-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark023
tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Van egy Samsung HT-Dm150 típusú 5.1 házimozi rendszerem mélynyomó nélkül. Gondolkoztam, hogy vásárolnék, hozzá egy sub-ot de több kérdés is felvetődik bennem ezzel kapcsolatban, illetve nem is akarnék sokat költeni rá max 5k.A sub kimenti része 3-6 ohm- működik 3-nál 75W 6-nál pedig 46W!
Amit kinéztem eddig az ez lenne:
http://hangcenter.hu/termekeink.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1316&category_id=374Érdeklődtem tőlük és azt mondták, működik a házimozival és kb 45 50W-ot fog tudni kipréselni magából!
Nem tudom meg fogja e tudni hajtani ez a házimozi, mert ez 4-8ohm elenálású, illetve van e valakinek valamiféle tapasztalata ezzel a fent linkelt termékkel kapcsolatban?
Vagy valamiféle építő jellegű ajánlat tanács?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest