Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
gubabela #63892 üzenetére
Mivel nem érkezett válasz így egy denon x2700 lett (tisztában vagyok a hdmi buggal, de engem nem érint a jelenlegi setuppal és lehet ingyenesen igényelni hozzá egy konvertert ha mégis a későbbiekben szükség lenne a 4k120Mhz-ra) knight2 surrounddal egyelőre, bár gondolom ez is hidegen hagy itt mindenkit. Na mindegy, nem izgat különösebben, csak szomorú látni, hogy hová jutott ez az egykor szebb napokat látott fórum. Ha valakinek lenne kérdése az adott erősítővel vagy a hangfalakkal kapcsolatban írjon nyugodtan privátot, ha tudok válaszolok. Maradtam tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest