Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyom76
senior tag
Na kérem ..m17x r3 nál mi lehet az alap elfogadható hőmérséklet a cpu-gpu-nál?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Ahogy az otthoni árakat elnézem, még most is olcsóbb itt kint venni újonnan. Pedig 375-öt is adnak már egy fontért. Én lehet, hogy megpróbálok usából hozatni egyet, mert kb 2-300 fontal olcsóbban kijön ugyan az.
De még van időm. Meg tegnap kaptunk egy aranyos 200 fontos gázszámlát...
-
Muerte
Topikgazda
Megrendeltem egy ilyet: [link] [link] veszélyes móka,de állítólag nagyon hatékony (82W/mK) úgyhogy a procival majd lesz egy teszt mire is képes.A GPU-kra nem merem
így is legalább félévente majd újra kell kenni a procit hogy ne csavarhúzóval kelljen majd lefeszegetni a heatsinket róla.Mikulásbá: Lehet hozzá kapni bármilyen lokalizációs billentyűzetet,egy angol cég csinálja

-
Kasya
nagyúr
válasz
solyom76
üzenetére
Ez igy van

Emlekszem, mekkora elmeny volt anno, mikor megrendeltem, neten vilagitassa/hatterrel mindent beallitottam...majd mikor megerkezett kicsomagoltam es eloszor foghattam ilyen gepet a kezemben
Bar sok benne a marketing, megis, egy olyan erzetet tudott nyujtani, amit mas ceg meg soha. -
Muerte
Topikgazda
solyom76: Üdv a klubban! A PCH chip-es tuning hamarosan itt lesz képekben ha érdekel majd téged és a többi R3/R4 tulajt.
Mikulásbá:

-
solyom76
senior tag
Sziasztok jó hely lett...sok okos gondolat és megoldás...bár ahogy látom elégé szűk a felhasználói kör...
Majd ha lesz valami kínom ,vagy egyéb akkor szeretnék én is ide tartozni...
Hajrá ....örültek... -
Busterftw
nagyúr
14" nekem túl kicsi. :/
Legszívesebben 17"-on játszanék, de 15.6 is jó.rup1u5: Próbáltam őket felhívni de nem vették fel. Érdekes én nem tudtam 780at kiválasztani, amúgy annyit én nem akarok várni, max április. Lehet otthon kéne venni valamit, most nagyon elszállt a forint

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
SATA II az a vincsi.
Elég furcsa is lenne ha még ATA-sat tennének egy ilyen gépbe.
Kérhető 765, 770 és 780-al is amiből arra következtetek, hogy későbbi upgrade-re is van lehetőség.
Én egyelőre még csak tervezgetek. HA kijön a GTA5 PC-re akkor év vége felé meglepem magam egy ilyennel.
-
Kasya
nagyúr
Ejj ejj...7970m nelkul valahogy nem az igazi a gepem
Viszont meg igy is kenterbe vagja a ceges Dell Inspironomat ^^ (i3 iGPU) Ilyenkor orulok, hogy van az a iGPU 
Most megnezzuk mit bir a dolog ... Sajnos az extended display eseten nem hajlando a kulso monitor felbontasat kulon kezelni
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Ezt találtam.
15.6" Vortex IV LE
Nem tudom milyen ez a gép de a képek alapján jónak néz ki.
Ezt a konfigot raktam össze, EU-s kábellal. OP rendszer nélkül, remélem, hogy a VGA cserélhető.
£1,046.00 inc VAT and Delivery.
Azért ez nem rossz ár. -
Muerte
Topikgazda
Neked már megírtam,de ide is beírom hátha valaki majd még upgradel AMD-ről NV-re.A heatsink AW-ekben nem egyforma AMD és NV esetében,mert eleve a chip mérete és helyzete sem egyforma.Tehát neked egy 580M vagy 680M-es heatsink kell és a gap padozást majd az fogja eldönteni.Lehetőleg 680M-est vegyél,az 580M-es verzió az R3-akban volt,de az is kompatibilis egyébként.A 680M-es verzióhoz 1mm-esek kellenek a memóriákra,az 580M-eshez elég a 0,05mm-es.
Ami még fontos lehet hogy az NV 680M/780M-eken a kártya alján is van memóriasor így érdemes passzívan azokat is hűteni.Az egyik sort hűti a gyári x-bracket lemeze ezért elég lesz csak a másik memóriasor alá tenni gap padot. -
Kasya
nagyúr
Úgy gondoltam nem pivátozom le mindenkivel egyesével.. ki tudja, lehet másnak is jól jön..
Tehát adott egy m17x r4 7970m-el, amit szeretnék lecserélni 780m-re. A kérdésem, hogy ki milyen gap pad-et es pasztát ajánl. A lényeg a gyors beszerzés lenne....na meg a minőség persze.
Rakok fel pár képet, hogy jelenleg hogy néz ki 7970m-el:

Mennyi, milyen gap pad es paszta kellene es hol lehetne beszerezni? Minden passzolni fog a 780-al, vagy kell más is? :s
Ugy hallottam, conqver, ebben otthon mozogsz...

-
rup1u5
nagyúr
Koszi szepen!
Ezeket megnezem. 14 inch, i7, 770M lenne a fobb szempont.Busterftw
Olvastam amit irtal. Nezz korul ebay-en! Szerintem en is onnan fogok majd venni.
Pl ilyenek vannak. -
rup1u5
nagyúr
Erosen gondolkozom en is egy Gamer notin 1000 angol font korul.
Amiket eddig nezegettem azok kozul az Alienware 14-es tetszett a 14-es meret miatt de az ara tul magas a ledes csilli-villi nekem nem kell es sajnos csak 765M-el lehet kerni.
Az Asus G750JX viszont tokeletes lenne hardverileg es meg kulsore is bejon nekem de azzal meg az a bajom, hogy 17 inch mar tul nagy. Valami 14-15 inceheset szeretnek talalni, 500giga vincsi es egy 128-as SSD nekem boven eleg lenne, 8Giga rammal, i7-el, 770M-el DVD-RW-el es fullHD-val.
Mit ajanlanatok? Anglia elsosorban de amerika is szoba johet mert be tudnam hozni kezben es ott ahogy nezegettem sokkal olcsobbak ezek. -
etern
tag
válasz
Szatesz.
üzenetére
Azt ne csináld hogy ráírod a 25$-t! Azért írtam, hogy van vagy számlád egy kedvezőbb összegről, vagy bukta. Az hogy ajándék nem fogja őket zavarni, vagy felnyitják, vagy megröntgenezik és felnyitják.
Ha belegondolsz akkor mindneki ajándékként adná fel a cuccait és nem kéne senkinek se vámot fizetni
-
Muerte
Topikgazda
Remélem ez nem a tiéd volt
Ebay-es eladásra célszerű valakit megkérni aki Angliában,vagy Németben él hogy ott tegyék fel,mert ha meglátják hogy a feladási hely Mo. akkor általában így végződik egy árverés.Bizalmatlan a magyarokkal szemben az egész világ,nem is tudom miért... -
Kasya
nagyúr
Semmi ara sincs egy 7970m-nek aukcion

-
etern
tag
válasz
Szatesz.
üzenetére
Hát több mint valószínű, hogy a vámon fen fog akadni.... Ha jól tudom akkor 25 dollárig vámmentes bármi külföldről.
A, Ha megnézik a notit és nincs mellette számla, akkor saját hatőkörben néznek egy árat a gépre és azt adóztatják és vámolják meg.
B. Ha van számla akkor annak az összege után kell fizetned.
C. anyukád elhozza neked a notit személyesen és akkor nincs vám.
Gariztatni meg tudod itthon is, csak kell egy tulaj transfer. -
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Ha kanadabol édesanyám haza küld nekem egy alienware m14x et akkor az itthon gariztatható?
És ha ajándéknak küldi ugye nincs rajta vám meg egyébb adó ?
Előre is köszönöm! -
Muerte
Topikgazda
válasz
Pknerd12
üzenetére
Jó esetben egy 2720QM amit 3,3GHz-re emel a turbo.Az már elég lehet,de annyit tudok hogy a BF3 és BL2 is nagyon meghálálja a magas órajelet.A BF3 használja mind a 4 magot,de a BL2 csak 2-őt és mindkét játék igazából 4GHz felett kezd el "repülni".A skyrim-ról nem tudok semmit,nem játszottam még vele.
Mobil CPU's benchmarks: [link]
GTX 660M benchmark: [link]Shoni: Szívesen

-
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jo jo kis notit 13-14 collban minél könnyebb és vékonyabb legyen, de lehessen vele játszani jobb játékokkal is..
max 300 körül gondoltam adni érte akár használtan is.
Remélem tudtok valamit ajánlani!
Előre is köszönöm! -
Shoni
csendes tag
Sziasztok
Volna egy kis problémám. Van egy alienware m15x gépem gtx 570-nel. Panzar alatt kezdett kevés lenni, megnéztem a drivert 1 éves múlt. Frissíteni szerettem volna, de azt írja ki:"A grafikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert" Mi lehet a gond? -
Pknerd12
csendes tag
Ez a noti mennyire lenne alkalmas a következő játékok futtatására medium beállításon max 2x élsimítással ?
játékok:bf3,skyrim,borderlands2noti:Intel Core i7 2nd Gen 2.30 GHz
ram:8gb ddr3 1600mhz
vga
VIDIA GeForce GTX 660M
tipus:HP Pavilion dv7t-7000 -
Muerte
Topikgazda
válasz
Busterftw
üzenetére
Ez egyénfüggő dolog,ha nem zavarja a szemed a kevesebb FPS akkor alternatíva lehet a 680M/7970M is még egy darabig a következő új játékokban.Nekem sajnos megfájdul a fejem ha nincs folyamatos 60 fps,de haverom röhögve játszik 30-al is és semmi baja.Azt mondja nem is igazán lát különbséget...én meg ránéztem a monitorjára és azt hittem kifolyik a szemem 5 perc után.Tavaly mikor a NFS Run-t végigtoltam,ami kb.4-5 óra volt max.és 3x ültem le elé akkor kötőhártyagyulladás-t kaptam a lefixált 30 FPS-től
mások meg röhögve tolták hetekig... A másik kérdés a vram.FHD-hoz kell a 2GB minimum,tegnap kezdtem az AC4-et és volt hogy helyenként nyaldosta 1970MB-ot,szerintem idén már át fogja lépni némelyik komolyabb játék a 2 gigát szűrőkkel együtt. -
Busterftw
nagyúr
Ha előre tervezek mennyire fontos gtx 780-as kártyával felszerelt laptop után néznem?
Az a bajom, hogy max 1000£-om van rá. -
Pknerd12
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan gyors kérdésem, mert én a neten elég vegyes dolgoakt láttam, hogy melyik vga rősebb?Nvidia Gt630M vagy egy AMD HD7670 ?
-
Kasya
nagyúr
válasz
DrLecter80
üzenetére
Ugyanazon felszeretlseg mellett egy AW es Asus kozt azert nincs 200k kulonbseg...
Ha nem nagy keres, kerlek hasznaéd a szerkesztest ha meg doben vagy...olvasni is konnyebb. -
DrLecter80
tag
-
DrLecter80
tag
csak tényleg öszevetni, hogy miben/mennyiben jobb vagy rosszabb egyik a másiknál ... stb ...
-
Muerte
Topikgazda
A vram miatt több lesz a fogyasztás,és még instabilabb lesz mint a 780M,a tuningpotenciál meg csökken megint.Ebből a csíkszélességből a legjobb chip amit kihoztak az a 680M volt.Messze-messze a legstabilabb,leghűvösebb cucc.Amíg nem jön a 20nm addig kár lenne váltani bárkinek is 880M-re meglátásom szerint.Majd 2015-ben meglátjuk mi lesz a felhozatal

-
Muerte
Topikgazda
GTX 880M tesztek: 1GHz-re rántották az alapórajelet boost-al...hát nemtom...a 8GB vram feltétlen kellett biztos
teszt -
Pknerd12
csendes tag
Üdv.
Valakinek valami tapasztalata a Lenovo g585 el vagy az Asus X550DP el kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Muerte
Topikgazda
Inkább nem megyek
ha én egyszer elkezdek inni,kevés lenne az egy üveg és a végén még földhöz csapkodnánk a gépeket 
Csináltam egy kártyával egy "szolíd" tesztet: 3DMark11 780M/3920xm P10082
SLI-vel megeszi a 330W-os tápot pillanatok alatt...vagy a procit kell visszafognom,vagy a vga-kat,mindegy melyik ujjamat harapom
pedig ha lenne duál táp 17,5K végpontszámot tudna a vas,de így még a 15K-t sem bírom elérni bakker... P14857 -
conqver
aktív tag
válasz
DrLecter80
üzenetére
Bp.-n jársz a közeljövőben?
-
vis.p
aktív tag
válasz
DrLecter80
üzenetére
Azt buknád....
Csinálj egy 3dMark tesztet lássuk mi a legjobb eredményed.
Told fel a procit 400Mhz-vel, ja nem lehet, mert nincs bios....
Ha 2133Mhz-es memóriát használnál elfüstölne a procid.
Mire vagy még kíváncsi?
-
rank1986
csendes tag
Hali!
Szeretnék Gamer Notebookot vásárolni. Mivel eléggé mozgalmas életet élek,ezért rákényszerültem a notebookon való játékra. kb 500.000 HUF a plafon. A jó hűtés előny.
Ki mit javasol?Előre is köszi!

Üdv
-
etern
tag
válasz
DrLecter80
üzenetére
Csak kíváncsiságból, miből állna az "összeeresztés" ?

-
DrLecter80
tag
Hahó All!
Nincs valakinek a környékemen (Veszprém, Székesfehérvár, és környéke)
AW gépe ?????? vinném, vagy jönne hozzám és csinálnánk egy videós összeeresztést a G750JH val !
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Nem is kell
ez egyértelmű ha nem érdekel annyira az adott téma.Ezt úgy általánosságban is értettem hogy ahoz hogy valamit kellően elsajátítson az ember abba bizony sok időt és energiát kell fektetni.Persze az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak,de én pl. pozitívként élem meg ezt hogy érdekel konkrétan egy adott témakör és mindig tudok benne fejlődni. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ha hiszed ,ha nem,nekem sem segített senki az elején
Olvastam,tanultam néztem a youtube teardown videókat és egyszer belekezdtem.Nem bántam meg.Ha az ember beleássa évekig magát egy adott témába ami érdekli és már kezd otthon lenni benne,már-már néha azt érzi eléggé sokat tud róla mert mások a segítségét kérik akkor egyszercsak rádöbben hogy mennyi mindent nem tud még és ez mindig hajt tovább. 
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá
üzenetére
A szerelés megoldható,megtanulható ez nem lehet akadály,csak akarat kérdése,segít bárki innen is szívesen bármikor,hiszen ismered az itteni embereket.
A 780M SLI-t én bármikor le tudom neked térdeltetni pl.C3-ban
szóval ez a része megint nem igaz.Soha nem lesz olyan erős hardver amihez direkt! ne írnának olyan játékot amit nem fog fix.60 FPS-el futtatni kimaxolva szűrőkkel együtt.Mivelhogy ez egy hatalmas üzlet és pont erről szól: Vegyél,vegyél,vegyél !!! -
Mikulásbá
nagyúr
Nem értettél meg-én nem tudok szerelgetni,és az userek 98%-a sem!Hiába lenne ilyen gépem!HDD-t tudok cserélni,az egyszerű,az okés.
Az AW csak a fanatikusoknak való és akik úgymond szerelői szintem vannak.
A másik a túlzás kategória,ami szintén csak a fanatikusoknak való:minek 2 db 780M kártya SLI-ben,amikor 1 db is bőven elég a mai játékokhoz?Csak hogy több pontod legyen a teszteken?Én csak arra akarom használni a gépem,amire való. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Hát nemtom,szerintem ha megfelelő gépet vesz valaki akkor azzal ki lehet pár évet húzni.
2010 nyarán vettem az M17xR2-őt,5870M cfx-el,aztán 2012-ben kapott egy 7970M-et,tavaly meg egy 680M-et és az a gép még mindig hasít.Prociból csak az első gen. I7-et támogatta a lap,de abból meg az aktuális csúcs volt benne a 940XM,amit röhögve lehetett 3,6GHz-en járatni kitolt TDP-vel és a szandi középmezőnyt még most is elpicsázza simán.VGA-ból meg mehetne bele a 7970Mx2 és még most is nagyon-nagyon erős konfig lenne belőle ami még bőven 2 évig legalább mindent maxon vinne.És akkor érted a lényeget? 2010-től 2015-ig van egy fasza géped,amibe csak max.ventiket és apróbb dolgokat kell közben cserélni,nem az 1 éves gépedet fél áron árulgatni és venni horror áron egy újat mert az aktuális új játékokat már nem viszi rendesen az 1 éves hardvered.... Na ezeket a lehetőségeket nem látom én a többi gyártónál és ez ami bosszant,mert ez semmi más csak lehúzás. Most félre ne érts én nem AW f.szát akarom most ezzel fényezni...ha lenne más tipus pölö az Asus amit így lehetne építgetni,fejleszteni akkor azt vettem volna. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
DrLecter80
üzenetére
Az alá nem is kell semmilyen külön hűtés később sem.
-
DrLecter80
tag
amúgy ez a hűtés dologot nem értem .... én nyomattam a K75Vj a BF3, BF4, WoT, WoW, Crysis 2, 3, stb..
volt alatta egy notesz hűtő és semmi baja nem volt .... még nyáron sem ....
Mondjuk a G750 alatt most (még) nincs ....
-
Mikulásbá
nagyúr
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Kakaósital
üzenetére
Ennyiből nem fogsz játszani,csak hazavágni a gépet!Kidobod azt a kevés pénzt is.
Ahogy tanult kolléga írta,hiába a jó hardver,ha az nincs megfelelően hűtve,ott botrány lesz!
Szánj rá többet,vagy gyűjts még zsetont. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Kakaósital
üzenetére
-
Muerte
Topikgazda
Ha +450K a keret akkor én egy AW-t vennék a helyedben,amit később tudsz majd bővíteni akár
Asus-nál ez az opció kilőve sajnos mert nem szabvány mxm3.0b vga-kat raknak bele,sőt már a proci is alaplapra integrált újabban...Magyarul ha lejár a garid és elfüstöl az alaplap akkor majd vehetsz bele egy újat procival együtt horror áron
a régi procid meg kidobhatod a szemétbe a lappal együtt
Ha csak ez a két verzió jöhet számításba akkor az Asus mert azt játékra tervezték és a legfontosabb dolog ebben a szegmnsben: A HŰTÉS! Az az egyedüli erőssége számomra annak a gépnek,mert az hatékonyan teszi a dolgát.Az Acer szép meg jó de nem játékra tervezték,nem lesz nyáron elég a hűtés tartós terhelés alatt,ebben szinte biztos vagyok.Mindkét gyártó szervizháttere,supportja a vicc kategóriát súrolja.Nekem volt néhány nagyon rossz tapasztalatom Acer-ek garanciáztatásával kapcsolatban,Asus-sal kapcsolatban meg láttam itt a PH.-n eleget. -
Kakaósital
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Tanácsotokat szeretném kérni. Vas vásárlásra adnám a fejem, bár a keret sajnos nem valami magas két gépet is néztem. Ez az első [link] és ez a másik [link]
Melyiket vegyem és miért? Esetleg ha tudtok jobbat hasonló áron a plafon 140 000 FT +-1-2 ezer.Előre is köszönöm az infókat!! Tisztelettel: Atesz
-
dancs86
csendes tag
Sziasztok!
Lapost akarok venni, nyilván game-hez. acerrel van nagyon jó tapasztalatom, de nem vagyok notorius. 2 gép között vacilálok:
vagy
melyik a jobb, és ha lehet, némi indoklást is szeretnék kérni! mert az egyikben több ram van a másikban meg a videókártya erősebb, stb...
előre is köszi a segítséget! -
Muerte
Topikgazda
Csináltam pár óvatos benchmarkot a 780M SLI / 3920XM kombóval.
VGA: core+130MHz,memória alapon,gyári fesz alatt 1.00V-on
Proci: 4x4,4GHz, 3D06-ban 4x4,5GHz
-
DrLecter80
tag
-
wanted5
őstag
nem vagyok egy nagy szakértő, de annyi pénzből kétlem, hogy találsz olyan gépet, esetleg használtan..
én 3 éve vettem egy dell xps17-es gépet de ez is többe került mint amit megadtál határnak, és ez nem is gamer gép, hanem egy erős multimédiásha nem akarsz vagy nem tudsz többet rászánni, de mégis játszani akarsz, akkor inkább egy asztali pc, szerintem
-
moncsuh
csendes tag
Sziasztok, laptopot szeretnék venni. Jó lenne, ha a mai játékok egy High grafikán elfutnának rajta. Amivel már egy ideje nagyon-nagyon szeretnék játszani az a Tomb Raider, de egyéb multis vagy cpu igényesebb játék se akadjon ki, lehet U-s is a proci, ha szerintetek nem fog felsülni játékok alatt.
Rászánt pénzösszeg: 220E.
Már régóta keresgélek, de mindig olvasok fórumokon rosszakat az aktuálisan kinézettről. Szóval most már tényleg elkel a segítség. -
moncsuh
csendes tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Hát, ezen az oldalon, nem valami jó az angolom, de elviekben nem lenne szabad túlmelegednie. És talán valahol azt olvastam h a Z szériák nem csak alulról hűtenek, hanem a billentyűzeten keresztül is. Ha minden szakad, akkor egy lapos hűtőt a későbbiek során beszereznék. De akárhol néztem akármilyen tesztet nem írtak róla rosszat, a hűtésről sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

így is legalább félévente majd újra kell kenni a procit hogy ne csavarhúzóval kelljen majd lefeszegetni a heatsinket róla.

Bar sok benne a marketing, megis, egy olyan erzetet tudott nyujtani, amit mas ceg meg soha.

Ebay-es eladásra célszerű valakit megkérni aki Angliában,vagy Németben él hogy ott tegyék fel,mert ha meglátják hogy a feladási hely Mo. akkor általában így végződik egy árverés.Bizalmatlan a magyarokkal szemben az egész világ,nem is tudom miért...

VIDIA GeForce GTX 660M
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)