Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
hát, sajnos többet én sem tudok, mert nem nagyon próbáltam. Esetleg átváltod az üzemmódot dolby-ba, tehát amit támogat, és nem auto-n hagyod? Ha ráerőlteted, lehet nem lesz minden tökéletes, de lehet, hogy normális lesz a hang.
Én ezzel próbálkoznék, illetve ha nagyon halkan kell valamit hallgatni, akkor akár sima multistereo, vagy valamelyik zenemód? Nem ideális, viszont ha halkan hallgatod, az amúgy sem ideális.okoskodom, tehát vagyok
-
makkmarce
őstag
van benne, a DN860-et találtam, ott ez a menete:
https://helpguide.sony.net/ha/strdn10686/v1/hu/contents/TP0000638295.html
A többiben is van szerintem, az AN1000-ben is. Írja is itt, hogy vannak üzemmódok, mikor nem működik (pl pure direct)okoskodom, tehát vagyok
-
svgyula
addikt
Tehát a pontosítás kedvéért. Bedugtad a TV-be a média lejátszót és az erősítő az ARC HDMI-n keresztül kapja a hangot amit a TV-n átenged!? Te a média lejátszó hangját akarod állítani/változtatni, ami a TV-ből jön és eltér a TV saját hangjától(?). Ez azért nem fog menni mert amikor az erősítő OSD be van kapcsolva akkor kifele megy a hangja és lekapcsolja a TV-től érkező jelet. Ezt akkor tudnád állítani ha a média lejátszót közvetlen az erősítőbe dugod és használod is az erősítő setup beállításai alatt(legalább is a denon-nál így van). DE! Arra semmilyen garancia nincs, hogy ha ezt a beállított hangot kapod akkor is ha a TV-ből jön vissza! Ugyanis a TV is változtat vagy éppen ront a hangzáson. Így amit direkt bemenettel beállítasz az a TV-ből nem lesz ugyanaz! Ráadásul nem az erősítőben hanem a TV-ben kellene állítani(ha van lehetőség?) a hang formátumot/minőséget.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Szerinted ha a szomszédodhoz bekopognak akkor te fogsz ajtót nyitni? Miért nem érted meg, ahhoz hogy lásd az erősítő OSD jelét az erősítőt kell kiválasztani a TV-n a HDMI csatlakozásnál! Ilyenkor mást nem tudsz közben nézni! Ezt egyik erősítő sem tudja!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MadKet
tag
Én épp ma reseteltem az erősítőt és újra be kellett állítani pár dolgot rajta.
Nálam így ment: erősítőn (Denon AVR-X1000) HDMI kábel az ARC kimenetre kötve és TV-n a HDMI2 -es bemenetre. A TV-n átkapcsoltam a HDMI2-es bemenetre és már mutatta is az erősítő menüjét. Ha nézem a tv-t és az erősítőn megnyomom a setup-ot, automatán nem fog az OSD-re váltani.
-
svgyula
addikt
Szia! A TV-n akkor jelenik meg az "OSD" ha a TV bemeneteknél az
erősítőt választod ki aktuális jelforrásnak. Az erősítőnek is kell tudni az OSD kimenetet. Azt, hogy ehhez mit és hogyan kell az erősítőn kapcsolni én nem tudom. De a TV-nek biztosan kell OSD kijelzést kezelni! Azt 30 éve is tudták a VHS korszakban.....Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
VoidXs
Topikgazda
Ha a lejátszó saját dolgai se szólnak, akkor vele lesz a hiba. Esélyes, hogy sérült a firmware flash. Az erősítő teszteléséhez küldj rá ugyanolyan anyagot más forrásból, de vele valószínűleg nem lesz semmi gond.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
Smallnál átviszi a mélyeket subra, ezáltal tehermentesítve az erősítőt, large-nál nincs ilyen.
eL Geri: Ajánlom az Object Demo nevű YouTube-csatornát, még arról is van külön videója rengeteg filmre, hogy mi szól a plafonról. Én eddig egyetlen szinkronos Atmost láttam, az Adam Project-et.
Vhiktor: Az olcsóbb darab szénné EQ-zása.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Quetz
őstag
Azt még hozzátenném, hogy gyakori eset, hogy a front/center hangsugárzók 60-80Hz alatt kezdenek esni hangerőben. Ha small-ra vannak állítva, akkor ennek a problémás résznek a megszólaltatását is átveszi a sub.
Zárójeles megjegyzés: több hangszer is lemegy 30Hz-ig, az orgona pedig 20Hz-ig is.
-
ctrlaltdel13
őstag
Feltételezem van dedikált mélysugarzód.
Ebben az esetben ha small-on van, a megadott vágási frekvencia alatt a szub fog szólni.
A mély hangok előállítására sokkal nagyobb emergia kell, ezért jobb ha azt nem az avr-től vonod el.
Ezáltal több marad a közép és felső tartománynak.[ Szerkesztve ]
-
attiss66
senior tag
Na erre már szerintem én is tudok válaszolni. A small és a large, nem kis hangfal és nagy hangfal, hanem a small azt jelenti, hogy a hangváltó be van kapcsolva, a large, pedig hogy az egész frekvenciatartomány rá van eresztve, nincs bekapcsolva a hangváltó.
Na erre kiváncsi leszek, hogy jót mondtam e. -
félisten
Szerintem abszolút nem érdemes ezres szériáról kétezerre váltani, ha nem hiányzik a plusz HDMI kimenet és az a pár W teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
BBéci
legenda
Szilárd meggyőződésem, hogy a belső szerkezetben vannak különbségek, ezt a mérnökök ügyesen kitalálják és adagolják. Mindegyik lépcsőfok egy picivel magasabb.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
Az 1000 és kétezer között nagyon nincs különbség. Teljesítmény igazából meg esetleg HDMI kimenetek / bemenetek száma. A 3000 -es széria az újabbakban már jobb bemérő rendszert kapott, AUDYSSEY MULTEQ XT32 és felső szinten ( 3700-800) már 9 csatorna van valamint jobb hardvert és feldolgozó egységeket kapott.
1000 közepéről ről igazából 3000 vége érdemi előrelépés.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
morfondőr
őstag
Megnézném, hogy esetleg a csatlakozóban nem ferdült el vagy tört ki egy érintkező. A menüben is meg lehet nézni, hogy arra a bemenetre milyen beállítások vannak eszközölve, esetleg egy gyári beállítást is lehet az erősítőn alkalmazni.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
VoidXs
Topikgazda
Nagyobb ugrást jelent az első szám, sokszor az előző magasabb jobb, mint az újabb gyengébb, így a reláció megállja a helyét, akárcsak PC komponenseknél (ugyanígy számoz az Intel, AMD, nVidia...).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A második szám a generáció, ahogy írták. A AVR-X4000 2013-as az akkori belépő a Denon az AVR X2000 volt.
A 2400H 2017-es a négyezres nagytesó párja a 4400H.
Idén ez 2800H- 4800H.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Hangminőségben kábel fizikailag nem képes befolyásolni, hangerőben viszont nagyon is, az emberi érzékelés viszont ezt sokféleképpen felfoghatja. Ha a két oldal más, elbillentheti az egyensúlyt.
-
VoidXs
Topikgazda
Az kell, különben extrém zajt szedhet fel, de az anyag és a keresztmetszet sokadlagos. Konkrétan annyira, hogy ha egy 1000 Ohmos ellenállást bekötsz az interkonnekt helyére, az is csak 0.11 dB-t vesz el. Ezzel el tudsz játszani a kábelkalkulátorban, ha beírod, hogy a hajtott impedancia 40000 Ohm (ez egy tipikus sub bemenete).
-
VoidXs
Topikgazda
Semmilyen subnál nem számít, ahogy más helyen sem. Akkor jársz a legjobban, ha a legolcsóbbat veszed, ami még árnyékolt. Nem ugyanaz, mint a hangfalkábel, oda nem kell árnyékolás, csak nagy keresztmetszet, hogy ne a kábel nyelje el a teljesítményt. Mivel itt nincs teljesítmény, a keresztmetszet se kell. Én az ehhez-ahhoz ajándékba kapott RCA-kat használom.
[ Szerkesztve ]
-
attila.86
tag
A veszteséges atmos a DD+ (avagy EAC3) kodekkel lehetséges, mert a DD+ is veszteséges, vagyis nem nagy felbontású (mint DTS_HD MA vagy Dolby TrueHD). Volt már itt téma a fórumon, hogy az új EARC-képes új samsung TV-k nem tudják (vagy nem hajlandóak) már a Dolby Digital core-t sem kiküldeni (pl Netflix esetében) ARC-n, hanem ráerőlteti a 2015 előtti AVR-re is a DD+ formátumot, és az UFO-k fognak beszélgetni csak a hangsugárzókból.
-
VoidXs
Topikgazda
Netflixes filmek hangjaival nem lesz gond, csak ha ripeket játszik le. Más bemeneten sem fog működni, mert a TV nem küldi ki hagyományos úton sehogy a hangot. Ahhoz mindenképp egy külön lejátszó kell.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Mindkét eszköznek eARC-képesnek kell lennie, így a válasz nem. Az odairányú audio átvitel teljesen más, mint a visszairányú, sokkal később lett a szabvány része.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
-
BIGi75
senior tag
Igen, bármilyen box jóval egyszerűbb.
Volt egy alap problémád, miszerint a térhangzáson szeretnél javítani a hátsó falra tolt surroundok és hallgatói pozíció miatt. Erre írtam, hogy a pc-s lejátszás EQval jórészt ezt megoldja ( és emellet sok egyéb más hang problémát is). Én is nvidia boxal játszottam le eddig, én is hátsó falra vagyok tolva és sokkal jobb lett a térhatásom (is) beállított pc-s lejátszással, mint box+AVR kalib felállásban. -
BBéci
legenda
"Szembe nézzenek a hangszórók, közvetlenül a hallgatási pozícióra, vagy érdemes kicsit előrefelé állítani."
Erre már megkaptad a választ egy ábra formájában: a hallgató felé nézzenek a hangszórók.
Ágy? Tehát hálószoba?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
Ez akkor működik, ha PC a lejátszó, annak a kimeneti hangját EQ-zza. Van pár erősítő, amire lehet exportálni, de egyik se túl pontos. A Dynamic EQ általános neve multiband compressor, EQ APO-val például a ReaPlugs megoldja, de szerintem jobban fog tetszeni egy helyes kalibráció.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Valóban nincs két perc, annál kevesebb:
- QuickEQ gomb jobb felül
- Setup -> Smoother pipa
- Start
- Export/import -> One click Equalizer APO export (ha a gyári helyére telepítetted, arra még figyelj, hogy felülírja, ha van már configod hozzá)[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
A legjobb eredményt természetesen mérőmikrofonnal kapod, de a smoother görbével (ami csak egységesre hozza a rendszered, de a szoba hibáit már nem javítja) a hangszórók közti különbségeket fel tudod számolni bármilyen, akár 500 forintos Media Martos mikrofont használva is. A térhangzást ez már visszahozza.
[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
A padlóhoz van betonozva a kanapé? Húzd előre, tegyél mögé a falra visszaverődést csillapító paneleket, vagy valamit, különben sosem lesz igazán jó hangzás a szobádban.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gubabela
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
Nem tudok róla, hogy bárhol megoldották volna úgy, hogy például relé kapcsolja a belső ellenállást, ezáltal mindkét terheléssel maximális hatékonyságon működjön. Így se szokott probléma lenni, pedig arra is láttam példát, hogy párhuzamosan kapcsolva (ez felezi az impedanciát) két surroundot hajtott valaki házimozis végfokról.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Igen, konkrétan ugyanazt csinálja, csak a DRC hangerőszabályzás előtt, ez pedig utána történik, ezért a DRC hatása hangerőtől függetlenül változatlan, míg ezzel a beállítással minél hangosabban hallgatod a rendszert, annál rosszabb lesz.
-
LWhite
tag
Valóban komolyabb 4K erősítő lenne a legjobb, de ha már elfogadható minőségben (24fps is jó a 60fps helyett) átviszi a jelet a tv-re médialejátszóról, azzal már elégedett kell, hogy legyek. Büdzsébe nem fér bele 200 plusszos kategória, úgyhogy valahol kell a kompromisszum.
Az aprón most van egy Harman Kardon AVR171S is, erről esetleg vélemény? Köszönöm! -
VoidXs
Topikgazda
Nekem ezt a problémát egy erősáramra specializálódott villamosmérnök ecsetelte, ők pedig nagyon komoly elektrotechnikai anyagismeretet tanulnak. Az a beszélgetés abból fejlődött ki, hogy miért nem forrasztanak sosem egy autóban, helyette mindennek egyedi csatlakozók készülnek. Ott is hasonló az ok.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Milyen dobozok azok aminek az alját már 150-200-nál átraknád a subra? Ott már bőven érzékelünk irányt is. 100-110Hz környékére azért kb. minden surround le szokott menni, így én is fölöslegesnek tartom, hogy 200Hz-ig fel lehessen vinni a crossovert. (Bár mondjuk a gyártó részéről semmibe nem kerül ha engedi, ha valakinek mégis ez lenne a perverziója, őt is boldoggá tegye. )
[ Szerkesztve ]
-
gab1ka
senior tag
Nem, valóban nem ismerem ezt az erősítőt, nem is kell, hiszen a logika állandó.
A válaszod pedig ott is van, csak megerősítetted a mondandómat."Elvileg beállíthatom hogy a 4k fhd-ban menjen"
Ez nem azt jelenti hogy te 4k jelet küldesz az AVR-nek. Segíteni szerettem volna, ez lett volna a következő kérdés, hogy biztos vagy e abban hogy mi a kimenet, de mostanra már saját magadnak válaszoltad meg a kérdésed.
-
gab1ka
senior tag
Ez egy közel 10 éves AVR, aminek a leírásában semmilyen 4k támogatottság nincs érthető módon, akkor sem ha az user nagyon nagyon szeretné, nem így működik a technika.
Olyanról még nem hallottam hogy a 4k-t nem támogató eszközök átengedik a jelet meg magától lekonvertálják fullhd-re, szerintem itt elnéztél valamit. -
gab1ka
senior tag
Off = nincs control, azaz max dinamikát kapsz, a hangos hangos lesz, a halk halk.
A többi állás mértékében eltérően értelemszerű, de ki is próbálhatod ha már ott van előtted. A max lesz a legerőteljesebb, azaz ezzel tudsz pl későn halkan filmezni, ha nem szeretnél másokat zavarni. -
BBéci
legenda
Ronthatja, találkoztam már olyannal, de az nem akadozásként jelentkezett.
Pillanatok alatt kiderítheted, csak hasonlítsd össze a közvetlenül a tévébe vezetett jellel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Sanci38
tag
Szia:
nekem volt rövid ideig Sony és hoszabb ideig Yamaha igaz mindkettő más ligában játszott. De vallom és tapasztaltam hogy a Sonynak érettebb és melegebb hangzása volt még nyersen is mint a Yamahának, térérzetre kb ugyanaz.. így azt mondhatom: inkább más, sony hifisebb ha szabad így fogalmaznom, kisebb dobozokat érzékenyebben hajt meg, mint egy belépő yamaha, mint ahogy Béci fogalmazta, más de nem roszabnb és nem jobb a többinél.
Lemaradtam, nem követem úgy a fórumot mint régen, filmeket most is szeretem, de hm-re még nem futja, egydobozost hangprojit végképp nem szeretnék, de milyen dobozaid vannak?Eladó ha valakit érdekel: Onkyo sztereó: A9210
-
proci985
MODERÁTOR
nem frissitettek a lineupjukat egy ideje
az STR-1080 jo volt nagyon, foleg 400 euro korul raktarsoporve. jelenleg az 590 es 790 fedi le a beleposzintet.
de kb az van, hogy az osszes erosito mindenhol ki van ujonnan fogyva.
elfogadhato (markas) surround szinten a 600-1000 USD msrp koruli kategoriaban max nuansznyi kulonbsegek vannak altalaban (talan egy kivetel gyarto volt par kritikan aluli szeriaval, de arra ugyis szolnak itt ha olyat akarsz venni). azt nezd, hogy tudjon auto kalibraciot, meg legyen rajta megfelelo mennyisegu ki- es bemenet. meg pl wifi vagy halozat jol jon, hogy tudjon maganak firmwaret frissiteni.
onkyo Europaban mar nem arusit, gyakorlatilag nem kapni toluk semmit tavaly ota.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BBéci
legenda
20-22 éve a Sony jelentős szereplője volt a hifis és házimozis piacnak, ezt bizonyítja a nevükhöz fűződő SACD. Annak európai bemutatóján a berlini Filharmónia kistermében leesett az állam, annyira szuperül szólt. ES szériás AVR-jeik kiváló hangminőségűek, egyet volt szerencsém tesztelni. Kisebb kategóriában átlagosak, nem jobbak és nem rosszabbak, mint a konkurencia készülékei.
-
hcs57
addikt
Ha az én véleményem számít, akkor személyesen azt tapasztaltam, hogy szolgáltatásban (és menüben) sok eltérés lehet, de hangzásban nálam a hangfalak voltak azok, amelyek jelentős hangzásbeli különbséget produkálták.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
addikt
A Sony elég sok mindent gyárt és árul. A vájtfülüek szerint a mások által gyártott hangcuccok jobbak. Nem akarok ebbe belemenni, de ha neked ott van az a Sony, azt is sokan használják elégedetten, csak nem írogatnak ide erre a fórumra.
Ha az itteni fórumtagok véleményére vársz, akkor rajta, ők a saját igényeiket fogják javasolni, ami biztosan ellentétes lesz a sajátoddal. Ezt szeretnéd? Szerintem nem.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
addikt
Mondhatnám mindennél van jobb... de ez most nem lényeges.
Ha összerakod, beüzemeled és meghallgatod, akkor el tudod majd dönteni, hogy jó e neked. Másnak más a jó.
Ezt neked kell eldöntened, nem véleményeket fogsz hallgatni, hanem a saját hangtechnikádat.
Szerintem oda ez jó lesz.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
VoidXs
Topikgazda
Ez nem szándékos, hanem sajnos belülről láttam, hogy milyen nagy fejetlenség van, és mennyire nem tudnak időben elkészülni semmivel. Az ilyen összecsapások manapság a teljes IT iparban mindennaposak lettek.
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
Korábban írtam (dühöngtem) ebben a fórumban is emiatt. Külső lejátszó supportjával napokig leveleztünk a hiba miatt, szívtam a beállításokkal... Végül kb. véletlenül akadtam rá a redditen a megoldásra. De ez mi, hogy ennyire titkolják?! Direkt megnéztem, sehol nem említi az Onkyo, se használatiba, sem az oldalaikon. Röhej, pedig enélkül nem sokat ér az egész.
Más: Onkyo TX-NR686-om van. Mióta megvan, szívok a bug-okkal: néha "NET" módban nem jelenít meg képet, kifagy a Deezer, megakad, stb. Valamint van applikácjója, ami nekem nagyon fontos, mivel a Zone 2 a terasz, így kintről telefonról tudom vezérelni az erősítőt és tartalmat lejátszani. Csakhogy az app sokszor nem látta hálózaton az erősítőt, így cseszhettem. Mindkét hibára a megoldás a rendszeres soft reset volt a bekapcs gombbal, kb. heti 2x.
A jó hír: pár hete jött rá firmware update (korábbiakat is mindig felraktam) és végre 2 év után először teljesen hibamentes lett! Sosem gondoltam volna, nagyon elment korábban a kedvem az Onkyo-któl, de így már más. Az biztos, többet az életben nem frissítem már 😃Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest