Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A fogalom nem ezt fedi, de ettől eltekintve nem, az igénytelen az, aki rámondja a gagyi olcsó műanyagra hogy ugyanolyan mint az aluház..
kit érdekel hogy alu vagy műanyag? engem soha nem zavart semmit nem éreztem belőle
szerelésnél meg stb elrepedhet törhet igen mindegyik tönkremegy ha ledobod a 2. ról... vagy balfékül szeded szét...szóval mind1 milyennel szerleik kb erre azt tudom mondani,hogy ki hogy vigyáz a cuccaira. Egy olcsó műanyag ha le van lakkozva és egy fém is le van fújva meg lakkozva fényesre semmit nem fogsz érezni tapintásra mert a lakkot fogod érezni mind a 2 esetében.Talán még annyit a fém az elős pár másodpercben még hűvösebb míg át nem veszi a hőt a kezedről kb ennyi.enged el már megbeszéltük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Muerte