- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Ha van egy picike laptopból kiszedett stereo hangszóróm azt hogy tudnám applikálni úgy, hogy telefonról tudjon működni? Vajon kell neki extra áram? Nagyon légypiszok hangszóró kb 2cm a membránja. A két hangszóróba egy 2 eres kábel megy. Ez volna az [link]
-
trialboj
őstag
Üdv,
Egy quadcopter adó és vevőjének a belsejét látjuk a képeken, és nem tudom mi az a fehér a nyákon. A probléma hogy több alkalommal is előfordult néhány másodperces jelvesztés, ami repülő eszközöknél nem előnyös.
Arra lennék kíváncsi hogy ez a fehér szar okozhat-e érintkezési problémát vagy bármit, és hogy mivel lehetne eltávolítani, mivel más ötletem nincs a hiba megszüntetésére. Minden antenna csatlakozás érintetlen, nincs szakadás.
-
válasz
flashpointer #48492 üzenetére
Kicsit túl sok a bizonytalansági faktor:
- nem biztos, hogy befér a venti;
- nincs VRM-hűtés, kéne még egy jó procihűtő is (AXP-100, de legalább egy Big Shuriken);
- álló helyzetben meg nem biztos, hogy előnyös a HDD-k pozíciója, nekem legalábbis ezt mondták tavaly a hozzáértőbbek. Mondjuk az adattárolós, 3.5-ös NAS HDD ritkán pörögne, és az a lényegesebb.Szóval még erősen gondolkodom, de az ilyen beszámolók tetszenek.
-
Egzee
őstag
válasz
flashpointer #48479 üzenetére
gyönyörű lett!
-
flashpointer
őstag
válasz
AxBattler #48491 üzenetére
Próbáltam, sőt egy 120-ast is rendszeresítettem a 80-as fölé vele párhuzamosan
7v-on teszteltem az összes ventit, annyi volt a különbség hogy a 4 házventi nélkül 10 perc alatt ment maxra a procihűtő fordulatszáma, így meg 15. Akkora fordulaton nem tudja megfelelően átszellőztetni, nagyobbon meg nem is néztem.Túl sok tényleg nincs de ha abból indulunk ki hogy a legolcsóbb fm2+ itx lap 25 a dtx meg feleannyi, az már elég indok lehet
(minőségben nem tudom különbözhet-e de gondolom bírja a 100w-os meg mégtöbb apus procikat.
Persze ha valami port hiányzik róla ami kellene az szívás.
Az hogy elférne-e le kell mérni, én paintben szoktam egymásra illeszteni a kettőt, miután kerestem valami támpontot (pl házmagasságot tudod oldalról keresel egy nézetet arról kiszámolod mennyi a 60mm és akkora képet illesztesz be a ventiről, hozzávetőlegesen megfelelMeg az alaplap rögzítésének és a kondik magasságát is meg lehet jól saccolni, aztán kiderül.
-
válasz
flashpointer #48490 üzenetére
Pont ezt a lapot néztem, az mSATA SSD támogatás miatt is, csak a VRM hűtés hiánya aggaszt egy kicsit, meg a 24pin-es alaplapi tápcsati mellett nem tudom, hogy elférne-e a 60mm-es venti?
DTX lapokat én is kerestem, de sajnos még az ITX-nél is sokkal soványabb a kínálat, mind Haswell, mind FM2 oldalon.
1db első 80mm-es, és 2db hátsó 60mm-es ventivel próbáltad már?
Úgy mennyire melegedhet a rendszer? -
flashpointer
őstag
válasz
AxBattler #48489 üzenetére
Aha jó lehet csak akkor olyan alaplapot kell választani ahol nem ott felül vannak az alaplap táp,sata, usb3 vagy egyéb csatlakozói amik gátolnák az áramlást, vagy egyáltalán lenne helye tőlük.
Most hogy így nézegetem az amúgy sem túl választékos amd itx lapokat egyedül ez az ami megfelel a kritériumoknak és kapható is .
Pont néztem én is ha most döntenék (úgy hogy kijátszottam magam a kedvenc játékommal a gtx750-el) inkább valami apus rendszert választanék, szerencsére a házba belemegy a kisebb matx méretű lap is, a két sínes verzió (elsőre úgy néztem, de még nem mértem le) Vagy válassz ilyen házat és használd oldalfekvésben, kompromisszumok nélkül -
válasz
flashpointer #48487 üzenetére
Ja, néztem én is a srác Log-ját, vannak használható ötletek, bár a hátsó 120mm-es venti már extrém.
Egyébként igen, így gondoltam a rögzítést, csak belülre.Igen, APU-t gondoltam bele, de remélem belefér egy 80mm-es a táp elé, és egy 60mm-es az alaplap fölé (ha a házat az élére állítjuk).
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
jójó, értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?!
viccet félretéve, mi tartja a helyén a rácsokat? Kétoldalú ragasztó, vagy mi? -
-
feco72
Modder
-
válasz
flashpointer #48483 üzenetére
Ez mondjuk igaz, én se tudnék hasonlót mondani.
Az viszont meglep, hogy a Silvretta-d ennyire nehezen boldogult.Én még az előlapra, belülre tudnék még elképzelni 2.5-ös meghajtókat, felcsavarozva, ha kellene még háttértár.
Egyébként nekem most a CHIEFTEC FI-01B-U3 érdekel, csak kellene bel valami minimális hűtés. Meg álló helyzetben a HDD-k pozíciója is aggaszt egy kicsit...
-
-
flashpointer
őstag
válasz
AxBattler #48482 üzenetére
Köszi
Nem volt más kisméretű álló ház amiben elfér 2 slotos vga+ 25milis venti az eredeti helyett és elég magas CPU hűtő belefér.
Kivágás nélkül 70+ fokos volt a vga (alap 33% legkisebb fordulaton) a cpu meg 10 perc után max fordulatszámon 2300-on pörgött.
Most a VGA max 64 fok, CPU 58 fok 600as fordulaton (azt egy 92mm-es hűti)
Csak terhelés alatt ciripel az alaplap, most az lett a leghangosabb . -
válasz
Szép munka, grats!
Csak azt nem értem, ha ennyire nem kell ODD, és 3.5-ös HDD, akkor miért nem egy másik házat választottál?
-
törölt tag
válasz
+ porszűrő...
-
flashpointer
őstag
Na elkészült a kivágás, a vártnál jobb eredmény született.
Élvédő végül nem került rá mert tegnap a cár megakadályozott és 2 óra sétával sem tudtam megközelíteni a boltot, amikorra meg odaértem már bezárt.
A kivágás az árnyék miatt nem tűnik mindenhol körnek de tökéletesen az
Még egy tölcsérszerű cucc kell a prociventi és a kör alakú kivágás közé és egyelőre kész. -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Mi a véleményetek az Extolról mint márkáról? Melóhelyen van ugyan ilyen Extol festő pisztoly eladó. Meg is venném, csak nem tudom mennyire mondható jónak. Ismeri valaki?
Am ha már jó idő lesz, ezzel szeretném a dobcuccom belső részét lefújni mahagóni páccal. Tudtok nekem ebbe segítséget nyújtani? Első kérdésem, hogy milyen pácot ajánlotok hozzá? Vízes, vagy szeszes fapácot? A 2. kérdésem az, hogy egyáltalán lehet-e pácot fújni festő pisztollyal. Nem akarom elkúrni, mert nagyon egyenletesen akarom eloszlatni a pácot, nem akarom hogy csíkos, vagy foltos legyen, mert nem olcsó dobcuccról van szó.
Festékszóróval, és pácolással kapcsolatban bármiféle segítséget szívesen olvasok! Köszönöm!
Egyébként ilyen színre akarom fújni az enyémet is, mint amilyen ennek a dobcuccnak a dobtest belső része:
-
kmisi99
addikt
Ha a laptopom elejét megcsiszolom, zsírtalanítom majd very well festékkel lefújom, majd még kapna 1 réteget pár óra múlva az mennyire lenne maradandó? A mostani festék már körömmel kaparva pattogzik! Nem túl nagy felületről van szó!
-
ajaxon
csendes tag
-
macko20
őstag
válasz
ajaxon #48472 üzenetére
a helyszín talán egy nyári konyha
"Non plus ultra meg a falon lévő földeletlen, burkától teljesen megfosztott, falon kívüli konnektor."
A falon vmilyen csap elzárója látszik,sztem"valamint az azonosíthatatlan fém, talán bicikli lánc, az asztalon."
az jó esetben bovdenház,de akár bicikli szelepre való gumi is lehet a kompi környékén"a kinyitatlan pezsgő"
senkit nem érdekel ,de mellette a parafadugós üvegben a hp az már izgalmas,vajon tavalyi szilva? -
ajaxon
csendes tag
válasz
Rico83 #48458 üzenetére
Előre is bocsánat, de ez a kép bearanyozta a napomat!
Ezt a kuplerájt megrendezni sem lehetett volna jobban.
A Modern Művészetek Múzeumában sok agyas tanulmányt írna, hogy van jelen a piros kompresszor, mint főtéma, a ruhafogassal, meg az ablak kilinccsel.
Valamint mit szimbolizál a kinyitatlan pezsgő, a babahintőpor és az ablaktísztitó társaságában.
Ráadásul mindezeket keretbe foglalja a belógó cigaretta, a falon lévő újságból kitépett szocreál naptár, valamint az azonosíthatatlan fém, talán bicikli lánc, az asztalon.
Non plus ultra meg a falon lévő földeletlen, burkától teljesen megfosztott, falon kívüli konnektor. -
kmisi99
addikt
Kíváncsi vagyok más véleményére is! Laptopom elejéről a festék kopást hogy tudom a legkorrektebben kijavítani, úgy hogy a jövőbeli tulajnak se legyen vele baja? így néz ki
Holnap kapom szét a gépet és egyúttal le is festeném, csak nemtudom hogy fessem, mivel, mit csináljak stb. Azt akarom azért tartósabb legyen valamicskét!
-
do3om
addikt
válasz
Ed3r_X_ #48467 üzenetére
50-es hosszba érdekes beszerezni.
Ezek amúgy a HDD csavarok meg másban is előforduló ritkább menetűek?
Én úgy tudtam 1/16"-os csavar a neve, sosem találtam hozzá sem metszőt sem fúrót.
Hűtők rögzítésére használtam, AMD hátlapokban van ez a menet azért volt rá szükségem, házilag megoldottam de 50-es hossz az igen sok.
[link] -
macko20
őstag
válasz
Heimdallr75 #48466 üzenetére
Hol vetted? akarnék fúrót.és vágót is venni,de csak kintről találtam 1500ft postával
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #48466 üzenetére
Sejtettem
Amit találtam az is rövidebb volt, kb 10mm.
Meg lehetne oldani, hogy aluból hajtok egy profilt, azt rácsavarom a HDD aljára, és a profilt rögzítem 4 csavarral, oda meg már mindegy ugye. A profil-HDD közé meg nem kell olyan hosszú 6-32-es.
Gondolkozok még egy kicsit ezen. De a fene vinné el, hogy ilyen "elterjedtek" ezek a csavarok
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gondban vagyok. Van ugye a HDD rögzítéséhez használatos csavar, ami elvileg 6-32-es csavar néven fut. Hol tudnék ilyet szerezni, kb 50mm hosszút?
Csavarboltban elhajtottak, hogy lehetetlen. Nekem viszont kéne
Ha nagyon nem találok, tudok variálni a terveken, de az kicsit macerásabb.
-
imibogyo
veterán
válasz
macko20 #48460 üzenetére
Engem mondjuk
ez a feature, mint amennyi hasznát látom. Sokanjobban idegesít spoiler-eznek ki, ami abszolút topik-on, de legalább mégpont lényeges infókat , hogy az egérrel "célozgassak", miközben elég lenne csakszarakodhatok azzal is Példáulátpörgetni az adott topikot. tökéletesen passzol aRico83 képe is mégis totálházi barkács-gányolás témakörbe spoiler-ezte.feleslegesen -
Rico83
tag
-
s3toraph
senior tag
válasz
flashpointer #48455 üzenetére
MSI afterburner kissé meggárgyult, csak elfelejtettem kikapcsolni (a8-3850-em van).
Hogy érted hogy érdekes?
De most arra gondoltam hogy floppy méretűböl ha levágom a síneket, maga a front része az előlappal együtt maradhatna és akkor elvileg pont jó lesz nekem mert a floppy meghajtó helyén a kártyaolvasót megmértem, az 102-103mm széles bay-ben van. Úgy látom ezekböl van ami fémböl van, az még anyagra is megfelelne.
-
Balathruin
veterán
válasz
flashpointer #48455 üzenetére
AMD APU-kat nekem csak a GPU-Z mérte jól.
-
s3toraph
senior tag
-
s3toraph
senior tag
válasz
Pete55555 #48444 üzenetére
Inkább azt mond meg, honnan szerezted azt a frankó teleszkópot a faházadba. Nekem is kellene egy olyan, vagy inkább 2 db.
(#48448) Runo :
Erre én is gondoltam, de jó lenne tudni, mekkora távolság van a két USB csatlakozó között. 98-100mm szélességbe kell beférnie egy duplának + úgy akarom hogy kicsit ducibb pendrivebol is beférjen kettő, ezért túl közel sem lehet a kettő egymáshoz, szerintem 10mm távolság kellene a kettő közé, de max. 15-20mm hogy ne legyen nagy a hézag. Emiatt amit ebay-röl linkeltem, kicsit aggaszt, hogy vajon milyen közel vannak egymáshoz (méretek nincsenek ugye odaírva), de biztos nincs 10mm ránézésre, kép alapján.Vagy van egy ilyen, de ennél meg már túl nagynak tűnik a távolság. Plusz a befogatása rosszabb, mert nem az USB portok takarólemezére van rácsavarozva, hanem 90 fokkal elforgatva, az mg nem jó nekem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Köszi. Reggel telefonról próbálgattam keresni, de valahogy pár keresőszóra olyanokat adott ki
Az 5.25"-os rész már megvan (DVD olvasó külső része, tökéletes a feladatra), ki is lett fúrva a tetején a 4 lyuk. Csak találtam elfekvő rossz HDD-t itthon. A lyukakon keresztül 3-as csavarral lesz megfogatva a HDD, persze alatta lett vágva szilikon gumiból alátét, fent 3-4db lesz, magasságra az kb 2-3cm, és lent még a csavar fejénél 1-2db. A lyukat kicsit nagyobbra hagytam, ha esetleg mozogna. Csak nem találtam csavart itthon.
De ha minden igaz, holnap vizuális is lesz
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
flashpointer #48431 üzenetére
Ha nem akarsz nagyon barkácsolni keress rá egy hangszóró rácsot.
-
Rivaul
addikt
válasz
Irmscher 353 #48447 üzenetére
Akkor nincs más mint a netes rendelés. Csak megfelelő hosszú fejet is vegyél hozzá majd mert a kerékkulcs nyaka hajlik meg meg egyenes és normál fejjel nem fogsz tudni hozzáférni valószínűleg a csavarokhoz.
-
törölt tag
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Rivaul #48446 üzenetére
Obi nincs sajnos Debrecenben. És már Baumaxx sem...
Amúgy van ugyanilyen kerékkulcsunk, ilyen kihízható nyelű cucc, de jobban örülnék, ha rendesen nyomatékkulccsal lenne ellenőrizve, hogy se nem húztuk túl, sem pedig nem túl lötyögős, illetve lenne ennek még dolga valszeg a családi járműpark körül... -
Rivaul
addikt
válasz
Irmscher 353 #48442 üzenetére
Az obi-ba láttam asszem ilyen áron. Esetleg aukciós oldalakon PL. Bár kerékcserénél nekem van egy kihúzható nyeles kulcsom ami sztem megfelel a nyomaték tudása nélkül is. Ilyen csak nem homasitás hanem CV ellix asszem. 1,7 tonnás a gépem 15-ös alukkal...
-
flashpointer
őstag
válasz
szab.tam #48440 üzenetére
Köszi, dobtam egy üzit neki.
Méhsejtet marni? Kinek volt ennyi felesleges ideje és pénze, mint az árokásás kiskanállal
Úgy érzem a hatékonyság fog győzni -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ilyen honnan tudnék rendelni itthon?
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Rivaul #48427 üzenetére
Ha már elindultunk a "honnan szerezzünk be szerszámot" irányba, nem tudnátok ajánlani valami céget, ahol kapnék olcsón nyomatékkulcsot? (a keret rá ~5+ ezer - de nem baj, ha közelebb maradna az 5-höz), mivel éves szinten jóformán csak pár alkalommal lenne nyúzva, kerékcserékkor...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Valaki esetleg nem tudja a HDD alján levő csavarok távolságát egymástól?
Kis HDD rezgéscsillapítós gány lesz. Sajna a HDD benn a gépben, elég idióta helyen, és ma este raktam össze, a rossz HDD-k meg elfogytak mérni
-
szab.tam
nagyúr
válasz
mi tőle vettük többen is a méhsejt rásunkat.
már nem hirdeti, de privátban rá lehet kérdezni, hogy van-e.műanyag méhsejt maratás.
(lehet, hgoy túl igényes megoldás.brozker.
ott vannak mindenféle perforált lemezek és expandált rácsok.
nem kell táblányit venni, darabokból vágnak le.
régen voltam, nem tudom, működnek-e még... -
flashpointer
őstag
válasz
Rivaul #48437 üzenetére
Igen hasonlóra jutottam én is, szilikon élvédő körbe és alá meg mehet a rács, mondjuk amit linkeltél az elég sok mennyiségileg mert háromnegyede kuka lenne úgyhogy valami ilyesmi lehet a donor.
Méhsejt rács lenne a legjobb, de csak rozsdamentesben találok, táblában. Esetleg ilyesmiből valami fröccsöntött?
Amiatt lett ilyen hülye alakú mert adott volt -
Rivaul
addikt
válasz
Pl autós grilleket is nézhetsz. Azokból van egy rakás mintázott is ami jó kis látványt nyújthat. Ilyesmik.
-
donmackó
addikt
válasz
Valami méhsejt rács, szegecselve vagy csavarozva. Vagy veszel 140-es ventirácsot, az elméletben nagyobb mint a kivágás szóval az is rögzíthető. Miért nem kört vágtál inkább?
-
Rivaul
addikt
Köszi mindkettőtöknek (pjen, macko20). A tanácsok alapján keresgélek akkor
-
talpas
aktív tag
válasz
#38464487 #48424 üzenetére
Itt van rengeteg, alu is
-
flashpointer
őstag
Erre valakinek esetleg ötlete?
A modding topik nem pörög annyira -
Rivaul
addikt
Szeretnék egy kis kompresszort. Amire kéne: levegős csiszoló, kerékkulcs, festékszóró, autó kerék pumpálás ilyesmi. Valami olcsó kis itthoni megoldás kéne ami elég havi 2-3 használatra. Tipp valakinek?
-
Gyíkac
aktív tag
Képekről tömören:
Találtam egy régi p4-es titan ventiszabályzót.
Találtam egy 12-cm.es ventit (mellesleg epoxit fog 2 lapátot )Adott egy családi gép egy gts450-el ami passzív.
A wincsi is szeret melegedni.A ventire tettem 100ft-os boltban vehető széklábra való szivacsot.
Két vékonyabb gyors kötegelő segítségemre volt a felfogatásban.Eredmény:a videokari idle 34 fok , terhelve nem ment 45 felé még..
A következő elképzelést valósítottam meg és babán megy már 1 hónapja:
nem nagy barkács, de a célra megfelel.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy denon erősítőm ,szeretném rajta cserélni a a műanyag hangerő tekerő szabályzót. Az lenne a kérdésem hol tudnék vásárolni,fém tekerőt ?
-
Rivaul
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Most nem tudom mit tegyek mert a handy elég erősnek tűnik de pont azt nem akarom amit mackó20 írt
Az einhellt is néztem de az akkora teljesítményre mint a dremel, viszont ha sokáig bírja az komolyan mellette szól. Jaj, jaj
-
imibogyo
veterán
válasz
Rivaul #48420 üzenetére
Nekem egy Einhell 135W-os megy már lassan 3 éve folyamatosan. Semmi komoly baja nincs. Mostanában kezdték egy kicsit a csapágyak megadni magukat (még működik minden, de kicsit "csörögnek"). szerintem ha azokat (és akkor egyúttal már a szénkeféket is) kicserélem, akkor még 3 évig gond nélkül elmegy majd. Ja és én volt, hogy egy órán át gravíroztam vele fát. Anno 12.000-ért vettem. Ha ez a Handy is legalább ilyen strapabíró (sokkal jobb nem lehet, de szerintem sokkal rosszabb sem) akkor én tuti ezt venném a Dremel helyett.
-
Rivaul
addikt
Szeretnék egy kicsit komolyabb egyenes csiszolót.
Az egyik alap ötlet egy dremel 200-as. Vagy amivel nagyon szemezek az egy Handy 10363. A dremelt sztem nem kell bemutatni. Aki ilyen gépre gondol annak egyből az jut az eszébe, max egy drágább példány, a keret viszont 10k. A handy viszont messze erősebb mint a dremel ami nem mellékes mert most a kis "vackom"-ra is annyi van írva mint a dremelre és azt bizony könnyen megfogom. Szerintetek érdemes megpróbálni a handy-t vagy maradjak a nevesebb dolognál? Elég sokat használnám, és ha úgy alakul akkor talán autó lámpákat is políroznék vele amihez kell a hosszabb üzemidő. -
válasz
spanglee001 #48418 üzenetére
Csak érdekelt.
Valaki tudja hogy hol lehet kapni ilyen aluminium profil nútokat? Bp.
-
válasz
spanglee001 #48416 üzenetére
Jó lett! és az 5let is kiváló! Hány kiló így egy darab?
-
spanglee001
addikt
na elkészültek a konzolok az ülésekhez, már csak egy festés és készen is vagyok
végül nem kerékre került, hanem a cockpitemből vettem az ötletet, és árában is jó volt 10k volt heggesztéssel vasanyaggal a 2 db. működik az elektromos állítás is egy 5 amperes univerzális noti tőltőt találtam hozzá.miután 40k ért vettem egy főnöki bőrfotelt rájöttem, hogy azok nem annyira testreszabhatóak/kényelmesek, mint egy autós sülés, szerintem
-
törölt tag
Enyém is ilyen csak az a narancs B&D aminek kb semmi köze az igazihoz, bár az ennél azért egyenesebbet vág, de folyamatosan keresztbe kell nyomni hogy egyenes maradjon ténylegesen is. Aztán ahol puhább a fa ott meg hirtelen beljebb csúszik. Ezért is ilyen hullámos a gépházam alsó polca, meg minden amit ezzel vágtam ki, a madáretető is amit csináltam.
-
Juliuska
senior tag
többek között ezért <is> szeretem ezt a topikot
köszi ezeket a vidám pillanatokat -
Ed3r_X_
nagyúr
Az enyém úgy kb. a másodig használatnál eltört (a fűrészlap leszorító része), majd utána megszakadt a menet benne. A végén meg leégett a kábele, a szigeteléssel együtt. Most helyre lett hozva, de mikor nagyon kellett, cserben hagyott, repült is a kert végébe egyet.
-
-
Juliuska
senior tag
Ha itten homokoztok <a szó legtisztább értelmében
> nincs az a Modi, aki Benneteket megwarnolna a spoilerezéseitekért
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez eddig csak a filmes topikban volt, hogy szivárgott át ide is? -
Rivaul
addikt
Jön a ban! Jön a ban! -
szab.tam
nagyúr
válasz
spanglee001 #48404 üzenetére
"jadevan"
így van ez néha
ifjú padavan.... -
spanglee001
addikt
válasz
Balathruin #48403 üzenetére
nekem nincs ilyen opció
jadevan
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- Óra topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest