- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vaku topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Kicsirics77
veterán
-
veterán
sziasztok ,na megrendeltem az uj gepemet : E2180 / 2*1gb ram
Viszont a kiszemelt laplapot : giga p35 DS3 -at nem tudnak nekem hozni.
Ajanlotak helyette egy ilyet : GB P35C-S3 , az elado annyit mondott ,hogy annyiban kulonbozik az altalam preferalt laptol , hogy ezen van ddr3 foglalat is.
Na most annyit szeretnek kerdezni toletek, hogy van e valakinek tapasztalata ezzel a lappal.
Be vok szarva , hogy szart rendeltem ..... Nincsenek nagy elvarasaim :a lenyeg annyi hogy birjak vele tuningolni 2800-3000 mhz kornyekere ,nem fogok ramnal latencyt meg hasonlo cuccokat piszkalni.
Ha megy 10*300 on vagy 333*9 en akkor nekem mar megfelelne.
Probaltam keresgetni errol a laprol leirasokat, de nemnagyon talaltam. -
Kicsirics77
veterán
válasz D.Csaba #7693 üzenetére
(2 db sata-s winchesterem van - niylván master és slave)?
a raid lényege nem ez és nincs master vagy slave
a raid lénye 2db teljesen egyforma méretű és tulajdonságokkal rendelkező merevlemez a hétköznapi életben a júzerek nem használják ki a raid adta lehetőségeket
ennek inkább a server parkokban van jelentősége az adatbiztonság érdekében
RAID elméletben és gyakorlatban.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
D.Csaba
tag
válasz Gorneck #7690 üzenetére
Szia,
Nagyon úgy néz ki,délutántól egy ugyanolyan lapom lesz, mint a Tied. Viszont ezt a raides dolgot nem vágom - nem volt ilyenem még. Érdemes ezt kihasználnom illetve mire kell figyelnem a bekötésnél(2 db sata-s winchesterem van - niylván master és slave)?
BIOSban kell-e valami fontosat állítanom?Köszi előre is!
http://www.green6.hu
-
DeepDish
őstag
válasz Kicsirics77 #7657 üzenetére
Azert nemvagyok lama,hogy ezt ne tettem volna meg mielott megkerdezem,de sajnos nem mukodik,nemhiaba fordulok ide segitsegert!!
Elozo alaplappal ment,itt hiaba probalkozom!De azert leirom hogyan csinaltam!
2. lab: GND-hez raktam egyertelmu GND
5. lab: Line out(R)-hez raktam logikusan spkout (R)
9. lab: Line out(L)-hez spkout(l)Mikrofon reszenel van Mic az alaplapon(ide Mic Bias vagy Mic in kell?),Mic power alaplap szinten (ez gondolom a mikrofon GND-je)!!
Az alaplapon a sok NC az milenne?[ Szerkesztve ]
-
tibikbk
aktív tag
sziasztok
ma vettem egy ds3l deszkát,a cpu-m gyári orajale 3,4ghz ,ezt ö leszabályozta 2,4-re.
sugjátok meg ennél a lapnál miként megy a tuning!
irjatok had tanuljakMsn ill.telefon van!!!
-
drShaman
aktív tag
válasz hétalvó #7685 üzenetére
Így csináltam:
SATA AHCI Mode: Disabled / AHCI
SATA Port03 Native Mode: Disabled / Enabled (azt írja, akkor engedélyezzem, ha Win XP-t telepítek)
Onboard SATA/IDE Ctrl Mode: IDE / AHCI / RAID/IDEUi.: Most a SATA AHCI Mode Disabled, így felment legalább az XP.
[ Szerkesztve ]
-
Mimiszikuu
csendes tag
Sziasztok
Gigabyte GA-P35-DS3 rev1.0 F2 E6750 konfigom van
Problémám,hogy usb s billentyüvel nem idul a gép,ha meg kikapcsolom égve hagyja a villanyt(G15).
Másik érdekesség a cpu-n lekapcsolja a ventilátort boot után kb azonnal nemmintha meleglenne a proci dehát mégse azonkéne az áramot kispurozni.(Vagy igen mert különben jégcsapok lognának rolla??)
??? -
mikey_hun
csendes tag
válasz Gorneck #7649 üzenetére
Persze, szokásos alatt azt is értettem hogy PCIE :100, létezik ilyen, hogy a Gigabit Lan eldobálja magát? és minden más megy.Haverom szerint örülni kell hogy van hang(azalia) 400 fsb és fölötte. Akik húzták, gorneck23 honlapján néztem, ott csak az a lényeg hogy megy stabilan, és kész (integrált dolgok nélkül), mert húzásnál ugye integráltakat tiltani illik. Tanácsokat várok. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz qw78er89 #7681 üzenetére
Ha megfelelő méretű, nagy ablak van a ház oldalán, akkor nem csináltál hülyeséget!
Ezt én is kipróbálom, mivel a VGA is a ház belsejébe fújja a meleget az újabb módi szerint.
A RAM-ok pont úgy működnek mint az enyéim, csak nekem ez a határ 950MHz.
A BIOS feszültségeit fenntartással kell fogadni, mert multival mérve nem mindig stimmelnek , persze lapja válogatja. Viszont összehasonlítottam a mért adataimat a frissen letöltött Everst 4.20.1180 bétával, és meglepően pontosan mér ennek a verziónak a szoftvere!
P35C-DS3 lapom legnagyobb RAM feszültsége +0.7, azaz 2.5V. Ez a valóságban 2.26V!
Most + 0.6V-on van a BIOS-ban, a valóságban 2.15V, az Everest 2.12V-nak jelzi.
A proci BIOS-ban 1.4250V-on van, a mért érték 1.36V. Ezen 3.2GHz-en megy stabilan.
Az Everest 1.38V-nak jelzi.hétalvó: kösz, ki fogom próbálni a hétvégén, nem kerül semmibe!
[ Szerkesztve ]
-
drShaman
aktív tag
Megvan a lap (DS3). AHCI módban nem sikerült felraknom a Wint, pedig beraktam floppy-n a drivert (telepítőnél F6), beintegráltam az XP telepítőbe is utána, mégse akart jó lenni. Csak a PATA winyót látta, a SATA-t nem. Viszont most nagyon lassú a winyó. Valaki tud segíteni? (Most IDE módban használom.)
[ Szerkesztve ]
-
qw78er89
aktív tag
Az az igazság, hogy a proci alapfeszen 9x310-en megy stabilan. Feszt nem akarok rajta emelni. Viszont a RAM-ok 930-an már nem szívesen indultak el, illetve az XP nem volt hajlandó. Az időzítéseket kézzel állítottam be, és +0.4V kellett neki, hogy stabil legyen. A RAM miatt pedig az fsb-t visszavettem 300-ra. Így most megy stabilan. Tesztek alatt is, meg használat közben is.(Orthos, video konvertálás).
-
qw78er89
aktív tag
válasz D.Csaba #7651 üzenetére
Lehet, hogy megköveznek érte, de én megszegve a házon belűli levegőáramlás szabályát az előlapon alul lévő ventit megfordítottam és az is kifelé fúj! Ez pedig azért tett jót, mert így az oldallapon lévő lyukakon szívja be a hűvösebb levegőt, pont rá a vidkarira és az SB-re. Így a 49 fokról 42 lett.
-
fagy53
nagyúr
Ha SATA vinyód van nem megy fel, az alaplap SATA driverét le kell mentened valamire, és a F6-tal a win telepítésekkor betölteni.
De még a win telepítés előtt rakj rendet a BIOS-ban állítsd be pl. a RAM-okat és teszteld le pl memtest-tel, hogy a win telepítésénél ne érjenek meglepetések! -
ludasmatyi
tag
-
őstag
Hi all!
Vettem egy Giga P35-DS3 lapot egy E6750es procival! Minden zsír új, még sosem raktam össze gépet, ezért kis segítséget kérnék: Ha mindent összeraktam, akkor már egyből felmegy rá az xp, vagy előtte kell valamit telepíteni? Köszi -
sumike
csendes tag
válasz ludasmatyi #7666 üzenetére
friss a konfig, minden alapon van nem huztam semmit. a procin gyári hűtő van, a vga-n semmi. Játék közben még nem néztem a vga hőfokát, de fagyás után közvetlen ujraindítás után, a vga driver programjával mért hőfok 80Fok. Sokkal több nem lehet játék közben,mert olyan gyorsan csaknem hűl le.
-
ludasmatyi
tag
Hát ez amit leírtál hibát túlmelegedésnek tűnik!Szerintem a vga de lehet más is!Ne felejtsd el ha a vga túlmelegszik az fűti a lapot és a cpu-t is!Nekem a 8800GTS-em volt melegedős fajta bár nem fagyott!Mikor bekapcsolod a gépet everestet nyisd meg! Hőfokokat nézd meg! Indíts el 1 3dmarkot ha az lemegy 1 orthost 9-es prion.Ha valami túlmelegszik tesztelésnél ha figyeled a hőfokokat úgyis kiderül!Cpu mennyire van húzva?Milyen hűtés van rajta?
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
sumike
csendes tag
Tud valaki segiteni? Játék közben általában néhány perc(10-20perc)játék után lefagy a gép.
Előfordul ez filmnézés közben is. PL call of duty-ban nem látom hogy lövök csak azt hogy becsapódik a golyó, meg van hogy nem tudok továbbmenni, megáll minden, illetve hang és kép is kiakad. Ekkor csak resetelni tudok semmi másra nem reagál. Videokártya asus silent7600Gs (passziv hütés). Alaplap GB p965 S3, E2160 proci. Ujrainditás után a videokártya hőmérséklete 80fok, de a lassitási határa a kártyának 125-fokon van, ezért nem tudom hogy ez lehet e a baj. -
-
barnam_
nagyúr
válasz Kicsirics77 #7657 üzenetére
Hát igen, először a manualt kellene elolvasni, és utána jönni a fórumba segítségért...
Egyébként, ha AC97-s csatlakozói vannak, akkor nem pontosan ugyanaz, mint az alaplapon, de kis gondolkodással be lehet kötni -
Kicsirics77
veterán
válasz DeepDish #7653 üzenetére
na akkor szépen vedd elő a lapod manualját és keresd meg a megfelelő oldalt benne ahol részletesen le van írva az audio csatlakozás hogy melyik lábnak mi a neve
és az előlapi kivezetés megfelelő csatiját meg dugd rá a megfelelő lábra.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
tisn
addikt
Giga P35C-DS3R van F8 biossal. A procinak automatán 1.45V-ot állít be, mikor kicsit tuningolom, Everest is ennyit mutat. Ezért nem értettem, ha átrakom manual-ra, és beállítom az alap 1.375V-ot, akkor miért hal meg egyből az Orthos.
A fő gondom az, hogy a ház elejében van egy PWM-es 12-es venti, de nem megy. A 3-tűs csatira van rádugva. Mit csináljak vele, hogy forogjon? (És mondjuk, ha szabályozható lenne, az sem lenne gond.)
-
DeepDish
őstag
válasz Kicsirics77 #7588 üzenetére
Hopsz az lemearadt sorry,azt hittem ez csak DS3 topic!
Tehat lap P35C-DS3!Ilyenek kabelek vannak a mik/fuleshez:
-GND
-Mic Bias
-Mic ln-Spkout L
-Spkout R
-Spkout L
-Spkout R
-GND2 lehetoseg van:
1.For HD Front Panel Audio
2.For Ac'97 Front Panel Audio -
D.Csaba
tag
válasz qw78er89 #7621 üzenetére
szia,
Majd látom akkor, de én is melegnek érzem rendesen a NB-t pedig minden alapon megy...
Az alaplap holnap lesz gariba adva, szerintem a hét végén már tudok mondani valamit az újról.... Köszi az érdeklődést
Mit tudtál csinálni az SB-vel? Hogyan oldottad meg?
http://www.green6.hu
-
Laraxior
titán
Aszongya:
3napja megbeszéltem egy sráccal hogy cserélünk ramot..és én ráfizetek.
Azt mondta ok,megy Pestre és akkor Debrecen felé veszi az irányt.FElhívtam aznap...azt mondja másnap reggel megy találkozzunk a plazanal mert úgyis erre jön. Elmentem melózni írtam neki hogy mi a helyzet nem jelentkzett, azt mondja hogy fél órán belül visszahív (azóta is) Aszongya hogy eljön a melóhelyre,és akkor úgy jó lesz (de nem vagyok én hülye hogy feleslegesen cipelgessen 2giga OCZ-t) Üzentem neki ma hogy ne szórakozzunk egymással lesz ram vagy se.Aszongya 2 után indul majd hív. Ok.... Fél 4ig vártam...hát elmentem az UPC-be befizetni a netem,4 kor van egy db! nem fogadott hívásom. Bakke..és még engem tart hibásnak... Szerintetek?[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
mikey_hun
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy 8X400- an stabilan fut a gép. de 425 re felraktam , ott is ment szépen(orthos, stb...) majd a lan-t (integrált) elkezte eldobálni(vista alatt, xp nél nem néztem, gondolom ott is), hol volt, hol nem, proci 1.375 (Evers1.34)
Ram +0.3,(Everest szerint 2.21..érdekes....)ami kell a Geil-nek. Többi szokásos, ram:fsb 1:1, semi nem kap pluszt. Ennyit bir a lap? Vagy ha tuningolsz , ne használj integrált dolgokat?
Konfigom( sajna nem tudom hol tudnám alulra beállitani, sorry) : Giga P35 DS4 rev 1.0@F6,
C2D 6420, Asus Silent Square, Geil Ultra DDR2 800 4-4-4-12. -
Gorneck
legenda
-
Genji
őstag
válasz Armando_19 #7635 üzenetére
Nekem is detto 2X1Gb A-Data Vitesta 800+ EE ramjaim vannak és 2.2Von 1150Mhzen mennek 5-5-5-18on... Mondjuk én nem 1:1ben hajtom.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
-
Laraxior
titán
Lehet mégis megjönnek a memóim.... bár aztán,már 3 napja érkezik....lehet inkább befizetem a UPC csekket.. Crucial...Crucial....
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
robekri
addikt
válasz Armando_19 #7633 üzenetére
Nyitott ház + venti menjen a ramra!
Csak szólok, hogy a 800+ EE ramod magas feszre általában jobban hibázik! Remélem szerencséd lesz és nem így lesz!
Üdv.: Robe
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Genji
őstag
válasz Armando_19 #7631 üzenetére
Pontosan ahogy mondod.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Armando_19
őstag
Na akkor feldobom a kérdést!
Alapból ugye 1.8V-t kapnak a ramok a lapban?
Tehát ha 2.4V-re van szükségem, akkor +0.6-ot kell neki adnom? -
fanti
addikt
Sziasztok!
Nagyon megszívtam a DS3 biosfrissítését!
A legújabbat (F10) föltettem, rendben föl is ment, és utána olyan misztikus hibákat produkált a gépem, hogy már minden megfordult a fejemben (táp kevés neki, memória kezd berosálni, stb....). Bizonyos helyzetekben lelőtte pár progi a gépet (everest,3dmarkok,OCCT), viszont pl. a Crysis és mellette vele egy időben az orthos meg szépen ment 1órán át.Visszatettem az F6-ost és láss csodát, megszünt az összes hiba!
Úgyhogy csak óvatosan a legújabb biosokkal!
-
erdol
senior tag
válasz WikingBeast #7626 üzenetére
Frankó köszi mégegyszer akkor most újrarakom az xp-t mert már úgy megkevertem hogy a hálózatot hogy megérdemli.
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
erdol
senior tag
Hát megoldódott a telefonos segítség jól jött a helpes rájött hogy a felh.név nem tvnet2.hu hanem tvnet.hu amit beütök nemrég változott azt nem regisztráltam le magamnak még a régit akartam beütni.Köszi a segítséget mindenkinek.
-
WikingBeast
csendes tag
Még van egy olyan ami telefonon jön de teljesen ugyan olyan mint a kábeles
Ilyen pl a Pantelnek a hurok hordozása(LLU)
Ha tényleg telefonos adls akkor az áll amit fentebb elregéltem.Pretty boy with a gun, bang- bang, fun- fun. Pretty girl with a knife, watch your back it's your wife!!!
-
Kicsirics77
veterán
válasz WikingBeast #7620 üzenetére
nekem tökéletesen látja
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
erdol
senior tag
válasz WikingBeast #7618 üzenetére
telefonon jön
-
qw78er89
aktív tag
válasz D.Csaba #7590 üzenetére
Hát, hogy mennyire éremes azt nem tudom, de én Gorneck mester képei után lecseréltem Thermaltake Extreme Spirit II-re és tetszik. (biztos nem árt, de kaptam már olyan hsz-t asszem POOBy-tól, hogy nincs értelme, mert a Giga nem adná ki a lapot ezzel a hűtővel, ha nem lenne jó! Ez igaz is, de ha rossz a légáramlás a házban, azért tud forró lenni (saját tapasztalat)
Sajnos az SB körül van az érzékelő és arra nincs elég hatással, de azt meg tudtam oldani másképp...
Egyébként megy már a cucc? Vagy garis a lap?[ Szerkesztve ]
-
WikingBeast
csendes tag
válasz Kicsirics77 #7619 üzenetére
akkor megnyugodtam
4.00.976 everest van.érdekes
[ Szerkesztve ]
Pretty boy with a gun, bang- bang, fun- fun. Pretty girl with a knife, watch your back it's your wife!!!
-
Kicsirics77
veterán
válasz WikingBeast #7616 üzenetére
a lapodat meg azért látja ismeretlennek mert valszeg régi az everest-ed nekem is ez volt a gond a 3.xxxxxx verzióval
most 4.xxxxx van és tökéletes
a rev-ek közti különbség abban nyilvánul meg hogy magán a lapon cserélnek le bizonyos dolgokat pölö hűtőborda.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
WikingBeast
csendes tag
A 691 az hibás felhasználónév vagy/és jelszó.Xpnél semmit nem kell a kapcsolathoz feltelepíteni.A hálózati kapcsolatokban ha a helyi kapcsolatra az van írva hogy csatlakoztatva akkor a modem és a gép között megvan a kapcsolat utána már csak csatlakozási ikon kell szintén a hálozati kapcsolatokban.Ha az van ott hogy nincs kapcsolat akkor megadsz egy ipt a modem felé pl 192.168.1.2 meg beállítod a dnst is ha biztosra mész ez minden szolgáltatonál más.
De ha már 691 akkor kiment a rendszerbe a jel csak nem tudta azonosítani tehát szemüveg felvesz megnéz szerződés vagy az ügyfélszolgálattól megkérdez.Ha azzal sem jó amit az Üszi mond akkor a helpdesket kell felhívniMost Adsl ről beszélek az a tvnet viszont gyanus,tvkábelen vagy telefonon jön a net?
[ Szerkesztve ]
Pretty boy with a gun, bang- bang, fun- fun. Pretty girl with a knife, watch your back it's your wife!!!
-
barnam_
nagyúr
válasz WikingBeast #7616 üzenetére
Első hsz-t olvasd el.
Amúgy mindegy melyik drivert szeded le, a chipset, lan, hangkártya drivere ugyanaz. -
WikingBeast
csendes tag
Hali
GA P35 DS3 as lapom van és az a kérdésem hogy mi a különbség a rev 1.0ás és a rev2.0ás között?A gyártó oldalán elvan különítve melyikhez milyen driver azért kérdem, gondolom akkor van pár eltérés.
Amugy everest szerint az enyém 2.0ás de lehet hogy véletlen az 1.0hoz való drivert raktam fel mert csak most tünt fel hogy ilyen is van.okozhatja ez azt hogy a pl mem teszteknél unknownak irja a lapomat.Minden más helyen látja hogy ez egy ds3as.Pretty boy with a gun, bang- bang, fun- fun. Pretty girl with a knife, watch your back it's your wife!!!
-
barnam_
nagyúr
Azt nem ismerem. Fix vagy dinamikus ip cím van az adsl-hez?
Ha dinamikus, akkor a TCP/IP protokollban állítsd mindent automatikusra, a RASPPOE protokoll alapból benne van az xp-ben, de bekell pipálni, különben nem fogja használni.
Esetleg húzd ki a konekktorból a modemet, hagyd 5-10 percig pihenni, és utána próbálj meg kapcsolódni (miután bedugtad a modemet, várni kell kb. 30mp-t hogy szinkronizáljon).Szerk.: Az lenne a legegyszerűbb, ha felhívnád az ügyfélszolgálatot, ott biztos tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Chas01
tag
Hmm. Akkor nem a protokol hiányzik. Most néztem utána kicsit tüzetesebben... Ez bizony rossz felhasználói név vagy jelszó. A 8111-es hálókártyák ha a realtek nem ad ki téves infót, akkor már autocrossosok, zaz ha egyenes kábellel kötöd össze a 2 gépet, akkor is látja. Az, hogy nem megy a fájlmegosztás, az is lehet bármi... De inkább a netre kéne koncentrálni. Szerintem legalábbis. Próbáld újra beírni a neved és a jelszavad.
A zenész informatikus
-
erdol
senior tag
raspppeo vagy winpoet
Ez nem is tudom mi csak most raktam fel az xp-t nincs rajt semmi.
A reinstall az mit jelent xp reinstall?[ Szerkesztve ]
-
erdol
senior tag
Hát van pár miniport 5 db és van közte pppoe is meg ppip,meg l2ip,meg ip
Közvetlen párhuzamos
realtek rtl8168/8111pci-e gigabit ethernet n....nem tom elolvasni a tv-n
realtek rtl8168/8111pci-e gigabit ethernet n....packet scheduler miniport
wan miniport(ip)
wan miniport(io)packet scheduler minip
wan miniport(l2ip)
wan miniport(pppoe)
wan miniport(oppip)[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
Chas01:
Mindkét esetben kb a reinstall tud csak segíteni.nem hinném, hogy szükség lenne rá
[ Szerkesztve ]
-
Chas01
tag
Ha rám hallgatsz, hagyod a fizikai címet. A 691 továbbra is protokollhiba. Ellenőrizd le, hogy az eszközkezelőben (ha a rejtett eszközöket is megjeleníted) szerepel-e a hálózati eszközöknél pppoe wan miniport. Ha igen, akkor valami nagyon durva wines gond van, ha nem, akkor ott a probléma. Mindkét esetben kb a reinstall tud csak segíteni. Remélem nem próbáltál meg telepíteni rá raspppeo vagy winpoet nevű programokat!
Várom a további infót.A zenész informatikus
-
erdol
senior tag
válasz Birsinator #7603 üzenetére
Hát nekem is tetőteres csak még nem akarom megosztani majd később mert még nincsen monitorom most a másik gép tv-vel megy alig tudom elolvasni mi van kiírva.szégyen a 8800gt tv-t hajt meg!
-
Birsinator
tag
Oké... Akkor félrelőttem.
Bár amiket leírtam az helytálló
Az alaplappal és protokoll beállítással kapcsolatban pedig a hozzáértőbb kollégákra hagyom a dolgot, mivel ilyen lapom nekem is csak 5 napja van.
Mondjuk nekem külön kártyával megy a net, teljesen véletlenül az is Gigabyte, csak wireless kártya. (Tetőteres családiházba nagyon hasznos a wireless...)A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)
-
erdol
senior tag
válasz Birsinator #7592 üzenetére
Nekem nincsen routerem a régi gépben pedig két alaplapi lan volt.Nincsen másik hálókarim ha lenne már próbáltam volna azzal .Mivel az ip címeket látják ha összekötöm őket de megosztani nem tudok ezért gondolom valami beállítási gond lehet a gigánál ezért nem is csatlakozik a netre ha csak külön akarom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap