Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriptonX
tag
mi a kul a rev 1.0 és a tobbi rev kozott elso ránézésre csak a hütőrendszer de ahogy nézem a rev 1.0 még kondik tekintetében dq6 felé hajaz kivéve a proci tápellátás a tobbi rev nél ugy látom már olcsositottak
szerintetek ???? -
Szatesz
őstag
válasz
Tutivesztes #7372 üzenetére
Szia nekem is ilyen procim van a voltot allitsd 1.406V ra a procit meg 450 fsb re a szorzo marad 8.. a Pci hertzet meg 100HZ re fixen... es keszen is van fixen megy 3.6 on en is igy hasznalom mar 1 honapja..
-
Roderic
tag
Szia Bim!!
A P35-DS3 és a P35-S3 között??
Van valami kül közöttük egyáltalán?? -
bim
veterán
válasz
Crusader01 #7392 üzenetére
DS3-DS3P-DS4
-
Szatesz
őstag
Hello nah valaki segitene hol kel allitani a lapomnak a memoriatuning részén a nemtom hogy hivjak ezeket cl2 ,cr2, t1, ahol ezeket lehet allitani mert az istenért nem talalom meg.És hogy az 1066 os ramot miért nem ismeri fel csak 800 asnak? mondjuk megoldottam szorzoval de instabil volt 1125 on most 1080 on megy de csak 5-8-8-26 on es ez elég gaz igy ha valaki tud segiteni megkoszonom....Mert 5-5-5-18 on lefagyott orthos alatt 2 perc...:
-
Crusader01
tag
-
drShaman
aktív tag
Egy P35-DS3-ra rá lehet erőszakolni egy Zalman CNPS7700-at? NB hűtőt érdemes cserélni Zalman ZM-NBF47-re?
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7385 üzenetére
Menü->Eredmények és Tuning->DS3 táblázat->ludasmatyi eredménye.
-
Roderic
tag
Hali!!
Nekem is hasonlo kérdésem lenne mint Crusader01 barátunknak!!
Most szeretnék venni egy Gigabyte deszkát csak nem tudom h mi a különbség a P35-DS3 és P35-S3 között !! Tuningolás szempontjábol?? Egyáltalán van valami különbség köztük??
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Üdv : Roderic -
Gorneck
legenda
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Tudja valaki, hogy a clockgenerátorunk milyen típusú, gondolom ua. van minden P35-ös lapban. -
ludasmatyi
tag
válasz
=[DraNzeR]= #7376 üzenetére
Azért mert PciE 2.0-áa a kártya van rajta sima PciE áramcsati lehetőség.Szóval a legrégebbi lapokba is jó csak az új lapok némelyike rendelkezik 2.0-ás PciE porttal!
-
Gorneck
legenda
válasz
Crusader01 #7379 üzenetére
Mind2-vel szépen lehet tuningolni...ha van VGA-d, akkor P35, ha nincs és nem is akarsz, akkor G33.
Nem lenne rossz pontosan leírnád mit is szeretnél a gépbe rakni...proci/ram/vga/táp.
-
Crusader01
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre!
Holnap vennek egy gigabyte lapot és nem tudom milyen chipsetes legyen. P35 vagy G33? Melyik miben jobb? Az integrált vga kártyán kivül, és elsösorban tuningra gondolok.
Válaszotokat elöre is köszönöm! -
Gorneck
legenda
válasz
=[DraNzeR]= #7376 üzenetére
Igen.
-
=[DraNzeR]=
csendes tag
Sziasztok! Egy P35-S3-as lapba működne egy HD3870-es vga? Mert hogy az valami PCI-E 2.0-ás :S
-
tlac
nagyúr
válasz
Tutivesztes #7372 üzenetére
Tutivesztes vagy, így neki se kezdj
nézd meg 1. hozzászólást és olvasd a topikot -
Tutivesztes
tag
Sziasztok. Tegnap összeraktam egy gépet. és segítségre szorulok beállítások terén.
E6750 cooler master hyper tx2 , GA-P35C-DS3R ,Geil ultra 2x1giga 800Mhz
szeretném a procit legalább 3.6-ig felhúzni, de még sose csináltam ilyet sajnos. beállítások érdekelnének amivel ezt elérhetnémköszönöm
-
BleuNeon
csendes tag
Tud valaki segíteni h mi ebben a beállításban a rossz???
auto
7x
enabled
426
100
disabled
2.5
800 1065
option 1
manual
5-5-5-18-auto
manual
+0,3
normal
+0,1
+0,1
1,41vAz OCCT 5 másodpercig fut vele. Nem értem mi a probléma. Próbáltam már magasabb cpu fesszel is, de hiába. Magasabb memszorzóval sem jobb. Visszatettem a gyári F4-es BIOS-t is már, de semmi...
Légyszíves segítsen valaki! Please! -
petya75
tag
Sziasztok!
P35 DS4 rev1.0 (ez jobb, mint az új, ha jól olvastam, azt írtátok) vételén gondolkodom.
Az lenne a kérdésem, hogy el fér a TR U120 EX az NB hűtőjétől?
Mert így képek alapján elég magas.
Megmértem és 47mm van az alaplap és a EX alsó lemeze között.Előre is köszi!
-
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #7354 üzenetére
3600hoz még mindig kevés a fesz...nyisd rá az ablakot...CPU hűtőventi 100% aztán 1.55V 450x9
-
ludasmatyi
tag
Nah talán beállt végre 3480Mhz 8x435-ön jár 6 perce jár az orthos 1.4500 volton Everest szerint 1.41 volt semmi más nem kap plusz feszt csak a ram!!!!
-
Gorneck
legenda
válasz
barnam_ #7344 üzenetére
Beállított [V].........Bios [V].........Mért érték [V]
Normal.................1.872.............1.84
+0.1.....................1.92...............1.88
+0.2.....................2.048.............2.00
+0.25...................2.096.............2.05
+0.3.....................2.16...............2.09
+0.4.....................2.224.............2.15Bios az a speedfan és everest szerint jelzett érték? Hol mérted ezt? Dimm-ben?
-
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #7345 üzenetére
Ha megy alapfeszen 3.2-t akkor minek több? sokkal több teljesítmény különbség úgysem lesz. Még ha konvertálsz akkor is az a pár másodperc...szerintem felesleges.
-
d@minator
addikt
Megkérdeztem a Gigabyte-ot, hogy miért áll vissza az FSB kikapcs után ha akár csak 1MHz-el emelem az órajelet. (Azt is leírtam, hogy 415-ös FSB-vel is simán visz mindent amíg ki nem kapcsolom.)
Válasz:This is because PC works instable with the FSB setting while BIOS POST, BIOS will set the FSB back to default setting automatically.A lényeg, hogy 1MHz FSB emeléssel istabil a gépem ezért a BIOS visszaállítja automatikusan az FSB-t.
1MHz-nél instabil...Szánalmas a helpjük.
-
válasz
ludasmatyi #7340 üzenetére
Biztosan nem megy 3.5V-on
Everest-nek ne higgy, hanem a multiméternek... lásd pl. a ram feszek, amit hétvégén mértem (megtalálod a topicban).Szerk.: Milyen 4V ?! Nézd már meg mit írsz!
-
ludasmatyi
tag
Egyenlőre tesztelem mikor fagy milyen feszen.
Elírtam 1.375 de everestben 1.34!!!
-
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #7340 üzenetére
adj az FSBnek és az MCHnak is +0.2Vot...aztán meglátjuk
-
ludasmatyi
tag
Érdekes 3.750volton megy a cpu a bios szerint az everest szerint 3.5 volt!
-
Nikkel15
tag
Helló mindenkinek!
Érdemes letölteni az F9-es biost ds-4-hez?Mert most a gyári F5-ös van fennt.
Valamint egy láma kérdés:ha biost frissítek akkor állítsam vissza az alapbeállításokat vagy mehet tuningolva is? -
ludasmatyi
tag
Nos 8x400 a vége a cpu-nak alapfeszen ami stabil!!!3200Mhz!Most fagyott az orthos!8x410-en!Akkor most elkezdem a feszemelgetést!
-
robekri
addikt
válasz
Gorneck #7331 üzenetére
Tegnap össze raktam haver gépét! Nem maradt píze ramra, mondom oda adom neki kölcsönbe ddr1000 Geil ramot! Meg se moccant a cucc, csak ki be kapcsolgatott! Gondolom a ramot nem szerette!
Ez a tetű ram nem ment anno 965-ds3-ban sem! Giga nem csípi ezt!
Konf p35-s3 6400, noname táp 20pin! 7600GT, 80gig vinya
Üdv.: Robe
-
zolee0307
őstag
Most rendeltem meg a GA-P35-DS3 lapomat és érdekelne, hogy tuningban milyen lehet, illetve miket kell a biosban állítani tuningnál?
-
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #7326 üzenetére
Én nagyon kétlem hogy 3440 lenne...én is napokig kísérletezgettem hogy milyen beállítással stabil..
Nekem így: Proci: 1.5250 V (Bios szerint)
MCH:+0.2V
FSB:+0.2V
Memória: +0.3V
Memory multiplier:2.00
időzítés: auto -
Nikkel15
tag
Sziasztok!Egy kis segítség kéne.
Most 9*390-en megy a prockóm a következő beállításokkal:
Mch+0.05V
Fsb+0.1V
ram+0.2V
proci:1.325V
azonban ha felteszem 9*400-ra akkor újraindul a gép alkalmazások alatt(Everest teszt).
Mit kéne állítanom ahhoz hogy stabil legyen?(hőmérséklet:idle:42-45fok,load:65-70fok) -
Laraxior
titán
válasz
ludasmatyi #7324 üzenetére
alapfeszen mennyit megy?
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7322 üzenetére
Felszorozva is próbáltad? Alacsonyabb fsb magasabb ramszorzó? Biztos nem e a ramod játszik veled?
-
kavicssli
addikt
válasz
ludasmatyi #7318 üzenetére
Egy kicsit láma kérdés de itt ovasom hogy a PCI is emelitek ....ez hogy is megy?vagyis mi ez!Bocska de ha már itt vagyok megkérdezem...
-
kavicssli
addikt
válasz
ludasmatyi #7316 üzenetére
Annó még én is nagyba nyomtam az Asus A8N SLi lappal,3200+ Venice E6 os proccal, 2*6600GT vel és 2*512 Kingmax HC memóval akkoriban ütös konfig volt!De annak örüljünk hogy itt a hideg kilehet rakni az udvarra gépet a jobb hütés érdekébe!NA nem is offolok tovább inkább olvasgatom tovább a tuning üziket...
-
kavicssli
addikt
válasz
ludasmatyi #7314 üzenetére
Még ilyenkor is a tuning?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7312 üzenetére
Milyen hűtőd van?
Figy...leírtam...ha az előző lapodba 2,2vel ment ezret, akkor valszeg itt is többre lesz szükség, mint 2,0V. Ahogy írtam kiszűrheted mi nem megy többet...előrébb lennél...mert ha a ramod hátráltat akkor hiba a sok fesz a cpu-nak...ami lehet kevesebbel is beérni...
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7310 üzenetére
Itt a bibi...előző lapodnál valszeg 2,2V-on (1.8+0,4) ment a ramod 1000et. Most ez a 2,02V lehet kevés neki a ~900 eredményhez.
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7308 üzenetére
A ramot egyszerűen ki tudod szűrni...alacsonyabb fsb magasabb ramszorzó...de gondolom ezt nézted?! Ha igen, akkor sajna ennyit tud a procid...
Everesttel nézted mennyit kap a ramod +0,4V mellett?
-
ludasmatyi
tag
válasz
Gorneck #7307 üzenetére
Gigabyte GA965P-S3-as lap E6300-as cpu-val 7x500-on lemetnt 7-es prioryn az orthos 30 percig járattam!Semmi hiba!+0.4 fesszel Geil Ultra!De most figy még 920-on sem megy a gép vagyis 8x460-on!!!!MCH-nak adtam +0.1-et semmi 100-ra állítottam a pcie-t.De mondom fagyizik!
Meglesem a tippjeiddel!
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7306 üzenetére
Fsb-nek nem kell feszt.
MCH-nak +0,1V
Pcie: 100Még mindig érdekel, hogy milyen lapban mentek ezek a ramok 1000et a 4db együtt? No és milyen feszen.
Amúgy meg nem karcsú...mindenre elég...nem értem ezt a fajta telhetetlenséget...a mostani procik már nem mennek olyan jól, mint az első szériások...vagyis kevesebb a jó proci.
Melóba vok szal nincs most msn.
-
ludasmatyi
tag
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7304 üzenetére
Írj már egy beállítást pls...no meg a kérdéseimre is válaszolhatnál rinya helyett...
-
Gorneck
legenda
válasz
ludasmatyi #7302 üzenetére
Miben? Mennyi?
Pontos bios beállítás ahol kékhalál van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest