Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Adsz multimétert, pontos mérőpontokat kimérem...minden más bohóckodásnak számít...
1. 6300-mal anno 0,2-0,3 volt a bios és terhelt közötti eltérés.
2. 6300-mal anno 0,3-0,4 volt a bios és terhelt közötti eltérés.
1. 6550-nel anno 0,5-0,6 volt a bios és terhelt közötti eltérés.
2. 6550-nel anno 0,3-0,4 volt a bios és terhelt közötti eltérés.Szted ezek alapján hiteles a cpuz? Ugyanmár...
-
Lacafi
tag
Sziasztok!
Kérdésem hozzátok.
Van két sataII vinyó a gépbe ami rendben műkszik. Ha nem sataII vinyót is teszek be, okoz valami zavart? Vagy mi a teendő hogy ne okozzon.
Mielőtt betenném várom segítő válaszotok. -
fdisk
őstag
válasz
Csapi007 #8193 üzenetére
Én elhiszem,de egy próbát azért megér.
Ha nem az a problem,akkor esetleg driver.
Én tegnap feltettem a nv legújabb driverét a 169.13-t.
Tolom a cod4-et multiban.1x csak elődob egy ablakot vmi hibaűziovel,majd pár sec után kékhalál.
Ott látom,csak h vmi nv4.display driver hibára hivatkozik,majd egy hosszú számsor.
Gyorsan vissza az 1el régebbi driver. -
fdisk
őstag
válasz
slayer006 #8186 üzenetére
sansz az egyenlő azzal,h nagyon valószínű?
Bár tudom,h ez nem tartozik szorosan a topikhoz,szóval sorry az offért,de azért kérdem,mert anno a pcx-től rendeltem meg a ramomat.Most meg már olyan olcsó lett a ram,h muszáj vennem még egy kitt-et.
De az iponból meg kellene más is ami a pcx-ben nincs. -
Lacafi
tag
Sziasztok!
Kérdésem hozzátok.
Van két sataII vinyó a gépbe ami rendben műkszik. Ha nem sataII vinyót is teszek be, okoz valami zavart. Vagy mi a teendő hogy ne okozzon.
Mielőtt betenném várom segítő válaszotok. -
ent9hc
csendes tag
Nekem is ugyanigy csinált. Probálgasd egy rammodullal rakosgasd egymás után minden slotba be fog az indulni egyszer utána biosban állitsd be a ramnak +0,3V-ot utána már fog menni két modullal is. Pénteken csináltam végig ugyanezt ugyanilyen alaplappal és rammal azota is műkszik frankon bár én nem tuningolok ugyhogy azt nem tudom hogy menne--e, de még nem fagyott le és semmi más gondja sem volt. Nekem is itt javasolták ezt és ezért örök hálám mindenkinek aki segített.
Attila
-
zolee0307
őstag
Általában mennyi egy P35-ds3-as lapnak a vdroppja, mert én beállítok 1.375 Voltot a biosban és a cpu-z szerint idleben 1.326 V, load alatt 1.280 V. Nem sok ez egy kicsit?
-
little1hu
csendes tag
Vettem egy GA-P35-DS3 alaplapot. Nem működik az eddig tökéletesen működő net illetve a hang is elszáll ha felrakom az alaplaphoz kapott drivert (ha az XP SP2 driverét használja akkor jó).
-
RuSSY
csendes tag
Hello gap35ds3 f10-es biossal másnak sem megy a tunning vagy csak én vagyok béna...
-
DeepDish
őstag
Ebben meg most se tud vki segiteni?
Ilyenek kabelek vannak a mik/fuleshez a hazon:
-GND
-Mic Bias
-Mic ln-Spkout L
-Spkout R
-Spkout L
-Spkout R
-GNDDe azert leirom hogyan csinaltam!
2. lab: GND-hez raktam egyertelmu GND
5. lab: Line out(R)-hez raktam logikusan spkout (R)
9. lab: Line out(L)-hez spkout(l)Mikrofon reszenel van Mic az alaplapon(ide Mic Bias vagy Mic in kell?),Mic power alaplap szinten (ez gondolom a mikrofon GND-je)!!
Az alaplapon a sok NC az milenne? -
bim
veterán
-
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #8138 üzenetére
Bibí, én 17 ponttal többet érek el 7x530-on
-
Telefunen
őstag
válasz
Armando_19 #8153 üzenetére
performance level
(legalábbis ilyen néven szerepel a memsetben). Igazából én sem vagyok tisztában vele hogy mi is ez, de a lényeg hogy nagyon durván befolyásolja a memóriasebességet
. Minnél alacsonyabb értéken van, annál jobb.
-
d@minator
addikt
M0 vagy L2 steppinges a CPU-d?
Próbáld sokszor majd beindul. CMOS clear is segíthet. Dugd át a másik DVI-re a monitort. Töltsd le az F7 BIOST-t és frissítsd. Hátha.Mod: Ja és nekem is így kezdte. Aztán félig meggyógyult csak a tuningot nem tartja meg.
Próbáltam más RAM-okat, tápokat VGA-kat. Januárban küldöm gariba. Szerintem küldd te is.
-
dozen
csendes tag
Légyszives segitsetek!!!!!
GA-P35C-DS3R alaplapban egy E2140-es procinak kellene ketyegnie, de nem indul be a gép.
A proci ventije bekapcsoláskor megmozdul, de nem forog, csak a videokártya ventije és a házhűtő venti megy. A táp egy eddig hibátlanul működő FSP 350-es.
A dvd és a vinyó sem indul be.
Van-e annak jelentősége, hogy a táp kb 4 éves, lehet-e hogy megváltozott az alaplapi tápcsatlakozó lábkiosztása. Én arra gondolok, hogy a proci nem kap áramot, de nem tudom, hogy miért?!!!!!!! -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #8149 üzenetére
Biosban 1.55, de CPU-Z szerint csak 1.5-öt kap. Elég nagy a Vdrop ennél a lapnál... ha 1.6V-t állítok be neki, akkor is csak max 1.57-et ad, de valamikor még kevesebbet. Nemtudom mitől függ. Lesz ez még szerintem szebb is, valamit kitalálok ram ügyben...
láma kérdés, mi az a TRD? Minden nap tanul valami újat az ember
-
Telefunen
őstag
válasz
Valószínűleg csak kissebb tRD-t állít be az új BIOS (egyébként a DS3 f10-es BIOS-ában már nincs is tRD..sajnos)
-
Gorneck
legenda
válasz
Szép.
Mennyi fesz?
-
DSG
tag
csá all
p35 ds3-as alaplapot néztem és ilyen konfigon lenne
intel Q6600
8800 gt
2x2 gb 800 mhz ram geil balck dragon
elején alapon használnám még egy darabig aztán lehet tuningolnám a procit kicsit.
de max 2.4-ről 3.0-ig. egy P35-DS3 simán bírná ezt ?
Mer azon filózok hogy szar lesz a ds3 ien konfig melett és nem e érdemesebb ds4-et.
ja és a tápom az fasza. Corsair VX 550.. -
mazda626
addikt
válasz
Armando_19 #8141 üzenetére
Lehet érdemes lenne F4-est leváltani? Mondjuk nincs vele különösebb problémám.
-
P00By
nagyúr
válasz
Az igen!
-
mazda626
addikt
válasz
Milyen biosról váltottál milyenre?
-
Armando_19
őstag
Lapom új biossal minden benchben legalább +10%-os gyorsulást produkál!
Nagyon durván jól sikerült itt valami gigabyte-éknál!!!
Ram irás/olvasás 8700/8400 körülről felugrott 9800/9600-ra!
Ezt kukucs! -
wampa1
tag
Hali. Tápot nem cseréltem egy nem tul márkás 420-as viszi a konfigot. A proci most 3150-en megy memok 1:1-ben VGA is huzva, proci megy egy majd feljebb ha meglesz az uj hütö. Azért nem gondolom h táp hiba lenne, mert még egyszer sem fagyott ki a cucc, se játék, se tömörités se semmi alatt. (egyedül az orthosban hibázik fél ora után, de az engem nem zavar igazán amig másban nem bénázik
) De majd ha lesz rá lehetöségem kiprobálom egy másik táppal
-
Gorneck
legenda
válasz
Hurkaleves #8133 üzenetére
Jók azok a ramok...kételkedtem is benne...
-
Hurkaleves
őstag
Hát most a ramok 1000-ren mennek, és bejött a windows, szal ez már haladás. Sztem megnézem még egy kicsit fentebb aztán nézek egy mem-testet.
-
Gorneck
legenda
válasz
Hurkaleves #8128 üzenetére
Nem egy tuning procid van...felszorozva a ramot nem próbáltad? Szal nem e esetleg az nem bírja?
petya75: Rakd át a lilára...más ugye nem állítottál a biosba?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Gorneck #8124 üzenetére
Na most kezdek parázni, mert felraktam 1,45-re, de a windows az nem volt hajlandó betölteni ( kékhalál ), aztán mondom oké, megnéztem 1,55V-on is, de úgy se semmi, pedig csak 470-re toltam fel az FSB-t.
Erről a droop dologról már hallotam, de azt hittem nem ennyire súlyos,Ja és azt a memo perf ench cuccot azt standard-ra raktam már az elején.
-
Gorneck
legenda
válasz
Hurkaleves #8123 üzenetére
Emelj még feszt a procinak...
Teljesen korrekt az a feszingadozás...droop-nak hívják.
Memory perf ench vagy mi az standard vagy turbo?
-
Hurkaleves
őstag
Hát akkor Úgy néz ki vennem kell 1 tápot is. A VGA az 7800gtx, szal sztem egy 450-500W-os táp azért nem volna rossz, bár nem tudom, lehet, hogy elég a 400W is.
Szerk.: Gorneck: a képen látható értékek allat a biosban: CPU: 1,35V ( kb ), ramok: +0,3V, PCIE: 100V
De fura, mert amikor nem volt terhelve, akkor sem 1,35V-ot mutatott a cpu-z, hanem 1,31-et, terhelés közben meg 1,296V vagy 1,280V -
Gorneck
legenda
válasz
Hurkaleves #8120 üzenetére
Ramnak +0,2V
Procinak 1,45V
Pcie: 100 -
éN79
addikt
válasz
Hurkaleves #8120 üzenetére
Az eredmény egyáltalán nem rossz a procitól, és igen elképzelhető hogy értelmes fesszel ennyit bír, ennek ellenére a táp cserét beiktatnám, valami "nevesebb" megoldás mindenképpen dukál egy ilyen konfignak, vga-tól függően akár egy 350W-os FSP is jó lehet, de természetesen vehetsz (érdemes lehet ?) nagyobbat is.
-
Hurkaleves
őstag
Hai!
Most újítottam gépet.
Következő a config: DS3, E6550, 2x1Gb A-DATA 800+ EE.
És sikerült vmi ilyen tuningot már ki is csiszolnom a a vasból: [link]De ezek után hiába adok neki akármennyi plusz feszt vagy kifagy, vagy el sem indul magasabb FSB-n. Három dologra gondoltam: a táp gyönge ( ami egy noname 420as ); még vmi másnak adni kell feszt biosban/időzítés állítás ( esetleg másik bios kellene¿ ), stb... vagy ennyit menne a proci?
Need some tanács.
-
dave93
őstag
Szia! Én végigolvastam az összes hozzászólást a problémáddal kapcsolatban és komolyan mondom én is fogok örülni ha megoldódik a bajod
Végiggondoltam mi lehet a baj, én ugyanazokat gondoltam mint a többiek, de még valami eszembe jutott: Nem lehet hogy táphiba? Új tápot is vettél? Ha igen, milyen márkájút? Érdemes lenne kipróbálni másik géppel is a tápot, próba-szerencse
-
_voodoo_
tag
Hali
P35-DQ6-hoz létezik sata-pata adapter? Ilyenem van, de sztem ez nem jó csak silicon vezérlőhöz...
-
Gorneck
legenda
válasz
juliabrilke #8108 üzenetére
Sehogy...nem volt lehetőségem próbálni...faccom fog szopni 64bittel vagy Linux-szal...
Keldornak, bim-nek és még 1-2 arcnak simán megy a tuning...vmennyit biztos, ez elkerülhetetlen...
-
juliabrilke
veterán
Gorneck23
A kérdés az lenne, hogy a lapomban (GA-P35C-DS3R) a 4db egy gigás modul ( black dragon mind, 2db 4-4-4-12-es 2 db 5-5-5-15-ös) mennyire veti vissza a ramok + proci tuningolhatóságát? Jobb lenne csak 2 rammal? A gigabyte lapoknál te hogy tapasztald?
Választ előre is
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest