Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Legutóbb albiban laktam, most szerintem megint visszamegyek koleszba (fő a változatosság, sehol sem maradok 1 évnél tovább...), amúgy jó kis hely ez az egyetem, jó sokáig lehetsz egyetemista, én eddig érdemben 2 félévet cisnáltam meg a 9-ből 6 alatt, de eszükbe sincs még kitenni, nekem se elmennide ikább mesélek még a Mirror's Edgeről.

Felraktam megint az UT3-at, nagy meglepetésemre rengeteget változott már a menü is a 2.1-es verzióban 1 éven belül, és az új grafikai opciók tényleg visszaköszönnek látványügyileg is.
Mégcsak nem is frissítettem a 2007-es physx dll-eket az ageia mappából, pedig ez a trükk tavaj kellett ahhoz, hogy tűrhetően fusson 8500GT-n is, mégis rezzenéstelenül hasított a húzott 8600GT-vel a tornado_physx és a lighthouse_physx is, akárhogy lövöldöztem a falakat/ablakokat, hiába ugrottam be a tornádó közepébe, stb...
Nem hagyott nyugodni, hogy a Mirrors Edge is UT3 motoros, így szépen át is tettem a Physx-el kapcsolatos dll fileokat az UT3-ból a ME-be, de semmi sem változott sebesség terén.
Aztán elkezdtem babrálni az ini fileban, és találtam 2 opciót, ami physx-el kapcsolatos, de nincs benne az UT3 ini filejában. Kitettem őket kommentnek, ekkor nem indult az exe, aztán próbáltam kissebb értéket megadni, semmi, nagyobbat, és akkor picit jobb lett, de még mindig játszhatatlan, miután a kommandósok kilövik az ablakokat. Mindkettő cache érték, így akár akkor is segíthetett a dolgokon, ha a CPU számol.
Úgy tűnik a dll-ek cseréje nem elég, az exe-be kéne belenyúlni, csak azt nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest