Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zsmester89 #84881 üzenetére
De a Denon X540BT nem támogatja az eARC-ot..ha lenne 2.1-es 8K-s erősítőm, akkor nem lenne gondom.
-
TazLeacher
nagyúr
Egyelőre csak elméleti kérdés: van egy 5.1-es 4K-s, de fapados erősítőm. Jeleneleg minden ezen megy keresztül, minden ebbe van bedugva, 1 db HDMI megy a TV-be az erősítőből.
Meg lehet vahogy oldani, hogy mindent közvetlenül a TV-be dugok, így a videójel nem megy át az erősítőn, de a hangok a hangszórókból jöjjenek? Pl. újabb TV támpgatja a 120 Hz-et, a PS5 is, de az erősítő (X540BT) nem. Mit és, hogy kellene összekötnöm, hogy 120 Hz legyen, de a PS5-ből jövő hang a hangszórón szóljon? Illetve a médialejátszónál is ugyan ez a helyzet, azt is direkbe rákötném a TV-re, de szeretném, hogy a hang a hangszórókból szóljon.
Most nem lenne keret új erősítőre, nem is feltétlen szükséges más okokból csak a "videójel" okán, egy belépő szettem van, annak ez elég lenne, de nem szeretném, ha az újabb formátumokat lebutítaná.
Megoldható ez, vagy ha hangot akarok, az együtt jár mindenképp a képpel is?
Bocsánat, ha nagyk noob kérdés.
Köszönöm előre is.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok! Segítséget kérnék Polk PSW110. Kihúztam a konnektorból, mert takarítottam, és mióta visszadugtam kb. 1 mp-enként villan egyet a Power led, és a villanással egyidejűleg ilyenkor "pattanó" hangot ad. Nem tudom jobbal leírni. Akármit csinálok, amíg áram alatt van, folyamatosan, 1 mp-enként "tak-tak-tak"...tudnátok segíteni mi lehet a gond?
-
TazLeacher
nagyúr
Elmentem nyaralni 1 hétre. Mielőtt elutaztam, áramtalanítottam az egész rendszert. Ma hazajöttem, visszadugtam a konnektorba a cuccokat, erre a láda (Polk PSW110) amint áramot kap, másodpercenként pattan egyet. Ha minden más ki van belőle húzva (a tápkábelen kívül), akkor is. Kapcsolhatok, állíthatok rajta bármit, pattog. Ha kihúzom a konnektorból, akkor elkezd lassulni a pattogás, és a kihúzás után kb. 10 mp-el abba marad. Ha vissza dugom, újra kezdődik. Erős a gyanúm, hogy valami feladta a harcot, de a kérdésem, hogy mitől, és mi?
-
TazLeacher
nagyúr
Üdvözlet!
Haverom keresne a problémájára megoldást.
Adott egy TV, egy számítógép (+hangszóró) és egy PS3.
Amit venne: 5.1 + erősítő.
Amit szeretne:
- ha filmet néz, akkor azt a számítógépről játssza le, a TV-n nézi, hang az 5.1-ből jöjjön
- ha PS3-on játszik, akkor a kép a TV-n jöjjön, a hang az 5.1-ből (elvileg PS3 5.1-et csak HDMI-n ad ki...)
- ha PC előtt ül, és ott játszik, akkor a kép a monitoron legyen, a hang a számítógép hangszórójából jöjjön
- van, hogy PC-n játszik, de a TV-n nézné a képet, ilyenkor a hang az 5.1-ből jöjjönA számítógép VGA-ja csúcskategóriás sok csatlakozóval, ez nem probléma.
A kérdésem az lenne, hogy milyen erősítőt vegyen, és ha megveszi, mit hova dugjon, hogy állítsa be. ELSŐDLEGES SZEMPONT az ár. Régebbi, használt erősítőre gondolt alapvetően. Konkrét típusokat is ajánlhattok, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest