Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Vista alatt nem fog menni a kettős felállás, mert nem tud csak egy vga drivert kezelni (WDM miatt). XP alatt viszont teljesen életképes a dolog.
Bővebben: Link
mod: Igen, nV physx driverében (az új nV driverk már tartalmazzák a PhysX drivert is), kell beállítani hogy szoftveres vagy hardveres gyorsítást szeretnél alkalmazni.
-
törölt tag
az lenne a kérdésem hogy ati 4870x2 mellé be lehet e rakni egy nvidia kártyát physx-nek.
vista64bit sp1 -
DeSanto
őstag
Csináltam egy tesztet.
Physx 1 vga-val és külön physx kártyával.PhysX on 280GTX PhysX off 8800GT
Physx off 280GTX PhysX on 8800GTA Teszteket a FurMark és PhysX FluidMark együttes indításával mértem le.
Persze nem volt tökéletes az egyszerre indítás 10-ed másodpercek voltak közte de az eredményt 2x is lefutattam mindkét esetben és ezek az eredmények jöttek ki.A 8800 GT PCIe X4-ben van ami mint látjátok elég ahoz hogy fizikát számoljon.
-
csiky
tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
hát ez szemtelenül olcsó. nem tudom honnan hozzák, mm melyik nagykerből
-
tailor
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Úgy látszik, nem éri meg ilyen szempontból megtartani - főleg, hogy a vga cserét sem most tervezem...
-
TTomax
félisten
Nem,nem éri meg,egy GTX 260 jelen pillanatban szinte mindenhol elég.Nem sokat tudna rádobni a GTS,de mivel ugye megvan pénzbe nem kerülne így akár maradhatna is minthogy elkótyavetyéld.Viszont ha benn hagyod a fogyasztásod megnő,nem is kicsit és bizony a GTX féle powerplay-töl is elbucsuzhatsz igy az a kártya is melegebb lenne és a rendszer még többet fogyasztana...szóval nagyon sokba kerülne az a kis plusz amit hozna,összességében nem érné meg....inkább add el, az árát rakd a GTX260-ra szántéhoz és vegyél egy 280-at....
-
tailor
őstag
Sziasztok!
A "szakiktól" kérdezném, hogy a mostani G80 GTS-emet érdemes-e megtartani PhysX céljából, pl. egy GTX260 mellé? Vagy nem jelentene különbséget? Olvasom, hogy az erősebb kariknál már nem nagyon számít... (Esetleg amire kijönek az igazán jó, PhysX-et támogató játékok, addigra a "sima" VGA-k is elég erősek lesznek egymagukban...?)
Előre is köszönöm!
Tailor
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
Nem kell feltétlenül 2 vga, "szoftveresen" is számoltathatsz fizikát.
"Szoftveres fizikai számítás esetén vagy a processzor vagy mind a kettő számolást egy GPU végzi ilyenkor a GPU-t nagy terhelés éri, hiszen a renderelés és a fizika számítása is egyedül ráhárul. Ilyenkor gyakorlatilag csak emuláljuk a PPU-t. Az erős videókártyák (pl. GTX280) mellé nem érdemes például 8500GT-t társítani, mert csak visszafognák az erősebb grafikus gyorsítót (tesztek szerint GTX280 mellé társított 9600GT sem gyorsít nagyon sokat, mintha csak önmagában dolgozna a „nagyágyú” egy kellően erős processzor társaságában), hiszen akkor a társkártya lesz a szűk keresztmetszet, mert mint tudjuk minden rendszer sebességét a leglassabb elemének sebessége határozza meg. Arra is mód van, hogy a processzor egyik magja végezze a fizikai számításokat, ilyenkor tulajdonképpen a processzor egyik magja lesz maga a PPU. Sajnos ez jelenleg nem elég gyors megoldás egy gyengébb társkártyával elérhető sebességhez mérten sem. Leginkább a Core 2 Solo, Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorokat általánosságban sújtó QPB szűkös sávszélessége és a VGA-kon általában használtnál (GDDR3) lassabb rendszermemória miatt. Az egy NYÁK-ra integrált multi GPU-s kártyákon is megbontható az SLI kapcsolat (Pl: 9800 GX2) és külön választható mely GPU számolja a fizikát, és melyik rendereljen."
-
gabesy
tag
Gyakorlatilag sikerült megoldanom az Ageia Physx software 8.09.04-es driver-el a Mirror's Edge futtatását. Viszont a kérdés még mindig nyitott. Hogyan működik a "Runtime update" 9.09.0010-esre? Erre még mindig várom a Kedves fórumozók ötleteit, tapasztalatait!
Akinek pedig bármilyen Ageia Physx kártyája van (akár BFG, ASUS, stb...) a megoldás: A játék indításakor egy hibaüzenettel kidob. Mégpedig egy bizonyos nvcuda.dll file-t hiányol. Ekkor jutott eszembe, hogy annak idején amikor a Fluidmark-al próbálkoztam, ott is ezt a file-t kellett a program mappájába másolni. Gondoltam próba cseresznye. Itt is ez történt és megy a game. Remekül kihasználja a kártyát a game. Ámulatba ejtő fizika.
Az nvcuda.dll file megtalálható a honlapon FluidmarkKöszönöm az ötleteket, és a kérdés továbbra is adott: "Runtime upgrade ONLY for AGEIA PhysX processors users. (New installations should install older PhysX system software such as version 8.09.04 – prior to installing this update)."
Hogyan???
gabesy!
-
Jakab66[hun]
senior tag
most ehez 2 vga kll mindenképp, vagy elég 1, ami GPU is és a physX is?
-
gabesy
tag
Gyakorlatilag az Nvidia oldalán vagyok. Tehát konkrétan ezt kell föltennem: Physx software
-
gabesy
tag
Az a baj, hogy sehol nem találtam leírást arról, hogy ez a "Runtime update" hogy megy a gyakorlatban. Még külhoni oldalakon sem.
-
gabesy
tag
Az a baj, hogy ATI 4870-esem van. Ezt elfelejtettem megemlíteni. Sorry

-
gabesy
tag
Sziasztok!
Egy kicsit OFF a kérdés, de mivel ezt a topicot többen látogatják, ezért itt teszem föl a kérdést. A két legutóbbi Nvidia Physx driver-ben (8.10.13; 9.09.0010) ez az utasítás van az Ageia Physx kártya tulajoknak: "Runtime upgrade ONLY for AGEIA PhysX processors users. (New installations should install older PhysX system software such as version 8.09.04 – prior to installing this update)" Na most ha először fölrakom a 8.09.04-es driver-t, majd ezután a 9.09.0010-est, akkor fölülírja a régit, és nem használja ki az Ageia Physx kártyámat. (Ezt onnan tudom, hogy ha lefuttatom a Physx FluidMark-ot csak Software-sen megy, ill. egyéb tesztprogram, játék sem érzékeli) Amúgy minden rendesen megy. A program látja is a kártyámat, ki is tudom választani, le is teszteli, csak éppen nem használja. A másik ami föltünt, hogy a demok is eltüntek. A legutóbbi driver, amivel normálisan működik az a 8.10.13-as. De mivel ezzel a Mirror's Edge game nem indul, ezért kérném a Ti segítségeteket, ezzel a problémával kapcsolatban. Hogy is van ez a Runtime update?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
SSJPeter
őstag
Köszönöm a választ mindenkinek.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
elfelejtette
üzenetére
Marketingmentes.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter
üzenetére
Gyorsabb lesz, hogy mennyivel az játék függő is. (Nem mai de tesztnek megteszi
)
Jelenleg nem túl sok, ha nem veszem az nV-s tech demókat akkor: Ghost Recon, a Cell Factor, Unreal Tournament 3 összesen 2 pályája. Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de nincs sokkal több húzónevű még.
Jön pár játék majd ami erős PhysX támogatású lesz, pl :Mirror's Edge.
Szerintem nem:
Egyrészt kevés a 9600GT-hez a 4x PCI-E slot (abba max 8600GT illene teljesítményben), az 2-3 játék meg ami tényleg erősen támaszkodna rá, nem ér meg ekkora befektetést szvsz. Amit most 9600GT-re költenél tedd félre és vegyél majd egy erősebb vga-t ha kevés lesz a GTX260. -
elfelejtette
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
SSJPeter
üzenetére
Már egy GTX280 mellé sincs értelme másik kártyát venni gyorsításra...ráadásul ha berakod a 9600GT akkor lőttek a powerplaynek...azaz folyamat 3D-ben vonyítanánk a kártyáid...Van valahol egy lista mely játékokban van támogatás,amit én igazán látványosnak tartottam az a Warmonger (free),és az UT3 plussz három pályája...de itt egy 8800GT-vel kb 10-20Fps-et nyertem.... értsd..100 helyett pl 120... vagy 80 helyett 100...szóval nem volt rá szükségem...
-
SSJPeter
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis help/info. . én a PhysX technológiáról akkor olvastam utoljára amikor itt a PH!-n olvastam a PhysX ageia kártyáiról amik 1 kalap kakát nem értek. . .mert nem támogatta őket semmi játék.
Most olvasgatok,hogy ez a helyzet talán alpvetően megváltozott. . .
Na most adott az alaplapom ami ugyan nem SLI-s de van benne még egy 4X-es PCI-E slot és neveztesen pont GTX260-am van.Kérdésem ha veszek mellé egy 9600GT-t és beállítom PPU-nak akkor mi lesz gyorsabb és mennyivel?
Minden játék vagy csak azok amelyek támogatják ezt a technológiát?
Gondolom csak az utóbbiak. . .meg tudná valaki mondani melyek ezek a játékok?
Érdemes vennem plusszba 1 9600GT-t csak ezért a technológiáért?
Egyátalán elég lenne neki a 4X-es PCI-E slot?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Janix12
üzenetére
Csak a physX szoftver/driver kell hozzá. Ha újabb drivered van, akkor az már tartalmazza a physX drivert is.
Vezérlőpult->Nvidia PhysX ikonra kattintva a settings fülön tudod beállítani a hw-es fizikázást. Everest látja a két vga-t? Elivel ezt kéne látnod neked is Everestben... (Ne tévesszen meg az sli lenevezés, nálam is P35 lapban volt ami szintén csak CF deszka).
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Sikerült beújítanom egy 8500GT-t a 8800GT mellé
Kérdésem most evvel kapcsolatos. Az alaplapom egy Biostar TP45 HP intel p45-ös csipszetes CrossFire-X es.. Van rajta egy jumper sor amit átkell rakni ahoz, hogy kezeljen 2-VGAt.. Atraktam a jumpereket, de nem látja a 8500GT-t.. Aztán visszaraktam a jumpereket 1-Vga-s állásba, hátha úgykell, de sehogy nem jött össze...
Esetleg van valami progi amit felkell ijenkor rakni, hogy előtünjön a másik vga-is?
Vagy valami patch kell hozzá?
A válaszokat előre is köszi.... -
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Kérdésem lenne hozzátok..
Van egy 8800GT-m ami remekül megy önmagába is, de vennék mellé egy 8600GTS-t is.
Ki lehet választani külön, hogy a 8600-legyen a fizika? Vagy hogyan működik ez?
A válaszokat előre is köszi..
üdv jani -
Daemon09
őstag
8-as széria előtti karikat nem lehet ppu-nak használni?
-
kem
addikt
3dMark 06 nem hajlandó elindulni amikor ki van terjesztve az asztal a 8600-ra

-
kem
addikt
Szia!
Warmonger 1440*900-ban full grafikán 8600GT nélkül 4-5 FPS, de ha bekapcsolom a fizikát, akkor 41-60FPS közt van
Nagyon komoly... csak jöjjön már valami komoly játék ami kihasználja... Csomó időm elment vele, mert nem lép ki a játékból rendesen. Bent marad a folyamatok közt elég nagy memóriaadaggal, és csak a reseteléssel tuom lelőni a gépet
Meg ALT+TAB és hasonlók után nem mindig akar visszalépni. -
zooly
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy 8800GTX-em és egy INTEL chipsetes alaplapom amin van még egy 4X-es sebességen működő 16X-os slot. Ha ebbe bele teszek egy másik 8xxx GeForce-ot akkor az nVidia driverben ki lehet majd választani, hogy melyik kártya végezze a Physx gyorsítást?
Köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor marad.
Warmonger mennyit gyorsul? Az az első viszonylag friss program ami nem csak techdemo (Ghost Recon sem, de azt nem próbáltam). Nálam elég sokat profitált mikor beraktam a 8800GTS 512 mellé a 8600GT-t. 1280x1024-ben fullon 8600GT nélkül játszhatatlanul szaggatott.
Most hagy Radira váltottam meg diavetítés az egész (HD 4850) még közepes graffal is 1280x1024-ben.
-
kem
addikt
Szia!
Everest szerint 2x-esn megy a slotom amiben a 86GT van. Játékot még nem próbáltam, de PhysX FluidMark minimum 6 FPS softwaresen, Hardveresen meg min 14FPS 1440*900 8XAA. Ezek szerint van értelme használni. A kártyát sajnos nem adhatom el, úgyhogy marad így a rendszer.
-
Qru
MODERÁTOR
8600GT esetén a 4x és 8x között nincs sebesség, de nem tudom mire elég az elektromosan 1x csati.
Kíváncsi vok, majd írd be mennyire elég vagy nem.Amúgy nem tudom mennyi értelme lesz a jövőben a fizikai társkártyáknak, ahogy alakul a fizikázási támogatás kevés lesz a 8600GT is, sztem inkább add el a 8600Gt-t, most egy 10-est kapsz érte, az meg már/még vmi.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Végre megérkezett a 4670-em a 8600GT mellé.
A Gef-re visszadobom a gyári coolert(mert a Zalmannal nem fér be a hangkártyámtól), aztán holnap megpróbálom beüzemelni PhysX-nek. 1x-es sebességű hossz PCI-espress elég neki ugye? -
Dark KillerX
addikt
Én is így gondolom,jól elvagyok a régi 17-es moncsimmal,nem kell nekem HD,a filmeket meg úgy is TV-n nézem
.Akinek meg 1900-as felbontáson akar játszani az meg vegyen 4870X2,vagy GTX295. 
Mod.Én amúgy már nagyon várom,az új 40nm-es atikat,főleg az R740-es grafkarit,mert úgy tünik olcsó is,meg jó is lesz.Ha hozzná a 4830 teljesítményét,és tényleg 100-150$ között lenne az ára az lenne,az új karim valszeg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Dark KillerX
üzenetére
A játékosok többsége 1680x felbontásban játszik a monitor miatt. Azok az eredmények tükrözik a többség helyzetét.

Most én is elvagyok a HD 3850 Crossfire rendszerrel. De csak azért, mert 1024x768-ben játszom, ennek megfelelően a "kisebbséghez" tartozom. -
Dark KillerX
addikt
Én multkor próbáltam a Cryostasis techdemoját,és igaz csak 1024*768 felbontáson teszteltem,de a mostani 8800Gs-mel átlagban,hardveres fizikai számítás mellett 35Fps-et értem el.De majd linkelek mindjárt néhány eredményt.
Mod.Nagyon lassú ez a Filefort
.Aki meg akkora felbontáson játszik,az készüljön fel is rá,hogy a gatyáját is ráköltheti a gépére. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen ... csak az NV-re nézve ez a hozzáállás megint gáz. Mit fog gondolni az akinek nincs GeForce GTX 260-ja? ... Mi velünk már megint nem foglalkoznak.
A Physx jó lenne ha a kis kártyákon is jól teljesítene. Az jól mutat papíron, hogy a Cryostasis a Radeon HD 4870-en 10 FPS, míg a 9600 GT-n 15. De ezzel semmire nem megy a GeForce karit birtokló személy, mert a 30+ FPS csak GF GTX 260 + 9600 GT kombón van meg. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Minden támogatás megmarad. A Physx futni fog sima Physx kártyán és CUDA kompatibilis GeForce-on is. Ellenben az NV GeForce GTX 260 + GeForce 9600 GT felállást ajánl a játszható sebesség eléréséhez. Nyilván ha alacsony felbontáson játszol (1280x1024/1440x900), akkor a GeForce 9600 GT nélkül is kb. játszható lesz.
A 8800 GTX SLI-t azt nem érdemes Physx SLI módban használni, mert a grafikai teljesítmény túl alacsony lesz. A Mirror's Edge-el még jó eredményt lehet vele elérni, de a Cryostasis már akadni fog.
A sima physx kari nem fog túl sok vizet zavarni szándékosan úgy írják meg a játékot, hogy a nagy GeForce-on fusson jól. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
8800gt mellé szeretnék betenni egy ramhibás 8600gt-t PPU-nak. Ez számit, hogy ramhibás a kari? Azért menne vele rendesen? Müködik, csak furcsa karakterek vannak a képen.
Előre is köszi a válaszokat! -
pcsabat
őstag
A 8400gs-t olyan 7k körül néztem újonnan is, de valószínűleg 8600Gt lesz belőle. Igazából célom az hogy lehetőleg minél kisebb legyen a fogyasztás és a hőtermelés be a házba mert az van elég
, sajna a 8600gt-t sem támogatja a driver, de az újabbak remélhetőleg fogják.Igazából azért érdekel a physx mert jön ki néhány játék ami támogatja jövő év elején és kíváncsi leszek rájuk nagyon, a mirrors edge physx videója nagyon ígéretes...
-
pcsabat
őstag
Igen legújabbal a 180.48-al, ezért nem is értem, de annyira nem bánt a dolog. Korábban 9600gt-vel használtam már a badaboom-ot, azzal nem volt gond és kíváncsi lettem volna hogy az a +64 stream processor mennyit dob a sebességen.
Tényleg még egy kérdésem lenne: a 8400gs elegendő lenne physx-hez a 8800gtx mellé? Nem akarok sokat költeni kis kártyára és ha elég hozzá maradok annál, csak az nvidia is úgy gondolhatná hogy ad ki egy olyan jó drivert mint ez a legújabb ami támogatja a 8400gs-t is
-
Mystic
tag
Jól hangzik ez a PhysX, bár amilyen lendülettel erősödnek a VGA-k lassan szükségtelenné válik. Kíváncsi vagyok, hogy Nvidiánál meddig tartják ezt életben, szerintem ez inkább csak reklámfogás, mintsem valódi teljesítményplusz.
-
pcsabat
őstag
Az kissé érdekes hogy a Badaboom nem enged konvertálni G80-al
, sebaj de azért kipróbáltam volna.... vagy csak én csinálok valamit rosszul? Mert nekem azt írja ki hogy minimum G84 kell neki. Pedig a progi/az nvidia oldalán azt írják hogy támogatott. Na mindegy, nem is annyira ebbe a topicba tartozik, de gondoltam hátha valaki tud segíteni. -
Nforewer
tag
Sziasztok bocsi hoyg ide irok de azt szeretném kérdezni hogy egy 8800gts g80 és egy 8800gtx g80 össze lehet kötni sli-be?? jah sé az egyik asus(gts) a másik xfx (gtx)!PLS help me nagyon fontos lenne!és mégegyszer is bocsi hoyg ide irtam csak sietek marhára!ksözike elöre is a segítséget!
-
Qru
MODERÁTOR
Már megjelent a PhysX Power Pack 2.
Két újabb pálya a Warmonger játékhoz valamint "Crazy Machines 2 névre keresztelt logikai játék PhysX technológiát is kihasználó demója is helyet kapott benne. Azok a felhasználók pedig, akiket nem hatnak meg a játékok, a Badaboom Media Converter 30 napig használható teljes változatával, a TMPGEnc XPress 4.6.2.266 és a CyberLink PowerDirector 7.0 időkorlátos verziójával szórakozhatnak el. Az utóbbi két program a CUDA interfészen keresztül teljesen kihasználja a GeForce 8, 9 és GTX 200 szériás grafikus kártyák képességeit."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pcsabat
üzenetére
Fizikázásra bőven sok a 9600GT, de ez nem baj végülis. Megoldható, olyan lap kell amiben van két hosszű pci-e slot (az van, mert SLI deszkád van ha jól látom) és a GTX-et a felső slotba a GT-t az alsó slot-ba beteszed. Nem kell sli híddal összekötni csak a megfelelő drivert feltenni. Ha régebbi drivert használsz le kell szedned a PhysX meghajtóprogramot,ha újabb drivert használsz akkor semmit nem kell külön felraknod, mert ezek már tartalmazzák a PhysX drivert is.
mod: Ja, meg kell egy molex-> pci-e tápcsati átalakító (vga dobozban találsz ilyet), mert a GTX-nek 2 tápcsati kell meg kell egy a 9600GT-nek is, a tápodon meg csak 2 pci-e tápcsati van.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Még elég új a dolog úgyh nem vagyok jártas benne, pár nap múlva jön a 8800GTX a gépembe, mellé pedig hagynék egy 9600gt physx-nek. Ez megoldható? Ha igen hogyan lehet, működésre bírni a dolgot? -
jaja1981
addikt
Én tudok 8400GS-t PCI 1x slotba gyorsítani, de drága.
-
emre33
addikt
9800GTX mellé milyen kártyát vennétek PhysX számításra?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pubszon
üzenetére
G92 topikban hamarabb kapsz választ sztem.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Van olyan program amivel filmkódolásra foghatnám a 8800GT-met a CUDA segítségével? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BemAnyó
üzenetére
Akkor írd át az adatlapod.
Jó a physx de azért lapot ne cserélj emiatt.
Bár van pci-os 8500GT/8600GT vga de az sem kapsz minden sarkon.... -
BemAnyó
senior tag
sziasztok, pci 1x es slot ba van értelme valmilyen (8500, 8600) karinak physx hez ?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Nem tudom jó helyen járok e, de megkérdem.
Ilyen PhysX-es videót, hogy tudok csinálni a Crysis-el?

-
janos666
nagyúr
Azóta hogy ezt leírták kijött már néhány Physx szoftver, én inkább a 2.8.1 mappa tartalmát használnám.

Annak meg ne feltétlen dőlj be hogy a demo mappából is tedd át az nxcooking.dll-t, nekem attól le is fagyott az egész. Bár nézd meg verziószámra vagy dátumra frissebb-e, mert azt is frissíthették azóta... -
janos666
nagyúr
Szerintem is:
- Ha a CPU számol szoftveres
- Ha bármiféle alaplapra integrált, vagy bővítőkártyára szerelt chip számol (ami nem egy CPU mag), az hardveres.Ha a számítás részben, vagy egészben egy, az adott munkafolyamatra nézve egy általános célú CPU-tól gyorsabb chipen (vagy gyorsítókártyán) történik, az hardveres gyorsítás.
Éppúgy hardveres az is, ha GPU számol fizikát, az is ha Ageia physx kártya.
Hisz az is épp úgy hardveres gyorsítás, mikor a játékokhoz szánt VGA-n folding kliens fehérjemolekulákat elemez, és a rák ellenszerét keresi, vagy a világűrből érkező elektromágnesen rádióhullámok közt keresi az értelmes idegenek üzenetét...A physx kártyán lévő PPU is épp úgy alkalmas lenne másra is, csaképp fizikai számításokra optimalizálták. Ő a rá hárítható feladatok közül a fizikát tudja leggyorsabban számolni, és a fizikai számításokat ő tudja leggyorsabban elvégezni. (mármint nem időben, hanem ahhoz mérten hány tranzisztor meg core van benne...)
Egy GPU a streamprocesszoraival már sokmindenre alkalmas, és a fizika számítása is elég jól fekszik neki. A GPU egy célprocesszor grafikai és egyéb jól párhuzamosítható számítási feladatok elvégzésére, beleértve a fizikázást is.
-
TTomax
félisten
Sikerült végre az UT3 physx modot is elnditanom... mit ne mondjak elég impozáns,nagyon tetszik.. egy egészen apro hiba volt,a gond ami miatt nem ment eddig és diavetités volt egy GTX280-on...
Egy külföldi forumon találtam meg a megoldást...copy "PhysXCore.dll" from
"..\Program Files\AgEIA Technologies\v2.7.3" to
"..\Unreal Tournament 3\Binaires" or
"..\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\binaires" if you
are using steam.Pár héten belül készitek egy tesztet,hogy megéri-e egy GTX280 mellé berakni egy 8800GT fizikára...

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az nvcuda.dll file megtalálható a honlapon
Akkor nincs ötletem. 

.Akinek meg 1900-as felbontáson akar játszani az meg vegyen 4870X2,vagy GTX295.