- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #74350 üzenetére
Mi ezért néztük 2D-ben.
3D-t én csak olyat nézek moziban ami meg is éri. Előtte általában elolvasom, hogy a kritikákban miket írnak a filmről meg a 3D-s látványról. Ha van értelme akkor úgy nézem, ha nincs akkor marad a sima 2D.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #74349 üzenetére
Elhiszem én, de Husky már nem fér bele. Ha jól tudom, fizikailag se' nagyon
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a szoba / elhelyezés is behatárolja a T12 képességeit, de azzal már végképp nincs mit kezdeni. A két lehetséges közül a jobb helyre tettem, azt is kis tévéáthelyezés, bútortologatás árán. Egyébként rátettem a tüskék lábára azt a gumi biszbaszt. Most nem csúszkál, atom stabil a parkettán. Csak ettől is mélyebbre ment és a legalsó frekiken is erőteljes lett.(#74341) spiky03:
Biztos, hogy hoz, hiszen nálad ki is próbáltuk. De az még innentől hetek kérdése. 1 hétig próbára van nálam, aztán még meg kell várni, hogy legyen 2m-es, mert most csak 3m-eset tudtam elhozni.(#74342) devil-k:
Egyelőre vettem 2 könyvet a kutyatartásról meg a buldogokról. Szóval még nem ma lesz
Táp témában nincs tapasztalatom, mert vidéken minden kutya azt ette ami megmaradt (persze nem is ilyen spéci fajták voltak). Mivel mi nem főzünk, attól éhen is döglene[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
devil-k
nagyúr
válasz spiky03 #74352 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy az Amerika kapitány 2. részéről (3D), mit fognak majd a népek írni. 10 emberből 8 azt írta, hogy abszolút felesleges volt elkészíteni a 3D-s verziót, mivel semmivel nem nyújt többet, mintha 2D-ben néznéd. Sőt, még elvesz az élményből, mivel azt "várod", hogy na, ez kijön, úúúú miért nem jött ki jobban ...stb - Teljes mértékben egyetértek ezzel.
A kritikák pedig sokszor csalnak, ezért sem olvasom el őket általában. A Szirmai Gergő féle "kritika" nekem minden, csak nem az. Inkább nevezném "kössünk bele minden filmbe", mert már nem tudom élvezni a mozizást. No de, ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Dorian
félisten
válasz spiky03 #74355 üzenetére
Beleszól a tápkábel, csak kérdés mennyire éri meg. Én a Heco-t 3x2,5mm2-es tömör mbcu kábellel hajtottam (ez jobb volt, mint a sodort PC tápkábel) Egy elég drága Néhai táp (kipróbálásra volt itt) sokat hozott rajta, de annyiba került, mint a sub, szóval az logikátlan lett volna bele.
Kipróbáltam még a kácsás subkábel helyébe egy méregdrága színezüst Real Cable Topaze-t de ott nem igazán hallottam Hecoval semmi extrát. Elég olcsón kaptam volna meg, lehet kár volt visszaadnom, mert a T12-be jó lett volna. Mindegy.
(#74358) Sefter:
Hallottam, hogy fos a Herki. Nem is nézem meg. Egy barátnőm sminkelte a szereplőket, ő legalább jól megélt fél évig belőle.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Toobee #74360 üzenetére
Dehogy, azt visszaadtam! Legalábbis nálam nincs
Meg hát az sodort volt, nem tömör.Na megint lebuktam. Rita: - Mi ez a kutyás doboz? Már megint egy új kábel? Mi a fsznak?
(#74360) Toobee:
Valaki elvitte, aki azt mondta, hogy te mondtad, hogy itt van és próbálja ki. De hogy ki volt... Vki a fórumról.[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz devil-k #74357 üzenetére
Nah látod én pont ezért szoktam elolvasni, hogy mit írnak a 3D-ről.
De általában olyan filmeket nem nézek 3D-ben,a mi nem is úgy készül, hanem utólag konvertálták.
Egyedül az animációkat szoktam megnézni 3D-ben, azok jók szoktak lenni.
Amerika Kapitány 2-t is sima 2D-s verzióban néztem csak.
Talán a Pókember 2-t nézem meg IMAX-ben ha jót írnak róla.Kritikáknak meg csak az összefoglalóját olvasom el, amiben leírják, hogy megéri-e megnézni a filmet vagy sem.
@(#74358) Sefter
Az nem az a Herculas, amit itt forgattak és Rock játszik benne.
Az valóban egy rossz verzió, ha lehet így fogalmazni. Igaz én még nem láttam, csak olvastam róla.
Kétféle Herculest csináltak.@(#74359) Dorian
Én sem akarok a végletekig elmenni. Meg mindent csak kipróbálás után cserélek majd. Majd kérek valakitől pl tőled kölcsön egy kis demó erejéig egyszer a tápkábelt aztán kiderül, hogy mit hoz az én rendszeremen
Pl nekem a Husky-t nem érné meg megvenni a Heco-hoz.@(#74363) Sefter
Az a ter. Persze csak ha használ. Meg az erősítőhöz is meg a BD lejátszóhoz is. Ha lesz értelme.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #74349 üzenetére
Nagy baj ez, mármint anyagilag, Ed P-vel beszéltünk róla, ugyanezt mondta.
-
Digital
addikt
válasz Norbi 72 #74370 üzenetére
Ó az RTi-k...
Elektronikus zenére tényleg kiválóak!
Tegnap leültem a kanapéra, és betettem Zzzzra- Conatus című számát, brutális élmény volt!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
törölt tag
válasz Norbi 72 #74366 üzenetére
Nem lesz a JBL ES100 jó, mert lomha lesz.. és a 626-nál erősebb kraft kell neki (5.0 terhelésre értve) ahhoz hogy tisztességesen dolgozzon.. És persze nagyob tér mert fejfájós mértékre nőhet a mélyhangok aránya.. és az nem normális mélyhang hanem állóhullám.
Dobtam is Polk RTI-re egy szavazatot...
Sefter: kiminél is van, meg kell hallgatni de csak járatva jó, mert frissen nyers, lusta de 200 óránál bizony erőre kap és mozira király.-.. ha telik és nem lesz jó a denon, akkor kis CA-val bevállalhatom ha minden öszejön...[ Szerkesztve ]
-
+Techno+
tag
válasz Norbi 72 #74343 üzenetére
Hát ha azt mondod hogy a Polk jobb akkor igen! De a most ezek 5.0 ás szettek ehhez még vennem kéne aktív subot is ha jól értem hogy 5.1 legyen! Akkor már szerintem ha a JBL ES80 -hez veszek egy subot 100-ért az is jó megoldás ? akkor pont 350 nél lennék! Mert írták itt hogy az JBL ES100 az sok lenne! Most akkor ES80 vagy a Polk RTi5 + egy sub ? Mi a különbség mert azt látom hogy árban 75.000 de mit add az a + 75 ropi ? Mert hát a polkhoz is kéne sub ezért nem tudom eldönteni!
-
-
ProdyG
őstag
Sziasztok, jelenlegi rendszerem:
- Arcam AVR-300
- Monitor Audio RX6a kérdésem felétek az lenne, hogy van-e értelme lecserénem az RX6-ot egy GS20-ra? tehát a régebbi szériás gold-ra... az erősítő meg tudná még hajtani a GS-t, vagy kevés neki? az Arcam-ot nem szeretném lecserélni...
(a kábelkérdést hagyjuk egyelőre )
köszi! -
+Techno+
tag
válasz Norbi 72 #74387 üzenetére
Rendben de ott ez ki is van állítva ? vagy szólok hogy megszeretném hallgatni mind 2 öt és akkor ott segítenek ? Még annyit kérdeznék hogy ehhez adnak kábelt is vagy azt külön kell venni ? ehhez milyen kábel kell ? és mennyi ? (csak hogy tudjak kalkulálni ár alapján) Ez lesz az első házimozim és első erősítőm remélem majd össze tudom kötni XD Mert nem nagyon tudom mit hova dugjak xD de gondolom szint színhez! kell.
-
spiky03
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest