Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
8400GS vagy 9500GT a célra egy 9800GT mellé? megérné egy gddr3 as 512MB os 9500 asat?
-
TTomax
félisten
nem igaz,hogy nektek megy a UT3 pshyx mod,nekem diavetítés...warmonger megy...
-
Qru
MODERÁTOR
A korábban linkelt tesztben leírtam ezt is.
A lényege, hogy a második vga a fizikai interkaciókat számolja, az elsődleges pdig renderel és megjelenít. Ha elég erős a vga akkor egy is elvégezehti a kettő feladtot (ez az ún. szoftveres PhysX) de az elég nagy számítási igényel rendelkezik.
Legaláb 8-as szériás Geforce-ból kettő (bár Radeon mellé is lehet tenni, akkor egy kell csak de így macerásabban bírható munkára), egy olyan alaplap amiben van két olyan slot amibe be tudsz tenni két vga-t (ajánlott ha legalább fizikialag 16x PCI-E slotod van), tehát jó hozzá CF lap is, mert nem SLI ként megy a két Geforce, nem kell összekötni a két vga-t.
-
Palafi
aktív tag
Megvártad, hogy rendesen végigfusson a telepítés
Mert a vezérlőpultban ott kell lennie az ikonnak, sőt a programok között is megtalálható.
Esetleg egy újra telepítés megoldhatja a problémádat.
Én már egy ideje a régi eltávolítása nélkül végzem a frissítést, így minden eredeti beállításom meg is marad. Így sem volt problémám a telepítés után. -
kem
addikt
feltettem az új drivert, erre eltünt a vezérlőpultbol a physix ikon.
Akkor most hol találok tesztet/demót amit nemkell külön telepíteni? -
z0d1AK
nagyúr
h is van nvidiánál ez a physx dolog?
ha beteszek a kártyám mellé valami másfajtát, akkor tudom majd életre hívni gondolom ezt.
milyen driver kell hozzá, ill mien plussz progi?
Asus m2n4-SLI-ben menne? és a 7600gt mellé milyen kártyát érdemes betenni?
VAgy az legyen a 2. számú kártya? -
jack982
aktív tag
akinek nem megy futtason egy cccleaner programot, az kigyomlálja felesleges registry kulcsokat, aztán restart és voila...
-
Qru
MODERÁTOR
Nem a PhysX driverre gondoltam, az újabbak tartalamzzák az összes eddigi (régebbi) PhysX drivert az nem gond ha újabb van fent csak előny.
Az UT3-hoz kell letölteni egy külön PhysX mod-ot. nV hivatalos oldalán is fent van, csak válaszd ki a listából, hogy csak az jöjjön le (ha a többi nem kell).
mod: Link
-
TTomax
félisten
Nem megy az UT3 phsyx mod...gyanítom user error... hiába állítom be a video menüben a hardveres phsyx-et,nem fogadja el restart után
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #879 üzenetére
No igen, de az Ageia féle kártya jóval gyengébb mint egy 8400GS. Ha nem kerül sokba, akkor sztem érdemes kipróbálni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #877 üzenetére
Erősebb felesleges, ha átalakítóval teszed 1x slot-ba akkor úgy is az lesz a szűk keresztmetszet.
-
juliabrilke
veterán
Reggelt mindenkinek!
Egy 8800GT (512MB-os) mellé tennék be társkártyának egy 8400GS-t (256MB) x16 foglalattal, de átalakítva riserrel x1-foglalatbe menne.
Kérdésem az lenne, hogy sebességileg megérni-e összerakni vagy valami gyorsabb kártya kellene a 8400GS helyett?
-
Macka
veterán
Szerintetek mikor lesz olyan drivel, amivel GX2 mellett 8600GT mehet Psyhx-ként?
-
Qru
MODERÁTOR
-
gefffry
aktív tag
üdv mindenkinek!
kicsit figyelmetlen voltam, nem olvastam vissza.
-
exception
aktív tag
Sziasztok!
Miután megpatcheltem a Ghost Recon 2-t,elindult és fut is kb 1 percig PhysX-el,normal modban rendesen megy.
Aztán kapok egy ilyen hibaüzenetetrash in application version: 30899.3048
Unhandled exception - -529697949Van valakinek valami ötlete,mit lehet ezzel kezdeni?
Ennek kéne Vista vagy 64bites op. rendszer?
177.98as driver van fennt és legújabb Ageia.
Előző driverekkel is ezt csinálta. -
Palafi
aktív tag
Xp-re gond nélkül ment fel, Vistára már nem olyan könnyen. A telepítés felénél kb. öt percet gondolkodott, csak utána ment tovább. Rögtön kijött a PhysX nyelvválasztós ablaka, utána már csak másodpercek voltak vissza a telepítésből. Nem jelentkezett azóta semilyen probléma.
-
Palafi
aktív tag
Hali!
Új driver jelent meg: Vista 32bit
Természetesen XP-hez is van. Már a csomag tartalmazza a PhysX drivert is.Üdv,
Palafi -
Qru
MODERÁTOR
Megnézem, tényleg az is fent van.
Installálni akarnám a GPU-Z-t és kiírja, hogy nem találja a fájlt.
Wint kéne újra raknom, mert már boot után hiabüzit dob, hogy "érvénytelen a boot.ini fájl, rendszerbetöltés a..." Lusta vok újra húzni a wint.
TTomax: Nem, CPU-Z is kiírja hány sávot támogat maximálisan a PCI-E slot és mennyin megy benne. De az csak az elsődleges vga-t írja ki.
bim kolléga szerint 8+4 a sáveloszlás P35-nél. Gornit kéne megkérdezni, ő biztos tudja.
-
Qru
MODERÁTOR
Az szép, elég korrekt gyorsulás.
UT3-hoz tedd fel a PhysX modot, és csak bizonyos pályákon van fullos PhysX támogatás...
Külön-külön is tudod húzni a kártyákat, Rivatunerből.
tlac: Tegnap.
Nem sikerült a dolog, GPU-Z vmiért nem megy fel.
Tipp, hogy mi mással tudom megnézni?
-
TTomax
félisten
Warmongerben 50-70FPS-röl 70-110 ha a 8800Gt számol fizikát... 1680X1050 minden csuszka felhúzva...marad a gépben a 8800GT tesztelem UT3-at is...
-
TTomax
félisten
Na,benn van a 8800GT,felismerte,csak szerintem nem használja..vagyis lehet szellemet látok,de mintha a Warhead gyorsabb lenne...35 fps-el játszom 8XAA-val...nem QA csak sima AA (tudom ennek köze nincs a pshyx-hez még csak véletlen se )...a Warmonger meg szerintem a GTX-et használja...amúgy fel kellett raknom a 177.98-at meg,a 8.09.04-es legújabb Pshyx drivert és rögtön felismerte a 8800GT...gondolom ez a driver miatt.Húzni csak együtt tudom őket...azt nem tudom hol lehet kalibrálni,hogy fizikára csak a 8800GT-t használja...
-
Qru
MODERÁTOR
Ha minden összejön hétvégén jön egy PhysX teszt, 9800 GX2 + 8800GTS 512. Sajnos P35-ös lap marad ezért biztos, hogy a második csonka pci-e slot lesz a korlátozó tényező, de jó móka lesz akkor is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Aha ránézek ... köszi
Qru: Nem ... eredeti Ageia kellene ... GeForce-ot nem tudok használni Radeonnal Vista alatt. VGA-nál meg kiesik a GeForce kari, mert cimbinek segítek a 3D-s DX10 motorját bütykölni ... és muszáj megtartani a HD Radeont, mert csak az AMD driver rendelkezik teljes DX10 támogatással. Szegény éppen eleget szopik a GF8800GT-vel. Mondtam neki, hogy felejtse el a DX10-et, de mindenképp ezt az API-t akarja használni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Lehet még valahol kapni ilyen karit Magyarországon? Tudom, hogy hülyeség venni, de lett egy szabad PCI slot-om.
-
TTomax
félisten
most az azért szeretném tudni ez hogyan fog PPU-ként működni..mert driver 175.19 kell az Nvidia szerint...a GTX280-hoz meg 177.42...na most melyiket rakjam fel?
-
mad1
veterán
most a gtx280ban van kulon fizikus processzor?
vagy csak szoftveresen van? -
exception
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a PhysX dolog,Ghost Recon egész tetszetős lett vele,fps-t nem mértem,de max szűrőkkel elképregényesedik kicsit,8X még simán jó.
-
TTomax
félisten
Van egy 256M-s 8800GT-m úgy gondoltam ez elég lenne fizikának a GTX280 mellé...jól gondolom?
-
kem
addikt
Fentvan a physyX driver, de azt írja nem talál eszközt, és csak szoftveresen tud számolni... mi lehet a gond?
-
exception
aktív tag
-
-
exception
aktív tag
Akkor nem én vagyok a hülye,megnyugodtam
Nálam is a töltőképernyőnél hal meg és a physX drivert találja réginek,de nincs is ennél újabb -
exception
aktív tag
Nem,normal módban rendesen megy,amikor physx high vagy extremet-t(asszem extrem) bekapcsolom a játékban,egyből gond van.Legújabb driver van fennt,a game eredeti,vga-hoz járt,
-
exception
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is 8800GT van,felraktam mindent,amit írt,engedi is bekapcsolni a PhysX-et, a tesztprogram le is fut. Gondoltam kipróbálom játékban is, Ghost Recon Advanced Warfighter 2 és a betöltőképernyő után kifagy. Tapasztalt még valaki ilyet?Vagy kell hozzá valami patch?
-
-
kem
addikt
sziasztok!
8600-ban is van ilyen "fizikai gyorsító"?
-
jaja1981
addikt
Találtam PCI-e 1x 8400GS video karit.
[link]
Kissé drága, de hátha érdekel valakit. -
Dashes
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.