- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
ftamas88
üzenetére
Ha nem akarod, nem kell...lehet tukrozni a rendszert. Illetve a gyari image file-bol is vissza lehet allitani szvsz.
Elvileg a Win8 jobb jatekokra, par fps-el tobet hoz ki a rendszerbol. Gyakorlatilag en nem vettem eszre kulonbseget...Sot, Win7 alatt neha gyorsabbnak tunik egy ket jatek. De ez szubjektiv. Mikor Win8-at hasznaltam, ott meg mas "rendszer" dolgok tuntek gyorsabbnak....
-
Kasya
nagyúr
válasz
ftamas88
üzenetére
A gyari Win lemezre bele van egetve a serial, tehat nem keri kulon...
Kulonosebb spec nincs benne, csak a hatter, betolto kep stb...amit utolag manualisan is letolthetsz. Ha van masik win lemezed, hasznald nyugodtan. -
ftamas88
csendes tag
Alienware kérdés:
A gyári lemez az ugye egy special edition Windows 7/8.
Na most szeretném legyalulni a windows 8at róla, és felrakni az új SSDre a windows 7es Ultimatet.
Lesz valami ütközés? Vagy megeszi ezt is? Esetleg nem lehet más alienware windows7 es imaget felhúzni, vagy bele van égetve a serial? -
conqver
aktív tag
~2 óra BF3 Gameplay!

-
herczigem
csendes tag
Sziasztok!
Gép vásárlás előtt vagyok. A következő 3 típus jöhet szóba (Asus, Alienware, System76). Eddig volt már Asus-om, most egy Alienwaret használok. A System76 a linux miatt került képbe.
Az Asus-nak is van gép konfigurátora? Vagy keresnem kell egy viszonteladót és majd ő leadja az én általam kiválasztott konfigot?
Találkozott valaki már System76-os géppel?Asus g75vx
Alienware 17
System76 Bonobo
Minden vélemény érdekel, lehet pozitív és negatív is.
Köszönet! -
Mayday001
csendes tag
válasz
ftamas88
üzenetére
Reméljük hogy tudnak valamit tenni de ha itt már leadták hogy milyen konfigot állitsanak össze késöbb nem is lehet modositattani menet közben bár nem tudom mennyire van itthon képben a hazai alien képviselet... teszteket én is szivesen megnéznék azért a 765m sli-ben szépen muzsikálhat nem is kicsit

-
etern
tag
Szép a gépecske! Gratula hozzá
! Egyébként a csomagolás is kisebb lett az előzőkhöz képest nem? Védjük a fákat! 
-
Mayday001
csendes tag
ha csak abból indulok ki mennyi a 780m ebayen is és ráadásul 2 kell ha onnan veszi az ember már az 200pénz /db! dell-nél egy 580m itthon 170-190 upgrade esetén bele sem merek gondolni mennyit nyögnek majd be a 780m-re
ha "csináld magad" modszert választjuk legalább a 2x 765m ellehet adni 
-
Muerte
Topikgazda
Unboxing rules
Grat a géphez
Első benyomások? -
ftamas88
csendes tag
-
etern
tag
Hey! Na mi a helyzet a notiddal? Kíváncsi vagyok már a tesztekre

-
Ursache
senior tag
Kapott egy szép kis unlockolt BIOS-t. Múltkor 2760qm-et le akartam cseréltetni 2860qm-re és rinyált (7 sípolás), remélem legközelebb összejön... Köszi még1x

szerk: esetleg tudom szabályozni a cpu hűtési dolgokat? pl csak 60 foknál kapcsoljon be alacsony rpm-en meg ezek...
-
Ursache
senior tag
Értem én, hogy kellenek az érdemi hozzászólások, de könyörgöm!!!
-
Ursache
senior tag
Ez a techinferno egy trágya:
"* You must have a minimum of 5 posts to send a private message, download attachment, send another member an e-mail, set a custom avatar, download files from the forum download section or upload photos to a personal album."Azt hittem elég, hogy beregelek........
Valaki tudna dobni nekem egy Alienware M18x R1 A05 unlocked BIOS-t?
-
ftamas88
csendes tag
Hát figyelj, ezzel a speccel:
Termék neve:acer Aspire V3-772G-747a161TMakk Fekete
Operációs rendszerLinux
ProcesszorIntel® Core™ i7-4702MQ (6M Cache, 2.20 up to 3.20 GHz)
Memória16GB DDR3 memória (8GB+8GB DDR3)
HDD1 TB SATA HDD
Optikai egységDVD-Super Multi duplarétegű író
Kijelző mérete17.3"
Kijelző leírásaFull HD 1920 x 1080 felbontású, Acer ComfyView™ LCD
VGA típusaNVIDIA® GeForce® GT 750M 4GBSimán gamer kategória

-
draks
csendes tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy ma kaptam 1 acer v3-772g laptopot és az nvidia drivers frissitésével el is szált a driver ,nem lehetett uninstalálni se és semit sem csinálni nem lehetett .Erre probáltam ujj wint rakni és leformáztam mindent ,és nem tudom ujra telepiteni a a wint mert zárolva van a winyo ,tudna e estleg valaki segiteni ,vagy ehhez a laposhoz win8nál rendszer viszaállito v biztonsági mentés képet küldeni thx 1000000-el
emil attila.boros0@gmail.com

-
Muerte
Topikgazda
válasz
ftamas88
üzenetére
Igazából load nem fog sokat jelenteni az U3 sem sokkal többet mintha meg lenne emelve az alja a gépnek de valamelyest legalább a burkolatot hűteni fogja és friss levegőt tudsz juttatni a ventik nyílásaihoz.
Idle állapotban meg nagyjából szobahőmérsékletű lesz tőle minden hardver benne.Pl.nálam most megy alatta és ilyet mutat:
-
ftamas88
csendes tag
Mint egy orosz rakétaporszívó..

Akkor marad az U3, arra azt mondják egy 8 fokot is jelenthet. Annyit viszont ér, max majd cserélek rajta erősebb ventit.Nem tudom,hogy felmondott-e, de 22.én még beszéltem vele, akkor lett átrakva a configom a nagyobbra utána meg most kérdeztem volna erre jön az auto-response..
-
-
ftamas88
csendes tag
Még sajnos buildelik a laptopot :/
Egyébként most nézem, az a vicc, UKba most olyan akció van, hogy -400,-500 font, magyarul ennyiért már a 780M SLI-t kapnám
MÁS:
Mi a véleményetek erről a hűtőpadról: Cooler Master Storm SF-19
Elég régi verzió, de nagyon nem találok jobbat.
1 hátrányát néztem,hogy külső tápos, de legalább USB3 HUB van benne még. -
Muerte
Topikgazda
Kihalt a topik... várjuk ftamas teszt eredményeit a 770M SLI-s M18-ról

-
Kasya
nagyúr
Sajat tapasztalat alapjan ez ugy megy, hogy ami arat bevallanak a csomag feladasokor, mint annak erteke, a vam az alapjan (ill. a feladott termek megnevezesetol fuggoen) fogja lefoglalni.
Na most nyilvan nem fog jatszani az se, ha konyvkent adunk fel egy laptopot, mert az atvilagitason azonnal lefoglaljak ez esetben
-
etern
tag
Nem tudom mostanság ez pontosan hogy megy, de ez a csomagként meg ajándékként feladaod dolog már nem nagyon játszik. ebyen is ha megnézed akkor már ott van a táskák alatt is a vám (plusz szállítási költség meg az ára). Szóval ez mostanság kb szerencse ha nem nézik meg ami vám köteles lenne.
-
ftamas88
csendes tag
Privátba tudnátok valami példát mutatni?
Pl a Vindicator válltáska UKban sem elérhető, csak a hátizsák.
Csak azért cinkes a postás feladás.. mert azt ugyanúgy elkaphatják a vámosok.. A cég ahol dolgozok, nekik is van US kirendeltségük.. még az ő cimükre is meg tudnám rendelni és feladhatnák ők is, de akkor is megvámolnák kb 37%al.. -
ftamas88
csendes tag
Ki mondta, hogy nem számít? Sima fejlesztőmérnök vagyok egy áruvédelmi cégnél, jónak csak kicsit mondható fizetéssel..
Csak nem szeretném, ha már asztali gépet cserélek, akkor 2 év múlva bánjam meg, hogy basszus.. kéne az a + 20-40% a videókártyába.. miért spóroltam azon a plussz 80k-n mondjuk.. Inkább koplalok még 1 hétig.Bezzeg ennyiért USÁban megkapnám a fullos, 4930MX-et, 780M SLI-el, +32 GB RAM, 1TB SSD Quad Play RAID 0-al..
De onnan behozni... ha mákom van nem 37%-nyi vám és adó csak egy 200k-s repjegy. -
ftamas88
csendes tag
Az a baj,hogy érdemes várni.. és 4 hét mire kész a build.. én most 4 hetet várhatok mire megjön..
Végül rábeszéltem magam, hogy az erősebbet vegyem, de a 18as széria valami eszméletlen drága..
3500 dollár + ÁFA = 1 mill..Pedig nem is a legerősebbet kértem,csak a 4800QM, 770 GTX SLI, 16 GB, 256 GB SSD + 750GB HDD, BLU-RAY kombót.. Mondjuk lehet, hogy régen is ennyi volt, de akkor arról még nem beszéltünk,hogy erre még külön NBD-t kell vásárolni.
-
d1abLo
senior tag
Processzor típus:Intel Core i7 3610M Max Turbo Frequency 3.3 GHz
-Memória méret:12GB DDR3 Frekvencia:1600MHz
-Merevlemez méret:750GB HDD, 7200rpm
-Kijelző méret:14 Felbontás: 1600 x 900
-Tipus
ideHD+ WLED with TrueLife Képarány: 16:9
-Videókártya gyártó
VIDIA GeForce GT 650M VRAM mérete: 1GB -
d1abLo
senior tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
MSI GE60Alienware M14x R2 (használt, de jó állapotban 1 év garanciával)
Köszi a válaszokat!
-
Kasya
nagyúr
Hollandia... egy eve, 80 euro :s .. de amennyit mar megutaztattam, siman megerte. A masik, hogy nagyon puha a hata es jol vedi a laptopot minden iranybol. Nem kell felned attol, hogy serules eri

Ha 17-es verziod van, en a 17-es tasit javaslom
A 18-ast nem lattam meg, de hidd el, ez is nagynak fog tunni, ha rendesen megpakolod.Muerte75: Nekem itt megallt az egyam ma estere, hala neked..

-
ftamas88
csendes tag
Igen, érdemes a gyárit.. 30 rongy, de megvan az ára.
Itt van az UK DELL, mert ők ide is hozzák.. Az USA-s verzió meg vám és adóköteles..
A Vindicator verziót érdemes választani, az erősebb.Nekem speciel az oldaltáska kellene belőle, de az nincs az EUban.. :/ Nem is láttam még itthon Vindicator 18as-t, szóval ha valaki tud ilyet valahol, akkor szóljon, köszönöm.
-
nakos
senior tag
En is csak az alienware hatizsakot javaslom, es inkabb az m18x-est vedd. Nekem az van, imadom. Eszmeletlen eros, mindent bele lehet pakolni!
En 80 Eur-ert vettem kb fel evvel ezelott egy dell akcio soran. Ennek ellenere 30ezret is meger. Ezt hordani fogod 5 evig siman birja. 5 eves viszonylatbol nezve + 5-10 ezer nem oszt vagy szoroz! -
Kasya
nagyúr
En a gyarit hasznalom hozza...
Ha utazom, belefer 1 hetre elegendo cuccom is es poggyaszkent pont elfogadja a repter. Ha csak orszagosan utazom, akkor +jegyzetek es +melos laptop fer bele.
Strapabiro, de sztem kicsit szeles a vallpantja, ezert nem mondom hogy "turazasra" kellemes. Amugy en mindig fel vallon hordom a taskakat (sajnos). -
etern
tag
Tiszteletem uraim!
Érdeklődnék, hogy egy alienware m17R4-es notihoz milyen hátizsákot tudnátok ajánlani? Kinéztem az Asus Rog Shuttlejét, ami még árban beleférne, ez olyan 16-18k max. A saját hátija lenne a legjobb, de az mocsok drága itthon:S -
-
Muerte
Topikgazda
Pontosan én is ezt látom a képekről
Lehet hogy élőben tényleg mást mutatna azért, tehát így kár véleményt mondani róla előre,de a bill. és tapipad fura kissé és én sem szeretem az oldalsó tápcsatlakozást 
ftamas88: Ez a lightning ficsőr már rég benne van az Alienes rendszerekben,sőt még az asztali géphez való Alienes bill.-ben is. Metro,BF3,Painkiller alatt változtatja Hp.-tól függően a szineket, nakos rakott is ilyen videót fel erről ha jól emlékszem.
-
ftamas88
csendes tag
A 14es 7 órás a 17es pedig 5 órás üzemidőre is képes lehet.
Amúgy én speciel örülök,hogy oldalra került a tápcsatlakozó, mert így a falhoz lehet tolni a gépet. Egyébként csak tört volna és ha az megsérül akkor elég nagy kellemetlenség. Persze NBD az NBD, de akkor is.
Engem az fog érdekelni,hogy a Lightning API az nyilvános és már most 20 játékfejlesztővel tesztelik.
Érdekes lesz, ha pl low hp-n vagy átvált pirosra a világítás. A touchpad érdekes valóban, lehet,hogy ki lesz kapcsolva.. Ami viszont fontos, hogy a legalsó is már 765M SLI, ami felér egy 780-assal.
Ugyan már lerendeltem de még rákérdeztem a DELLnél egy 770-es árajánlatra..hátha tudják menet közben még upgradelni. Szerintetek megéri mondjuk +100 at rácsengetni érte? Igazából nem játszom annyira nagy igényű játékokkal, max ilyen StarCraft 2, de ki tudja mit hoz a jövő.. Az asztali gépem pedig most fogom eladni. -
etern
tag
válasz
ftamas88
üzenetére
Nem rossz az új design se, deee azért nekem a régi egyedisége jobban bejön. A plusz billentyűk, nálam tuti azok lennének ott bal oldalt ami miatt pár hétig melléütök
Remélem valaki csinál innen a fórumon is tesztet majd róla! Mondjuk az tényleg vicces, hogy "élőben" szebb mint a reklámfotókon! -
nakos
senior tag
akkor megnyugodtam.... 
Nem tudom, nekem az ujnal a billentyuzet nagyon nem szimpi, es zzt se ertem miert kellett a tapegyseg bemenetet hatulrol oldalra rakni. Az pont hatul a legjobb. Raadasul ez a touchpad vilagitas tulzas szerintem. Eleg volt a regi, diszkret korvonal vilagitas. Akksi uzemido se lett lenyegesen jobb, pedig mindenki csodat remelt az uj haswel rendszertol.
Eddig mindig az volt hogy minel elobb cserelni szerettem volna az uj m17x/m18x-re de most ez az erzes nincs meg bennem... -
ftamas88
csendes tag
Igen, a 2013asról kérdeztem, a 4. generációs i7esekről.
A boltban láttam, épp egy srác vitt el egy darabot, szerencsés volt, 2 hét alatt megjött..
Le is fotóztam, fogtam kézben, nagyon bejött, de azt mondták 4 hét is lehet a buildel együtt a szállítás.
Igen, az új széria teljesen új design, elsőnek nekem is hiányzott az a nameplate, meg extra "csicsa", de így utólag végülis..letisztultabb.. Feldobok pár képet, milyen volt élőbe az a gép..
-
Muerte
Topikgazda
-
nakos
senior tag
Ejj, latszik Ti meg mindig nem vagytok feliratkozva a csatornamra! Alienware m18x r2-esem (2×7970m crossfire editon) van mar tavaly December ota. Sot van 2 m17x r4-em is mellette. Tessek nezni a videokat kerem szepen...
Millionyi tesztet csinaltam mar vele.
M18x:[link]
VAgy ez:[link]Vagy egy kis BF3 Gulf of Oman 64-es multiplayer FPS teszt is vele : [link]
Vagy amikor az m18x es a 2db m17x egymas mellett mosolyog rank:[link]
Vagy egy szimpla Alienware m18x Orion hatizsak teszt teletomve min 2 m17x-szel
:[link]De van meg fent vagy 50 teszt az m18x r2 es az m14x r2-rol is. Keressetek ra a csatornan!
Na hajjra!MInosegrol meg annyit, hogy en 2009-ota mas laptopot nem vagyok kepes venni/hasznalni amiota megvettem az elso alienware-t. Viszont az uj, 2013-as generacio nem jon be igy a kepek/videok alapjan ugyhogy szerintem ezek a meglevo laptopjaim megmaradnak jo par evig!
A 7970m vga bivalyeros onmagaban is! Nagyon ajanlom mindenkinek hogy oltat vegyen! -
etern
tag
válasz
voroshazigy
üzenetére
Itt meg tudod nézni link
-
voroshazigy
csendes tag
Mennyivel jobb videokártya AMD Radeon HD 8750M az AMD Radeon HD 7670M-nál játékok terén?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

! Egyébként a csomagolás is kisebb lett az előzőkhöz képest nem? Védjük a fákat!
ha csak abból indulok ki mennyi a 780m ebayen is és ráadásul 2 kell ha onnan veszi az ember már az 200pénz /db! dell-nél egy 580m itthon 170-190 upgrade esetén bele sem merek gondolni mennyit nyögnek majd be a 780m-re
ha "csináld magad" modszert választjuk legalább a 2x 765m ellehet adni
hivatalos upgrade felejtős..,kivéve ha a "péz nem csinál zárórát"
Első benyomások?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fúúú baszod... te sem vagy semmi
ideHD+ WLED with TrueLife Képarány: 16:9
VIDIA GeForce GT 650M VRAM mérete: 1GB
Le is fotóztam, fogtam kézben, nagyon bejött, de azt mondták 4 hét is lehet a buildel együtt a szállítás.