Computex 2024: szimpatikus Montech billentyűzetek a porondon

A vállalat egy olcsóbb fajta, két színben választható, vezetékmentes modellel és két érdekesen festő koncepcióval jelentkezett.

Hirdetés

A házakon kívül egyéb ketyerék is voltak a Montech computexes "felségterületén", és ezek sorát erősítette a 75 százalékos elrendezésű, MKey PRO 75% névre hallgató mechanikus billentyűzet, ami 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával, 5.2-es Bluetooth-szal, illetve USB Type-C/Type-A kábellel egyformán képes a gépünkhöz csatlakozni. A gasket mountos periféria dicséretes módon támogatja a QMK/VIA programozást, szóval rendkívüli mértékben személyes igényeinkhez szabható, és jobb felső sarkában egy multifunkciós tekerőkapcsoló nyert elhelyezést.


[+]

A harmadik negyedévben (nettó) 80 dolláros ajánlott fogyasztói áron debütáló klaviatúra sötétebb, Darkness változata lineáris karakterisztikájú, gyárilag kent Gateron G Pro 3.0 Yellow switch-ekkel érkezik, míg kék/fehérben úszó Freedom kivitele (ugyancsak lubrikált) enyhén taktilis Gateron G Pro 3.0 kapcsolókat kap. A műanyag készülékház Poron szivacsozással igyekszik finomítani a gépelési akusztikát, és a kurzornyilak társaságában egy logóval díszített takaróelem található, amely a vevőegység tárolórekeszét rejti. Az OEM profilos kupakok anyaga kettős fröccsöntéssel gyártott PBT plasztik.


[+]

A kiállításon tiszteletüket tették az MA1, valamint MA2 típusjelű, szintén 75 százalékos kialakítású tasztatúrakoncepciók is, amik teljes egészében alumíniumból vannak, és kissé meredek szögben megdöntött csuklótámaszt állítanak hadrendbe.


[+]

Az előbbi, ezüst/szürke/fekete/bordó/barnában feszítő jószág mindkét oldalsó peremének felső részén egy-egy tárcsa állomásozik, miközben némileg merészebb vonalvezetésű, kéttónusú kék/szürke/fehér/barna köntöst öltött rokona egy mini kijelzőcskét hord a funkciógombjai felett, amelyet balról és jobbról két-két extra gomb fog közre. Azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy ebből a párosból lesz-e majd valós termék a jövőben vagy sem.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés