- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Bemutatkoztak az ASUS ráncfelvarrott, CR szériás Chromebookjai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
őstag
válasz eagles01 #94481 üzenetére
Tudtam, hogy nem figyelsz. 120Volt és 60 hz áram kell az ott vásárolt erősítőnek! Tehát mielőtt bedugod, az átalakítót ne feledd, vagy vedd fel videóra kérlek, mikor bekapcsolod
De akkor összefoglalva én átgondolnám:
Az átalakító megdobja az árát (nem a dugalj, hanem az áram!!!). Ha olcsót veszel, akkor nem fog jól szólni, ha drágát, akkor meg viszi, amit nyersz.
Számold hozzá, amit még akkor fogsz kifizetni, amikor behozod az országba (vám, áfa), mert asszem ezzel a hónod alatt nem lehet fapofával azt mondani "Nem, nincs elvámolnivalóm."
Legyen nálad a pénz, amit kifizetsz rögtön, különben beteszik egy kellemes hideg raktárba, amíg meg nem kapják.
Szerintem itthon olcsóbb lesz ugyanez.
-
törölt tag
válasz eagles01 #94464 üzenetére
Én Pionerre szavazok, jobb a többinél kategóriában (hangban pedig elődmodellekre tudok támaszkodni.. meyit szánsz rá? Én inkább 99 ezerért veenném az Onkyo 515-öt 4k nélküli igaz..
M^xx: neked is inkább ilyenben kellene gondolkodnod vagy eérhető sok helyen a 616-626 ha uj kell.. vaygy denon 2xxx modellek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eagles01 #94144 üzenetére
Én a piót tartom jobb vételnek bár nem ismerem az amerikai piacot.. viszont zenén is jobban remekel a másik kettőnél (de tul nagy elvárásokat ne várj azért) mostani sonyt nem ismerem de a régi 5xx viszont száraz erőtlen volt és a yamaha meg közelebb volt az onkyohoz mint a saját hangzásához... bár a négyjegyü yamahák jók! viszont a sony szolgáltatásokban picit erősebb de igy is a pio lenne nálam a legesélyesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hegesztés topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest