlen drága hobbim
+még tavasszal esélyes, hogy az autóra is költenem kell bőven, pedig jó lenne egy penge sztereó lánc... De azt hiszem egyenlőre önmegtartóztatást tanúsítok.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49698 üzenetére
Ideje lesz tényleg összehozni egy-két tesztelős napot, ahol minden ilyesmit kipróbálhatunk és zenét hallgathatunk.
Azt az olcsó DAC-ot nem is használom oda, géphez jó egyenlőre. Most már a Lupus-é a főszerep.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #49693 üzenetére
HiFi képlet sok ismeretlennel, de egy sörben fogadnék rá:
Mivel a Sqbox digit kijáratát elég jónak mondják, a Popi-é és a többi hasonló közt meg nem hiszem, hogy nagy különbség lenne, hozzátéve a rendszered minőségét és az igényeid magas fokát, szóval szerintem nem leszel vele elégedett. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49654 üzenetére
Ha már kábel, tegnap részt vettem egy Nordost bemutatón, mely során interconnect és tápkábeleket csereberélve hallgattunk zenét. Cekkk topiktársat kellett volna elcsalni, leesett volna az álla, hogy mennyit számít a 230-as kanóc.
(#49671) Patice
Azt gondoltam, ezen már túl vagy. De még mennyire, hogy van különbség.
Más téma.
Laptop és DAC közötti USB kábelek akkora különbséget okoznak, hogy az döbbenetes. -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49657 üzenetére
Nem-nem. Ő ajánlotta fel a bicaját, csak, hogy maradjon a kábel. Nagy különbség !!!
Természetesen nem tartottam rá igényt.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49657 üzenetére
De azt nem pont Ő vette neki?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49654 üzenetére
"aztán persze el-el száll az emberrel a ló"
Az nem elszalad?
Nekem egyszer behoztak a kollegák egy régebbi rádiótechnika lapot,amiben okleveles vill. Mérnök írt a kábelekről,hogy a nagy marketing dumát beveszik az emberek,de egy 2,5mm2 sima rézkábellel aminek kb 500Ft métere ugyanazt fogod hallani,mint aminek 10.000Ft métere.
Persze nem így írta,nem ezekkel a szavakkal,de a lényeg ez volt.
Abból az okból kaptam ezt a cikket,mert akkor is beszélgettünk a kábelekről,hogy mi pénzt elkérnek egy minőségi kábelért.
Aztán mikor mondták,hogy ez egy műszaki szaklap,nem a Blikk és egy okl. Vill. mérnök írta,picit elbizonytalanodtam -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49648 üzenetére
Hehe...
-
ricsik
őstag
válasz
bajnokpityu #49643 üzenetére
Na már bánom, hogy írtam, mert kíváncsi lettem volna azokra a gondolatokra, amit magatokban fogalmaztatok, jók azok a kemény, kíméletlen odaszúrós, de abszolúte igaz hozzászólásaitok. Na a végén kiderül, hogy puhapöcs vagyok.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49576 üzenetére
Ez a jobbik eset, én már utaltam előre pénzt, sajnos átvert az illető, azonnal feljelentettem, azóta is folyik az eljárás ellene.
Én már nem utalok előre többet. Ezért is felejtős az eBay számomra, pláne 100€ feletti összegnél. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49548 üzenetére
Angliában élek, ha az ár versenyképes az itteniekhez, és a posta is megoldható, akkor persze, érdekel.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #49528 üzenetére
Ha elég gyorsan tologatod magad körül, akkor térhangzásod is lesz..
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #49439 üzenetére
Ennél jobban (85cm-re a faltól az eleje) nem tudnám előrébb hozni, ill máshová sem tudom pakolni, max forgatni tudom, meg néhány centi ide-oda játék.
Úgyhogy nem is nagyon kísérleteztem, mert nincs hol. Evvan. -
Sotime
csendes tag
válasz
bajnokpityu #49237 üzenetére
Oké. de most HDMI-HDMI közötti különbségről volt szó... Azt nem vitatom, hogy érezhetően jobb mint egy koax függgetlenül attól, hogy milyen jó forrás a koax...
-
Sotime
csendes tag
válasz
bajnokpityu #49233 üzenetére
honnan tudod, hogy csóró vagyok?
Tapasztalataid alapján, milyen árkategóriájú rendszer az amin már egy átlag zenebarát hallja a HDMI upgrade-t?? -
válasz
bajnokpityu #49197 üzenetére
Nem szólnak szépen a Valdusok?
-
feketeibiza
tag
válasz
értem a lényeget!
bár én a szebb mélyeket hiányolom a valdusból,de van mi pótolja ezt igy nem panaszkodom szerintem harmónikusan szól. -
ginola
addikt
válasz
Egyetértek Pityuval, volt mindkettő, sőt Vardus, VR is a 400as maradt.
-
feketeibiza
tag
válasz
bajnokpityu #49188 üzenetére
hogy érted hogy az 500 asban kisseb ér rosszab a magas? hisz ugyanazvan ebben a szériában az összes hangfalban nem?
amugy nincs össze hasonlitási alapom mert a 400 ast még nem hallotam.
-
feketeibiza
tag
válasz
bajnokpityu #49147 üzenetére
optica?
az már nemszámit magas sávszélességnek?
amugy hdmi tényleg nincs
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #49106 üzenetére
Akkor amit most vettünk CAT7-es kábelt, abból simán tudnák high speed HDMI kábelt is csinálni....
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #48970 üzenetére
Nekem mondod, annó jól besz0ptam a Victával.
Viszont Dorian Vitas 30-asa jó volt, és a 25-ös ugyanaz a család. Szerintem egy meghallgatást megérne. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48950 üzenetére
Aha, csak azért gondoltam, mert a polkok amiket vettem, nagyságrendekkel jobban szólnak az avr 3312-vel mint az o 608-al, annak ellenére hogy nem egy prémium hangfal.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #48950 üzenetére
Meggyőződésem, hogy a Cambridge 340-esem miatt ilyen a hangja..mondjuk nekem így is bejön, főleg az új kábellel.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48925 üzenetére
Gondolod hogy minden erősítővel éles a magasa?
A tuning alatt pontosan mit értesz, kell benne cserélni valamit? -
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #48935 üzenetére
Én is meghallgatnám a te DAC-oddal, és kábeleiddel..bár hangfalkábel már azonos.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #48886 üzenetére
Nekem nem szólalt meg...csak ha az erositettet kötöttem ra,de úgy meg nem jo.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #48894 üzenetére
Hát ez egyértelmű.
Zenére én sem használom,csak háttérzenére,rádiózásra de az igazi nagybetűs zenehallgatásra én is másik rendszert használok.
De azért hozzá kell tenni,hogy többcsatornás zenehallgatásra elég kellemes tud lenni.
-
Bubanc
aktív tag
válasz
bajnokpityu #48801 üzenetére
vagy susogós, ha papír
-
Bubanc
aktív tag
válasz
bajnokpityu #48771 üzenetére
esetleg valaki, tudna segíteni? létezik, hogy lehet hallani a külömbséget? 30 ezer HUFnak milyen hangja lehet?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #48743 üzenetére
Membránnal a fal felé?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #48738 üzenetére
Te igyekszel kihozni a készülékeidből a lehető legjobbat, más meg azt is elrontja, ami van, például 3 centire a fal felé tolja a mélyláda hangszóróját. Ettől sokkot kaptam.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #48733 üzenetére
Mert Te olyan kis válogatós vagy.....
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #48720 üzenetére
Például a Hegel CD-játszók és erősítők embertelen jó készülékek. Az OPPO-t is Ők forgalmazzák. Az Isotek cuccok szintén kiválóak, bár eléggé drágák.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48698 üzenetére
Remélem elmegy.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48695 üzenetére
Az a baj nagyon beleéltem magam, de leszállok a földre, nyugtatom magam Claptonnal és a Dynaudiokkal.
-
Termi16
őstag
válasz
bajnokpityu #48670 üzenetére
Arra gondol, hogy mennyire nem vesz senki semmit...
Szerintem.Legalábbis nekem így tűnik most.
-
NaLiN
csendes tag
válasz
bajnokpityu #48658 üzenetére
Zenehallgatásra ott van nekem a Behringer. Ezt a szettet kifejezetten filmnézésre használnám. Akkor azt hiszem, körbenézek AVX fórumon, hátha sikerül megfejtenem, hogy mit mivel érdemes használni. Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat!
-
Termi16
őstag
válasz
bajnokpityu #48662 üzenetére
Annyiért tényleg nagyon megérte.
De szerintem ha valaki kicsit türelmes, akkor használtan talál jobbat 200-ig viszonylag könnyen. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #48584 üzenetére
Igen szerintem így nagyon jó vétel.... én részemről maradok a Diamond-nál.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
bajnokpityu #48484 üzenetére
Jaja, én is néztem az előző front hangfalam ára 51e-ről 75e-re nőtt.
-
ricsik
őstag
válasz
Az Ikon 1 háttérrel az MkII szett ha jól emlékszem 550e alatt volt, most 700... A C6 most darabja 100e. A Concept szub meg először 100e volt, majd felment 150-re, majd 160-ra és most 200e. Az első árát még megérte, de könyörgök, 200e? Nemár
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #48487 üzenetére
Az durva..........
-
ginola
addikt
válasz
Az 5.1, vagy az 5.0, nem mindegy.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #48426 üzenetére
50 Hz engem se zavarna, a 100 Hz által előidézett szappanopera hatás nagyon tud zavarni. Most ez a 2 modell van ami 150 alatt van, ebből kell választanom. Ha nem pc-re kötném plazma lenne a kiválasztott.
-
python1
veterán
válasz
bajnokpityu #48386 üzenetére
Nemá.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #48258 üzenetére
Nem érkezett meg.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #48227 üzenetére
Azt hittem , hogy a 2311-es denonhoz viszonyitod.Mivel most 200k mindkettő.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #48222 üzenetére
Mondjuk az Onkyo 876 nem a denon 2311 párja hanem a 4308-10 kategória.
Ez az erősitő 410k volt, ez már a kifutó ár. -
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #48186 üzenetére
Mert kinaltak cserere...Erteke mennyi lehet?
-
nebulo5
senior tag
válasz
bajnokpityu #48157 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48133 üzenetére
A 3600 tényleg jobb, mint pl. ami utána volt 5005. Utóbbit eladtuk, öcsém még mindig 3600-at használ.
-
gyík001
csendes tag
válasz
bajnokpityu #48131 üzenetére
Nem pont kifejezetten volt a genius a cél, csak rátaláltam erre, szépnek, jónak tűnik, 100W, kis szobámba bőven elég, és árban sem olyan sok 25-ért.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48060 üzenetére
Én most polk rti a3-al mozizok és mivel vannak szomszédaim az albérletben,ezeket is csak kulturáltan hallgathatom
De majd egyszer a saját lakásban...
Nekem 9-es diamondok voltak elötte,de azok is jól szóltak,a maguk kategóriájában. -
Zanik
addikt
válasz
bajnokpityu #48050 üzenetére
Én nem akartam leszólni. Többen is írták nekem, hogy a belépő kategóriás erősítőhöz inkább polcsugárzót válasszak. Illetve, hogy adott árért jobb polc frontokat találhatok használtan, mint állót. Szóval most már nem tudom, mit higgyek. Azt írod rocker/diszkós, nekem viszont tényleg mozira kell.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48050 üzenetére
Ezek a te dobozaid voltak?
Megtaláltam a hardverapron -
AthlonXP
őstag
válasz
bajnokpityu #47933 üzenetére
Végül is főleg a garancia miatt lenne érdekes az új..
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #47785 üzenetére
Kipróbálnék egy H/K360-at a Dalikkal. Zenét úgysem mozierősítővel hallgatok, lehet, hogy filmre jobb a élénkebb hangzás.
Amúgy nem gondolom, hogy a H/K-k mindenevők hangfalban, épp mostanában tette fel valaki eladásra a H/K460-át, nem passzolt a hangfalszettjével (ha jól emlékszem MS hangfalak) -
T-Tboy
tag
válasz
bajnokpityu #47730 üzenetére
Ne ezzel töltsük meg ezt a topicot, próbálok majd tenni ellene és kész.
Ha meg nem sikerül akkor legfeljebb kivágnak engem innen és "mki" jól jár. -
AthlonXP
őstag
válasz
bajnokpityu #47648 üzenetére
Hát lehet, nem tudom. Haverom egyszer elhozott egy MNC 30-as SUB ládát, ami zárt volt, de az én 20-as SAL csövem simán megette reggelire. Igaz az MNC nagyobb hangerőre volt képes, hisz 1.5x akkora volt mint az enyém, de basszus az alig volt benne.
Kis hangerőn meg szinte semmi!Lehet azzal a ládával volt valami...
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #47577 üzenetére
De az nem alapzaj hangerővel erősödve -volt, hanem egy nagy kulimász volt az egész.
...de a biztonság kedvéért:
Toobee:
Mindent húzz ki, mozis cuccokat áramtalanitsd, az erősítőből is minden húzz-dugj újra.Ha ez sem oldja meg, akkor én vállalom, hogy viszem az enyém.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged