- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Panelba költözés miatt lehet nyugdíjjazom, de legalábbis vissza dobozolom a Logitech Z-5500as hangrendszerem. Amit egyébként a mai napig szeretek, noha tudom sokak szerint trash kategória
Véleményem szerint ez a rendszer akkor szól "jól" ha nagyobb hangerőn hajtja az ember, viszont a szomszédok miatt erre nem igazán lesz lehetőség, halkan pedig érzem hogy nem a legjobb a minősége, nem jön át rajtuk a mozis hatás, nem úgy mint mikor nagy hangerővel megy.
Éppen ezért kacérkodok a gondolattal hogy veszek külön erősítőt és szolid polc hangfalakat, meg mélyládát, aminek nem kell hogy akkora teljesítménye legyen mint Logitechnek lévén hogy ezt se tudom kihasználni, viszont akkor szóljon tisztábban. Lényegében annyi lenne az elvárásom hogy ne legyen annyira dübögős hogy remegjenek a falak mert panelba erre nincs szükség se lehetőség, de normál vagy viszonylag halkabb hangerőn is érződjön ettől függetlenül a mozis élmény.Jó ideje nem vagyok benne a témában, de anno emlékszem ajánlották a jbl scs178-at, hozzá pedig egy harman kardon avr 132-őt, vagy denon erősítőt.
Hangfalaknak pedig pl Dali concept 1 szett, hozzá center meg mélynyomó, vagy valamilyen kisebb polk audio szett, vagy pl wharfedale wh szett.Tudnátok ajánlani alternatívákat/összeállításokat a fenn taglalt igényemhez?
A nappali egyébként 22m2-es, nem kell új, nekem jó a használt is, a büdzsét pedig valahol 100-150 ezer körül lőném be, erősítő + 5.1 hangfal szett.
Igazából azért itt körül mert ez így is duplája, sőt lehet háromszorosa értékben a Z-5500hoz képest, de nem gondolom hogy 3x szebben/jobban szólnának, aztán kitudja lehet majd rá cáfolnakKöszi előre is,
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest