- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Memtestet toltam gépen, első kör lefutott 20 perc alatt ahogy szokott, második kör már egy órát érte el még mindig csak 40%nál volt mondom valami itt nem oké, hiszen ugyan annyi idő alatt le kéne futnia. Leállítottam, bebootol Win akkor látom proci 80 fok fölött. Ja mondom bassza meg a memtest pörgeti a procit is nem csak a ramot, én meg elfelejtettem felpörgetni a ventit. Persze hogy ilyen lassú lett a végére, mert egy jó fél órát 100 fokon ment végig throttlingolt ez a szerencsétlen.
Faszom a kézi ventilátorszabályzókba. Végre tudnám már összerakni a vizet... -
Asbee
veterán
Sziasztok!
Van egy haf 932 plus házam, az oldalát szeretném kivágatni és átlátszó plexit tenni rá, mert így baromira porosodik ilyen porszűrős megoldást oldalra meg nem akarok, olyan helyen van hogy bele látni.
Nem csináltam még ilyet, viszont nem vagyok egy ügyetlen
, szerintem ha tudtok pár dologban segíteni itthon meg tudom csinálni. A kivágást lyukakat illesztéshez csináltatnám, mivel szerszámom nincsen hozzá, úgyhogy azzal sokat nem kell foglalkozni.
Tudtok esetleg valami jó leírást, bemutató, ami bemutat ilyen plexizést? Az sem baj ha angol. Illetve ilyen dolgokat nem tudok, milyen plexit érdemes venni, tudtok-e valami boltot, ahol neten lehet venni/vágatni?
Ragasztani szokták vagy valamilyen csavarozással?Kivágás, plexi illesztés után éleket mivel lehet zárni takarni? Valami ilyesmi végeredmény nem lenne rossz.
Köszi előre is. Ha esetleg nem teljesen jó a topik akkor bocs.
-
törölt tag
A kábeltoldás új generációja. Három sorkapocs a stabil és erős kontaktért, és szigszalag a védelemért és szigetelésért.
[link] -
Rivaul
addikt
válasz
trialboj #47494 üzenetére
Amennyiben ezekhez hozzá is érsz a jövőben bármikor úgy nem lesz elég simán lefújni. Kicsit megcsiszolod és alapozod, ezután mehet a festés. Messzebbről és ködölve fújd, akkor nem folyik és cseppesedik. Ha nem akarsz ilyesmit akkor sztem a plastidip lenne a legjobb de az elég húzós áron van.
-
trialboj
őstag
Át szeretnék festeni két műanyag kart pirosról neon zöldre, festéksprayel. Viszont nem tudom hogy ez működik-e vagy csak összegányolom? Pl nem fog ragadni a lefestett felület? A 2. képen látható hogy egy rácsos szerkezete van, itt nem fog cseppekben megmaradni a festék?
Valamiért bugos a rendszer, ;s nem tudtam linkelni a képeket.
http://1.bp.blogspot.com/-SRXNbCx9ywI/VIGzw4YkpEI/AAAAAAAAASU/QkUOQA7mwSo/s1600/DSCN1516.JPG
Ezen a képen jobban látszik az anyaga:
http://s11.postimg.org/kmp8m6gnn/DSCN1578.jpg
-
s3toraph
senior tag
válasz
Irmscher 353 #47489 üzenetére
Köszi a tippet!
(És neked is Pete55555)
Ma voltam egy boltban és ami elég masszív lett volna zsanérbol az vagy igénytelen volt, vagy a forgó része/tengelye kb. 1 cm átmérő, ami bazi nagy, nehéz lenne megoldani vele a helyzetet.(#47491) tvamos: De de sorry de itt sokan megfordultok akitöl tippeket tudok kérni mit honnan tudok beszerezni. Viszont ezt a házikót nagyon szépre, igényesre akarom megcsinálni/csináltatni, nem gányolósra.
-
Pete55555
addikt
válasz
Irmscher 353 #47489 üzenetére
HBZ +1
De honlapjukon is sokminden fent van.
-
macko20
őstag
válasz
DiamondBack #47484 üzenetére
-
s3toraph
senior tag
Két csuklóstól én is tartok, hogy fityegne.
Mágnest nem akarok rakni a gépházba, még kicsit sem.(#47481) tvamos :
Ezzel az a baj hogy a kép alapján úgy látom, becsukott állapotban nem kerülnek síkba a burkolati lapok.
Sajátot nem készíttetek mert az drága lenne. Nézek valamit egy megfelelő boltban. Ha más nem, a külső oldalára rakom a váznak a zsanért, bemarással besüllyesztett helyre. Úgy elvileg lesz helye hogy kiforduljon az ajtó rendesen. -
Andrew_31
Modder
válasz
Veszel kb. 20mm hosszú M3-as csavart gumis alátéttel és anyacsavarral.Azzal felrakod.
Én is így oldottam meg hasonló hűtő felfosatásgát. -
imibogyo
veterán
válasz
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok.
segítség/ötlet kellene.
Adott egy Scythe Ninja PLUS Rev B jelenleg lga775-ön pihen, ezzel a lefogatóval felszerelve, másom nincs hozzá:Ezt a hűtőt ezzel a felfogatással szeretném majd (ha megérkezik) felvarázsolni erre a lapra:
Asus P7H55-MLehetséges? Megoldható? Fúrás faragás amíg a hardver nem sérül meg gond.
Lehet esetleg ehhez való lefogatót kapni?
Vagy hagyjam a fenébe adjam el és vegyek új hűtőt? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
quailstorm #47468 üzenetére
Lehet a gáztól is, ha olyan cucc van benne, ami reagál a forró fémmel. Azt meg csak a Jóisten tudja, hogy mit kevernek ma a gázba... Egyik héten 10 perc alatt forr a fazék, másikon már 15 kell neki és mocsok, sárga lángja van...
-
Ribi
nagyúr
válasz
s3toraph #47474 üzenetére
Ha jól sejtem 1 csuklóssal nem nagyon lehet megoldani anélkül, hogy a síkból kiemelkedjen.
2 csuklóssal lehetne megoldani, csak az meg fityegne. Zuhanyzó fülkéknek van jó zsanérja, mert abban gondolom van valamennyi rugó is, de azok meg nagyok. Esetleg ha a zsanér oldalra is raksz 1 mágnest ami odafogja az ajtót akkor az jó lehet. -
s3toraph
senior tag
válasz
tvamos #47475 üzenetére
Ezzel az a baj hogy bemélyítést tartalmazó része is van, ahova befordul az a nem tudom hogy hívják lemezke ami összetartja a két részt + úgy látom ezt a felét kellene az ajtóra rakni, ami problémás.
(#47476) donmackó: Mindenképpen ajtó szerűen akarom megoldani, csappantyúk fogják oda a helyére, csavarmentes megoldás kell. De azt hiszem meg van a hiba, most így frissen úgy látom, sketchupban rossz zsanért rajzoltam.
Van olyan is aminek az egyik oldala síkban van, tehát a hengeres rész nem a szárnyai közepén van. No hát ha így jó lesz zsanérral is. Megnézem.
-
s3toraph
senior tag
Házat tervezek, de nem bírok normális ajtókinyitási megoldást találni. Valami mindig elcsúszik, vagy nem nyílik ki megfelelően mert valami útban van. Ti hogyan oldanátok meg? Milyen zsanért használnátok? Jobbról kellene nyílnia a kékes átlátszóval jelzett ajtónak, úgy hogy lehetőleg 90 foknál jobban kinyíljon és a zsanér se lógjon ki a ház síkjábol. A váz 1x1 cm alubol lesz, a burkolat 2mm alulemez lesz. Már próbáltam így is ahogy a képen van, a váz belső oldalára, raktam a váz külső oldalára, besüllyesztve a vázba (bemarás kell), sehogy nem akar összejönni.
Képek:
-
pjen
félisten
válasz
linuxuser666 #47470 üzenetére
Ha megnézed a led szalagon legalábbis a 95%on olló jelek vannak,a legtöbbön 3 ledenként,ott alltalában vágható..Biztos hogy hálózati feszen megy az a led szalag?Álltalában 12 vagy 24 voltos táppal szoktak menni.
betegphiu:Végeredményben mi hátráltat benne?
-
linuxuser666
tag
Van pár méter nem működő led szalagom ami 230v-ról megy.
Annak az elején van egy egyenirányító dióda ugye?
Csak akkor lehet kezdeni vele valamit ha az utolsó 1-2 darab rossz nem?
Valaki próbált már ilyet javítani?
Én arra tippelek hogy ha pl a második fele nem működik, és kettévágom akkor már túl sok áramot kap az első fele. De nem merek próbálkozni amíg nem tudom biztosan.Lehet hogy csak az előtte lévő vezeték rossz, azt levágom, és kipróbálom egy másikkal. -
quailstorm
félisten
válasz
Irmscher 353 #47457 üzenetére
De szípen írta mindenki hogy hívjam. Hát épp az a baj, hogy nem gyün, mert nem kap tömbszelencét
Folyik a viz bele az elektronikába csak hogy jó legyen, aztán nem kapcsol ki a szivattyú.Amúgy ez nem igaz, hogy ne lenne szervizelve, meg portalanítva is volt augusztus óta. Egy teljes, porszívóval, meg egy kisebb.
Ha valaki kicsit is ért hozzá, a képen az őrláng dőlésszögéből lehet következtetni hogy kurvára nem poros, sőt. Általában fel szokott állni a láng, annyira, hogy még a hőszenzort se éri, és kikapcsol az egész, ha nincs takarítva nagyon sokáig.
-
talpas
aktív tag
válasz
quailstorm #47455 üzenetére
Csak a karbantartás hiányától. Átfolyóst is min. évente 1x portalanítani kellene. A kazán sem lehet ez alól kivétel. Hívj papíros szerelőt ha a 17-év alatt ezt nem tetted.
-
donmackó
addikt
Nem házi barkács, de gányolás:
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Hívj egy kazánszerelőt, jobban jársz.
-
Rivaul
addikt
válasz
-
quailstorm
félisten
Hello!
Gázkazánnal kapcsolatban kérdeznék, jó öreg 17 éves Junkers. Az utóbbi két hétben kivirágzott a gázégője teljesen. Nagyon sok helyen látható vörös izzás. Ez mitől lehet? kép (bocs, hogy béna, de nem akartam beledugni a telót)
-
do3om
addikt
A HDD elhelyezése nagyon ötletes
-
tvamos
nagyúr
válasz
imibogyo #47450 üzenetére
Azert egy fa gombot kimarhatnal neki! (Asszem az OBI-ban a multkor sikerult furoba valo marofejet vennem, amivel szep boritasokat lehet marni fabol, a csavarfejeket eltakarni - nincs a kozepen lyuk. Azzal a gomb tetejere lehetne kis fa boritast marni.)
Gondoltam, hatha "bonyolitod" a design-t, es mindket oldalt lecsereled uvegre. (Lofauszt... nem emlekeztem en mar arra!..
)
-
imibogyo
veterán
válasz
Rivaul #47444 üzenetére
Megfontolandó. Bár ugye nem abba a környezetbe megy, ahol a képeken látható, hanem ide. Az a szoba a szüleimnél van. Csak ki akartam próbálni, hogy minden rendben van-e? Itthon sötét színű bútorlapok a dominánsak, cseresznye hangfalak, dió szekrénysor. Nekem egyre jobban a világos cseresznye a szimpatikus.
(#47445) tvamos: Nem. A másik oldalon láthatod, hogy már fa van. Valaki nem nézte meg a galériát.....
Amúgy műanyag kapcsolót használok, mert az van. A hullám sajnos az előző ház hagyatéka, láthatod a galériában a szétvágáskori állapotot. Így jött ki a méret, nem akartam toldani az előlapot. Az a két hullám, a másik két ventihelynek a megmaradó széle, így csaltam a bal oldalra is egy ugyanolyat.
(#47446) Danex: viszont pont jól állnak a passzív üzemhez.
Majd ha lesz venti lesz lamellafordítás is, addig viszont öngól lenne. Kémény hatást majd meglátjuk. Nem erre alapozom a hűtést, de csak felfele tud majd távozni a levegő. Lényegében "túlnyomásos kamra" lesz.
-
betegphiu
senior tag
/dl/upc/2014-12/02/48221_smeh8zvlhtw91fcs_haz.jpg
így :-)
-
betegphiu
senior tag
sziasztok.
van itt olyan ember,akinek a túl hosszú vga miatt mókolni kellett a házát ?
idegesítő,hogy 1cm miatt barmolnom kell egy aerocool vtouch pro házat
Elvileg,ha szétfúrkodnám a szegecseket,akkor a hdd tartó console-t arrább tudnám rakni 2 cm-t, de ahhoz szét kéne szedni totál a a házat. továbbá nincs szegecshúzóm stb.
Fűrészlapra gondoltam,hogy a hdd konzolból kivágnék egy cm-es csíkot és akkor beférne a kárzya segge. -
imibogyo
veterán
Bocsi mindenkitől, de mind a négy fő topikomba berakom ezt, mert kicsit más az egyes topikok személy-összeállítása.
Szóval befejeztem az ITX kuckómat nagyvonalakban a hétvégén (80%-os lehet kb.). Illetve az előző kuckó reinkarnációját. Még hátra van az oldalsó füstüveg méretre vágása, valamint az előlapra kerülő két slim venti beszerzése. Ezek fogják az alapvetően passzív CPU hűtést kiegészíteni. Sok dolguk nem lesz, le is lesznek szabályozva, csak annyi a szerepük, hogy ne álljon a levegő a házban. Tegnap kimartam a tetőlemezt is, hogy függőlegesen szépen távozhasson a meleg. Ezek a mart nútok lényegében a teljes belső kamrát lefedik széltében és hosszában.
Még nem foglalkoztam a résekkel, de már megvettem hozzá a fatapaszt. Emellett el kell még döntenem a pácolás milyenségét, illetve, hogy egyáltalán akarok-e pácolást, vagy csak lakkozva lesz a házikó.
A táp és az alulra helyezett 5400-as merevlemez rezgáscsillapító anyagon pihennek, szóval nagyon csendes lett a konfig. Kisebb átrendezéssel és egy kisebb nem-passzív procihűtővel 3-slotos VGA-t is be tud nyelni a ház, de erre a közeljövőben nem fog sor kerülni. Ráadásul 3-slotos VGA nincs is nagyon 250 mm-en belül. De például egy GTX 970 Mini simán bele fog férni.
KATT A KÉPRE GALÉRIA
-
linuxuser666
tag
Hello!
Van egy sharkoon vaya 2 value házam.
Mivel lehetne szép élénkzöldre lefesteni az egészet?
Persze a műanyag részek azok maradhatnak feketék.
Az oldalait akarom főleg kívülről, de szerintem a belseje is ütős lenne úgy
Soha nem csináltam ilyet, és lehet hogy nem is fogok.
De pár tippnek örülnék, és ha nem túl bonyolult akkor megcsinálnám. -
s3toraph
senior tag
Azt jól gondolom, hogy ha egy ilyen usb hátlapi kivezetésböl az iker usb csatlakozót kicsavarozom, akkor lényegében egy ilyet kapok?
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok!
Van egy CM HAF932-es házam ami belülről még nem festett.
Milyen festék kéne ahhoz hogy lefessem?
Érdemes esetleg autófényezőhöz elvinni?
Csináltatott már valaki ilyet?
Mennyiért fújják le?
Érdemes szintereztetni? -
Ed3r_X_
nagyúr
Hogy is mondjam, érdekes a történet. Kaptam 20+5k-t, hgy dobjak össze egy gépet. Meg is lett, nem is olyan rossz: Core 2 Duo E6400, 2GB RAM, GT 220 1GB, 80GB HDD, ASUS P5B, Chieftec 350W. 22.5k a végleges, házzal, DVD íróval.
Ez mind szép és jó, csak nincs ház. Sürgős, a közelben csak ez a Codegen akadt, és mivel kellett DVD író is, ezt vettem.
Viszont ami 3 pin-es ventim van fekete, azok fix 3000-ret forognak, és a lap nem tudja szabályozni. Így meg brutál hangos. 1db molexes ventilátorom volt, a piros LED-es. Bekötöttem, megy, örül.
Ezért lett piros, mert abból dolgoztam, amim van
A kék meg élőben nem ilyen erős, csak a Nokián se vaku, se semmilyen autófókusz, se bármi más, amivel jobb képeket lehetne lőni, így hát a végeredmény az lett, hogy bevilágít a LED, mint a fene.
Az elsődleges meg amúgy is az volt, hogy kuss legyen a házban, meg ne melegedjen a HDD.
Az összhatás már a megrendelőnek kellett a ráccsal, egyrészt hogy eltakarja félig-meddig az ocsmány, szemre fúrt lyukaimat, meg hát, szeszély
13 évesen neked is tetszene, ha LED-es gépet kapnál
Ő ilyet kapott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Pete55555 #47429 üzenetére
Az én mai alkotásom e témában jobb
A képekért bocsi, A C5 03 ennyire képes
Az alján szárítókötél van, jó kis barna ragasztószalaggal a HDD-hez rögzítve, lógva amúgy is csak arra kell, hogy a helyén tartsa a kötelet. Alatta meg rózsaszín szivacs van.
Az 5.25-ös előlapot kicsit megvágtam, megfúrtam, szigorúan szemre, nehogy egységesek legyenek a lyukak. Kapott egy ventirácsot, meg egy 5V-on járó 8cm-es ventit, hogy hűtse a HDD-t.
-
Danex
addikt
válasz
trialboj #47427 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az 1C jelenti azt a merítési áramot amivel az akku-t 1 óra alatt teljesen le tudod meríteni. Azaz 20C-nél 3 perc, 30C-nél 2 perc alatt kiszívod a szuflát. (Azt, hogy mennyivel szabad nézd meg az akksit, mert ilyenkor nagy terhelés van rajtuk, nehogy túlterheld őket. (Illetve a terhelést nézve, gondolom ezek model akksik nem?
))
-
trialboj
őstag
Szóval feltöltöttem 2 aksit, szóval legalább már tudom használni. A töltő 5A el tud maximum tölteni, és 1 és 2 vel töltöttem az aksikat: [link] 2200mah, 11.1v 3 cellás, és 20-30C discharge (na ezt még nem tudom micsoda).
Ennél valószínű lesz nagyobb aksi is később, de azt sem töltöm 2A-nél gyorsabban, szóval remélhetőleg biztonságos marad a gyengébb kábellel is.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
veze
őstag
válasz
trialboj #47416 üzenetére
Ez a töltö milyen teljesitményű aksit tölt?
12V / 50-60-90 Ah akkumulátorokat?
Mivel Li-Po akkurol van szó feltételezhetően messze elmarad majd ettől a teljesitménytől
a töltöfeszültség x töltőáram nagyságábol némi képet kaphatsz az igénybe vett teljesítményről, A veszteséget is figyelembe véve ha ezt az értéket beszorzod 2-vel, na annál nagyob teljesítményigénnyel nemigen lép fel a hálózat felé.. Abbol már kalkulálható hogy valósan hány ampert is vesz fel ezen a 230 voltos hálózati kábelen
egyébként a AC230Volt 2,5A is cirka 600wattos teljesítménynek felel meg .
Egy ilyen teljesitmény sokkal valósabb lehet egy hasonló kábelnél mint a 7A.. (1500-1600W)
Ha van lehetőséged egyszer mérd ki multiméterrel a 230volt odali áramfolyást, gyanítom hogy valóságosan még az 1A -se éri el.... -
trialboj
őstag
válasz
donmackó #47417 üzenetére
Kösz a gyors választ.
A melegszik mit jelent? Mivel még nem volt ilyen spéci töltőm nem tudom mi számít normálisnak.
Amúgy csak most láttam, hogy az én kábelemen nem 25 hanem 2.5 amper van, az eredetin meg 7. Szóval ha melegedne az azért van mert gyengébb a kábel?
Illetve van egy átalakítóm, ami a 3 villás véget 2-vé alakítja. Viszont sajnos műanyag a borítása, és a fenti 3. dugó teljesen szabadon marad, gondolom az a föld, és nem csap agyon, de biztonságos ezt így használni?
Köszönöm
-
trialboj
őstag
Üdv,
Vásároltam egy Li-Po aksi töltőt, és sajnos 3 villás dugóval küldték.
[link]Eredeti kábel felirat:
[link]
[link]Na most találtam itthon egy kábelt aminek pont olyan a bemenete, viszont az értékek nem egyeznek rajta:
Villás kábel: [link]
A kérdés az lenne hogy használhatom az én kábelemmel, vagy ezt megszívtam és vagy aksiról töltöm vagy nézem?
Köszönöm
-
Rivaul
addikt
Tud valaki hegeszteni és cirka egy hét múlva rá is ér 1-2 órácskára? Van egy ajtó rácsom amiből hiányzik 3 kis elem. Van itthon vasbeton szálam ami pont jó lenne oda. Csak se hegesztőm se tudásom így mind kettő kéne
Viszem hozom a vállakozót és és 2-3k segítőpénzt meg egy barátságos mosolyt is fel tudok ajánlani
-
nerhucks
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogyha egy gépházba maximum 280mm-es videókártya férne be, akkro a hdd slotokat valahogy szét lehet vágni, hogy ne akadályozza a gpu hosszát?
Válaszokat előre is köszönöm! -
s3toraph
senior tag
válasz
Irmscher 353 #47407 üzenetére
Köszi a tippet, ott van egy PC üzlet, beugrom megkérdezni.
(#47408) zed1983: Még nem. Lehet csak megrendelem e-bay-röl. Mondjuk még egy emberre rákérdezek.
-
s3toraph
senior tag
Debrecenben tudtok a pc-max-on kívül mondani olyan helyet, ahol olcsón árulnak brand pc házakat? Azért kell márkagép háza, mert azokban többnyire van egyben kioperálható sínes hdd bracket.
-
xigris
őstag
válasz
Irmscher 353 #47404 üzenetére
Gondolkodok én is mostmár az 1 dines kihajthatóson,csak azt nem tudom a sok ki be hajtogatástól nem megy hamarabb tönkre.
A levegőre gondoltam tennék be valami elválasztót,hogy ne telibe fújja a fejegységet.Esetleg lezárnám és a két oldalt meg az ablaknál fújjna be.Lefele semmikép nem mennék mert szerintem az már nem kényelmes a kezelés szempontjából. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
xigris #47381 üzenetére
sosem értettem a 2 dines rádiók létjogosultságát, annál már csak a Fordék agymenése rosszabb a másfél din-es szirsz*rjaikkal. Komolyan vagy vegyél bele egy kihajthatós kijelzős témát, vagy inkább neki se kezdj. Onnantól kezdve, hogy a levegő útjába teszed, meg vannak számlálva napjai, a forró levegő ömleni fog a fejegységedre, amikor az asszony bekapcsolja a fűtést. Márpedig egy nő be fogja kapcsolni, hiába is mondod neki, hogy ne tegye...
Esetleg elgondolkodnék egy olyasféle megoldáson, mint az újabb autókban a kihajtható, kihúzható kijelző, de az csak egy lcd... De a két din-es fejegység nagy szívásnak tűnik, vagy építesz a műszerfal tetejére egy puklit amiben "elhelyezed" vagy a középső szellőzők rovására bővítesz lefelé, kérdés, hogy a szellőző belső irányváltója pont ott helyezkedik-e el, illetve mi minden van a szellőző mögött. Én nem piszkálnám, mert csak szívással jár. De persze, a Te döntésed -
Imurai
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha rossz helyre írok, és akkor légyszi küldjetek el a (p*csába) megfelelő topicba!
Az a gondom, hogy van egy Tacens Prior házam, aminek az előlapi audio bekötése az alaplappal (MSI K9A2 Neo2) valamiért nem érintkezik. Lehetséges volna-e a régi/rossz csatlakozót kicserélni? Ha Ígen, mit és hol vegyek/keressek?
Köszi! -
dewil666
őstag
Köszönöm az elismerő szavakat
Megcsináltam egybe is (a lustábbaknak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest