- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Rétegtermék, és sokan nem is ismerik. Androidos mezőnyben mindenképpen jó választás mert nincs telepakolva szeméttel a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
félisten
Hát...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nuke7
veterán
Csak azt nem értem, hogy miért szórakoznak a gyártók ezekkel a megfoghatatlan méretekkel… ha 7” akkor miért nem 8” és akkor iPad Mini helyett tökéletes, és meg telefon meg 5g is van benne… telefonnak 5,5” felett úgyis használhatatlan
https://youtube.com/user/nuke7
-
őstag
Snapdragon lapkával szignifikánsan jobb telók lehetnének a Pixelek. 10 hónapja használom a hetest, a felhasználói élményem elmarad a csúcs Samsunghoz, Xiaomihoz képest. Mikrolaggok, néhol akadások, melegedés jellemzi a készüléket. Nálam nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a készülék, nincs meg az a szintű fluidság, amihez hozzászoktam.
Egy Samsungot, Xiaomit 10 perc alatt bloatware mentessé lehet varászolni, aztán egy funkciókban gazdagabb, fluidabb készüléket kap a felhasználó.
Szóval én a Tensor érában biztosan nem térek vissza. -
ghiottone
nagyúr
Decemberi stabil rom a nem bétán is mehozta az 5G-t a 7/8-as szériára.
Nekem az alacsony pwm nem tetszik benne. Kipróbáltam, hátha müködik egyfajta alap szoftveres dc dimming, de nem igazán bírja a szemem a kijelzőt, ami kár, mert a sima 8-as is alacsony értékű"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
--HARDCORE--
senior tag
540ért még rendelj fóliát. 1 embert mutass aki anélkül fogja használni.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
pècsimunkás
addikt
Kis túlzással ingyen sem kéne ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
törölt tag
Ismerős a cím. [link]
-
moma
őstag
Ezen az érszinten lévő telefonok, nekem arról szólnak, hogy a cégek észrevették, hogy van egy réteg, aki nem túl racionális, de irreálisan sok pézzel rendelkezik. És hát mért ne szedjék be tőlük a pénzt.
we all deserve a bit of luck.
-
tomboy0013
veterán
Valahogy nekem az androidos mezőnyben csak a Pixelek vonzóak a hibáik ellenére is. Jó azért hogy minden működik stabilan, soha nem volt még pl a Messengerrel hibám ami előtte elég sűrűn előfordult. Jó érzés volt visszatérni a Nexus 5X után újra egy 7 Pro formájában. Na meg a külső, számomra piszok jó. Ha ma kellene telót venni csak a 8 Pro jöhetne számításba. Remélem jópár AI funkció lecsúszik a 7 Pro-ra is.
-
Ixion77
addikt
Jó lesz ez. Jövőre, Black Fridaykor Amazonról...
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
addikt
Kicsit vegyesek az érzéseim.
Brutális a kijelző, főleg azzal a maximális 980nites manuális fényerővel.
Jót tett az új szenzor és fényerősebb optika a zoom/ultraszéles a kamerának..
De nem tom miért erőltetik ennyire az exynos-t, egy dimensity 9200+ al jobb lenne, úgy is kerülik a snapdragont.
Ha már ennyire összelett hasonlítva az xperia 1-5-el, szerintem az kicsit jobban sikerült.(bár nem csak ettől)
Ettől függetlenül, szerintem összességében elég jól sikerült ez a széria is, majd valamikor teszek egy kisebb kitérőt felé.[ Szerkesztve ]
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
mad823
őstag
válasz Elit3Zotya #17 üzenetére
Majd a 10-es környékén jön a teljesen saját fejlesztésű SoC, addig marad ez az átmeneti megoldás.
-
addikt
Nem is a nyers erejével volna nekem gondom, de annyi panaszt még nem láttam mint a pixeleknél, na jó a samsnungnál ahol szintén exynos van..
Volt nálam pár napig tesztre egy pixel 7 pro, akkor én nem tapasztaltam anomáliákat vele, de biztos nem véletlen amiket írnak.Ja igen , vajon a tesztpéldány is foltos kijelzővel volt..
[ Szerkesztve ]
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
Wesiz
tag
kár hogy a videózásra nem igazán tért ki a teszt, szerintem abban észlelhető leginkább a fejlődés a pixeleknél. a fotózásban már kezdetektől fogva élen jártak de a videózás a pixel 5-ig inkább (felső) középkategória volt, 6tól felfele kezdett erős lenni és youtube tesztek alapján a 8-as már szinte iphone szinten videózik.
sebesség 7 pont? ha a benchmark pontszám alapján rangsorolunk akkor lehet csak jogos, de a sebesség nem ennyire egyenesen arányos a pontszámokkal, erre pont a pixel a jó példa. a nemrég tesztelt motorola g84 például 8 pontot kapott sebességre, hát én nagyon nagyon meg lennék lepve ha az a telefon gyorsabb lenne ennél. -
Mr:FLP
csendes tag
Ennél olcsóbban is lehet "pure android"-os telefont kapni 5G adatkapcsolattal, ha valakinek ez a vesszőparipája. Nokia G60, Motorola G54 Power, de még egy Fairphone 5 is feleannyiba kerül. Az egyedüli előnye ennek az az első kézből érkező és hosszú szoftvertámogatás. Kérdés, hogy megér-e ez több mint fél millát (a 128-as verziót felejtsük el sd bővítés lehetősége nélkül).
Mr:FLP
-
Sontir Fel
őstag
Lassan egy hónapja használom, szerintem egy fantasztikus készülék. Az a user vagyok akinek jól jön a segítség, nem bánom ha az AI rakja rendbe a képet, mindig is lusta voltam utómunkázni vagy egyáltalán megtanulni komolyabb szinten ezt a dolgot, viszont sokat utazom és szeretek képeket csinálni.
A rendszer fluid, nekem ez fontos, a játékok beli teljesítmény nem releváns számomra, nem szoktam játszani. 128 gigát vettem, nem sokkal több lett volna a 256, de nem hiszem hogy gondom lesz, még mindig van 80 gb szabad helyem. Az e-simtől féltem, de furcsa módon az az érzésem, hogy az a szolgáltatás jobb és stabilabb amit azzal (spanyol digi) használok és nem a fizikai sim (magyar voda).
Árral kapcsolatban: 450 ezer stabil értékálló forintot nem adtam volna érte, sőt még a 999 eurónál is húztam a számat, de aztán akciós volt a helyi MM-ben, így gyári Google töltővel és egy masszívabb spiegen tokkal 900 euró volt kereken... (később vettem még spiegen fóliát és wireless - nem goggle - töltőt kb 35 euró körül) amiből azt akarom kihozni, hogy lehet repülőjeggyel és városnézéssel is beszerezhető más országból olcsóbban
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
MC Pite
veterán
Nem a-s Pixelt a kamera miatt vesznek főként. Bár ez ugaz az a-s modellekre is .
Szifon, S2x, Sajomi 1x széria amik a konkorensek akik szeretik a kissé vagy nagyon impresszionista ábrázolást, illetve a Sony és Asus marad még a Pixelen túl, esetleg a Nothing (ennek nem ismerem a képeit).Nem, nem azért vesszük mert elsőként érkezik a frissítés.
Én azért veszem/vettem a negyedik Pixelem is, mert
-kompakt
-tiszta android van rajta pár hasznos extrával
-fluid a rendszer (90/120hzes más telefonhoz képest is gördülékenyebbnek éreztem, pl P6a vs 12X)
-fasza képeket csinálnak, és ez nekem fontos.A sima 250től van itthon (ha bedől kisebb cég, akkor postázni kell németbe garihoz). Nekem is 128as van, mert igyekszem szelektálni (57Gb hely van most is rajta, 10 évnyi kép(best of) van rajta/felhőben, 2-3 év alatt nem hiszem hogy kevés lenne, és akadnak még hasonló emberek ).
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
janeszgol
félisten
Hát ez nem egy nagy eresztés.
Kijelző: alacsony PWM, nincs DC Dimming. (43% alatt 240 Hz-en villog, az már okésabb, de akkor meg minek ez a hatalmas fényerő bele?)
Hardver: kalap kaki ebben a kategóriában. Egy vicc.
Kamera. állóképekben nagyon jó, vieóban elmarad a Samsung mögött.
Akkuidő: közepes.A 7 év support becsülendő, de ahhoz egy normális telefont is le kellene gyártani.
-
asr27
tag
Nekem tetszik, főleg a kamerás képességei miatt.
Egy ideje szemezgetek vele, remélem még lejjebb csúszik az ára! -
Integrale
veterán
válasz --HARDCORE-- #6 üzenetére
Én fólia nélkül használom minden telefonom.
"Bad reklám is reklám too"
-
Vikooo
addikt
Hogy jön ki a 10-11 óra képernyő idő? Itt a tesztekben mindig olyan vad számokat kozolnek, nekem egy telefonom se tudott aktívan 5 óránál több képernyő időt. Nem teszt környezetben. Mik a paraméterek ahol ezt tudja? Normál, vegyes felhasználással autó fényerő stb? Ha igen akkor azonnal megveszem.
-
veterán
Ha teljes "támogatottsága" lenne itthon simán kipróbálnám, de mivel nincs ezért sajnos felejtős..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
félisten
-
Vikooo
addikt
válasz Plazmacucci #34 üzenetére
Hát ez az de ki a tököm használja így? GSMArena új akku tesztje relevansabb legalább lehet állítani videó, net és játék között az arányokat. Ez igy felesleges, kihagyhato lenne a tesztbol....
-
bostone
addikt
Hét év Tibetben…
Vagy három Gyöngyösön…
… de hol a szerviz?Nem érzem a készülék mögött a filozófiát itt falun, öt gé ide vagy öt gé oda.
Teletöltve mindféle okossággal, de a lakóhelyem vagy a használt nyelvem miatt hasztalan.
Háttal az óceánnak, a strandból csak a homokos partot mutatva úgy fest a világ, mint a sivatag. -
jUUh
addikt
Ez engem is érdekelne, főleg hogy a GSMARENA szintetikus tesztjein konkrétan a tavalyi P7-nél gyengébb. A Tensor főleg mobilneten sztem kegyetlen szar. És ahogy felettem írtam, meg-megakad, melegszik, akksi se jó, az AI feature-k meg könyörgöm...el se kezdem
Samsung Galaxy S23+
-
félisten
-
vakablak93
őstag
"ha valahonnan megtesszük a második generációs Pixel Stand töltőt" - elnezést kedves cikkíró, de ez biztos megtesszük akart lenni az utolsó oldalon? Ha igen, elnézést érte és a komment törölhető
-
Graphics
Jómunkásember
Egy bajom van ezzel a stock droiddal, de hátha tud valaki megoldást.
Az értesítési sávot lehúzva a kapcsolók funkciója... Miért kell 2x rányomnom, ha WiFi-t vagy mobilnetet akarok kapcsolni?
Tök logikátlan részemről..
Fejlődik a droid, de stock rendszeren ezt miért kell így?
Nem nagyon tudom megérteni a magyarázatukat sem, emiatt nem vettem páromnak Moto G54-est, mert szarul van ott is megoldva..
Samsung is, Huawei-Honor és Xiaomi is képes ezt megoldani, de szerintem az Apple is.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
félisten
-
Crafter32
őstag
Nekem most úgy tűnik, hogy a Pixel 7a lefedett mindent amire egy földi halandónak szükséges lehet. Most, hogy megvan benne az 5G is, nem éri meg jobb telefont venni. Nagyon hozzáértőnek kellene lenni vki lássa melyik telefon ad jobb képeket vagy sztereó hangzást esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Fizika topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen