Computex 2024: monstrumhűtő a DeepCoolnál (videóval!)

Az Assassin IV széria legújabb verziója egy vapor chamber talpat kapott, így már 300 wattig használható.

Hirdetés

A DeepCool standján elsősorban az év elején bejelentett/demózott termékeket láthattuk, de volt olyan dolog is, amit itt mutattak be először. Ezek között az Assassin IV VC Vision szerepelt az első helyen, ami az általunk is tesztelt Assassin IV továbbgondolása. Ennek a fejlesztésnek az egyik eleme az újfajta talp, amelyben egy hőkamra található – a plusz hővezető képességnek köszönhetően így ez a hűtő már 300 watt körüli TDP-ig ajánlható.


[+]

A másik újdonság a fedlap, amire a Vision név utal. Amint az a képeken is látszik, ez a Digital szériáéra emlékeztet, de annál sokkal több információt tud kijelezni. Levétele – a szereléshez – nagyon egyszerű, hiszen mágnesesen és pogo pines megoldással csatlakozik.


[+]

Hasonló ráncfelvarrást kapott egyébként az AK Digital sorozat is, így elérhető lesz az AK620 Digital Pro, illetve az AK400 Digital Pro, és mindkettőn az Assassin IV VC Visionéhez hasonló a felső panel. A cég tervezi egy közbülső, AK500 Digital Pro modell piacra dobását is, feltéve, hogy két testvérére lesz megfelelő érdeklődés.


[+]

A standon láthattuk még az LP Matrix nevű, hűtőblokkján pontmátrixos megjelenítővel rendelkező kompakt vízhűtést, új tápegységeket, illetve a CH560R számítógépházat, melyet a hátsó bekötésű (ASUS BTF/MSI Project Zero) alaplapok fogadására is felkészítettek úgy, hogy alaplapi tálcáját kissé megemelték. Az eindhoveni kiállításon bemutatott FD12, valamint FD14 ventilátorcsalád ugyancsak tiszteletét tette itt, és bár ezek láncba fűzhető megoldások, sajnos nem rejtett kábelezésűek, hanem egyedi, nyolceres vezetékeket használnak a táp, a PWM, no meg az ARGB vezérlés jeleinek továbbítására.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Hirdetés