Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz dgyuri0123 #126380 üzenetére
Ehhez képest a Yami nem ilyen....sajnos.
Attól függ melyik.Milyen hangfalszettel,kábelezéssel...nem mindegy.
(#126382) access_denied
3010-től(ez van nekem ) 3050-ig.
De a 3000-es is jó.És a régebbi szörnyek is.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #126396 üzenetére
A "watthifi" szerintem is igencsak elkurvult, illik rájuk a hiteltelen jelző, bár néha olvasok náluk olyat is, ami egybevág a tapasztalataimmal.
Ha nem tévedek, Patice hallotta nálam azt a NAD párost, neki is tetszett a hangja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz BBéci #126395 üzenetére
vathifi meg brutál módon felül pontozott csomó cuccot, egyúttal hiteltelenné vált szememben. ha ők lepontozzák, akkor vagy összevesztek a helyi forgalmazóval, vagy hulladék cucc.
szomszédomnál szoktam néha hallani valami nad mozicuccot dalival. hát nekem rettentően nem jön be sztereon.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #126394 üzenetére
A Denon AVR-4308 messze jobb, mint a NAD T 748/758, ez nem is lehet kérdés. Nem is csoda, hiszen újonnan közel a duplájába került.
A pár évvel ezelőtti legnagyobb, a T 787, ami 3000 eurós vas, (itt csak 3 csillagot kapott) simán elvérzett az Arcam AVR350-nel összevetve.
Viszont az elő/végfok párosuk, T 187/977 engem lenyűgözött, elfogadnám.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bajnokpityu
félisten
válasz access_denied #126389 üzenetére
semmit, nekem ezeknél magasabb az ingerküszöböm. anno vettem 120ért (vagy 12éve, tehát ez ma kb a 250rugós kategória lehet) mozierősítőt, ami tök jó is volt, de szerintem 6 év alatt összesen nem ment 20órát, mert inkább a csönd.
mozierősítőről hajtani egy kimondottan fejhallgatóerősítővel szemben igényes fülest szintén nem lesz igazán jó.
ennyiért viszont vannak jó használt vasak, amik nem hiszem, h tudnák a 4K-t, és egyéb modern dolgot.
dgyuri0123: nekem jobban tetszett a 4308,mint a nad mozicuccok, amiket hallottam. más kérdés, h lehet, h az idő szépiti meg az emlékét. nekem nadból sztereoban is a 356 volt a legkisebb, ami tetszett. ez a szint meg nincs több csatiban náluk, v nem tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
Ha neked tetszik a Yamaha hangja,akkor ne hallgass más(ok)ra. Ha csak a “ficsörök” miatt akarsz váltani,akkor elég lehet neked pl. ez is [link] a 750/850 csatornák számában és teljesítményben tud többet,hangminőségben nem,jobb hangminőséget a 4 számjegyűekkel (pl. 1050/2050/3050) kaphatsz.
Ha más “hangzást” szeretnél,akkor viszont menj el és hallgass meg párat,mi az aminek tetszik a hangja (és szolgátatásban is megfelel,ne azt várd hogy megmonják mi az ami neked tetszik/megfelel)
Hmm ....
-
spiky03
veterán
Akkor ajánlom hallgass meg valami jó Maranzt-ot.
Pl tudom ajánlani a 6009-est, nekem az van és megvagyok vele elégedve.Itt egy teszt is róla: [link]
Gondolom az utódja a 6010-es sem lehet rossz vas.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Ragadozó
Ármester
Marantz-cokkal nem szokott gond lenni, hangjával is általában mindenki elégedett...
Többieknek:
Gondolom feltűnt mindenkinek, hogy csak felügyelem a topikokat, de ritkán szólok hozzá.
Költözöm, amint teljesen lezajlott megint teljes erőből leszek. Már van netem az új helyen, de még cuccolok.
Ok, csak privátban.Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
BBéci
legenda
Marantzról nem hallani jót? Merre hallgatózol?
Hogy jön ide az AKG fejhallgató? Ahhoz fejhallgató erősítő és/vagy DAC kell, különben a tudásának felét sem használod ki. Felejtsd el, hogy házimozi erősítőhöz csatlakoztatva jó hangot kapsz!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
access_denied
senior tag
válasz bajnokpityu #126386 üzenetére
Engem nem rettentett el, de az is lehet, hogy sokkal alacsonyabb az ingerküszöböm. Mi az, ami javasol úgy 200-250e Ft környékén? Tannoy 638 és AKG K701.
4K passtrough, zone2, 7.1, ezekből nem tudok engedni. Phono bemenet sem ártana. Valamint a dizájn, tehát NAD, HK kiesett. Marantzról sem hallani jót.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz bajnokpityu #126386 üzenetére
Egy fokkal?
Mégis mi jobb két fokkal? Tán Denon?
És a régi RXV1300-asom egyáltalán nem volt olyan csörgő csattogó, mint amit írsz. Sőt, kellemes, kerek hangú sztereója volt, használható phono-val, némi fedettséggel és semmi bántó nem volt a hangjában. Sem Triangle-el, sem TDL-el hallgatva.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
krichd1
addikt
válasz gabo01 #126384 üzenetére
A Reference 1i és az 1 mk2 mindenképp belépő kategória, ilyeneket már hallottam. A Reference ONE és a 10 gondolom hasonló szinten vannak, de lehet tévedek. Attól hogy a membrán hasonló, még nem biztos, hogy ugyanaz a hangszóró van benne, mint a Kappákban.
Az RS 2000-ről nem sokat tudok, de egy próbát megérnének szerintem.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bajnokpityu
félisten
válasz access_denied #126376 üzenetére
engem is elrettententett eddig mindig a yamahás láncok okozta rémes hang.
Olcsón brummog, csattog, drágán csak szimplán loudnesses. sztereo, mozicucc egyaránt. Tök jó dobozokból olyan rémes hangot tudnak csinálni, hogy elképesztő.NADot se értékelem sokkal többre, de azért tényleg jobbak egy fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
-
-
access_denied
senior tag
válasz Norbi 72 #126378 üzenetére
#126378 Norbi 72
Köszönöm, tényleg figyelek a válaszaitokra és nem pedig magamat szeretném meggyőzni olyanról ami nem igaz.
Amikor írtál a 3xxx sorozatról, akkor szembeköszönt velem EZ.
Ha csak sztereóban gondolkoznék, egészen biztosan ez lenne a szerelmem.
Milyen 3xxx-re gondoltál?
#126380 dgyuri0123
Nem fontosabb, csak fontos. Nagyon jó lenne hallani a különbséget a rendszeremen. Kábeleim jók, hangfalam ár / teljesítményben szerintem ott van.
Az Aventage sorozattal sem lennék előrébb (pl. RX-A850)?
[ Szerkesztve ]
-
gabo01
őstag
válasz krichd1 #126379 üzenetére
Köszi de ezeket már néztem! Minden képen valami Infinity-hez képest "kis" méretű zárt doboz kellene!
Csak Reference 1 és Reference 10 jöhet szóba a mérete miatt! Az MK2-es Ref 1-et a magasa miatt és mivel az reflex kialakítású hanyagolnám!
Ez lenne az igazi csak már elkelt!: Reference 10
Az előzőt alapul véve ezt "kicsit" drágállom!: [link][ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha a dizájn fontosabb, nincs mit tenni.
De elsősorban a hangjára gondoltam természetesen. És a mindenben azt jelenti, hogy artikulált, testes, meleg, részletező, torzítatlan, muzikális, tere van, teste van, mozin ragyogóan érthető beszédhang, kellően robusztus akcióhang, nagyon jól használható ( jó minőségű ) analóg bemenet és sztereó hang. Kb. ennyi lenne nagyon röviden.
Ehhez képest a Yami nem ilyen....sajnos. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Norbi 72
veterán
Hát akkor hajrá!
A 781-es mindent tud,kivéve Auro-3D,de az csak a legnagyobb vasak kiváltsága,egyelőre.
-
BBéci
legenda
válasz PrinceHerceg #126351 üzenetére
Volt bandpass ládám, senkinek nem ajánlom. Ráadásul a 16,5 centis hangszóróméret nudli, még akkor is, ha kettő van belőle.
Próbálj arra törekedni, hogy teljesen egyforma legyen a két szubláda!(#126372) Sanci38
Nincsenek csodák. Kláruszt csak az ellenségeimnek ajánlanék.
Nem csak egy "són" hallottam, hanem legalább ötön, vagy haton, egyértelmű citromdíjas cucc.[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
válasz dgyuri0123 #126374 üzenetére
#126374 dgyuri0123
Kicsit részleteznéd ezt a "halálra verte" dolgot? Érdekel mi a Yamaha gyengesége.
Őszinte leszek, nekem a NAD dizájnja nem bejövős, olyat keresek, amelyik a szememnek is szép. Tudom, szép mondat ez egy ilyen topikban, ez van, vállalom.
4K featúrák kellenek és max 1 éves modellekben gondolkozok.
#126375 Norbi 72
Kellenek, kellően kényelmes vagyok. Pl. a zone2 funkció és a telefon app is nélkülözhetetlen.
-
Norbi 72
veterán
válasz access_denied #126373 üzenetére
Csak akkor érdemes,ha kellenek az új ficsőrök.
Ha nem kellenek,annyiért már kapsz használtan 3xxx-es nagyvasat is,de lehet másfelé is nézelődni,lásd pl. gyuri NAD javaslatát.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz access_denied #126373 üzenetére
Volt RXV775-öm és az utána következő NAD T747 és T748 is "halálra verte" mindenben. Kivéve a "csicsamicsákat", mert az nincs a NAD-ban. Csak mondom...
"csak a zene van"
-
access_denied
senior tag
Üdv!
Egy Yamaha RX-V673 Tannoy 638 frontokat hajt meg, ezeknek a hangfalaknak nem kell nagy szufla, ilyen jellegű problémám nincs. A beltér sem indokolja a több Watt meglétét és a viszonyag semleges hangzásával is elégedett vagyok.
A kérdés az, hogy érdemes-e lecserélni egy RX-V781-re? Ha nem, akkor mi az ami javasolt?
-
törölt tag
válasz drbossko1981 #126360 üzenetére
2013-ban clarus hangfalak voltak demózva a hifi-show-n Emotiva elő-végfokokkal. Meglehetősen rosszul szóltak és az Emotiva eléggé alulteljesitettt.. soha nem hallottam olyan rossz hangzást emotivától, tere sem volt..legalábbis emlékeim szerint. Akkori szedett-vedett szettemért se cseréltem volna el a clarusokat.
Talán valami nagy Onkyo hozhatna ki belőle vmit de se csodát se HD-t se részletességet nem várnék el. -
Ragadozó
Ármester
én nem váltanék rá...
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Érdekes-e váltani? Biztos érdekes...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
sixer66
senior tag
válasz drbossko1981 #126368 üzenetére
Ezt gondolom nem nekem akartad írni
-
drbossko1981
csendes tag
Köszönöm az infót
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Nemir Ombe #126357 üzenetére
-
sixer66
senior tag
Érdemes egy HTA30-at bepakolni egy kibelezett sztereó erősítőbe (számomra könnyebb lenne) vagy mindenképp új dobozt kell neki gyártani? Gyakorlatilag gondolom nincs akadálya, csak senkinél nem olvastam, hogy esetleg így járt volna el, ezért kérdezem.
-
lemmy9
őstag
BBéci a Clarusok szakértője, és rajongója. Várd meg a válaszát, de privátba ne zaklasd.
Szerintem!
-
drbossko1981
csendes tag
Sziasztok egy kis véleményt szeretnék kérni clarus titán hangfalszett vásárlásán gondolkodom vélemények érdekelnének tapasztalatok ha van valakinek jelenleg egy Yamaha ns 777 es szettem van jó lenne tudni érdekes e váltani
-
lemmy9
őstag
-
Nemir Ombe
addikt
válasz PrinceHerceg #126353 üzenetére
És olvastál bármiről is olyan tesztet (az ismertebb oldalakon) amiben rosszat írtak a “kipróbált darabról“!!??
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Norbi 72
veterán
válasz PrinceHerceg #126353 üzenetére
anno olvastam is pár tesztet róla és mindenhol piszok bő erőtartalékkal megspékelt, combos, feszes hangokkal illették.
Neked kell hogy tettszen,nem a tesztelőknek..
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Norbi 72 #126352 üzenetére
Jogos és bölcs a tanácsod, melyet köszönök is szépen, csak az a baj, hogy ismerve magam, ha pl holnap megvenném a Modus-t és tegyük fel még élvezném is, igen csak b####á a csőröm, ha másnap vagy kicsit később felkerülne egy kiszemelt JBL dög!
Amúgy a MM-ban hallottam egy kvázi hasonló, de ES szériás mélyet, és az se volt épp rossz, csak ronda, ebből továbbfejtve a kiszemeltem sem lehet kutya! Mondom ezt úgy, hogy anno olvastam is pár tesztet róla és mindenhol piszok bő erőtartalékkal megspékelt, combos, feszes hangokkal illették.
Így döntsön épp ésszel aki tud!
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz PrinceHerceg #126351 üzenetére
Szvsz ha meg vagy elégedve a Wharfival,ugyanolyat vegyél.
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Adódott egy igen fontos kérdésem, ugyan is már jó ideje agyalok egy második basszus ládikón a jelenlegi meglévő Wharfedale PowerCube 12+ aktív subwooferem mellé, mellyel bár 100%-ig megvagyok elégedve, a jobb szoba akusztika végett mégis igényelnék egy extra segítőtársat!
Tuti befutóm egyébként, mint fő préda azonnal volna, egy kiszemelt JBL Studio 150P személyében, mert úgy méretre, kinézetre mint teljesítményre nagyon szimpi, csak természetesen ahogy az lenni szokott sehol sem lelek az aprók között, már hónapok óta!
Viszont az AVX-en huzamosabb ideje fent van egy márka azonos Modus Sub-Bass modell is, ami bandpass elvű, de teljesítményben azonos a jelenlegivel tehát 150W, csak nem 30-as nyomója van hanem 2x16,5cm, melyek gondolom talán pontosabbak lehetnek méretüknél fogva. Csak kérdéses, hogy vajon a jelenlegihez képest milyen performance-ra számíthatok ha esetlegesen benevezek rá, vagy ez könnyű kérdés és inkább legyek türelemmel és várjak egy amcsi szörny felbukkanásáig, mert azzal tutira jobban járnék?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz robi-k #126348 üzenetére
19 az nem szimmetrikus. GD cuccok akkor igazán jók, ha szimmetrikusan használják őket, és még jobb, ha az áramkimeneten.
az 5ös ugye 4 chipes, és 1-1 chip csinálta külön a fél fél kijáratot, amit SE kijáraton összegzett egy valamilyen kapcsolás.
a 19 meg 1-1 chipet használ, és nincs összegzés. mivel korrekt diszkrét cuccokkal csinálta az összegzést, ezért sztem az azért valszeg jobb hangú, még úgy is, hogy kevesebb alkatrész van a jelútban.a DSP meg a sima 5 esetén upgradelhető, a későbbiek eleve ugyanazok. mint a master7.
az szól a 19 mellett, hogy új. GD dacok eléggé melegek belül, 10év alatt elfűtenek 1 elkó készletet. Nekem Ref1 szól a PC mellett, és túl vagyunk egy kondicserén.
Ref1 még ritkább, mint a sima ref 5, de az is jó vétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
válasz bajnokpityu #126346 üzenetére
Rudi ajánlott nekem DAC-19-est (bár erre most hiányzik kb 100 eFt-om, tehát gyűjtögetnem kell).
A DAC-19 kb. hogyan viszonyul a ref. 5.32-hez?Megjegyzem, hogy a régi 5-ös lenne nekem a best buy - nekem nem kell az USB, de valóban sehol sem találok eladót.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #126346 üzenetére
Jaa, tényleg, a sima 5 a két trafós.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Tamoo #126345 üzenetére
1. igen
2. nem, a sima 5ös volt két trafós, dir-es. volt ilyenem, nagyon jó ár/értékű dacnak tartom, de ritka, akkoriban egyáltalán nem ismerték a GD-t. árban kb egál az 5 az 5.2 és az 5.32. A sima 5ösön nincs USB (bele lehet hekkelni, de nincs benne sok köszönet) ellenben a két trafós jobb hangú. konkrétan jobb dacnak tartom, mint a a mytek 192t, a teac 501et, stb.. -
Tamoo
MODERÁTOR
-
gabo01
őstag
válasz Norbi 72 #126338 üzenetére
Semmi gond csak azért kérdeztem, hogy melyik részére gondolod, hogy gyenge!
Ez a jelenlegi: Sztereó: Forrás: menyus2 PC, Előfok: Ethosz LA-4.5, Végfok: Onkyo M588F, Hangsugárzó: Infinity Kappa 8.2i, Dac: Audio gd Reference 5.32, Táp: Siltech SPX-800, 2 db Harmonic Technology pro ac-10, ValhallA AgIV, Van den Hul Mainsstream, Hangfalkábel: ValhallA AgPtIII-R, XLR: ValhallA Aura V1, Van den Hul 3T The Cliff, USB: Audioquest Coffee, Koax: ValhallA Aura V2
Persze szívesen látlak!
-
gabo01
őstag
válasz Norbi 72 #126332 üzenetére
Akkor megnyugodtam! Csak mert ezek megvannak!
Nyilván mindennél van jobb de a takaró már így is néha rövidebb volt mint ameddig nyújtózkodtam!
Az akusztika/szoba valóban problémás de azon egyelőre nem tudok változtatni!mhmpista: Nagyon szívesen! Valóban igénylik ezek a picurkák a teret amiből lehetne nálam is több!
Remélem találsz majd valami neked tetsző párost! -
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az LG LF652V-m. Este fogom tudni csak kibontani, beüzemelni mert akkor érek rá. Kérdésem a következő: adott az alábbi rendszer:
- Pioneer VSX-424 5.1 házimozi erősítő
- Magnat monitor 5.0 hangfalszett
- Raspberry Pi3 OpenElec-el
- LG LF652VTi hogyan kötnétek össze hogy működjön az 5.0 DTS meg a HD audio, az erősítőnek a passtrought funkciója, illetve a TV-n keresztül a CEC a Rapberry-vel?
A régin rendszerem egy közel 10 éves Samsung plazma, onnan megy egy HDMI kábel az erősítő TV bemenetére, jelenleg így működik a HDMI passtrought. Illetve a Raspberry Pi3 csatlakozik az erősítő DVD bemenetébe.
Most meg tanácstalan vagyok hogy az új TV-t hogyan kössem össze a rendszerrel. 3D-hez kell valami speciáis HDMI kábel vagy jók a régiek is?
-
mhmpista
aktív tag
válasz bajnokpityu #126334 üzenetére
Szerintem is, megvan ott minden hardver (erős végfok, fasza előfok, komoly kábelezés, fain audio PC) a jó hanghoz, sajnos az akusztika a szűk keresztmetszet. Szvsz szigorúan. Már azok az "ici-pici" Kappa 8.2-ők is bevannak szorítva sajna. Mi lenne ezekkel
Amúgy köszönöm a hallgatózást Gabó! Sajnos nem férne el nálam, bárhogy méregettem. Teljesen elkellene forgatnom a szobát de abba most nem megyek bele... Ezért lekellett mondanom a kappákról.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz Norbi 72 #126330 üzenetére
Nehogy úgy gondold,hogy nem szólna szépen nálad,vagy nem tudnád meghajtani(Igaz,85 dB az érzékenysége,300-500 wattos vasat igényel csatornánként)de az Onkyod elég lenne hozzá,hanem nem tudnád jelenleg kihozni a maximális tudását.
-
gabo01
őstag
válasz Norbi 72 #126321 üzenetére
Valóban nem rossz a feketéje de nincs összehasonlítási alapom mert ez az első projektorom!
Igen amcsiban van olcsón viszont általában nem túl jó állapotúak és ha véletlenül szállítanak hozzánk akkor horror áron!
Egyet találtam Európában de nem olcsó és még szállítás ki tudja mennyi lenne!?: Reference 10
IRS-t vennék szívesen de inkább maradjunk a realitásoknál IRS-Omega!
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz gabo01 #126320 üzenetére
Itt egész jókat írnak róla.Frankó a feketéje?
Türelemmel találsz háttereket.
És van rendes front motyóis...
[ Szerkesztve ]
-
gabo01
őstag
válasz Norbi 72 #126319 üzenetére
Köszi!
Ráment vagy 3 doboz festék mire elfogadható lett!
Nem tudom mennyire számít komolynak az egy X3-as!Az kérlek szépen a rendszerem leggyengébb eleme! Az egyetlen komponens az első rendszeremből amit még nem tudtam lecserélni! Yamaha hátterek! Egy ideje keresek Infinity Reference 1 vagy 10-es dobozokat de sajnos nem találok olyat amit megvennék!
-
BBéci
legenda
válasz Nemir Ombe #126310 üzenetére
"több jobb hangú német doboz létezik ugyanilyen árban"
Ez bizony igaz.
És azokat kifutóként vagy használtan eszméletlen jó áron lehet megvenni.[ Szerkesztve ]
-
Nemir Ombe
addikt
A Studio 5 már teljesen kifutott,talán használtban talász. (bár ritkán látni ott is)
Ha Klipsch-ben gondolkodsz helyette,akkor vedd inkább a régi Reference szériát mivel a Klipsch újabban úgy “fejlesztett”,hogy a régebbi “f” szériàbòl (pl. R26F) lett az újabb RF majd RP sorozat. A régebbi szériàsok hangja jobb és àrban is baràtsàgosabbak. [link]
(bàr megjegyezném,hogy több jobb hangú német doboz létezik ugyailyen árban)
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
WARZ
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy honnan tudnék vásárolni illetve beszerezni Jbl 580/590-et?! /Németországban élek/
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha már sehonnan nem lehet beszerezni őket akkor nekem eddig Jbl es80-am volt és az új kinézett hangfal pedig a Klipsch r-26/28F lenne! A klipschel szerintetek szintet lépnék hangilag az es80-hoz képest?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
veterán
-
veterán
válasz bajnokpityu #126302 üzenetére
minden lehet, de mivel tudom csökkenteni?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
sziasztok,
adott egy projektor (mitsubishi hc4000), instabilnak mondott hdmi-vel vettem. első próba, w520 thinkpad (nvidia vga) + rövid hdmi, tényleg instabil, kicsit megy, kicsit nem. második próba, sat beltéri, hosszú kábel végén, hibátlanul megy. biztos mert csak 1080i. aztán w520 ugyanezzel a kábellel hibátlan... akkor biztos a másik kábellel kontaktos. innentől végig a hosszú kábel játszik, mert a projektor háta nehezen hozzáférhető, ez meg egyszer már működött. asszony t420s-ével (intel vga) nincs kép, és a laptop se látja a projektort. t510 (nvidia) hibátlan, x220 (intel) semmi. biztos az intelesek túl kicsi jelet adnak ki, aztán a projektor háklis.
vettem egy hdmi hang leválasztót, ez gyakorlatilag megjelenítőként mutatja magát a forrás felé, majd kiadja a hangot egy spdifen, és a képet hdmi-n továbbküldi. laptopok látják a leválasztót, projektor viszont az istennek sem. tévével hibátlan.
aztán vettem egy médialejátszót (popcorn hour c200), azzal se kép, se hang. átdugtam monitorra, hibátlan. elkezdtem lejjebb vinni a felbontást, monitoron jó, projektoron semmi... viszont meguntam a kábeldugdosást, van egy passzív(!) hdmi elosztóm, azzal kötöttem össze a három eszközt. 720p kimenet beállítva, ééééés... megjelent a kép a projektoron. 1080i még jó, 1080p a monitoron már picit színes szemcsés, projektoron nagyon szétesős. akkor 720, monitor kikapcs, projektor elveszti a jelet, monitor vissza, kép előjön
az a gondolat jár a fejemben, hogy ez a szerencsétlen projektor nem tud mit kezdeni a normális jelszinttel, ha viszont valami leviszi, mondjuk egy hosszú kábel meg egy kínai passzív osztó, akkor elvan vele
ez hogy lehet?
köszi![ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest