Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klacey
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne. Több helyen olvastam, hogy lemezjátszót csak phono csatiba lehet csatlakoztatni. Onkyo TX-NR515-ön nincs ilyen, akkor ehhez nem is lehet lemezjátszót kötni? -
whatnot
őstag
válasz Csabroncka #93096 üzenetére
Elem próba mondjuk úgy, hogy pl. rákötök egy másik csatornát?
Jut eszembe, csináltam egy sawp center/bass output tesztet, a center csatorna megszólalt a mélynyomón, a center viszont továbbra is csöndben maradt.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz MasterMark #93093 üzenetére
Az összefoglalót említettem, hogy olvastam, ott azt írja nem lényeges a "modern" erősítőknél.
De mi a modern?
Egy másik fórumon azt írták tönkreteheti az erősítőt, ha 4 Ohmos hangfalat kötök rá.....
Ezért vagyok elbizonytalanodva... -
whatnot
őstag
válasz MasterMark #93093 üzenetére
Igen, pár perc alatt vettem kábelt
Szarkazmus off: pontosan azt csináltam, kicseréltem a kábeleket és sajnos továbbra is a center néma. -
-
kenand
veterán
Sziasztok!
Nem egyértelmű amit olvasok ezért rákérdeznék.
Többször ráakadok nekem tetsző hangfalra, használtan vagy akcióban ami 4 Ohmos.
Két régebbi, erősítő lenne a jelölt amihez keresek hangfalat Onkyo Ts-DX494 és Marantz SR4400.
Mindkettőhöz találtam leírást PDF-ben. Mindkettőnél A power output az egyes csatornákra 6 és 8 Ohm van megadva.
Az Onkyonál azt is írja "CAUTION: Speaker Impedance 6 Ohms min. per each speaker terminal"
A Marantz esetén nem találtam ilyen figyelmeztetést.
Ez alapján az Onkyo esetén nem ajánlatos 4 Ohmos hangfalat hozzákötni?
Marantz-hoz kötehetek? Vagy felejtsem el a 4 Ohmosakat?
(bevezetőben azt olvastam modern erősítőknél nem gond, de mi számít modernnek?) -
whatnot
őstag
válasz adodaniel #93084 üzenetére
Nincs szerencsém, nem a kábellel van a gond
Tudom, nem kéne itt emlegetnem ezt a típust. Egy Genius SW-HF 5000-em van, vagy hasonló. A center hangsugárzó elnémult. Ha piszkálgatom a kábelét az erősítőben, akkor hallani zörejt.
Ez mi lehet? Erősítőben pusztult a center csatornája? (Lehet, hülyeséget kérdeztem, nem értek hozzá.) -
Patice
nagyúr
válasz mandju #93088 üzenetére
Cecil Paradigm szettje, szerintem megérne egy meghallgatást....
Én csak az utódokat tudtam meghallgatni, de ilyen árban kevés egységes szettet találni jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
mandju
senior tag
válasz bajnokpityu #93086 üzenetére
monitor audio rx6-rx1-rx center és svs sb12nsd sub
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
CHaooSS
őstag
SVS PB-2000-el van valakinek tapasztalata? ebben az árkategóriában jó választás?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
mandju
senior tag
válasz Gabesz26 #93082 üzenetére
valószínű ez lesz a vége... csak kevés a szabadidő...
az utóbbi időben minden héten voltam fent Pesten... végre sikerült autót vennünk a feleségemnek, így a pesti út mostanában nincs tervben...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
whatnot
őstag
XI. ker. Újbuda központ közelében hol lehet hangfal kábelt venni?
-
mandju
senior tag
Tegnap nem ezt az összeállítást dobták fel...
a napokban jött szembe velem, csak akkor még nem volt tervben hangfalvásárlás...
innen indult el a bogár... aztán nézegetni kezdtemmeg quadral m40-et...
meg cecil paradigm szettjét...[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
válasz mandju #92998 üzenetére
Tegnapi kérdésmhez kapcsolódóan vajon mennyit lenne érdemes kiadni egy ilyen összeállításű klipsch szettért?
Klipsch RF7 / RC7 / RS7
Egyáltalán előrelépés lehet a monitor audio rx-ekhez képest?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz liszi70 #93070 üzenetére
Leírom nálam hogy működik a T12 automatikája. Valószínűleg egy kondi van amit maga a jel tölt fel és amíg fesz van addig van bekapcsolva a szub. Ez csak feltételezés, egyelőre se cáfolni se megerősíteni nem tudta senki (Stream sem).
Ha csak egy kis feszt kap a határon hogy bekapcsoljon, akkor pár másodperc múlva le is kapcsol. Ez okozhat gondot ha egymásután többször megtörténik (agyő biztosíték). 5másodperc és 50perc között jeltől függően tudok produkálni mindenféle lekapcsolást... Normál mozizás esetén általában mindig 50perc. Aki javarészt csak "erős jellel eteti", az nem fog belefutni ilyenbe. Ezt a pár másodperc utáni lekapcsolást nem tudom hogy csak az enyémmel lehet-e produkálni vagy másnál is előfordulhat.Ettől függetlenül ugyanúgy jónak tartom a T12, de amíg az SVS olcsóbban kijön, addig biztosan azt fogom ajánlani...
(Ez nem feltétlenül Liszinek ment! )
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Hátha valakit érdekel ?!
Használt Klipsch Rf 7 mk2
Az új ára itt párban kb 2500.- euró.
Most nézem csak a hirdetés alján....az erölködőjét is árulja : Denon avr 4520
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
nagyúr
válasz devil-k #93068 üzenetére
"nálam nincs ilyen probléma."
Örülj neki, de nem egy felhasználótól olvastam, hogy jó magasra kell az erősítőben emelni a szub dB szintjét, hogy bekapcsoljon. Amikor még zene alá is használtam az SVS-t, nagyon minimális szintet adtam neki, de akkor sem volt gond a bekapcsolással, gyenge jel esetén sem.
Fix bekapcsolás nincs a T12-n, és a kikapcsolódása is megbízhatóbb az SVS-nek. Többször olvastam már, hogy 40-50 perc is előfordul. Az SVS-nél, ha jól emlékszem 12 percet mértem, többször is. Lehet, hogy az elektronikája beváltabb, kipróbáltabb már a "régi" SVS-nek, mint az új T12-nek. Én ezek miatt az apróságok miatt (is) kerestem inkább SVS-t. Természetesen biztos, hogy kitűnő választás mindkettő, sokan használják nagy megelégedettséggel mindkét típust. Én csak a saját preferenciáimat ecseteltem most."hasonló kaliber, de más márka, ennyi."
Így van, ez jó meghatározás.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Kroland25 #93062 üzenetére
Én két SVS-t vennék a helyedben. Két darab esetén 300 euró nem elhanyagolható különbség.
Külsőre meg szubjektív hogy kinek melyik tetszik jobban, azzal nem fogok érvelni.
Én a T12-t kevésbé "kifinomult" rendszernek tartom... legalábbis az automatikáját. Attól függetlenítve hogy éppen azzal szopok. Többiek lehet nem értenek ezzel egyet, de én akkor is így látom. Ha úgy gondolták, hogy nem kell rá manuális kapcsoló, akkor legalább tervezték volna meg normálisan az automatikát.
Hangra mindkettő elég jó.[ Szerkesztve ]
-
-
dunkel
őstag
válasz Oldfighter #93065 üzenetére
Sajnálom, hogy trollkodásnak veszed, én nem értem (igen, úgy tűnik gondom van az írásod értelmezésével) konkrétan mit tanácsolsz a kedves kérdezőnek, de reméljük Ő (és rajtam kívül mindenki más is) érti és tudja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz devil-k #93064 üzenetére
Nem ciki, de a jelenlegi kifutó áron, az SVS NSB ár-érték aránya szerintem most jobb, mint a T12-é. Hangja között meg hangyafasznyi különbség van, és max egy picit más, de nem jobb vagy rosszabb. Arról nem is beszélve, hogy van aki a matt felületet bírja jobban, és a T12 időnként előforduló és panaszra okot adó automatikus bekapcsolási mizériája sem túl vonzó. Nekem az abszolút gyerekbiztos, fém grill is nyomott a latba. Én ezért vettem inkább SVS-t, mint T12-t.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz Oldfighter #93058 üzenetére
Nagyon szépen leírtad a saját szobádban mi lett az ideális elrendezés. Ezt eddig senki nem vitatta, sőt szóba sem hozta rajtad kívül.
Nem látom az "egyéb óhaj-sóhaj"-ra a választ, miszerint a kérdezőnek szerinted hogyan kellene hosszában kialakítani a moziját? Vagy azt már találja ki ő? Jó sokat segítettél.
Akadékoskodás szerinted, hogy van egy nappaliban teraszajtó és ablak, vannak bútorok és a mozin kívül esetleg másra is szeretné használni, netán még közlekedni is szeretne?
Rendezzük át a bútorzatot, dobjuk ki a médiatárolót, fordítsuk az ablak felé a kanapét, telepítsük oda a mozit, az íróasztalt a kanapé mögé. Így gondoltad? Elég magas ár a jobb hangért, szerintem egy kezdő mozisnak nem ezzel kellene kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Kroland25
tag
-
xtremetuning
addikt
válasz Oldfighter #93058 üzenetére
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
chros
őstag
-
Oldfighter
senior tag
válasz dunkel #93052 üzenetére
Szerintem már közöltem az ideális elrendezési sémát ami szerintem javasolt egy nappali hm rendszer telepítésekor. Ennek legfőbb erénye a megfelelő akusztika felé való közelítés, beleértve a hátsó hangtér kiteljesedését is. Egy keskeny szobában, keresztben a hangtér jobb esetén szűkös két és fél méterre korlátozódik, miközben a helyiség négy-öt méter hosszú ( pl nálam ). Szerintem nem okoz nagy fejtörést és logikát, hogy melyik az ideálisabb. Beszorítani mindent két és fél méterre, vagy kihasználni a közel teljes alapterületet a hangsugárzók elhelyezésére. Persze innen lehet akadékoskodni, hogy ablak, teraszajtó, radiátor stb, bármi ami útban lehet. De egy lakószobával már csak így van. Viszont megoldás a legtöbb esetben mindig lehet találni, hogy a kihasználtság teljes körű legyen.
Egyéb óhaj-sóhaj?
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Onkyo TX-NR636 erősítőm Jamo Corner 195-ös frontjait a jövőben lecserélném Polkaudiókra, mert a center és a hátterek azok.
Mi lenne ehhez az erősítőhöz ajánlot? TSx550T, vagy elég lenne egy TSx440T is.A TSx550T $499.95, ami kb. 124.000 Ft. Itthon meg 209.000 Ft.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
chros
őstag
válasz Norbi 72 #93029 üzenetére
Koszi az otletet, de itt a vasarlok lehuztak a halozatos mukodeset a Denon-nak: [link]
A hangfalat pedig nem lehet UK-ben kapni.Halozat nelkuli 7.1-es erosito nincs 4K passthrough-val? (semmi extra dolog nem kell, csak a htpc-vel menjen a dolog.) S szerencses lenne, ha valaki hasznalna is rendszeresen az eszkozt, hogy megbizhato-e.
Koszi
-
Goyee
tag
Elhiszem Neked, hogy megéri, de én már nem vagyok hajlandó annyit adni érte.
Át kell ezt gondolnom rendesen, mert azt is mérlegelnem kell, hogy kiadok 300k-t, aztán előfordulhat, hogy a végén kéthetente megnézek rajta egy filmet, oszt csókolom (főleg amilyen a felhozatal mostanában). Ha így nézem, akkor már nagyon nem fogja megérni azt a +40k-t, hogy ott porosodjon.
De előfordulhat az az eset is, hogy úgy beleszeretek ebbe az egészbe, hogy 300k-s erősítőket fogok venni.
Szerintem pontosan ezért kell kezdő-belépő szettel kezdeni ezt az egészet, mert ha úgy adódik, akkor ki tudjon szállni belőle az ember anélkül, hogy 100 ezreket bukott volna. (de ez csak az én véleményem)(#93045) devil-k: ezzel egyetértek
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
válasz Oldfighter #93049 üzenetére
Te milyen elrendezést javasolsz, valamint szerinted mi az amit azzal nyernél?
Állandóan ezzel a rövid oldallal jössz. A kérdező nem általánosságban kérdezett, hanem konkrétan megmutatta képekben hova szeretné építeni a mozit.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz dunkel #93046 üzenetére
Nem, csak süketelek, vakon adom a tanácsokat.
Nem azt mondtam, hogy pont abban a helyiségben rendezze át a mostani és a leendő készülékeit, hanem általánosan adtam a tanácsot, hogy ilyen méretű és alakú helyiségben hogy jár jobban. Én biztos megoldanám, apróbb kényelmetlenségek árán is, hogy abban a szobában ez működjön.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
netta12
csendes tag
Sziasztok! Karácsonyra szeretném meglepni magamat, és páromat egy házimozival, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez megfelelő lenne az otthoni mozizáshoz? http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SONY-DAV-TZ-140-DVD-h%C3%A1zimozi,103952,505041,719875.html?langId=-19
-
dunkel
őstag
válasz Oldfighter #93044 üzenetére
Szegény kérdezőt nem illik félrevezetni és szerintem kedvét szegni sem kellene.
Te a képeket is megnézted, vagy csukott szemmel mondod, hogy tegye a rövidebb oldalra a mozit? Oda ahol az ablak és erkély van, vagy oda ahol közlekedik?Ki kell találni hogyan lehet normálisan elhelyezni a front sugárzókat (médiatároló csere) és ennyi volt a történet. A jobb hangzás érdekében indokolt lehet a TV felé húzni még picit a kanapét.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
-
Goyee
tag
-
devil-k
nagyúr
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
Miért nem Dynavoice Challenger M-65 EX ? Nagyon dicsérik ezt a szettet.
- mozi bolondéria -
-
Goyee
tag
válasz devil-k #93033 üzenetére
Ettől félek én is.
Pedig a Stream-be bátran ajánlották hozzá. (mondjuk lehet azért, mert látták rajtam, hogy nem értek hozzá)
Egyébként Te hallgattál már ilyen Melodika-t, vagy csak nekem van valami a hallásommal, hogy olyan jónak hallottam a Quadral-hoz képest?[ Szerkesztve ]
-
Goyee
tag
válasz Oldfighter #93006 üzenetére
Nemrég hívtak a Stream-től, hogy jóárasítva elvihetném a Melodika-t
Nincs senkinek sem tapasztalata ezzel a szettel kapcsolatban???
Kicsit félek attól, hogy egy X-1000-es Denon-nal nem szólna úgy, mint ahogy tegnap hallottam, mivel ott valamilyen NAD-al hallgattuk. -
-
-
chros
őstag
válasz adodaniel #92687 üzenetére
"Ahogy írták, a 7.1 sok lesz oda. 5.1-ből is inkább állványos frontokkal csak."
Akkor a kerdes ez: van e olyan nem aranyaru rendszer, amiben az erosito kepes 7.1-re (kesobbi bovithetoseg miatt) , de 5.1-el adjak a szettet (also-kozepkategoriaban), es meg kaphato.Koszi
UI: bocs a kesoi valaszert.
-
-
Borisz76
veterán
válasz Csabroncka #93009 üzenetére
Meglett a megoldás....
Új win 81. és persze az update-ről leszedtem mindent.
A hangeszközöknél pedig ( mivel AMD VGA-m van ) csodálkoztam , hogy intel driver szerepel.
Leszedtem az utolsó stabil ( nem béta ) Catalyst verziót...telepít, restart és megy.
Ez az 1 lépés maradt ki tegnap de már fáradt is voltam.....
Az alvás csodákra képes
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
dragonfx
veterán
válasz MasterMark #92994 üzenetére
mit csinálsz???
normális???"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nagyúr
az ászf tartalmaz kikötéseket garancával kapcsolatban, pl. új terméknél két év, kivéve ha a gyártó ennél többet állapít meg.
nem tartalmaz viszont a leírás semmit a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban. fel kell venni a kapcsolatot az eladóval. ez a shop egyébként ugyanaz, mint ami az md-sound.de-n van?Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz velizare #93013 üzenetére
Persze, az az elállás. itt van egyébként
-
nagyúr
válasz ProdyG #93002 üzenetére
küldd át a szöveget, lefordítom.
@Tamoo: az elállás lesz, hibás teljesítésnél hadd ne legyenek már ugyanazok a feltételek.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Kroland25
tag
Helló!Beszélgettem pár fórumtárssal,cseréljem le a két Velo subomat,igaz én megvagyok velük elégedve,de hajt másfele is a kíváncsiság mindenképp 2 sub-os megoldáson gondolkodom,jókat írtok a T-12-ről!!! Kecskemét környékén esetleg egy t 12 tulaj akinél lehetne hallgatolozni?Esetleg valaki akinél van 2db belőle?
Házimozi és ennek komponesnseinek beszerzésében lehetőségem van segíteni akit esetleg érdekel privin megtalál!!
-
Csabroncka
addikt
válasz Borisz76 #93007 üzenetére
Szerintem még a windows a hangbeálításoknál is nézz rá, hogy hogyan van beállítva a hdmi hang!
Sok előítélettel, de én is most raktam újra a rendszert 8.1-re. Sokkal rosszabbra számítottam, a startmenüvel és asztallal teljesen használható.
Jelentősen gyorsul a renszer és rendszerindítás a 7-hez képest, még úgy is, hogy ssd-n volt előtte a 7. Nekem nem alap a gépem, egy jó közép kat. játékos gép (i7 3770/gtx 670). A legfontosabbak megvannak: driverek mind, win 7-es programok futnak (foobar, serviio is) és stabil, valamint gyors.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ProdyG #93002 üzenetére
100% hogy kicserélik ha nem jó.
De azért ne kapkodd el, hátha csak user error.Azt írják hogy 1hónapon belül indoklás nélkül is visszaküldheted. Saját költségre...
Hibás termék esetén rájuk kell verni, de nem olvastam végig hogy erről van-e valami. Német tudásom finoman szólva is berozsdásodott.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz Patice #92984 üzenetére
Kicsit megkésve de töretlenül.
Sok idő volt a rendszertelepítés és még több a idő volt az új Majmok bolygója film
Maga az alaprendszer usb3.0-ról 8-10 perc alatt felment.
A frissítések a netről már kevésbé pörögtek...A lényeg, hogy eddig kifogástalan. ( Majdnem )
Ismerkedek a "csempékkel" mi-mire is használható.
Nem rossz csak szokatlan.Ami hibát eddig találtam az pont a filmezéshez köthető.
A Media Player Classic Home Cinema-ban be lehet állítani, hogy közvetlenül küldje a jelet az erősítőnek és majd az dekódol. Kijelzi az erősítő, hogy éppen Dolby Digital 2.0 / 5.0...DTS ....stb jel jön.Most is beállítottam de az erölködő csak annyit ír , hogy LPCM ( 44KHz ).
Passz...majd holnap ránézek kipihenten.
Jó éjt mindenkinek !Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Goyee
tag
Sziasztok!
Ma voltam a Stream Audio-ba hallgatózni, mivel szeretnék egy belépő házimozi rendszert építeni.
Előtte erősítő fronton egy Denon X-1000-es mellé raktam le a voksomat, amit a Stream Audio-ba meg is erősítettek, hogy egy belépő rendszerhez jó választás lesz. A következő szetteket javasolták hozzá, melyeket persze meg is hallgattam: Dynavoice Magic F-6 EX V3, Quadral FERRUM 7000, Melodika BL40
A Dynavoice és a Quadral között az igazat megvallva én nem hallottam túl nagy különbséget, egy picit azért jobb volt a Quadral. A Melodika vitte a prímet, pedig még nem is hallottam róla, (mondjuk ez nem jelent semmit ) viszont ez árban már nekem sok lenne. Szóval az lenne a kérdés, hogy 200k környékén szerintetek milyen szettet lenne érdemes meghallgatnom? Vagy jó lesz nekem az a Quadral?
Heco Victa Prime 702 + 202 + C102 nézegettem még, de nem tudom, hogy hol tudnám meghallgatni. -
ProdyG
őstag
Megérkezett ma az SVS SB-12, természetesen rossz. A power led világít, de a cucc meg se nyikkan. Semmiféle hangot nem ad ki, bármit csinálok vele.
Nem tudom, hogy ez a német eBay-es bolt kicseréli-e, nem tudom elolvasni a feltételeket, mert nem tudok németül. Itteni SVS tulajok, ilyen jellegű tapasztalat van esetleg? Bár gondolom mindenki cucca hibátlan, csak az enyém rossz. -
CHaooSS
őstag
válasz kimi02 #92999 üzenetére
Klipsch-t akartam én is mondani, szerintem ez a szett bőven megéri az árát.
( 1600 euróért néztem )[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest