Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
hangra nagyon jó de streamingben régi vas. Spotifyt tud fogadni de tidalt nem, és sem Chromecast sem airplay nincs benne. Én pont ezért vettem hozzá anno egy külső lejátszót. A másik hogy szűk helyre nem lehet tenni, mert melegszik és egyeseknél kikapcsolt a túlmelegedés miatt. Szellőznie kell.
Amúgy én azt mondanám, hogy a marantzhoz áll a legközelebb hangban. Dirac nélkül nem mondanám kiemelkedőnek de Dirac-kal bemérve sokat javul a produkció. Szerintem csak a Dirac miatt jobb egy kicsit mint a Marantz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest