Új hozzászólás Aktív témák
-
csocso233
csendes tag
Üdvözlök mindenkit.
-szeretem volna a PhysX teljesítményét növelni (high)
-kölcsön kértem GT 240 GDDR5 karit és betettem a GTX 560ti mellé
-beállítom a p...számolást a 240 végezze és a Mafia 2 teszt-ben 28,6 FPS
-GTX 560ti végezze a számolást(beállít)29 FPS
-most akkor mi van?
-kevés a GT240?
-mit javasoltok?(GTS450?) -
-
ruti
Közösségépítő
válasz
schwartz
üzenetére
biztos nem véletlen, hogy 8800 GT-n tesztelik a fiziksz nélkülit:
"As you will have seen we also show the game running on the GeForce 8800 GT, which recently celebrated its fourth birthday and continues to be the most popular graphics card amongst Steam’s 35 million gamers"
-
schwartz
addikt
PhysX In Batman: Arkham City - A First Look

-
dinamit300
csendes tag
Köszi szépen!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dinamit300
üzenetére
Nem kell, a 460-ra kötöd a monitort mint eddig és ha a driverben engedélyezve van a hardveres gyorsítás akkor a cpu helyett a GTS250 fogja számolni a fizikát.
-
dinamit300
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha van egy GTX460-am és esetleg veszek hozzá egy GTS 250-et fizikai számításoknak. (a GTS 4x-es szlotba lenne) akkor hogyan kell rákötnöm a monitorom? Mert azt olvastam hogy DVI meg DSUB is kell, de az én monitoromon csak DSUB van, akkor ez így nem fog menni? :/
-
prime_adam
aktív tag
Egy talányos kérdés: 3D Studio Max alatt néztem a physx plugint (bár nem ez a lényeg), és 10 fps körül számolt a kártya 2% terheléssel gpu-z szerint és 5% cpu terheléssel. Ezek után szerintem jogosan vetődik bennem fel a kérdés, ha se a cpu, se a gpu nem nagyon számol akkor mégis mi?

-
bozont
veterán
Sziasztok
Egy HD4870 mellé milyen nVidia kártyát érdemes betenni hogy fizikát számoljon? Az új lapban (Asrock 970 Extreme) 8x/8x felállás lehetséges. Mennyit számít a 4870 esetében hogy csak 8x pci-e sebességgel fut? Vajon megoldható a 12x/4x felállás? Gondolom a Physx-hez nem kell túl nagy sávszél.mod.: A 1920x1200 felbontást használok és majd valamikor bekerül a gépbe egy erősebb vga is (560Ti vagy 6870, esetleg 6950).
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Pár héten belül lefogom cserélni a gépemet, és azon gondolkozom, hogy érdemes-e megtartani a GTX280-at physx-re? GTX580 lesz a bika kártya.
-
mpierre
veterán
Ha win újrarakás esetén bennhagyom a fizikai karit, okozhat gondot telpítésnél? Vagy én leszek az első vállalkozó?

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
marositech
üzenetére
Nem túl diferenciált de támpontnak jó a lista.
-
marositech
senior tag
Figyelmedbe ajánlanám az oldalt:
8600-as VGA-k eléggé harmatosan mennek. Sőt lehet visszafogná az ATi kártyád erejét. De egy próbát megér, nyílvánvaló.
Hajrá! -
KrAt
veterán
Perpill egy 5770 dolgozik a gépemben, azonban akadt egy 8600 GTS, amit beraknék fizikát számolni. Van értelme játszani vele, h jó legyen, vagy semmi?

-
klac
aktív tag
válasz
Szoszibá
üzenetére
Tanulmányozd át a meggyőzés ereje végett.
De lehet az NVIDIA kártya nem megy @x8 al.
Esetleg ezt is meg lehet próbálni @x4 sebességgel.
-
Szoszibá
tag
Hát én ezt tényleg nem értem. A Ti esetetekben, hogy ment ez lépésről lépésre? Simán az ATI mellé a másik x16-os pci-e-be beletettétek az nvidiát, gép elindít és mehetett fel a driver? Ötletem sincs már, hogy mit kellene megpróbálnom még.
-
klac
aktív tag
válasz
Szoszibá
üzenetére
Akkor megvan a hiba.
Az alsó slot.Nézd meg figyelmesen a slotokat.
Esetleg próbáld az alsó slotot kiporszívózni, lehet van benne valami idegen anyag.
Porszívó előtt áramtalaníts mindent, a lapból a gombelemet is ki.Radeon és NVIDIA hibrid Physx nél elég csak a radeonra a monitor.
NVIDIa - ra nem kell.
Jó esetben működnie kellene.
Persze a Physx patch fel kell tenni, az NVIDIA driver telepítése után. -
Szoszibá
tag
Az nvidia karira nem kötök monitort ez lehet baj? Mivel régi crt-m van egy bementettel így nem tudom azt is rákötni....
-
klac
aktív tag
válasz
Szoszibá
üzenetére
Akkor az nem táp, hanem nem jó az NVIDIA.
Próbáld csak az NVIDIA kártyát egyedül indítani, csak ő legyen a gépben.
Ha a WIN nem látja akkor a kártya rossz.
Az, hogy korábban működött egyedülinek, az egy dolog.
Ha mégis működik, akkor minden slotban próbáld ki, egyedüliként. -
Szoszibá
tag
válasz
mpierre
üzenetére
Win 7 valóban. És mikor beteszem boot és nem jelzi még azt se hogy új hardver lenne és nem tesz fel semmilyen drivert magától. Eszközkezelőben rányomok hardverváltozások keresésére és ott sem talál semmit. Az 5850 az újabb igen, de nem volt fenn nvidia driver előtte. Lehet kevés a táp? 450W-os chieftec.
-
Szoszibá
tag
Sziasztok! Én is hybrid physix-el próbálkozok csak van egy kis gondom. Én már ott elakadok, hogy berakom az Nvidia karit a meglévő radeon mellé és nem tudom a driverét feltenni. Az illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert. Szóval olyan mintha nem látná a karit.
Maximus II Formulám van. Az elsődleges kártya egy 5850-es, az Nvidia meg egy 8800GTS. Mit rontok el? Biosban nem találtam beállítást, hogy engedélyeznem kellene a másik PCI-e slotot. Előre is köszönöm! -
mpierre
veterán
Lenne egy kérdésem: A gpu-z szerint van fizika, de a cuda miért is nem aktív?
-
cashback
őstag
Azt tudom hogy a 7950GT nem PhysX-es...
Bár nem tudom hogy van-e értelme ilyenre költenem, mert nem nagyon játszok olyannal ami igényli... (talán 1játék van az egész listából)
Csak azért gondoltam egy ilyen beszerzésére, mert olyan hibás vga ami csíkoz (pl 8800GT) már fillérekért, 2-3ezerért, megvásárolható.
De ha nincs különösebb haszna akkor hagyom a fenébe.
HD4850 mellé azért tesztképpen berakom majd a 7950GT-t hogy mit mutat, de sztem el is passzolom... nem hiszem hogy javítana akármin is... ha igen, akkor sem olyan sokat.
-
Isti2
aktív tag
Szerintetek létezik hogy egy msi gtx480 twinfrozer II nem elégszik meg egy hkc 565W táppal? Vagy csak madárnak néznek?
A gép többi része: gigabyte EP43 lap, Q9450, 4x1gb Black dragon ram, 2x vinyó, 1 bluray író.
Minden gyári állapotban, semmi sincs húzva.
Ha nem elég a hkc, akkor milyen márka és mekkora kéne?
A 480 dobozán valami 42V van, lehet hogy ezt nem tudja a hkc? És honnan lehet tudni egy tápról hogy bírja-e ezt? Mindenhol csak a teljesítmény, meg esetleg a ventilátor van kiírva infóba.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cashback
üzenetére
Hát nem nagyon jók a hibás vga-k PhysX-re. Max ha pl csak a kimente döglött. De GPU és/vagy ram hibással ugyanúgy nem fog működni tökéltesen a dolog.
Sajnos a 7950 nem alkalams PhysX-re, csak 8600-as szériától felfelé támogatja az nV driver a hardveres gyorsítást (PhysX-et).
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Jól értelmezem hogy Physx-re, társkártyának jó lehet egy hibás vga is?
Mi a max hiba amivel még felhasználható egy ilyen cucc?Most még egy 7950GT mellé mehetne a dolog... de elméletileg... pénteken jön egy HD4850...
Van egy 4x-es slotom (AsRock 770DE+) amit nem szeretnék kihasználatlanul hagyni.
-
Isti2
aktív tag
válasz
marositech
üzenetére
Nekem nincs társkártya a GTX260 mellett, pont az volt a lényege a kérdésnek, hogy milyen 1db kártyával(társkártya nélkül) menne rendesen a physx.

És a válasz alapján a GTX480 önmagában is bőven elég lesz.
-
monosz
őstag
Az az igazság,hogy az akkori Cfx (5970+5870)Teljesítményt,nem igazán szeretném visszafelé butítani.Az 580 Sli pokilian drága,és pont ezért szeretnék Gtx 590-et,de csak le hurrogtak,mert hogy az sz*r,és azt nem érdemes.
Teljesen tanácsatalan vagyok.
Valaki Help!
Egyébkén,köszönöm urak!
-
-
monosz
őstag
Üdv!
Érdemes egy Gtx580-as mellé fizikáztatni,egy Gtx460-as?Vagy netán egyedül is elbír az 580 a grafikával,és a physx-el?
Ezidáig csak Radeon kártyáim voltak,az mellé bizony erősen kellett a Physx társkártya.
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem lecserélni a GTX260 216sp vga-mat, mert pl. ut3 physx mapok alatt bekapcsolva a physx-et max 5fps-t megy, kikapcsolva meg vagy 10x annyit.
Fullhd-n van a játék, minden maxon, csak v-sync off.
Ugyanezekkel a beállításokkal milyen 1db kártyát kéne vennem, hogy menjen élvezhetően a játék physx-el? GTX460/465/470/480/560/560Ti/570?
Gigabyte EP43 lap, Q9450 cpu, 4gb ram van még a gépben.
A választ előre is köszönöm

-
kornel76
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet. HD6950 mellé lehet Phsyx-re társkártyának Nvidia kártyát berakni? Ha igen akkor ennek mi a módja, mire kell odafigyelni, mik lehetnek a buktatói a dolognak?
Minden segítséget , jó tanácsot elfogadok (kivéve azt h cseréljem a kártyámat Nvidiára
).Előre is köszönöm.
-
x_o_n
veterán
üdv
érdemes egy gtx460oc mellé egy Ageia PhysX karit rakni?
mennyit változtat sebességen?megéri?vagy inkább egy másik nvidia vgat használni erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gtx260 al jobban járnál sztem

.

).