- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
Dorian
félisten
válasz xtremetuning #115499 üzenetére
Hű banyek, mekkora dög ez
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Poplacsek
senior tag
válasz xtremetuning #115499 üzenetére
Hmmm... Gyönyörű "center"!
-
mp54
senior tag
Ha összekötöm a notebook (melyben van net csatlakozás) HDMI kimenetét és a HM vas bármely HDMI bemenetét egy HMDI® CABLE with ETHERNET kábellel, akkor a HM vasban ugyan úgy "benne" lesz a net jel, mintha netkábelt dugtam volna bele?
Hol és mit kell beállítani?
Kösz! -
renatto
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy az "IsoTek Full System Enhancer and Rejuvenation Disc" futtatásánál, ha multichannel stereora rakom akkor az összes hangfalat járatni fogja, de a vágások miatt a két frontot is csak 80Hz-ig fogja leengedni az erősítő. Jó lesz ez így?
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
xxlongikaxx
aktív tag
Tegnap megneztem a Rush cimu F1-es filmet, a tortenet es a film eleg jo, de a hangja szerintem elegge kritikan aluli volt. Lehet csak azzal a verzoval volt gond amit en lattam...
-
kigyi_23
addikt
válasz MasterMark #115510 üzenetére
Tény, hogy arra lett kitalálva 10/100-as csatlakozást is létesíthet ezzel a két eszköz egymás között, de nem fog menni a notin. Egyenlőre ez is csak egy jól hangzó rész a specifikációjában a kábelnek Sajnos elég kevés eszköz támogatja a valóságban.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
renatto
őstag
Szervíz kérdésben kellene nekem segítség. Egyik barátomnak a Teufel Hybrid Theater 4 hangfal mély részéből csak érces recsegés jön ki. Hova lenne ezt érdemes elvinni megnézetni? Budapesten van a hangfal.
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
Shingen
addikt
-
skoos
őstag
Hali!
Cd játékost keresek x3000 és m65 v4 mellé. Max 50-60.
Avx en találtam jelentősen olcsobban denon Dcd 715-öst.Vélemény erről, javaslat?
Köszi!
-
xxlongikaxx
aktív tag
Bluray lejatszot akarok venni a Denon 2312 melle, milyen tipust ajanlotok? Nem akarok aranyaron es ujat venni. Milyen gyartok johetnek szamitasba es milyen tipusai?
-
Valkűr
addikt
válasz xxlongikaxx #115519 üzenetére
Denon mellé tegyél Denont..Használt is lehet?
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Valkűr
addikt
válasz xxlongikaxx #115521 üzenetére
Hát ha olcsón akarsz és ne legyen vacak akkor a Pioneer ami szoba jöhet...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
nagyúr
válasz xxlongikaxx #115521 üzenetére
1713 nem olyan rossz vétel ha Denon-t akarsz én is leragadtam ennél, mert az Oppo-t nem magyar embernek árazták...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Norbi 72
veterán
válasz xxlongikaxx #115525 üzenetére
450-es,és az LX-ek.
-
kigyi_23
addikt
Denon AVR-1909 vs Marantz SR-5007
Ugyan még mindig csak 2 napnyi teszteléssel a hátam mögött, de jónak tűnik a dolog, mindenképpen minőségi feljebb lépésnek értékelem.
A Denon jó volt, de Multi EQ nélkül gondolom főleg a szoba problémás elrendezése miatt nem tudott mit kezdeni a zenéimmel. Szóltak, még volt ami egész jól is szólt, de Rock, Dubstep, Techno szólt rajta normálisan ezek is csak azért, mert a basszus elvitte a hátán őket. Ezzel el is érkeztünk a Denon nagy előnyéhez, hogy töménytelen mennyiségű basszust tudott produkálni szinte bármihez ami ezeknél a zenéknél még jól jön, de lássuk be ez nem minden. Házibulihoz tökéletes oda a dinamika sem fontos csak huppogjon, de erre meg éppen nem használom így keresnem kellett valami utódotMarantz: Ehhez képest amikor megkaptam hát kicsit még hiányoltam a mélyeket aztán meg a beállítást követően elégedett nyugtáztam, hogy nem mindenhol tolja az arcomba őket, de ahol kell és ahol megkívánja a forrás ott van annyi amennyi oda kell se több se kevesebb. Egyértelműen sztereón kategóriát léptem vele nem is kicsit a Denonhoz képest. Lágyabb lett a hangja, de mégis pontosabb és kellemesebb. Valószínűleg erősen színez, de erre még nem tudok válaszolni annyit nem sikerült hallgatni amennyit szerettem volna.
5.1 hát itt még kicsit húzom a szám szép-szép, de valami hiányzik ezen még valamit állítanom kell, talán rá is jövök mi az egyenlőre a menüt tanultam meg mi micsoda és merre található. A websetup jól jön gépről látom és állíthatom vagy telefonról is akár 2 marantz alkalmazást is találtam hozzá. A webrádió nagyon jól jön itt FM jel nincs csak nagyobb antennával tehát eddig a popcorn-ról kellett zenét hallgatnom ami kicsit macerásabb volt.
A saját zenelejátszóját nem próbáltam egyáltalán érdemes? Vagy inkább használjam továbbra is a popcorn-t?https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Norbi 72
veterán
Új belépőmodell az Onkyo-tól.Szvsz kicsit drága..
Erre ki csap le gyorsan?
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz skoos #115529 üzenetére
Denon kicsit karcosabb hangú, a Marantz-nak melegebb hangja van. Philips, marantz-ok melegebb hangúak, jó hangja még Sony SACD lejátszóknak van...
Pioneer dvd játékosból is van jó hangú, főleg tuningolt példányoknak...A Luxmanok hangja se rossz...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Norbi 72
veterán
válasz xxlongikaxx #115525 üzenetére
Barangolás közben találtam egy nagyon jó lejátszót.
-
Csabroncka
addikt
válasz Norbi 72 #115540 üzenetére
Olvasgattam a fórumhozzászólásokat, aláírom, hogy a bootolás gyorsabb is lehetne, de szerintem nem gáz. A lemezbeolvasásról annyit: ki az akinek 15 másodperc alatt betölti a BD olvasó az 50 gigás eredeti lemezt a menüig?! Aláírom, hogy senki ugyanis legalább 5 snitt van még a figyelmeztetésektől a logókon át a reklámig ugrál az olvasófej, és akkor az esetleges beállításról (hang, felirat) még nem is beszéltünk. Na a beállítás után 2 másodperccel már indul a buli....
"in medias res"
-
Norbi 72
veterán
válasz Csabroncka #115542 üzenetére
Én sem tartom problémának a beolvasás lassúságát.
Pont annyi idő alatt megyek egy hideg sörért.
Egyszer talán lemérem,nálam mennyi idő,de kevesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz Csabroncka #115542 üzenetére
Most egy LX71-es került hozzám, lassabb mint BD430, de nem vészes...
Van most 51-es a jófogáson is, és egy LX71 az avx-en még...(nem azért címeztem neked a hozzászólást, mert te keresel lejátszót, csak bot sebesség miatt írtam neked )
[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
eumano
tag
Sziasztok!
A sokat emlegetett Van Damme kábelnek a pontos típusát valaki meg tudná mondani?
Előre is köszönöm! -
mp54
senior tag
Spotify hallgatásakor mit szólna a hangminőség ahhoz , ha a notebook-HM-vas közötti HDMI kábel 10 m hosszú, alap KÁCSA lenne? (5 m épp kevés...) [link]
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest