Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceka
tag
válasz
Gorneck #8596 üzenetére
BOCSI előre is hogy irok és hogy nem vágom a dolgokat meg hogy nem böngésztem végig 8és félezer hszt de lenne itt pár kérdésem, AKI tud segitsen pls!
gigabyte p35-DS3 alappalom van meg egy Q6600 proci 450s táp és kettő db 1gigás Kingmax 1066on...ahogy láttam biosban nem 1066on megy, hanem 800on és ha állitani akarom akkor meg már ilyen warningokat ir, a CPU host frequency meg 100ason van és nem tom hogy az most ugy hogy van? nem értem teljesen, ha bármint állotk már warningok fogadnak, meg az az EIST meg a C1 az hogy mire való és mikor mit kell kapcsolni?
jah és a smart fan control methodot legacyra állitottam mert a processzor venti nem indult kapsából csak igy megmeg mozdult és csak később indult el igy meg kapásból elindul az gáz? jah és ha resetelek akkor rögtön kikapcs és 1-2 másodpercmulva elindul...ennél igy müködik??
ha tudtok akkor kérlek segitsetekelőre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest