Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfighter
senior tag
válasz dunkel #93052 üzenetére
Szerintem már közöltem az ideális elrendezési sémát ami szerintem javasolt egy nappali hm rendszer telepítésekor. Ennek legfőbb erénye a megfelelő akusztika felé való közelítés, beleértve a hátsó hangtér kiteljesedését is. Egy keskeny szobában, keresztben a hangtér jobb esetén szűkös két és fél méterre korlátozódik, miközben a helyiség négy-öt méter hosszú ( pl nálam ). Szerintem nem okoz nagy fejtörést és logikát, hogy melyik az ideálisabb. Beszorítani mindent két és fél méterre, vagy kihasználni a közel teljes alapterületet a hangsugárzók elhelyezésére. Persze innen lehet akadékoskodni, hogy ablak, teraszajtó, radiátor stb, bármi ami útban lehet. De egy lakószobával már csak így van. Viszont megoldás a legtöbb esetben mindig lehet találni, hogy a kihasználtság teljes körű legyen.
Egyéb óhaj-sóhaj?
Süket szomszéd a jó szomszéd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest