Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CFD
újonc
válasz
jambiyya #62897 üzenetére
Ezt úgy mindenkinek írom most mert többen is reagáltatok írásomra, és érdekel a véleményetek. Elgondolkodtam most ezen a 4520-ason, meg azon, hogy jambiyya azt mondta, hogy "megfelelő dobozokkal". Sajnos nem vagyok biztos abban, hogy az én dobozaim megfelelőek lennének ehhez az avr-hez. Volt olyan hely ahol azt olvastam, hogy csatornánként 200w, végül a manualjában megtaláltam, hogy még a center is 150 - 190w függően attól, hogy 8 vagy 6 ohmos impedanciájú hangfalat tesz rá az ember. Nekem ehhez képest jóval szerényebb rendszerem van itthon, a centerem Magnat MS. 252 ami 75w(RMS). Vagy pl a surround hangfalam is kicsi ehhez, ami Magnat MS 1002 csak 180w (RMS). Szerintem ezek kicsik egy ilyen erősítőhöz, de mint mondtam kíváncsi vagyok a véleményetekre. Illetve még az, hogy ezek a hangfalak legalábbis a frontom Magnat 2002 és a surround is 4-8Ohm impedanciájúak. Ez nem gáz az erősítőnek ha arra max 6 Ohmosat szabad tenni?
Köszi a válaszokat! -
bnorci71
addikt
Urak valaki elmagyarázza nekem miért lehet az, hogy ugyan azon a rendszeren HD Master Music Demot hallgatva a sztereó -csak front+sub- egyik számnál jó a másiknál katasztrofális.
Sztereóba kezdtem el hallgatni és azt hittem a rendszer szar mert a Geniuson HT5.1-en ugyan az a szám sokkal jobban szólt, aztán áttettem Movie-ra és hopp megjöttek a falszaggató mélyek. Más számoknál is próbálgattam, de a térhatáson kívül sokszor nem nagyon van különbség. Sőt van ahol sztereóba is volt, hogy hátra fordultam és néztem az erősítőt hová van állítva.
A forrás lenne rosszul kódolva? Mert másra nem tudok gondolni. -
Zigi
senior tag
Nem használok loudnesst, de a denon nagyon flat. Ez az öreg malac körben járt már párunknál (barátok), ha éppen avr csere volt és még nem jött meg a másik addig szolgált. Különböző hangfalakkal más helyiségekben, de valahogy mindig elismerően bólogattunk és hiányérzet támad ha kikerül. Lehet hogy érzelmileg is kötődik az ember és az is lehet hogy színezi a hangot, de nekem kedvesen színezi és ez a lényeg sztem. ,hogy a végén azt halljuk ami 120 adjára is úgy megsimogat mint elsőre. Jelenleg az X2500 ezt nem hozza.
-
-
BBéci
legenda
Azt elfogadom, hogy az alsó-középkategóriás Denonok hangja számodra fátyolos. Ezen a hangdobozok és kábelek megfelelő párosításával jelentősen lehet változtatni, javítani. Azt is elfogadom, hogy a Marantzok hangját jobban szereted, ugyanis pár éve én is pontosan erre a megállapításra jutottam. De ez döntő részben szubjektív.
Hozzá kell tenni, hogy az igazán színezetlen, valósághű hangot sokan nevezik száraznak, lelketlennek. Mint amikor valaki loudnesshez szokott és amikor kikapcsolják, hiányérzete támad. -
BBéci
legenda
válasz
hunaqua #62886 üzenetére
Azokat soroltam fel, amiket közelről ismerek.
Te nem írtad, hogy konkrétan mely Denonokra, Marantzokra panaszkodtak.#62887Zigi
Az a lényeg, hogy nem szabad általánosítani!
Ha valaki azt állítja, hogy a Denonoknak és Marantzoknak lágy a hangja, akkor azt belépőtől a csúcskategóriára egyaránt érti az ember. Hozzá kellett volna tenni, hogy a belépőké olyan, arra semmit nem reagáltam volna. A hangjuk számomra és szerintem gyengécske. Ám a többi gyártóé is ugyanolyan, a jó hangot manapság irreálisan drágán adják. Tehát semmi meglepő nincs abban, amit leírtál. Egy Denon X2500/2600/2700 nagyon erős kompromisszumokkal alkalmas sztereó zene hallgatására. -
CFD
újonc
válasz
jambiyya #62889 üzenetére
Igen, én is a Denon x2700-ra gondoltam, de alternatívaként felmerült a Yamaha Rx-v6 vagy az Onkyo 696. Több helyen olvastam, hogy az Onkyo inkább mozizásra van az ember fülének úgymond elég hiányosak rajta a zenék, ezt többek közt itt is olvastam, meg gondolom nem véletlen van rajtuk a THX logó sem egy ilyen nem túl drága készüléken... Yamahám volt már korábban azt cseréltem le HK-ra, nekem jobban tetszik a hangzása... Viszont Denonom még nem volt, így kicsit félek kiadni érte a pénzt mert nem tudom mire számíthatok.
Egyébként amit ajánlottál 4520-as az komoly cucc de nem ismeri az Atmos-t. -
Zigi
senior tag
válasz
jambiyya #62889 üzenetére
Az X2500-as ban van hűtőventillátor? A hétvégi "teszten" a lányok addig addig tekerték a hangerőt amíg bekapcsolt a hővédelem. A malac bírta azzal sosem volt ilyen gond
Raktam rá ideiglenesen egy laptop hűtőt, azzal a bulit kibírta, de nem néz ki rajta túl jól. Van aktív hűtése az X2500nak? Lehet hogy rossz?
-
Sziasztok!
Ezt az olcsó kábel témát folytassátok privátban, nem kapcsolódik a topik témájához.
Túl sok az off...a347: hol írtam én decibel emelkedésről? Melyik cikkben?
-
CFD
újonc
Sziasztok, van egy HK AVR 130-asom, ezt szeretném lecserélni valami komolyabb Atmos 5.1.2-re képes erősítőre. A HK-t mindenesként használom, filmre is zenére is, én elégedett vagyok vele, de nem igazán tudom, hogy mire cseréljem le úgy, hogy max. 300-ba beleférjen (újonnan) és azért legyen értékelhető zenei teljesítménye is. Ebben az árkategóriában ti mit választanátok?
-
Zigi
senior tag
válasz
hunaqua #62886 üzenetére
Melyik a jobb autó az astra vagy a golf? Az AMG SLR Merci....kb. ez a válasz jött
Nemrég kötöttünk be egy Denon x2500-at egy régi Marantz 4400-as helyére. Hogy is fogalmazzak, hogy ne sértsek meg senkit. Száraz lelketlen hangzással "töltötte" be a szobát... sokkal kellemesebben szól a Marantz zenén. Az én fülem nem denonos az már kiderült az évek során. Legalábbis az alsó középkat. nekem fátyolos. -
VoidXs
Topikgazda
-
BBéci
legenda
válasz
Kiskutya #62877 üzenetére
Hangminőségben egyértelműen jobb és a teljesítményét tekintve erősebb.
A virtualizáció nettó mókusvakítás, felejtsd el!Mi a fontosabb, a garancia vagy a hangminőség? Utóbbiból a 494 nagyon keveset ad.
#62882hunaqua
Aki szerint a Marantz SR8015/7015 vagy a Denon AVC-X8500H/X7200W/X6700H lágy, annak súlyos ízlésficama van. -
hunaqua
addikt
Igen,más az Onkyo-Pioneer páros és a Denon-Marantz. Az előbbi igazi mozi,az utóbbiak pedig sokkal muzikálisabbak. Viszont az utóbbinál többen is panaszkodtak a mozinál,hogy túl lágy és semleges. Neked kell azt tudni,hogy melyik elvezzen főleg prioritást.
Pioneer -ből is jobb lenne hozzá az LX vagy Onkyo RZ széria.
-
b.
félisten
válasz
VoidXs #62876 üzenetére
Ah én nem abban keresem. Kizárólag a fenti lehetőség miatt cseréltem volna kábelt.
A bemérést többször megcsináltam már, manuálisan is beállítottam szerintem 10 x már, minden hogyan. EZ ilyen, így szól .Mozisan, dögösen, meg zenében is sajnos ugyan így. A Yamaha visszakötve, mindenféle állítgatást nélkül tisztább és csilingelőbb, efektessebb, vagy nem is tudom hogy mondjam, kevésbé brummogós mozis. Valaki( pl. a fiam) szerint ez a jobb hangzás bár ő sem biztos ebben, nekem nem.
Mint ha maszk nélkül vennél levegőt, mikor a Yamaha szól, valami ilyesmi.Többen írtak, hogy az Onkyo is ebben a kategóriában ilyesmi, gondolom mert egy cég már házimoziban, nem tudom.
-
Kiskutya
veterán
Tudnál abban segíteni hogy pl miben jobb a vsx-933 azt tudom hogy a hálózati funkciói jobbak wifi chromecast stb de ezeket nem hiányoltam a mostaniból sem. Egyértelmű hogy 933 venném viszont feltűnt egy funkció ami az onkyoban van a pioneerban meg nincs. Ez pedig:
Dolby Atmos magasság virtualizáció
DTS virtuális: XMivel nem speciális atmos hangsugárzóim vannak ezek nem jelentenének előnyt ha tudja az erősítő?
-
b.
félisten
válasz
dobobazsy #62870 üzenetére
Ah ,nem tragédia ez
Én nem tudom hogy kihallottam volna e amúgy a különbséget a mostani kábelhez képest az én rendszeremmel, főleg hogy a Pioneer hangzása most sem jön be a kész Dali rendszerrel.
Olyan mint egy életlen kés.
szerintem nem várom meg az őszt a cserével, de sajnos most nagyon nincs erősítő a boltokban. -
BBéci
legenda
válasz
sarasota123 #62849 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
Sziasztok van valakinek onkyo tx-sr494 erősítője? Jelenleg egy alap pioneer vsx 323 van és a kérdezett onkyo-ra cserélném a hangfal szettem jbl arena : [link] Szerintetek megéri lecserélni ezt az erősítőt és ezekkel a hangalakkal érződne lényeges különbség atmos vagy dts x hangzásban? Főleg filmezni szoktunk meg néha zenét hallgatok.
-
b.
félisten
Szintén : Első helyről ez :
Tájékoztatni szeretnénk, hogy egy sajnálatos informatikai hibára derült fény a mai napon a forgalmazó partnerünk részéről. A rendelésében szereplő hangszórókábelek a feltüntetett jellemzőkkel a hiba miatt tévedésből kerültek be az adatbázisunkba, a termékek ebben a formában nem léteznek, így sajnos nem tudunk rá rendelést teljesíteni.
A kifizetett összeg visszafizetését elindítottuk, az teljes végösszeg visszafizetése 1-2 napon belül bank részéről teljesülni fog az eredetileg használt bankkártyás fizetési móddal megegyezően.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!Második :
Tisztelt Ügyfelünk!
Az ön által rendelt kábel ára tévesen került fel honlapunkra.
A visszaigazolt áron rendelését sajnos nem tudjuk teljesíteni.
Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel;Innen még a pénz sem jött vissza.
-
-
bnorci71
addikt
válasz
VoidXs #62862 üzenetére
mert amíg a bank nem kapja meg az eldótól mit is és kinek fizettél addig nem tudja bekönyvelni a számládon pontosan. Gondolom itt mivel nem is történik tényleges fizetés az eladó majd olyan üzenetet küld a banknak oldja a zárolást a számlán lévő összegről.
Vagy valami ilyesmi józan paraszti ésszel nem vagyok se könyvelő se bankos. -
válasz
VoidXs #62844 üzenetére
Na így legalább nagyobb az esélye, hogy jó a kábel és nem valami gyártási selejt ami mondjuk 182 és fél centinként szakadt. Tűzjelző rendszerhez való hőkábellel már jártam így. Igaz, nem akciós volt, csak szimplán szar - kb 2.5 méterenként zárlatos volt
Azóta húzás előtt is ráméretek a srácokkal..
-
VoidXs
Topikgazda
Igen. Ebben az esetben van két 10 kOhm-os csati, amit az előfok meghajt. Az előfok impedanciát hajt, csak az erősítő működik feszültséggenerátorként bármi áron. Mivel fele akkora lesz az eredő impedancia, ezért az előfok lefelezi a feszültségét, amint bekötöd a másodikat. Próbáld csak ki működés közben bekötni és kihúzni a másik felét, semmit nem fog változni a hangerő.
-
CFD
újonc
Sziasztok Atmos-tapasztalt emberek véleményére lennék kíváncsi, szeretném kiegészíteni a mostani 5.1-es rendszeremet, magassági sugárzókkal (a nem plafonba építhető fajtával). A kérdés, ami felmerült bennem, hogy milyen "atmos hangfalat" vegyek. Magnat Monitor Supreme családból a 2002-1002-252 hangfalaim vannak így felmerült bennem, hogy a márkánál maradva ATM 202-t veszek, ami egyébként a signature család tagja nem a monitor supreme-é. Azonban a specifikációját megnézve azért hagy némi kívánnivalót maga után. Arra is gondoltam, hogy vennék egy Magnat Monitor Supreme 202-est (kvázi féláron) jobb az érzékenységgel , szélesebb a frekvencia tartománnyal nagyobb a teljesítménnyel (plusz a mostani hangfalaim közé is illeszkedne) stb. csak éppen a kialakítása nem "Atmos hangfal" hanem polcsugárzó... Vajon ha ezt úgy állítom be, hogy a plafon fele néz, akkor elérhetem ezzel is ugyanazt a hatást mint a drágább de szerényebb tudású Atmos hangfallal? Köszi a válaszokat!
-
Pöttön
őstag
válasz
VoidXs #62833 üzenetére
Köszi!
Tegnap addig mókóltam a rendszert, hogy fél sikert elértem.
Ha a tv-t kapcsolom be, akkor a hm erősítő bekapcsol, viszont ha a hm erősítőt akkor a tv meg se nyikkan.
Ellenben legalább most már a tv távirányítójával tudom állítani a hangerőt, és nem kötelező 2 távirányítóval szórakoznom.Viszont jobb lenne ha fordítva is működne, mert a tv szolgáltatásait nem nagyon akarom a jövőben használni, csak megjelenítőként funkcionálna.
És így köthetnék mindent a hm erősítőre hdmi-n, a tv meg automatán ki-be kapcsolna a hm erősítő irányításában.Esetleg van tapasztalat itt a fórumon újabb onkyo hm erősítőkkel, és lg okos tv-kkel?
Ebben a párosításban működik normálisan a CEC?A tv-m egy LG 43uk6300lmb, a jelenlegi erősítőm egy Onkyo TX-SR608, de ezt tervezem a jövőben cserélni egy újabb hdmi 2.0-s típusra a 4k miatt. Az eddigi kiszemelt egy Onkyo TX-NR646
-
sarasota123
aktív tag
üdv, remélem nem túl off. tudnátok ajánlani 55-ös tv-hez fali konzolt? van esetleg valami sokaknál bevált/ajánlott típus? itthon venném vagy német amazon játszana. köszönöm
-
bnorci71
addikt
válasz
VoidXs #62846 üzenetére
igen azt végig olvastam, csak érdekes, hogy ezen az áron küldtek ki kábelt és akkor nem javították az árat....
na mindegy legalább nem kel majd kerülgetni otthon a gurigáta teszt meg elmarad
gondolom a pénzt majd utalják csak az 2-3 nap gondolom mire átjut a pénzügyre a dolog -
-
VoidXs
Topikgazda
Tisztelt Ügyfelünk!
Az ön által rendelt kábel ára tévesen került fel honlapunkra.
A visszaigazolt áron rendelését sajnos nem tudjuk teljesíteni.
Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
rip occó kábel -
VoidXs
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #62842 üzenetére
Igazából tranzisztoros erősítő van benne, tehát ha nem kap hangot, nem fogyaszt áramot, így nem gond, ha bekapcsolva marad. A zaj minimális, <5 mW módon szokták megadni. A kijelzők/LED-ek miatt szoktak ilyen dolgokat adni subokhoz, no meg persze mert sokan azt hiszik, hogy ilyenkor is zabálja az áramot.
-
tibcsi0407
félisten
Köszi mindkettőtöknek. Elmélyülök a témában. Azt nem szeretném, ha Always on lennel, mert annak sok értelme nincsen.
-
mpo
veterán
válasz
tibcsi0407 #62839 üzenetére
Azért ezt nem árt elolvasni:
[link]
Nálam a Klipsch R-120SW 9 óra állásban van, bemérés után. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #62837 üzenetére
+#62838 a347: Nem lehet ezzel decibelt nyerni. Ha mindkét kimenetet rákötitek, akkor a feszültség osztozik a két bemenet közt, mindkettő veszít 3 dB-t, amit az összeadásban visszakap a sub. Csak akkor lehet hangerőt nyerni, ha az AVR-ből magasabb feszültség vagy több jel jön ki. Hasonlóan, ahogy párhuzamos erősítésnél is az impedancia lesz duplája, nem pedig a feszültség, ugyanaz történik itt is.
-
a347
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #62837 üzenetére
Ezt lehet kipróbálom. Ugyanilyen erősítőm van és ki kell maxolnom sub felé a decibeleket, hogy AUTO állásban észrevegye magát a mélynyomó és bekapcsoljon.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #62835 üzenetére
Ha nincs jelölve, hogy melyik az LFE, akkor mindegy, melyikbe kötöd, úgyis lekapcsolja a másikat. A tiéden nincs ilyen, szóval ahogy tetszik.
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Van egy Yamaha RX V4A erősítőm, amihez egy Jamo SUB210-et vásároltam.
A Jamo-n van jobb és bal bemenet is, de csak egy szimpla RCA kábelt adtak hozzá. Ilyenkor mindegy, hogy a balba, vagy a jobba kötöm be a Jamo-n a kábelt? Vagy jobban működne egy Y elágazású kábellel? -
VoidXs
Topikgazda
A dizájn szinte ugyanaz (elvégre ezek az ideális méretek a driver és BASH panel mellé), de az anyaghasználaton dobtak egy picit. Nem tudom, hogy ér-e ennyit, ugyanis csak a 10-est hallottam, de onnan bőven van hova fejlődni.
Pöttön: Ez a CEC, de eszköztől függ, hogy ki tud kit bekapcsolni.
-
Pöttön
őstag
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
HDMI ARC összekötés esetén a tv hdmi bemenetébe kötött hdmi-t a házimozi erősítő hdmi bemenetébe kell kötni? -
V!ck
senior tag
Sziasztok srácok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni, egy kicsit eltévedtem és fogalmam sincs mit vegyek, annyi mindent olvastam már ebben a topicban...
Szeretnék venni egy aktív szubot. naná, hogy paraméterek alapján pl egy Klipsch SPL-150 tetszene
de árban sem fér bele, meg na...
Egy Edifier R2750DB mellé szeretnék venni, hogy "testesebb" mélyet kapjak, ha épp elszáll az agyam és kopp hangerőn akarok zenebonázni
Filmre és elektronikus zenére ("tücctücc", dnb, dubstep, trap, de egyébként mindenre IS)
Illetve szeretném, ha maradnának tartalékai, nem akarom csúcsközelben járatni.
Továbbá: Van egy SAL 20 Active remekbeszabott csodacuccom, szándékozom megtartani kiegészítésnek, ha épp a hangerő lenne a lényeg.
Tehát a 2 meglévő páros mellé keresnék ésszerű kereteken belül szubot...
Mennyi lenne a keret? Mondjuk egy 100-as. Az se baj, ha kevesebből megvan, de ha több, és érdemes lenne rászánni, akkor oké.
Nem akarok elmenni a nagyon audiophile kategóriába, az nem az én pénztárcámnak való...Ja, kb 15m2 a szoba (később sem lesz 20-nál nagyobb szerintem)
-Klipsch R-10SW használtan? (Az R-100SW miért sokkal drágább? Paraméterekben ugyanaz...)
-Polk Audio PSW10? (baráti az ára, asszem 67.900,- de papíron fele annyit tud, mint az R-10SW, viszont neten úgy látom dícsérik)
-Magnat SUB 302A? (nem tudok róla semmit, csak az ára ami "belefér" kategória, egy helyen 74.990,- )Esetleg ezektől érdemesebb erősebbet?
Bármi ötlet, javaslat?Néztem a TAGA szubokat is, de valahogy nem szimpi egyik sem...
Nagyon szépen köszönöm előre is
Üdv: Viktor
-
mr. bryan
tag
válasz
Daffni2 #62823 üzenetére
Van most egy klipsch sub 65 ezerert, frontoknak r15m 50ert, ehhez egy passzolo erosito es meg is van boven 200 alatt, csak hogy konstruktiv legyek. Kezdo rendszernek tokeletes, persze a nagyok le fogjak fikazni, de kesobb minimalis bukoval tovabb lehet rajta adni feljebb lepeskor / ha nem tetszik a hangja
-
mr. bryan
tag
válasz
Daffni2 #62823 üzenetére
Igen, mint irtam en is hasznaltan vettem a rendszerem ketharmadat a kozelmultban
Vannak jo vetelek, ha figyel az ember.
Dalirol attol fuggoen, hogy milyen szeria, en se valtanek bronze-ra. Viszont kezdo cuccnak nem rossz szerintem, foleg hogy a bronze 100 akciosan 90 ezer volt
-
mr. bryan
tag
válasz
Daffni2 #62819 üzenetére
Azt hozzatennem, hogy hasznaltan jobb rendszert is ossze tud rakni.
En is nemreg raktam ossze egy 2.1 rendszert, talan 220 korul volt a vege.
Monitor audio bronze 100 (ujonnan, 40% akcioval az extreme-nel)
Denon x2000 hasznaltan
Dali concept sub hasznaltanA subra ment egy ontapados folia, valaki itt a forumon javasolta (nem nekem, de a tanacs bejott, neki utolag is koszonom
), igy lett egysegesen dio szinu az egesz.
-
Sziasztok! Adott egy Denon AVR X2700H olyan gondom lenne hogy a 10bit bemenő jel csak 8bit megy ki. Mi lehet a gond? Ha a 4k/8k signal format standard akkor van ez. Ha át állítom enhanced -re akkor akkor ha elinditom a filmet,nincs kép csak hang🤷 Valaki tud ebben segíteni nekem akinek esetleg ilyen avr van?Köszönöm szépen. A tv egy sony ke75 xh9005 azzal elvileg nincs baj a média lejátszó pedig x96max
-
válasz
Borzika #62818 üzenetére
[Polk Audio PSW-10E aktív mélynyomó] 67 990 Ft
[TOPPING MX3 - Asztali DAC és sztereó erősítő - Silver 51 990 Ft
[Dali Spektor 1 pár házimozi/hifi hangfal] 75 990 Ft195 970 Ft.
Ezzel szerintem igen elégedett leszel. -
Borzika
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Tvre film nézéshez szeretnék minimum 2.1 -es rendszert venni.
A keret max 200 ezer lenne, erősítővel mindennel együtt.
Bármilyen jó ár/érték arányú, vagy valakinél bevált megoldás érdekelne.
Köszi! -
Gino20
őstag
Oohh Én a topikhoz híven messze belépő, vagyis újonc vagyok, így nem tudnék és nem is akarnék állást foglalni a kábel minőségét illetően (ahogy látom ez örök vita téma lesz/marad a hifisek között), de maga a kácsa nekem nem tűnik rossz opciónak (amit kaptam kábelt az bőven minőséginek hat, de a lényleg, hogy meg is szűnt a korábbi valószínűleg kontaktból adódó problémám). Az ügyintézés számomra meg pazar volt, szóval nem csak mail-ben, de fel is hívtak és egyeztettünk arról, hogy pontosan mit is akarok / mik az opciók / mi - mennyibe kerül, ...mindezt egy 9e Ft-os rendelés miatt
-
zack
nagyúr
válasz
Teal'C #62814 üzenetére
Köszi! Olcsó, de inkább belföldi rendelés érdekelne. Amúgy a 7.5m elég lenne.
Gino20 ötlete lehet kézenfekvőbb. Kácsával csináltatok egy 7m kábelt, azt meg majd kitalálom, hogy milyen legyen, és milyen végekkel. Ez az MDR CD-780 milyen szintet képvisel? Gondolom túl drága kábel felesleges lenne hozzá. -
zack
nagyúr
Amúgy megjött a visszaigazoló.
Tisztelt Vásárlónk! Köszönettel vettük megtisztelő megrendelését. A megrendelésének azonosító száma xxxxxxxxx. Kérjük tekintse meg a mellékelt szállítási információkat. Bármilyen kérdése van a rendeléssel kapcsolatban, kérjük keressen minket telefonon vagy e-mailen.
1205735 Hangszórókábel 2 x 2.5 mm² 120 m átlátsz 1 csg várható beérkezés: 03.05.2021
-
zack
nagyúr
Egy Sony MDR CD-780-hoz milyen 3,5mm jack- jack kábelt vegyek? 6-7m hosszúságban gondolkodok, mivel tévéhez illetve erősítőre lenne rákötve.
Szóba jöhet még 3,5mm-6.35mm verzió is, és akkor nem kellene átalakító. Nem akarok feleslegesen nagy pénzeket kiadni olyan kábelre, amit esetleg ez a fejes nem használna ki, mert nyilván nem mai darab. Minőségi kábelt szeretnék, de nem akarok úgy járni hogy túlgondolom, és elég lett volna egy olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest