Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Ez valószínűleg a driverbe épített shader fordítónak (vagy minek is hívják) köszönhető. A lényege az, hogyha engedélyezve van, akkor gyorsító tárazza a shader fordítást és így a következő végigjátszáskor vagy tesztfuttatásnál már nem kell újra lefordítani a shadereket. Ezért oda kell figyelni, hogy a különféle rendszertisztító alkalmazások (pl. ccleaner) segítségével milyen adatokat, gyorsítótárakat törlünk le, mert az nv shader cache is törlődhet és akkor újra le kell fordítani a shadereket.
-
Na csináltam pár tesztet én is a Metroval. Egyszerre csak egyet futtattam, mert amikor 3-at akartam, akkor már a 2.-nál crash volt
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.Lenne egy kérdésem. Van olyan ,hogy a kártyának bemelegedési idő kell? Már más játékokban is tapasztaltam, hogy rögtön indítás után mintha alacsonyabb lenne az fps. De így, hogy rögtön benchmarkoltam indítás után, ez tisztán látszik:

De aztán ahogy látszik, már kb. a másodiktól beáll az 50 átlag fps körüli egyensúly, és nem változik utána, bármennyit futtatom:

Poén: az egyik futtatásnál még időben tudott a driver reagálni, így egy pár másodperces akadás után ment tovább crash nélkül:

Bónusz: Kíváncsi voltam, hogy a 780Ti hogy viszonyul a 970-hez, ezért csináltam egy tesztet SSJPeter beállításaival is.

-
válasz
SSJPeter
üzenetére
Hát akkor venni kell egy társkártyát. Mondjuk az összeesküvésben nem hiszek. A többi PhysX-es játékkal nem volt gondom. inkább hiszem, hogy szarul csinálták meg keleti szlávjaink a Metro-t. Aki látott már ukrán/orosz fejlesztésű játékot, az tudja, hogy tele vannak bugokkal

-
SSJPeter
őstag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Hát bizony és megint simán lefutott a 99 kör a GTS 450-el is csutka max. grafikán.

Azért röhejes, hogy egy majd' 5 éves kártya jobban számolja a fizikát mint egy 970 vagy egy 780Ti...ahogy mondtad is korábban, lehet ebben valami "turpisság" van, hogy mindenképpen vegyél hozzá egy társkártyát.

Azt hiszem mégis csak a passzív Zotac-ot veszem, talán az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem fújna rá levegőt a főkártyára, mert ez a GTS 450 is rápakol +3-4 fokot.

Amúgy HussarF, látod ennyit az "instabil órajelről", mert ha nem is túlságosan nagyon, de OC-zom a 970-et, mégis vaj simán megy társkártyával...
-
SSJPeter
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Most elmegyek fürödni és addig belövöm megint a benchmarkot ezzel a kártyával is, ha ezzel is lemegy 99 kör, akkor az már nem lehet véletlen...egyébként ha megvan a 60 kör, utána már úgysem fog crashelni...
Az a tapasztalatom, hogy a Metro 2033 Redux még az LL-nél is instabilabb, úgyhogy inkább azzal próbálom meg.
Önmagában a 970-el a "rekordom" 24 benchmark kör volt crashelés nélkül.

-
válasz
SSJPeter
üzenetére
És a crash-t talán megszünteti....
Hasznos teszt
Mivel ez a kártya még kicsit jobb is a gpuboss szerint, mint a GT 640, ezért inkább egy 550Ti-ben gondolkozok. Aprón kb. ugyanannyi, de talán többet tud
-
SSJPeter
őstag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Hmm, most azon gondolkodom, hogy MSI GTX 750Ti Twin Frozr kártyát vegyek fizikára vagy Zotac passzív 750-et?
Te melyiket vennéd a kettő közül? Egy árban vannak.
Az egyik gyorsabb, a másik hangtalan, bár az MSI sem hangos...nem tudom melyiket vegyem?

Amúgy nekem a GTX 760 max. grafikán átlagban +6.5fps-t hozott pluszba a 970 mellett Redux benchmarkban...biztos elég lesz mellé a 750?
Egyáltalán mennyi a különbség a 750 és a 750Ti között teljesítményben?
-
SSJPeter
őstag
Hali!
Valaki ezt a kérdést meg tudná válaszolni nekem?

-
FLATRONW
őstag
Max 10-15 wattal fogyaszt többet teljes terhelés alatt az 560 Ti, mint a 460, de a teljesítménye jelentősen magasabb. Hogyha pedig éppen nincs semmilyen terhelés alatt, akkor mindkét kártya 25 watt környékén fogyaszt. Szerintem megéri áttenni, mert úgysem lesz PhysX alatt 100 százalékra terhelve a kártya és mivel jobb az ötös széria energiagazdálkodása, nagy valószínűség szerint a PhysX által terhelt állapotban nem lesz nagyobb a fogyasztása sem.
-
Ivoke
csendes tag
Sziasztok,
560 GTX Ti kártyámat cserélem le 760 GTX-re. Korábban az 560 mellett egy 460 GTX-volt PhysX-re (igazából anno is csak bent hagytam a gépben és átlőttem rá a fizikát, de a terhelése sosem tűnt számottevőnek) Tűnődöm, hogy áttegyem-e az 560 GTX-et PhysX-re vagy bőven elég a 460? Van értelme, vagy csak a gép fogyasztását növelem teljesen feleslegesen?
-
apevia
aktív tag
Köszönöm
!!

-
apevia
aktív tag
Akkor egy 550 ti is jó ?
Előre is köszönöm a választ !
-
FLATRONW
őstag
Elég a 460-as is. Az 5-ös széria is Fermi alapú, annyiban jobb, hogy valamennyire kedvezőbb a fogyasztása.
A PhysX nem nagyon terheli le a memóriát, kb. 256 MB-ot használ, ez a minimális követelménye is.
A 6-os szériánál (Kepler) csökkent az általános számítás hatékonysága az előző Fermi szériához képest, ezért sokan nem is ajánlják PhysX társkártyának. Ez igaz, de egyben egy nagy tévedés is. A hatékonysága tényleg alacsonyabb, de a széria teljesítménynövekedése jelentősebb volt, ami kompenzálja a hatékonyság csökkenését. A tesztek is ezt támasztják alá, hogy a 6-os szériának nincs hátránya az 5-ös szériához képest ezen a területen. Fogyasztás szempontjából pedig jóval jobb mutatókkal rendelkezik a 6-os sorozat. -
apevia
aktív tag
Martin97 : Én inkább le cserélném a kártyád pl egy gtx 580 ra ! És meg lenne oldva a PhysX-ed ! Ez a hybrid hokuszpokusz nem az igazi !!
-
apevia
aktív tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan kèrdèsem hogy ,dedikàl physx kàrtyànak
melyik séria a legjobb ? Mert az halottam hogy a gtx 500 .
Vagy elég egy gtx 460?
Èn úgy tudom hogy a physxhez szüksèges a 2gb vram és minimum 128cuda mag ! De ez nem bizos ! Nekem egy gtx 660 dcii volt a 680 mellet , metro LL fullon msaa off ! 110 fps . -
Sziasztok!
Manapság Win7 alatt műxik a hibrid PhysX? (nV kártyán futó Physx AMD GPU mellett)
Ha igen, akkor melyik a legkisebb fogyasztású nV kari, ami megbírkózik vele minden játékban?
A másik kérdés, hogy mennyira lehetséges CPU-ra tolni a PhysX munkát?
Olvastam valamit erről, de nem találom a cikket, és arra sem emlékszem, hogy milyen CPU erő kell hozzá.Bármi infó jól jön a témában.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A régi 9600 gt vga-mat nemrég cseréltem le egy radeon r7 260x-re.
Full hd felbontásban játszom, főként metro 2033/Last Light, AC, Maffia játékokkal.
A következők lennének a kérdéseim:
Érdemes-e az adatlapomon lévő gépbe még belerakni a 9600gt-t vagy sem? (Lehet, hogy cserélődik a proci egy e8200 @4ghz-re, és 4gb 1000-es ramra a közeljövőben.)
Mekkora többletterhelést jelentene ez a procinak olyan játékoknál amik támogatják a physx-et és amik nem? (Már így is épp, hogy csak kihajtja az új kártyám, sokkal nagyobb terhelés nem férne bele: max 5-8%, de ez is a min. fps-ek rovására.)
A fent említett vga-t mennyire fogná vissza a pci-e x1 csatlakozó átalakítóval, x16 helyett (csak 1 x16 csatlakozó van a lapomon, és 1 x1)?
Mekkora lenne a lassulás mértéke a physx-et támogató játékoknál, illetve azoknál amik nem támogatják?
Mekkora lenne physx használatával a gyorsulás mértéke, átlag 32-35 fps már megfelelne (ha a metro valamelyik részében bekapcsolom azonnal diavetítés lesz)?
A jobb látványért érdemes-e ebbe belevágni?A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
Martin17 -
R.Woodoo
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Egy 7970 OC mellé szeretnék valami passzív kis fogyasztású physx kártyát, mit javasoltok?
Főként Borderlands 2 miatt kellene csak.
-
bigdigit
addikt
Teljesen új vagyok ebben a physx témában.Hogyan kell kialakítani az egészet?
P7P55D alaplaP
GTX770 a 16x-es slotban
GTX480 a 8x-es slotbanÚjra raktam a drivert de a 480 meg se jelenik sehol.Nincs lehetőség kiválasztani az legyen physx kártya.
-
törölt tag
Hali.
Van egy GTX280-am, gyári hűtése vacak. Egy HD6850 mellé be lehet tenni fizikára? És mennyire terheli le a fizika a 280-at? Mert ha csak kicsit akkor nem gáz a hűtése se. De ha fullon dolgozik akkor erre is alkalmatlan lesz mert túlmelegszik.
Bármilyen AMD kártya mellé betehető? És ezek közül a játékok közül akkor melyiknél fog érni valamit? [link] A GPU vagy a PPU jelölésű?
-
R9 290 melle milyen kari kene fizikazasra?
A 290-t visszafogna a csak 8x-os (pcie2.0)savszelesseg?Koszi
-
FLATRONW
őstag
Azonban ez a 20 százalék soknak számít, annak ellenére hogy a hardvert mondjuk csak 3 százalékra használja ki. Ez nem mérési hiba, mert amikor 1 GPU-n fut a játék és a PhysX ki van kapcsolva, akkor 2-3 százalékot mutat a mérő a 2. GPU-ra, ez pedig csak 1 százalék alatti valós terhelést jelent. Tehát amikor ténylegesen nem csinál semmit a hardver, akkor is 2-3 százalékot mutat a mérő.
Vagy mondok egy másik példát. A régebbi játékok is csak 10-15 százalékra használják ki a GPU-t. Emellett az a 20 százalék nem elhanyagolható érték.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW
üzenetére
Leginkább semmi. Az a szoftveresen kiírt százalék semmit sem jelent. A driver küldözget xy dolgokat a hardvernek, de lehet, hogy 3%-ra sincs kihasználva. Ettől a parancsprocesszor dolgozik, csak a feldolgozók nem. Ezért hülyeség a százalékos felmérés. Azt méred, hogy a parancsprocesszor mit csinál és nem azt, hogy a hardver.
Például nézd meg az AC4-ben az első GPU-t. 60-70%-ra ki van használva. Na most valójában az AC4 terhelése a mai PC-s GPU-kra 20-30%-os maximum. Az elérhető erőforrásból 70-80% csak áll. Nyugodtan megnézheted egy PerfStudioval. Sajnos ez a keserű igazság.
-
FLATRONW
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW
üzenetére
Havokot használ mindenre a játék. Kivéve a füst. Az egy particle effekt, de ha be van kapcsolva a PhysX, akkor PhysX particle. Csak ennyit használ a PhysX-ből a játék semmi többet. A Havok CPU-val is jóval gyorsabban megcsinálja a többi feladatott.
A Batmannek vannak olyan moduljai, amelyek nem működnek dedikáltan. Illetve vannak olyan modulok, amelyeket még nem használ játék. Ezek később kihasználhatók lesznek például a Maxwelles Tegrával. -
TTomax
félisten
válasz
energy4ever
üzenetére
Sajnos nem megoldható,csak 3way CF esetén!
-
FLATRONW
őstag
Például az első dedikált PhysX-es képen nincs füst, ott a zászló leng. Gondolom azt is a ruha szimulációért felelős PhysX modul számolja, annak pedig az első GPU-n kéne futnia.
Ebben a hozzászólásban pedig ép azt írod le, hogy a füstöt is az elsődleges GPU-nak kell számolnia.
[link] -
energy4ever
addikt
4way(AMD) crossfire melle bekotheto egy 5. szamu GPU physx szamolasara?

Mai jatekok mennyi elonyhoz jutnak vele? Win 7-el hogyan boldogul el? -
klac
aktív tag
-
klac
aktív tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Minden attól függ, hogy van megírva a játék, vagy a program amin fut a GPU PhysX.
Például ez a Mars Benchmark jól meg van írva. -
icon
senior tag
Ha esetleg valaki nem ismerné, innen is lehet csemegézni:
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Bioshock Infinite-et nem is fogod rávenni, mert az Bullettet használ. Csak a clothra van CPU-s PhysX. Lehetetlen GPU-ra átrakni, mert a program nem támogatja.
Az új Batman egyes funkcióit még GeForce mellett sem lehet átrakni dedikált gyorsításra. Maga az APEX nem támogatja ezt a módot. Mindenképp a leképzést végző kártyán kell csinálni.
-
icon
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Mostanában nem állok jól idővel, így nem tudtam a mostani játékaimból pl. a Bioshock Infinite-et illetve a Batman Arkham Origins-t rávenni a fizikázásra...
1.06f Hibrid van még mindig fent csak az Ati Driver-ek frissülnek nálam időről időre...
De pl. az eddigi összes Fluidmark-ot rá tudtam venni a működésre, már amelyiket kellett győzködni (1.3-tól felfelé)
-
mpierre
veterán
Kb 2009 óta használok egy gts450-t fizikára. Azóta nem frissítettem drivert. Ahol volt lehetőség, ott be tudtam kapcsolni a fizikát, egyedül a metro last light a kivétel. Ott csak proci fizikát tudok indítani, attól meg diavetítés az egész. Még nem sikerült megoldani.
Vga-t innét válassz. Hogy passzívan üzemelőt találsz-e....? Pl a gt640-n is van kávédaráló.
-
igyekeztem visszaolvasgatni, de elég gyér a topik (hsz-ek terén). gondolkodom én is egy hibrid megoldásban 270x mellé, nézegetnék egy geforce-ot.
kérdéseim, ha esetleg valaki tud rá választ adni:
- mennyire megbízható a hack? ha pl. egy konkrét nvidia driver-rel most működik, akkor maradhatok azon a driver-en, vagy ahogy jönnek ki újabb játékok, kelleni kell hozzájuk frissíteni is, mert pl. profilok vannak itt is, amik a játékokhoz készülnek.- ha működik a hack, akkor az összes physx-es játékban működik, vagy még azok közül is csak némelyik "csapható be"
- mindenképp valami olcsó és passzív geforce játszik 10e Ft-os kategóriában. természetesen csak fizikát számolna, nem lesz olyan, hogy azon lenne a monitor és azon játszanék. (Újonnan ez most 210 silent és 610 silent ahogy nézem, de lehet használt is) érdemes egyáltalán ilyet keresnem, vagy ezek a kis geforce-ok már nem lennének elegendőek a fizika megfelelő sebességű számításához?
-
MeroM
senior tag
Üdv!
Adott egy 5830(16x)+ GT630 (4x) PCIe slotokban feltelepült minden a képernyőtájolást is beállítottam, de a physix ON gombot sehol sem találom
valaki segítsen! 
-
-
Sziasztok!
280x mellé milyen fizikázós karit érdemes rakni? Alaplap oldalról van valami kikötés?
Teljesítményben vissza tudja fogni a 280x-et?Köszi
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e PhysX felhasználásra egy nV karit venni a mostani AMD APU mellé?
Műxik-e egyáltalán, és ha igen, akkor melyik az a legkisebb nV kari, ami elég erre a feladatra. Mondjuk a 2011-2012-es játékokig bezárólag, mert az újabbak kevésbé érdekelnek, hiszen nincs hozzájuk elég erős VGA-m.Mindenképp kell egy olcsóbb VGA-t vennem, mert kell egy DisplyPort kimenet munkához, de nem tudom, hogy egy 6670 legyen, ami besegít az IGP-nek, vagy egy PhysX gyorsítót vegyek inkább...

Köszi!

-
mpierre
veterán
Rég jártam erre... Most épp a Metro LL-tal küzdök, hogy legyen physx. Nem akarja. Sajnos az 1.05ff pecs már nem fejlesztődik tovább (csúnyán fogalmazva), így a modernebb physx driverek kiesnek a körből. Esetleg próbálkozott más is ezzel a játékkal?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
KerteszB
üzenetére
Elég a GTS 450 bőven. A dedikált PhysX esetében a hardvert erre dedikálod, tehát a kontextusváltásokat elkerülöd, ami miatt jóval hatékonyabb lesz az erre dedikált GPU kihasználása, mintha ugyanazon a GPU-n futna a PhysX és a grafika is egyszerre. A PhysX igazából nem egy lényegesen terhelő rendszer. Igen kevés erőforrásra van szüksége önmagában. Amiért sokat lassulnak a rendszerek a játékok alatt, hogy a kontextusváltások nem ingyenesek és ez nagymértékben rontja a hardver hatékony kihasználását.
PhysX-re dedikált hardverrel viszont nem kell túl sok erőforrás. Egy Fermi architektúra 192 shader procival bőven jó. -
sandor906
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szevasz! Látom még tavaly sikerült összehoznod a hybrid Physx-et. Azt kérdezném, hogy azóta a driver frissítésekkel együtt sikerült-e a hybridet is frissítened, illetve sikerült e teszet csinálnod és lett-e számottevő különbség a csak ATI kártyás eredmények között. ( Eddíg amiket olvastam erről, azok közül a te leírásod volt a legegyszerűbb és legérthetőbb, ha tényleg csak ennyi kell hozzá, akkor ehhez nem kell, hogy profi legyek és neki merek állni)
Előre is köszi a választ!
Üdv!

-
sandor906
tag
Azt kérdezném a hozzá értőktől, hogy az 1.05ff patch jó-e a 2013.09.01. után kiadott 326.08 beta driverhez.
Ez lenne az első ilyen jellegű próbálkozásom és nem szeretném használhatatlanra kiütni a gépem. Csak azért vannak aggályaim, mert már több mint 1 éves a patch. (eah6950 dcii 2gd5 cata 13.10 beta; gt640-1gd3-l geforce 326.08 beta) -
KerteszB
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy van egy ati 6970 kartyam egy fx8350 procival, es van itthon egy 9400gt vga is hasznalaton kivul. Ha ezt betennem physx kartyanak akkor tobbet artana mint hasznalna a fenti konfignak? Gyorsulna valamit vagy lassulna a rendszer? -
apevia
aktív tag
Sziasztok . Egy olyan kérdésem lenne hogy , be raktam PhysX-nek egy GT630 . És nem ismeri fel a Nvidia VezPult
, mi lehet a gond ! A kártya vadi új ! . Van egy régi 9600gt azt meg felismeri 
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A PhysX-nek nem igazán kell VRAM. Még legdurvább terhelésre sem kér többet 150-200 MB-nál. 1 GB-os kártyák bőven elégnek számítanak és sávszél sem igazán kell. Ami fontos a PhysX-nek, hogy a CUDA magok gyorsan érjék el az L1 gyorsítótárt a multiprocesszorokon belül, és jusson azért kellő mennyiségű regiszter is egy CUDA magra. Ezenkívül nyilván legyen is a termékben egy megfelelő számú CUDA mag.
A GT 640 az nem valami nagy eresztés erre a feladatra. Lehet, hogy van benne 384 CUDA mag, de én kb. 10%-os gyorsulást mértem a GT 240-emhez képest, ezért maradtam inkább a régi hardvernél.
Tapasztalataim szerint messze a Fermi a legjobb dedikált PhysX gyorsításra. Aztán jön egy GT200-as rendszer és csak utána a Kepler. -
kaszas19
senior tag
igen láttam de elég sok gond van velük a hogy olvasgattam meg a másik hogy sok játék nem látja mind két kártyát csak egyet mert nem kezeli a CF rendszerű VGA ákat.
Nekem ez a kártya bőven jó lesz még 2 év gari is van rá egyszóval best buy.
Vehettem volna 7850-et is ennyiért kaptam is volna de annak meg valami betegsége van legalábbis a régi szériának és nincs kedvem gariztatni. -
apevia
aktív tag
Na az jó !
bár most van 40kért 5970
is .
#3306 . A Physxnek a vram kell és a cuda mag !!
Én a gt 640 ajánlanám !!! 384 cuda mag 2gb vram 65W tdp !! A legjobb !!! -
apevia
aktív tag
Az gáz ! . Ha meg szabad kérdeznem mennyibe került a 6970 ? . Mert ha már Ati akkor én 7870es vettem volna
. Nekem volt és igen kemény volt Bf3 fullon 125 fps multiba !! -
apevia
aktív tag
Kaszas19: a helyedbe én kapásból nvidia kártyát raknák ati helyet . A 2 kárlya árán veszel egy Gtx 760ast vagy egy 670 et . Én is akartam annó az 5970 mellè venni physxet de le beszéltek problémás . Sok driver stb ..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Firestormhun
üzenetére
Ahogy a tesztben látható a Fermi csak 11 fps-t esik a PhysX bekapcsolásával, míg a Kepler 22-t. Arányosan a PhysX bekapcsolása GTX 580-on -20%-ba, míg GTX 680-on -30%-ba kerül.
Technikailag a Kepler egy jóval gyengébb compute architektúra, mint a Fermi. A PhysX számítás szempontjából a Fermi még ma is a leghatékonyabb. Ha dedikált formában veszed, akkor mindenképp Fermit érdemes választani, mert az jobban tűri ezt a megterhelést. -
Firestormhun
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
kaszas19
üzenetére
Valami Fermit érdemes mellé rakni. De bőven elég egy GTX 550 Ti vagy GTS 450. Meg a memóránál is, ha van 1 GB-os DDR3-as az is bőven elég. A GDDR5 meg az extra memória PhysX-re nem ér semmit.
Vehetsz gyorsabbakat is, de arányaiban sokkal több pénzt költesz és pár százalékot gyorsul csak.
Keplert ne vegyél. Az sokkal gyengébb PhysX-re, mint a Fermi. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Most rakok össze 1 gépet.
Gigabyte 990 XA-UD3
AMD FX8120
8GB DDR3 1600Mhz
Asus HD6970
ez lenne az.
A kérdésem a következő érdemes ide beszerezni valami NV karit Physx-re? imádom a Metro-t ki is játszottam annó a 2033-at most kiadták a Last Light-tot és köztudottan physx-es játék de játszanék a Maffia II vel is.
Ha érdemes milyen kártyát kellene mellé venni ami nem húzza le ha nem gyorsít rajta??? -
apevia
aktív tag
Sziasztok ! Egy olyan kérdesem van hogy , van egy 680as karim be raktam mellé egy 9600gt physxnek . Szerintetek nagyon le húzza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.