- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Trackball/hanyattegér topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Ahogy mondod.
Igen az a fránya angol.Viszont lehet hogy röhejesnek fog hangozni én most azzal is beérném ha tudnék ebben az univerzumban mászkálni, nézelődni mint egy autós játékban, ráadásul egy olyanban ami folyamatosan épül, mint egy város napjainkban hol itt hol ott valami utcai építkezés. Szóval van egy világ ahol vagy, teszed amit tenni akarsz...aztán mint mikor veszel egy lakást és mindig hazamész mert a tiéd és ott laksz egy igazi meleg otthon. A játékon belül virtuálisan létezve részese vagy egy Matrix féle rendszernek, na kicsit elkalandoztam.
Én mindig olyan álmodozó voltam/vagyok.
Szerintem ezt érdemes mindenkinek amíg ingyenes megkukkantania és számba vennie hogy tetszik-e neki, viszi-e a hardver annyira amennyire érdemes ráköltenie. Megéri megnézni mibe öltek több mint 10 év alatt annyi pénzt mint még eddig egy játékba sem!
Wikipedia oldalon is megnéztem.És csak megjegyezném, ha véletlen az oldalra vetődve azt látnátok hogy kb 27 dollár na 12e ft körüli az ingyenesnek nevezett kezdő csomag akkor ráugrani. 2 választék volt alapból (van egy teljes lista is sok hajóval). Azért mert mikor a letöltés és próba után visszamentem ez a összeg jól megugrott, már nem az szerepelt ott annál a űrhajónál.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest