- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draun01
tag
A Samsung ahelyett hogy ilyen Edge szeriaval idetlenkedik, megcsinalhatna megint az s10e-t
-
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Cannabis7 #20 üzenetére
Ha kompenzálnak ha nem, egyszerűen nem értettem sosem, hogy hogy a viharba van az, hogy ilyen tepsikkel kényelmesen elvannak az emberek.
Mindig azt mondják, hogy "jobban látom, rossz a szemem" hát akkor kell szemüveg vagy nagyobbra állítani a betűméretet. Filmet bármekkora batár ultra mega pro max cucc is, nem kényelmes rajta nézni. Minimum egy 11"os tablet kell rá. Youtube videókat meg a kicsin is ugyan úgy meg lehet nézni, ott nem az élmény a fontos (legalábbis én az infóért nézem)
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #17 üzenetére
Belenéztem a videóba. Jó hangulatúnak tűnik és érdekesnek. Otthon megnézem majd.
-
hegedus001
aktív tag
13 Mini tulajként rettenetesen örülnék egy új mini iphone-nak, de kezdem elfogadni a sima/pro méretét. Még elviselhető és a mini az tökéletes volt, hiába vagyok 195 cm és 10-es ("zongorista" kézzel) megáldva.
Btw ez a videó nekem bejött, a végén felsorolt szempontot alapján nagyon adná egy új "mini pro" kiadása, instant get lenne
-
judas13
addikt
Félhomályban, bizonyos fényviszonyok mellett akár mininek is tűnhet. De nem az.
-
-
150 mm magasságig nyerő lehet, aki erre vágyakozott, és végre a középkategóriában.
Talán elindul újra ez a trend.
-
scdlsc
senior tag
Én is beszoptam a címet és megdobbant a kis szívem!
Aztán a lead pofánvert és kijózanított. 6,31 -
-
mhydas99
senior tag
Kinaban a 6,7-6,9 colos meret az atlag!
A 6,3 col naluk valoban mininek szamit.
(Ezert latod ritkan mosolyogni a kinai noket)
Amugy ha azt nezzuk, hogy akkora lesz, mint egy Pixel 9 akkor teljesen jo lesz a merete. Bar a 6.1 col meg jobb lenne, de mar ennek is orulni kell.
Plane hogy talan ez lesz az elso uj 6.3 colos telefon, amit a valodi kozepkategoriaba szannak. Sajnos viszont arban biztos dragabb lesz, mint akkor a Pixel 9a, amivel pariban lesz a teljesitmenye. Designban gonfolom szebb lesz a Vivo, kameraminosegben talan jobb tud lenni, de majd kiderul. -
Merovingi201
csendes tag
Szaladgàlós mobilnak simàn megtenné !
Nem kell annyira félni , hogy a betonnal talàlkozik , kijelzővel lefele -
LoL, hozzanak má' ki egy ~4.5"-os átmérőjű telefont (igen, a teló átmérője legyen ennyi, nem a kijelzőé), arról már mondhatjuk, hogy kicsi - 4" alatt/3" kijelzővel nem túlzásba vitt kávával meg mehet a mini elnevezés...
-
danml
csendes újonc
Az elnevezés nyilván vicces, de inkább örüljünk a trendnek, hogy egyre több gyártó kínál normális - ha nem is mini - méretű modellt! Xiaomi 13-at használok, nem igazán egykezes, de még normálisan zsebretehető kategória szerintem.
Sajnos jelenleg 6,7 hüvelyk és 210 g az alap... -
judas13
addikt
6.31" náluk mini. Ok. Nálam is az iPhone 13 mini a tényleges mini a maga 5.4" méretével.
-
Cannabis7
senior tag
nem mini, persze ha relatív akkor bármi lehet, a naphoz képest tleg az.
-
"Mini"
az iPhone 12 és 13 mini, azok igen, valóban kicsik. A Vivo logikája alapján a 6,1 inch-es iPhone 15-öm is mini...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest