Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
csá. DS4-nél mennyivel,és miben jobb a DQ6 ? érdemes rászánni azt a +5kt ? láttam róla a különbségeket azt kb annyi hogy van+2 nem tom mien bemenet. meg gondolom kicsit jobban tuningolható de nem vagyok tuningőrült.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
BobChemistry #6797 üzenetére
A ramok olyanok...főleg a Geil...
-
BobChemistry
őstag
na itt vagyok, spanyolházit csináltam
köszi a gratulációkat
eltartott egy ideig mire kész lett (mármint a hűtőcsere, de a lecke se volt egyszerű...)
nektek mennyire melegednek a ramok?
nálam a bordák elég melegek
pedig csak 2,0 V-ot kapnak -
slayer006
addikt
válasz
BobChemistry #6790 üzenetére
klassz
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Szerintettek van értelme lecserélni a 965 DS4-es lapom, egy P35 DS4-re?
Q6600 tuning jobban megy benne?
-
Gorneck
legenda
válasz
-
P00By
nagyúr
válasz
cuki
-
slayer006
addikt
válasz
BobChemistry #6788 üzenetére
hol a kép ?
-
BobChemistry
őstag
na, felraktam az északi hídra a HR-05 hűtőt
csináltam képet is
tapasztalat:
a gyári borda határozottan meleg volt terhelés közben
ez most langyos
jó lenne mérni vhogy a hőmérsékletét
lehet, hazahozom a melóhelyről az IR hőmérőt pár napraCsapi007: az tény, hogy furán fogalmaztak
de ennek ellenére működik, köszi szépen -
Csapi007
veterán
válasz
BobChemistry #6785 üzenetére
Egyébként a szövegek állati értelmetlenek, nem tom mért.
-
Csapi007
veterán
válasz
BobChemistry #6783 üzenetére
Aha, így állítsd be:
-
BobChemistry
őstag
azt meg lehet oldani, hogy az elölapra kivezetett audio és a hátlapi portok egyszerre működjenek?
tehát, ha fejhallgatót akarok használni, akkor csak bedugom előre és kész -
orkester
őstag
Új tapasztalat. Kicseréltem a Bluestorm II-t most egy régi Chieftec 360W 1db 8cm ventis, 20p-s tápra. Normálisan megy vele a lapom, nem indulgat újra. Kivéve nagy tuningnál van, hogy nem indítja be a gépet leállítás után. De ha már bekapcsolt bármit tudok állítgatni megy rendesen. Úgy tűnik nálam tényleg az FSP volt a különös újraindulások okozója.
-
Gorneck
legenda
-
Attila444
aktív tag
Még egy kérdés: Az alaplap dobozára rá van írva, hogy rev 1.0 vagy 1.1?
-
Laraxior
titán
Megy az magától...
pumpálod az FSB-t...arányiban megy a ram is..csakugye ha a szorzó van 2.4en pl. Te az FSB-t fellököd 450-re hogy kijöjjön a 3.6GHz akkor a memód lesz ill. lenne 1080MHz-en...de azt ugye nem biztos hogy bírja,ha igen akkor nincsen gond,ha nem akkor szorzó:2 és így fog 900on járni.
-
DSG
tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy E6750-es procit 3600 mhz-ig fel tudom húzni DS4 alaplappal+ egy Cooler Master Hyper TX-el ? -
Attila444
aktív tag
Sziasztok!
P35-DQ6 alaplapot fogok venni és ugye abból van rev 1.0 és 1.1. Gorneck23 oldalát már láttam, ott azt irja, hogy: Rev 1.0+másik típusú kondik+több felület szerelt alkatrész+chipset borda csere=Rev 1.1
De a rev 1.1-en nincs silent-pipe. A kérdésem az lenne, hogy akkor melyik a jobb, melyiket érdemes megvenni? -
Gorneck
legenda
válasz
littlemole #6764 üzenetére
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #6757 üzenetére
A fenebe. Ezek a monitorok tudnak meglepeteseket okozni.
A HDMI-t nem allitottam at bemenetnek a monitoron, ezert nem volt kep.Most hogy van kep, mar 100% hogy a regi monitor megpurcant. Szerintem a tapegyseg halhatott meg benne vagy azzal kapcs valami. Amint tudom megy vissza gariba. Szerencsere meg van 4 honap a 3 evbol.
Egyet leszogezhetek igy a vegere, marha nehez rajonni a hibara ha nem kapunk semmi vizualis infot a monitorrol.
-
littlemole
őstag
válasz
Gorneck #6188 üzenetére
Na a helyzet nem tul jo.
Kiprobaltam egy teljesen uj monitorral is. 0 perces. Osszekotottem. Semmi kep.
Kezd rosszul alakulni gondoltam.
Ugye a videokartyat meg a winyot kiprobaltam. Azok mentek. A laptopot meg a monitort osszekotottem az nem ment. A Laptopot megneztem egy CRT monitorral is. Kirakta a kepet rendesen.
Most az uj TFT vel nem tudom megnezni mert nincs DVI-VGA atalakitom. Hogy ez is most veszik el.No mindegy amugy megneztem a szomszed gepen a monitort, ott nem volt kep. Viszont a gepet nem tudtam osszekotni az o monitoraval mert csak VGA kimenete volt a monitoran. aaaaaaaa
Most osszeraktam a csontvazgepet, de csak elejen van egy rovid bootkepernyo aztan semmi. Winyo kerreg, kep semmi , aztan kb 1 perc utan van egy rovid csippantas, olyan mikor tulhuzas utan ujraindul a gep.
Dehat most huzva sincs. Bios reset megvolt. Az inditasnal ki is irja hogy 2.66 GHz.Most delutanra azt tervezem hogy elviszem barathoz az egesz hobelebancot es egyenkent kiprobalom. Remelem belemegy. Nem mindenki szereti a gepet szetkapni csak ugy.
A proci 0.01V tulfeszt kapott ami ugye semmi. A ramok is 2.1V ot kaptak csak ami voltakepp a gyari ertekuk. Szerintem ezeknek is jonak kellene lenniuk
En mar csak az alaplapra tudok gondolni, de hogy konkretan mi szallhatott el fogalmam sincs. Remelem estere okosabb leszek.
Ha van valakinek otlete mit kene meg megnezni azt szivesen veszem.
-
P00By
nagyúr
Felraktam F8-as biost!Éljen, világít a led
-
hati
addikt
SZiasztok!
P35-DS3 lapnál a speedfan hány venti kimenetet tud fordulatszabályozni?
köszi
-
D.Csaba
tag
Szia, eddig 4 fajta Everestet próbáltam ki, és más is elképedt rajta, de nekem egyszerűen nem írja ki az érzékelőknél a ram feszültséget - pedig olyannak is kiírja, akinek ugyanez az alaplapja, procija, ramja és a BIOS verziója is... Egyszerűen nem értem, ezért nézem a SpeedFanban a VCore2-es értéket, más progit pedig nem találtam rá, ami megmondaná, mennyi feszt is kap a ram.
Másrészt az összes probléma csak hidegindításnál van meg: ha egyszer elindul, akkor abszolút stabil... szóval, most elvileg megkapja a specifikációban kért feszt, kíváncsi vagyok, hogyan indul a gép, ha hazaérek...
-
Laraxior
titán
Csak b@ssz@ a csőröm hogy nem lehet 3.6Ghz-et kihozni ebből a "kacatból"
Úgy tűnik megtaláltam azt a beállítást...kínkeservesen.
450x8
Proci: 1.5250 V CPU-Z szerint:1.488-1.472
memó:+0.3V
MCH:+0.2V
FSBnek szintén +0.2V így asszem stabil...most fut az Orthos
Proci max 54 fok....nem olyan vészes,mondjuk nyáron ez módosulna gondolom 64re -
D.Csaba
tag
Kíváncsiságból - lesz ami lesz alapon - adtam +0.6V-ot a ramoknak.... A SpeedFan szerint most kap 2.11 - 2.13V-ot (!). Írtam "ékes" angolsággal a kedves alaplap gyártónak, hogy ugyan örvendeztesse már meg a nem raides combo-lapok tulajdonosait a síma DS3-as alaplaptulajdonosoknak kiadott F9-es BIOShoz hasonlóan összehozott új BIOSsal mert frusztrál, hogy pirosan villog az a +0,6V....
Valamiért úgy sejtem, nem fognak válaszolni, pedig tényleg udvarias és illedelmes voltam
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A Gigabyte P35 DS3R / DS4 alaplap közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
A DS4 ér 10K-val többet?Egyáltalán milyen különbség van a két alaplap között?
köszi a választ!
-
eddie17
addikt
Na lehet rájöttem a megoldásra(bár elég bugyuta). Ha a gép beindulás után kapcsolom be az 5.1-est, akkor nem rinyál, ha előtte akkor csinálja... Mondjuk a gépház tetején van a mélynyomó, amin van a bekapcs gomb is, a régi gépet még le is fagyasztotta egyszer amikor benyomtam
Na mindegy, ez van.
Másik: alapból 39fokosnak írja az everest az alaplapot, terhelés után pedig 41fok. Na most ez nagyon rossz? A háznak a szellőzése jónak mondható. -
Fuck3r
aktív tag
hali
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy DS3 lapomba Corsair C4-es DHX memória pörög azonban, 4-4-4-12 helyett csak 5-5-5-18-at állít be.
BIOS-ban próbáltam átállítani, de sehol nem találtam erre vonatkozó opciót.
Processzorom E2180-as Intel, lehetséges, hogy ez lenne a probléma gyökere? -
king1989
csendes tag
Akkor télleg az marad h veszek a csavarokhoz anyát ha ennél a lapnál maradok.
-
D.Csaba
tag
Van elképzelésetek arról, miértlehet az, hogy a Speedfan szerint a ramom 1.97V-ot kap, pedig a BIOsban +0.4V van beállítva? - sokat sz*pok ezzel a géppel....
Van még az overvoltage control-on kívül valaminek ráhatása arra, hogy mennyi feszt kap a ram? Van még valami, amit állítanom kellene?
+0.5-.0.6-ot már nem merek ráadni, még a BIOSban is pirosan villogElőre is köszi, mesterek...
-
king1989
csendes tag
Találtam egy tesztet ahol van kép a csomag tartalmáról.
A képen látható 2 csavar lehet a megoldás ha leszedem a hátsó bordát?
-
GIGAMANIA
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy P35-DQ6 alaplap E6750 proci és 2*1Gb geil black dragon ram! A gép indításkor kiírja hogy "memory runs dual channel interleaved"! Miért van ez?? Már kiprobáltam 2*1Gb kingmax Rammal is úgyan ezt prudkálta! Valakinek valami ötlete??
Üdv!
UI: Válasz King1989-nek! A DQ6 csomagjában van két csavar (kis anya) amivel tudod rögzíteni a hűtést akkor is ha a Crazy Cool leszereled, hogy merevítős cpu coolert helyezhess fel a lapra! -
king1989
csendes tag
Nem is azért kérdeztem mert árba földhöz vág, csak azt hittem gondoltak erre a problémára a Gigabytenál is
-
king1989
csendes tag
Hali!
Azokhoz szólna a kérdésem akiknek GA-P35-DQ6 (1.1) van.
Van ugye a lap hátulján a Crazy Cool feliratú borda és amiatt a merevítős hűtők nem mennek fel a lapra. Van valami csavar alátét vagy valami a csomagban, mert ha leveszem akkor kéne valami a csavarok alá.Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest