Hirdetés
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-17 11:40 Téma összefoglaló
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nekem is tetszik. 1-2 szituációban láttam olyat, ami ellent mond a fizika törvényének, de nem full szimulátornak készült, szóval nem várhatunk el tőle többet. A DR szintjét hozza a videók alapján és azzal is eljátszunk a mai napig.
Szerintem murván hozza a szintet és így a sok gameplay videó alapján aszfalton sokkal jobb, mint a DR.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Nekem is tetszik. 1-2 szituációban láttam olyat, ami ellent mond a fizika törvényének, de nem full szimulátornak készült, szóval nem várhatunk el tőle többet. A DR szintjét hozza a videók alapján és azzal is eljátszunk a mai napig.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Ügyesen megy. Lesznek itt is nagy levágások.
A rúd jelzi gondolom meddig engedik. Vagy legalább is én így gondolom. Amúgy eddig tetszetős!
-
Találtgyerek
Topikgazda
Ügyesen megy. Lesznek itt is nagy levágások.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
-Solt-
veterán
-
fatal`
titán
-
-Solt-
veterán
-
fatal`
titán
-
-Solt-
veterán
Ezekre ilyenkor még rendes driver oldali profil sincs, ez még nem tragédia...
ACC-ről ismered a véleményem, szerintem jól beállítható, úgy simán fut mint a DR2...
-
fatal`
titán
-
-Solt-
veterán
-
fatal`
titán
-
-Solt-
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
-Solt-
veterán
Azt jól látom, hogy a Rally Hungary pályái nem lesznek benne?
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Pistu_
tag
Ma kerestem kommentár nélküli csak gameplay videókat. Hát nem tudom mit ígértek a hangmérnököknek de remélem még azt is megduplázzák. Ezek a motorhangok...
Egyedül a navigátort találom néha élettelennek, de mint ha szakasz függő lenne, van ahol jobbnak hallom. -
Találtgyerek
Topikgazda
[link] Jól keni neki a kopter.
-
fatal`
titán
Csak annyit mondanak, hogy megjelenés után jön valamikor később és elvileg sajnos csak SteamVR (OpenVR) lesz.
Amit nem értek, mert messze a Meta headsetei a legnépszerűbbek, a SteamVR-nak meg van vagy 20% overheadje nem natív SteamVR headseten.
Mondjuk a VR részhez sok reményt nem fűzök az UE miatt, ACC-ben is katasztrófa a VR.
-
Pistu_
tag
Még mindig az a hivatalos státusza hogy megjelenés után, pontos dátumot még nem adtak meg.
-
Enton
addikt
-
Pistu_
tag
Most tudtam belenézni a videókba. Ha csak ezt a medium presetet tudja a series X-em kisajtolni magából már akkor boldog leszek!
Mindenki szerint sokat javult az aszfalt-fizika ez is jó dolog. -
Találtgyerek
Topikgazda
A Rally Technicalos Monte is egész jól fest. [link]
-
-Solt-
veterán
Jimmy Broadbent is elmondta (már egy ideje valóságban is versenyez és régóta nagy szimulátor rajongó)
, hogy az aszfalt nagyon sokat javult. Ő sokkal jobban szerette a WRC Generations aszfalt fizikáját, de ez szerinte még annál is jobb.Annyit mondott még, hogy azért még mindig nem a legrealisztikusabb szimulátor (Automobilista, iRacing) szint. Én azt mondom, hogy egy ekkora ugrás nagyszerű. Ezek után a DR és DR2 elavultnak számít.
Íme: [link]
-
PuMbA
titán
Jimmy Broadbent is elmondta (már egy ideje valóságban is versenyez és régóta nagy szimulátor rajongó)
, hogy az aszfalt nagyon sokat javult. Ő sokkal jobban szerette a WRC Generations aszfalt fizikáját, de ez szerinte még annál is jobb.Annyit mondott még, hogy azért még mindig nem a legrealisztikusabb szimulátor (Automobilista, iRacing) szint. Én azt mondom, hogy egy ekkora ugrás nagyszerű. Ezek után a DR és DR2 elavultnak számít.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Megnéztem legalább 10 videót. Ezek alapján jó lesz. Főleg, ha ez még nem is a végleges.
A hangokat nagyon jól eltalálták.
Nem tudom ki mi alapján kapott játékot, de a 10-ből körülbelül 4-en tudtak normálisan vezetni. Volt egy fekete srác, az már az első kanyarban nem tudott befordulni és később sem volt több szerencséje.
-
biker
nagyúr
-
ndlx
aktív tag
Sztem az default, hogy minden megjelenéskori gamma betegségekkel küzd, de bátorkodom azt gondolni, hogy mind a fejlesztőcsapat, mind a mögötte álló szép nagy cégek és szponzorok miatt ez gyorsan fog javulni.
-
fatal`
titán
Jelenleg még a hivatalos gameplay is szaggat néha és a traxxion videóban meg is van említve. Persze nem final build, de nem jó jel.
Meglátjuk, de nagyon tartok a későbbi VR implementációtól az UE miatt.
-
snecy20
nagyúr
Ja, az teljesen jó, ha a pár évvel ezelőtti vasakon is jól fut.
Fizika, irányíthatóság, immerzió, játékélmény, tartalom, ezek mind fontosabbak szerencsére. -
biker
nagyúr
szanaszét csorgatom a nyálam
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
Nem néz ki rosszul, és nem bánkódok annyira, ha nem kell új videókártya is hozzá.
Ahhoz képest, hogy percenként jön ki új yt gameplay videó, senki nem mond semmit, elég kevés az infó. Az a kevés mondjuk eddig pozitív, amit láttam. Reménykedünk.
-
snecy20
nagyúr
-
fatal`
titán
-
Találtgyerek
Topikgazda
Egész jó szerintem.
-
Pistu_
tag
Őszintén már eljutottam arra a szintre hogy youtuberek/reviewerek véleménye már a legkevésbé sem érdekel. Az egyetlen ok hogy várom az embargó leteltét hogy akkor rengeteg gameplay videót kapunk.
-
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
-
biker
nagyúr
Kalle az EA nagykövet srác. Mondjuk olyan bőbeszédű mint Kimi, kb, de azt mondta, hú de jó, érzem az autót, nagyon jó. kb ezt ismételgette 3 percig

-
Pistu_
tag
Az influenszerek megkapták tesztelésre, hamarosan várható videó dömping.
-
ndlx
aktív tag
Jaj de kis hetyke topik lett szép új gammának. Köszönet.
Remélem megéri a várást. Mert várom min állat
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
Megjelenés: 2023. November 3.
Fejlesztő, Kiadó: Codemasters, Electronic Arts
Platformok: PC, Xbox, PlayStation 5
További Info: Hivatalos honlap
Steam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 9070 GAMING OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650-PLUS + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Bivaly erős Dell Precision 5560 (Core I7 11850H 32Gb DDR4 1Tb SSD 4K érintő 4 Gb Nvidia RTX)
- LENOVO ThinkBook 15 G2 ITL i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/15.6" FullHd laptop
- HP 840 G3 laptop - Áfás számlával
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- 27% - GIGABYTE B760M GAMING X DDR4
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Philips HC5612 mosható hajvágó
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Na mindegy, majd meglátjuk