-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
BBéci #126431 üzenetére
Van érvelésed és kvázi másfajta érvelés, ezt nem lehetne pontosítani? Értem, hogy akkor most pl esetemben mi a jó megoldás, mert :
1. Ahol vettem (sub-al együtt) érveltem az LFE mellett, (értsd. nem akartam Y kábelt) de azt mondták, hogy ide ez a jobb. Pedig szerintem értenek hozzá.
2. Itt is vannak "másfajta" megközelítések, pl az hogy ez így nem rossz csak más , pl hangosabb.
(#126425) "ott az LFE felirat, akkor a frekiváltó potméterét maximumra kell állítani, hogy ne szóljon bele a hangzásba" Nos nekem épp ezt mondták, pontosabban : a frekiváltó potméterét maximumra kell állítani. Aki nem igazán szaki, (mint én és szeretne azért minél többet tudni) annak jól jönne egy közös nevező a hozzáértő vélemények közt. Értem ezt mindenképp javító szándékkal. Ja és ott a Prohardveren a linkelt leírás, ami pont érvel az Y kábel mellett ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest