Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v0
tag
találkozott már vki ezzel:
tuningoltam a 4400-osam 3Gh-re és ehhez kellett adni 1,27500V helyet 1,33750V. EIST és C1E be van kapcsolva, viszont IDLE-ben 1,280V-t ir a CPU-Z terhelés alatt 1,264V-t.
IDLE-ben nem kellene hogy kevesebbet kapjon a proci?
alapfeszen terhelés alatt 1,200V-t kap IDLE-ben 1,113 -
Attila444
aktív tag
Sziasztok!
Látott már valaki valahol eladó P35-DQ6 rev 1.1 alaplapot?
Mert én sehol sem találok. -
rob210
nagyúr
Na hölgyek urak visszatértem a PH-s mindennapokba
Neki is állok a gép összeszerelésének komolyabban.
Dobom rájaa vizecskét meg kicsinosítom a házamat.
/át kellett pakolni a cuccomat egy torony házba mert nem fértem el már a legnagyobb atx-esbe sem.
/
Ha minden igaz keddre kész a cucc és akkor talán már képeket is merek majd feltenni.:-)
-
BobChemistry
őstag
ezt találtam: [link]
-
Kicsirics77
veterán
válasz
BobChemistry #8392 üzenetére
le kellene valahogy feszegetni a bordát róla de én még nem mertem
de sztem micron csippesek -
Gorneck
legenda
válasz
BobChemistry #8392 üzenetére
Szitázott Geil.
Más nagyon nincs rajta...
-
BobChemistry
őstag
nem nézte meg vki, hogy a Geil ultra ramokon milyen chipek vannak?
-
Atla
senior tag
Ez az eredmény Turbo beállitásokkal!
Szóval ennyit jelent az a turbo
Mindkettönél Option 2 volt! -
Atla
senior tag
Ez az eredmény standard beállitásokkal!
-
bim
veterán
tlac:kis teszt
8x460/1100mhz 2,25V 5-5-5-18 trd.8
everest mem olvasás.
memori performance standard-9300
turbo-9430
extreme-9480winrar.2200-2238-2244
mivel azonos trd. mellett volt a teszt azért látszik hogy ér valamit.most turbon szabdalom és csomizom a filmet.ugy lehetett érezni hogy bár nem hibáázik a memo extremen sem de érezhetően picit nehézkesebb a rendszerem.(már megjöhetne az OCZ)meg különben is estére már te is tudni fogod hogy mi van a saját lapodbol.minek görcsölök.
szerk:az a baj hogy winrarban is 2400 felett kellene mennie a rendszeremnek de ahhoz a 2,5x memszorzó kellene 1150mhz-es ramsebességgel.annyit meg nem visz rendesen ez a memo.márint 2,25V-on.
-
zolee0307
őstag
Gorneck234
Ha lesz tuning eredményem hétvégén, esetleg hova tudnám elküldeni, hogy a listára bekerüljek? Ja és mik kellenek hozzá?
-
stigma
addikt
válasz
Gorneck #8368 üzenetére
Gorni akkor nézd meg mert 11/21 én megjelent egygiga honlap
-
stigma
addikt
gyerekek, P35C-DS3R hez F9es bios milyen ? érdemes feltenni, stabil, semmi bug?
Mert elolvastam mit javít (1TB HDD). -
bim
veterán
-
Gorneck
legenda
Adakozzatok, hogy minél előbb kész legyen ez nekem!
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
Tessék-lássék nem hazudok: 5-5-5-15 2.3V@1150mhz
-
stigma
addikt
persze csak az az idegesítő, hogy kisléptekben nem lehet haladni a memfesszel és csak 2.3V van, amihez sikerült több tesztet is lefuttani stabilan.
Crucial Ballsitic Tracer 2x1 Gb DDR2-8000 (1000es) 2.3V on 5-5-5-15 el 1150mhz stabil
Crucial Ballsitic Tracer 2x1 Gb DDR2-8000 (1000es) 2.3V on 4-4-4-12 el 1000mhz stabil.de van még több de ezek amik jónak mondhatóak, de persze még a 10.000 olvasás nem sikerült mint egyeseknek
nekem max 98xx volt
-
stigma
addikt
Végre sikerült: 4-4-4-8 2.3V mellett
-
Robi_73
őstag
-
bim
veterán
nem feszelek tul semmit 2,25V amit kaptak.
agressziv memkezeléstől haláloztak el szerintem.nem véletlenül virulnak szépen az eredmények a trd lejebb szoritásával.
sajnos mindenképpen megprobálja elinditan a gép a gyilkos trd.-n is a rendszert.és ez nem olyan mint amikor nem megy tovább cl.4-ben a memcsi és visszaáll alapra.valami mást állit ami jobban nyuzza a memot.
persze ennek semmi tudományos alapja nincs csak 2pár elhalálozott memo... -
P00By
nagyúr
Nehezen tudok ugrálni
Egyébként macerás az asztal alá beugrani és még mászni is -
bim
veterán
nos az ocz szaggatott sipolás után halt meg.
többször megprobált elindulni sipolással majd végleg megmakkant.
ennél nem szerettem volna megvárni igy azonnali sipszora vetődtem.amig nnincs tartalék ramom nem probálgatom a trd.7 egyéb beállitásokat.
nem akarok gép nélkül maradni.
ami még veszélyes lehet hogy ugy néz ki birja a memod a trd.7-et mégis elhalálozik szépen lassan.egyébként azt ne felejtsük el hogy nem 900mhz-ről beszélünk hanem 1100 feletti sebességről.mivel a lap hivatalosan csak az 1066mhz-et támogatja igy nem is lehet mit tenni ellene.
az ocz 1125mhz-en hallt meg az elöző pár pedig 1100-on.
az a-data is 1125-nél volt vetődös. -
tlac
nagyúr
az extrem performance/trd.7 gyilkos kombó lehet.majdnem másvilágra küldtem az a-datát is
és a normal performance/trd.7 is ugyanaz?
tehát ha a trd-t beállítod, akkor még a performance beleszól vmibe?miért döglött volna meg? hogy látszik, hogy döglődik?
mekkora feszt adtál neki? -
bim
veterán
válasz
Gorneck #8332 üzenetére
én már nagyjából tudom hogy hol a mostani rendszerem vége és ehhez semmit nem tett hozzá ez a bios sem.
egyedüli bánatom hogy 460 felett lesulyt rám a pci-e 1x bug átka és szinte tehetetlen vagyok ellene.
ezt sajnos nem javitották ebben a biosban sem.ami érthetetlen hogy F5f alatt nem jön elő viszont ott meg menthetetlenül strapot váltott 415-nél 1333-ra.
ami viszont érdekes hogy itt is csak a 2,5x és a 3x memszorzó tartozik az 1066-os straphoz.ez azt jelenti hogy 1150mhz kellene az igazán jó eredményekhez.mivel nem akarom szétkinozni a memot ezért jó nekem az 1100mhz is 2,4x szorzóval.egyébként egy jótanács mndenkinek.450-es fsb környékén az extrem performance/trd.7 gyilkos kombó lehet.majdnem másvilágra küldtem az a-datát is....az extrem alapbol trd.8-at állit be és az legyen elég.ha trd. állitás után szaggatott sipolással indul a gép azonnal áramtalanitó gombra vetődni!!!!!!nem megvárni több másodpercet!!!
-
bim
veterán
gorninak: F9-mch.+0,1V-dram.2,25V-cpu.1,4000v.
-
-
koncbacsi
csendes tag
Halihó!
Tud valaki segíteni?
P35-DS3 Rev.1.0 lapom a számítógép kikapcsolása után is tápot ad az egérnek és a billentyűzetnek. Csak teljes áramtalanítás után lesz feszmentes a két eszköz.
Mit kell beállítanom hogy készenlétben ne kapjanak tápot?
Előre is köszi
konc -
little1hu
csendes tag
válasz
little1hu #8279 üzenetére
A tűzfalat kikapcsoltam hátha számít, de nem. Ha letiltom és újra engedélyezem a kapcsolatot akkor kiírja, hogy engedélyezve de azonnal visszavált kapcsolódva státuszra. Valamilyen jogosultsági probléma, vagy driver vagy rossz az alaplapi lan vezérlő ?? Az XP teljesen szűz csak az inf. driver van fent. Két napos az alaplap.
-
karmester
senior tag
válasz
Robi_73 #8291 üzenetére
Kösz a tippet! Sikerült! Nagyon jó decka ez a GA-P35-DS4 rev 2.00!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Két negatívuma van szerintem: csak 2 PCI slot egymás mellett, ami kevésnek tűnhet a multimédiázóknak (2 profi hangkártya, tv-tuner, video digitalizáló) és a xar Xpress Install a gyári CD-ről...
-
Rider74
tag
válasz
Gorneck #8313 üzenetére
Teljesen úgy néz ki! Más, összeszerelés közben lepődtem meg, hogy a lap nem igazi ATX méret csak 21cm. sem a chieftec sem a másik házamon nincs csavarhely a jobb szélen lévő lyukaknak, igazából velem nem lehet kiszúrni volt még AT-s időkből alaplap rögzítő patentom... de furcsa, hogy miért nem szabvány?
-
Rider74
tag
Igazából én sem tudom, szerettem ezt a progit, mert az eddigi konfigjaimnál óramű pontossággal működött ha kifgyott tuti visszább kellet venni, vagy plusz fesz, ha lement az
összerakott cucc szinte bolondbiztosan működött. Újabb fejlemény a 3DMark06 hibátlanul lefut, a mem86 is ok. ilyenkor mivan? -
Reac^
őstag
Elkészültek az alaplapomhoz a fet blokkok.
Esetleg ha valakit érdekel, akkor privizzen rám...
kompatibilis:
P35-DS3P
P35-DS4
P35-DQ6mod: az oldalt levő menet, az elzárandó 1/4"es zárócsavarral, azért van így mert onnan lett fúrva a blokk.
-
Rider74
tag
válasz
Gorneck #8307 üzenetére
A cuccot ma tettem össze.Igazából nagyon meglepett milyen potenciál van benne (megrögzött AMD-s ként), csak lap+proci+Ram+vga így teszteltem 9x370 en még elindult 1,325V -on.Telepítés után Win alatt csak 9x330 on próbálom, most nem ér röhögni de Aquamarkkal. Az egész lemegy aztán a végén
fekete marad a kép furcsa, hogy az egér mutató látszik néha de mivel az egész háttér tök fekete így reset.A 9x330 alapfeszen már komoly tuning lenne? -
Fuck3r
aktív tag
válasz
Rider74 #8302 üzenetére
"Advanced BIOS Features"
Azon belül:
CPU EnhancedHalt (C1E) elvileg ez az: Ha Enabled akkor be van kapcsolva energiatakarékosság
Amúgy CPU-Z-ben le is tudod ellnőrizni: Ha maxon megy akkor 3000MHz-et ír ha takarékoson akkor elvileg 1800MHz, folyamatossan változik terheltség fügvényében...Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest