- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajaxon
csendes tag
válasz Rico83 #48458 üzenetére
Előre is bocsánat, de ez a kép bearanyozta a napomat!
Ezt a kuplerájt megrendezni sem lehetett volna jobban.
A Modern Művészetek Múzeumában sok agyas tanulmányt írna, hogy van jelen a piros kompresszor, mint főtéma, a ruhafogassal, meg az ablak kilinccsel.
Valamint mit szimbolizál a kinyitatlan pezsgő, a babahintőpor és az ablaktísztitó társaságában.
Ráadásul mindezeket keretbe foglalja a belógó cigaretta, a falon lévő újságból kitépett szocreál naptár, valamint az azonosíthatatlan fém, talán bicikli lánc, az asztalon.
Non plus ultra meg a falon lévő földeletlen, burkától teljesen megfosztott, falon kívüli konnektor.
-
Pete55555
addikt
válasz Rico83 #48136 üzenetére
Szerintem jó az ötlet, bizonyos felhasználásra jó lehet, de két dolgoban hibás a koncepció.
Egyrészt, ha az egér tönkremegy, mit csinálsz?
Másrészt ehhez kell egy monitor, ami nagy. Akkor már jobban jár az ember egy monitor hátuljára szerelhető mini PC-vel, ami kicsit nagyobb, de erősebb, több port van raja, stb......Szeretem leracsniztatni...
-
Zotya21
senior tag
válasz Rico83 #48136 üzenetére
a mirco hdmi az accelerometer felirat alatt van
akksi hát a sima vezetéknélküli egerekbe is van akksi nem ?
tölteni az egérpadot írja vezetéknélküli töltőként
pen driveból lehet már nagyon kicsit venni
vezetéknélküli billentyűzet is létezikamúgy énse használnák iylet mert nekem gyenge is lenne de a telefonokba is miminden belefér már és mégis miylen vékonyak
meg ha megnézed szétszedve akkor azt látod az akksi a telefon fele és nem a panel ami nagy helyet foglal
https://500px.com/slayer_art
-
Rivaul
addikt
válasz Rico83 #45435 üzenetére
Ez olyasmi mint a gap pad aminek a hőátadása töredéke a pasztának így nem túl ajánlott.
kmisi99Ahogy írták ha nem növeled a hűtés teljesítményét akkor a terjedelem még hátráltató is lehet.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest