Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szomj4s

    tag

    Sziasztok!

    Nagyon kérem, ha valaki tud segíteni, akár pm, akár itt a topikban, legyen kedves, mert most eléggé elkedvetlenedtem :(

    Történet:
    A minap sikerült hozzájutnom nagyon jó áron egy JBL SCS178-as szetthez, az öröm viszont nem tartott sokáig. A mélynyomója a megvételkor tökéletes volt, majd szállítás és kipakolás után (az adásvétel előtt több filmen is tesztelve volt), amikor bekapcsolom, és elkezd melegedni, egy bizonyos hőfok után nekiáll búgni a mélynyomó. Nincsen rákötve semmi és senki, csak a konnektor, és egy bekapcsolás. (több konnektorban is ezt produkálja, több házban és lakásban is sajnos.) Műszaki ember vagyok, de tudom, hogy amihez nem értek, azt nem feltétlen nekem kel megcsinálni. Valószínűleg csak kontakthiba, de nem ismerem a mélynyomók felépítését, ezért nem is szeretnék belenyúlni.

    Így kér kérdésem lenne:
    1. Szerintetek tudom-e orvosolni a dolgot egymagam?
    2. Tudtok-e Győrben/Győr-Moson-Sopron megyében olyan jólelkű fórumtársat/szerelőt/hozzáértőt, aki meg tudná nézni, és ki tudná deríteni a hiba okát?

    Köszönöm előre is!

    ps.: 3. kérdés: ha tudok esetleg a szetthez, és a mélynyomóhoz valami hozzáillő kábelt, azt meg tudnátok írni? Amiket én láttam, (20-50-100E Ft) szerintem nem ennek a kategóriája :) )

Új hozzászólás Aktív témák