Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rider74
tag
Na, beléptem a klubba. P35-DS3 rev.2.0, F5 bios 2180@3060 2x1Gb Geil ultra.
Légyszíves segítsetek egyszerűen nem tudom állítani az időzítéseket ill.nem találom hol kellene... Vagy 5-5-5-18, vagy 5-6-6-19nem 4-4-4-12 kéne hogy legyen? Adtam nekik + 0,3V -ot. a többi alapfeszen. Hol kéne nyomnom a ctrl F1-et?
-
Gorneck
legenda
petya75 úgy megszúrta az E2180at, hogy az majd be szarik!
-
Fuck3r
aktív tag
Hali, Sziasztok!
Légyszíves segítseket a problémámban mert elég homály vagyok perpil az adott témában
A problémában mely abból áll, hogy:
ha BIOS-ban 1.425V-ot adok a procinak akkor CPU-Z-ben ez mint 1.396 jelenik meg
ha BIOS-ban 1.35V-ot akkor CPU-Z-ben 1.325 jelenik meg, akárhogy is a küldönbség mindig - 0.025.
Lehet ebből hosszú/rövid távon bajom? Vagy ez így normális?
Ismerős mondta, hogy vdrop-ol a lapom, de bővebben már nem tért ki a témára. Továbbá beszélt valami grafitozásról is. Érdemest valóban megcsinálni? Grafitozás haszna jó vagy roszabb??Holnap elvileg úgyis szétkapom a gépem mert feloperálok rá egy Katanát, szal ha már úgyis ott vagyok akkor érdemes megejteni a grafitozást?
Ja igen, és a legfontosabb: a lapom: P35-DS3
Válaszokat előre is köszi
-
bim
veterán
uj opcio van az F9-ben...
közvetlen a cpufeszállitó felett egy opcióval hatással lehetnél a dropra ha engedélyezed.
nálam engedélyezve ugyanannyi a drop mint F8 alatt , tiltva meg még kaptam hozzá 0,03v ot.amugy az mch-nak kell a szokásos 0,1+ hogy meglegyen a 16x pci-e.
ez a szokásos bim-átok.... -
karmester
senior tag
Sziasztok! Most dobtam össze valakinek egy P35-DS4-es rendszert. Mindent telepítettem, de az Eszközkezelőben mégis van egy kérdőjeles Egyéb Eszközök -----> SM buszvezérlő. Mit kéne ezzel kezedeni? Köszi:
karmester
-
king1989
csendes tag
Hali!
Sry ha már volt, de nem találtam sajnos amit kerestem.
Az érdekelne, hogy a DS4 2.0 miben tér el az 1.0 és 1.1 verzióktól?
Illetve az is érdekelne, hogy a hátlapon lévő bordát ha leveszem, akkor az NB hűtő nincs felfogatva a lapra, és hogy ehhez mellékele a gyártó valami csavart?Esetleg ha van valakinek negatív véleménye az is érdekelne, bár ilyet nem nagyon találtam.
THX mindenkinek a segítségét előre is!
-
little1hu
csendes tag
Friss XP SP2-ön Gigabyte GA-P35-DS3 alaplapon a lan driver telpítése után látszólag hiba nélkül települ a driver (többt is próbáltam),de a net nem működik. Furcsa hogy a küldött fogadott byte-ok helyett küldött-fogadott csomagok szerepel a helyi kapcsolat állapotablakban. A régi gépen megy a net tehát biztosan jó a net kapcsolat. Valami blokkolja a netet de vajon mi ? Már XP SP1-el is próbaltam azzal is hasonló a helyzet. Légyszi segítsetek.
-
djxp01
senior tag
GA-P35-DS4 2.0 >>>> F9-es biost szeretnék frissíteni. Vista alol lehetséges a dolog ?:-) Vagy csak kislemez, bootolás?
-
-
Na hello!
Megvan az uj alaplap Giga P35C -S3
Egyelore nem vettem eszre semmi problemat , szepen mukodik .
Tuningal ugy allok jelenleg ,hogy 2800 mhz-n hajtom reggel ota benne az E 2180 at es eddig stabil.
Tehat aki ilyen lappal szemezget az nyugodtan megveheti. Asszem en vagyok az elso a PHn akinek ilyen van -
P00By
nagyúr
Miért úgy van beállítva a ph,h lent van az utolsó hozzászólás?Ezt sose értettem!Nekem lentről felfelé növekvő, így ha ir vki valahova csak rákatintok és máris látom az új hszt
Bocsánat, csak ez kikivántkozott belőlem
-
Gorneck
legenda
válasz
Armando_19 #8253 üzenetére
Ennyit tudni róla! De ezt már írták...
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Ujra giga alaplapot vettem. P35C-DS3R-t. Ezen is van hot-plug sata. De ez hogyan müködik? Van 2db extrenal sata is. Ugy hallottam ugy müködik mint egy usb-s eszköz, azaz ki be dughato müködés közben és látni lehet magát az eszközt az hardver biztonságos eltávolitásban is. Egy próbát tettem és rédugtam de nem történt semmi. Felpörgött a vinyo, de nem látta a vista.
Most olvastam el egy cikket.
A lila csatiba kell dugni az extrenal satakat? Mit kell a biosba beállitnani?
1 PATA, 1 SATA és 1 külsö sata vinyom lenne. -
wampa1
tag
Na srácok tegnap COD4 közben elszállt a tápom, ma vittem vissza gariba, szoval hétvégéig megoldodott a problémám miszerint nem tudom kikapcsolni a gépem
Hétvégén meg veszek vmi komolyabbat
derék!
-
Nekem csak 2x1GB van egy DS3P-ben, de hátha érdekel:
2V-on megy 1066-ot, 2.05V-al 1110-en, és a vége 1170 Mhz körül van 2.25V-al, 5-5-5-18-as időzítésekkel. Hétvégén sikerült bebootolnom 1200 Mhz-en, 2.35V-al, Auto időzítésekkel; de nem volt stabil; illetve már a win indulásakor hibaüzenetet kaptam, ezért csak csináltam egy screenshot-t, és visszaraktam 1110 Mhz-re. -
Rider74
tag
Üdv!
p35-DS3 lap melyik hangdrivert kell felrakni a simát vagy van vmi.azalea típus is a giga oldalán.
-
twine
veterán
Sziasztok
Olvastam itt nemrég egy kérdést, de azt hiszem nem reagált rá senki....
Én feltenném még1X....:
P35C-DS3R rev 1.x és rev2.0 között mi a különbség?
Pusztán csak kiváncsiságból mert kb 10 perce itt pihen mellettem egy ilyen(rev2.0) Deszka(végre).
A másik kérdés:
Sajnos egyenlőre csak a deszka van meg, proc nincs hozzá. Viszont van egy d805-öm, ami mint a cpu-support irja a Giga oldalán nem támogatott ebben a lapban.(gondolom az 533MHz-es alap FSB-je miatt)
Most egy másik lapban 700-as fsb mellett 3500Mhz-en ketyeg a proc atom stabilan hónapok óta... Látom a procc toplistájában hogy vannak akik léghűtéssel elérték vagy cseppet túl is húzták a 800-as FSB-n!
Itt jön a kérdés:
Ha olyan procit fogtam ki, elképzelhető hogy elindul ebben a deszkában is(800FSb)vagy ennek más technikai akadálya is van?
(természetesen mihamarabb beruházok uj proc-ra,de addig is.......jó lenne ha már üzemelne az új deszka.....)
Köszi a türelmet , és bocs a hosszú hsz-ért!
üdv
Twine -
-
Mankó
veterán
HI all!
Van egy olyan problémám, hogy a mostani P5B lapom nem igazán kezeli jól a 4*1Gb Kingmax 1066-os ramjaimat együtt. Szándékozok most egy Ga P35 DS3-ra váltani, mert ugye az már alapból kezeli az 1066-os ramokat.
Valakinek van már ilyen tapasztalata DS3-al és 4Gb Kingmax 1066-os rammal? Nem szeretnék a nagy semmiért váltani. (Nagy valószinűséggel 1000en hajtanám, csak menjenek együtt. )Válaszokat előre is köszi!
-
Zolobácsi
csendes tag
Sziasztok! Elkelne egy kis segítség. Nem működik a hang az új GA P35 DS3L alaplapomon , pedig ott van az ikonja az asztalon. Az internet explorer 7-et sem engedi telepíteni. Xp sp 2-t használok.Köszi
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #8216 üzenetére
úgy tűnik
most gondolkodnom kell kicsit, hogy vegyek egy ilyen 1.2-est vagy próbálkozzak még a 2.0-val...
nem tudom, hogy az új nyák vajon jobb-e? (az x38-asoknál is hasonló van, tehát elvileg modernebb)
(meg ha már kiadok érte 40-et, akkor legyen már a legújabb)
(tudom, te ilyenen nem gondolkoznál) -
Gorneck
legenda
Oké.
Nahh...
Próbálom egyszerűbben:
1. Ezek a procik mind ebben a lapban voltak...
2. Talán uazzal a bios-szal is...
3. Be kellett őket tesztelnem.
4. Ebből a 4ből kettő az enyém (volt), kettő pedig haveroké.
5. A két 6300-as alapfesze uaz volt 1,325V. A két 6550es alapfesze szintén uaz volt. De a cpuz szerint mégis másképp dropolt mind a 4 proci.Így már érthető?!
-
zolee0307
őstag
Az tudom, hogy a szoftveres mérés nem mérés, de csak a progik által írt feszek alapján tudok viszonyítani. Egyébként 1.375 volt bios beállítás esetén 1.280V- 1.296V körül van fesz load alatt cpu-z szerint. Mondjuk annyira nem zavar, mert stabil a gép, csak nagyobb tuning esetén több feszt kellene adni, mintha kevesebb lenne a drop, és lehet, hogy már nem bírná a tápom.
-
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #8210 üzenetére
nem kell bizonygatni, elhiszem hogy macera a dolog..
kezdem érteni, de nem irtad le világosan... csak hiányosan !
a procit azt látom... várj , kitalálom.. 1-s a régi lapodban ,, 2-s a mostani lapodban..
csak ha odairtad volna... nem kérdeznék feleslegesen...akkor a mostani lapban egyformán dropoltak a cpu-k. jólértem?
-
Gorneck
legenda
Én értek hozzá meg van is...csak ki kell mennem a garázsba érte...de nem fogom azt bizonygatni, hogy a cpuz fals értékeket mutat...arról nem is beszélve, hogy nem egy mérőpont van ahol más és más értékeket olvashatsz le. Szal ott is csak megközelíted azt amit valóban kap a proci...Ezért nincs értelme eszmecserére ez a téma míg nincs konkrétum míg nincs ideje az embernek akár órákat is ezzel foglalkoznia.
Más proci...ebben a lapban 2 6300as és 2 6550es fordult meg...szinte mind1iknél mást írt ki a cpuz. Alapfesz uazt volt mind1 párosnál.
-
tlac
nagyúr
rev1.2-es ds4-ről hallott már vki?
(tudom, hogy a giga oldala szerint ilyen nincs) -
petya75
tag
válasz
Gorneck #8202 üzenetére
Meg gyógyúlt a lapom 0 és 1 csatin a hdd-k, IDE-re az írók.
Minden jól működik!!!
Köszi a segítséget!Zájec: Egy kis tuning4
-
Zájec
veterán
válasz
barnam_ #8204 üzenetére
igen felesleges, nem is tudom akkor miért nem csomagolnak
minden alaplaphoz egy multimétert...én meg nézegetem, mert én ahhoz tudok viszonyitani, akármennyire is
nem a valoságot tükrözi... ez van, nem én találtam ki....
modjuk és egy multimétert se tudnék bekapcsolni, nem értek az
elektromossághoz sajna... én csak gamer-user vagyok...#8200) Gorneck23 : most az 1-s és 2-s között mi a külömbség...
vagy csak én nem látom ? -
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #8200 üzenetére
most azt gondolod hogy minden user multiméterel rohangál...
jóóó , akko hagyjuk... ilyen hozzáálásal nem lesz tapasztalat csere..ennyi erövel akkor tényleg felesleges a szoftveres mérés...
nem is tudom, akkor minek irják a progik....
ennyi erövel vakon is tuningolhatnánk..
beskálázuk 1-töl 20-ig... és mindenki azt közli hogy neki hányoson mennyit megy..
felesleges feszeket közölni,, beszéljük egységekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest