Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Killhates-es kérésére megkérdezem tőletek, hogy ki milyen hűtőpadot ajánl a gépem alá. Sokan mondjátok minden gép alá kell valami hűtés ezért gondoltam javasoljatok valamit
-
FőDudu
veterán
válasz
Pocok256 #63946 üzenetére
Nekem a Razer eleg erosen fuj a billentyuzeten at. Kellemesen huti a kezemet.
Szerintem egy ilyen szilikon takaro kb lebegne a jatekok kozben.En a gyari fekete textilt rakom a gepbe lecsukas elott es ugy szallitom - macbook pro kijelzojen latszottak a gombok, igy ezt megakadalyozando benne hagyom a gyari fekete textilt...
-
válasz
FőDudu #63940 üzenetére
Világrend(great reset).....ahogy mondják. Lesz itt, gépcsere meg még annyira se. Csak olyan dolgok ne jöjjenek még jó ideig, ami miatt feltétlen szükséges lenne.
(Na ezért akarnék még a VGA-n húzni, akkor is, ha ma még ez tök felesleges)
Days Gone......most ezt kóstolgatom, nagyon jól fut nálam. -
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #63940 üzenetére
Razerre mar szemet vetett a gyerek - naluk meno az ilyen gamer cucc.
Bar 9-10 evesek most ezzel nyomulnak: [link]
Szivarvanyos szinben - naluk meg nem tarsult az LMBTQ mozgalomhoz.Nem igazan ertem a lenyeget, de imadjak...
Orakat nyomogatjak - latom az ablakbol.Ulnek a kertben, beszelgetnek es kozben ezt a 'sz..rt' nyomogatjak.
Mondjuk addig se a telefonjukon lognak legalabb. -
válasz
Pyttawrx #63928 üzenetére
Mikor gépelsz közben rajta van a védő?
Kivitelezhetetlen. Nekem is volt ilyen, az első szerviz ahová legelőször beadtam a gépem még annak idején lelopta róla. Utazáskor, szállításkor használtam amíg meg volt. Fontos hogy a kijelző és a bill. ne érintkezzen, ez amolyan védelem is lenne, ahová kell, ha kell, nálam nem, én így tudom.
Seprűvel portalanítok. -
FőDudu
veterán
válasz
Pocok256 #63929 üzenetére
Nalam is hasznalati eszkoz. Napi hasznalatban. Azrert nalad gondosabban hasznalom, de kozel sem fetis
Billentyuzetem nem fenyesedett ki 4-5 ev hasznalat alatt sem. Utoljara Lenovo es Macbook Pro amit huzamosabban hasznaltam. Lehet ember fuggo.
Van aki a bor kormanyt is osszekarcolja par honap alatt - nekem evek utan is olyan mint az uj. Igaz nem hordok gyurut.De elfogadom, hogy mas jobban vigyaz a cuccara mint en.
-
válasz
vakablak93 #63930 üzenetére
Érdekes hogy mennyivel hatékonyabb a cukros üdítő egyébként mint némely ipari ragasztó, konkrétan 15 percig kínlódtam a hátlap lehúzásával pedig semmi csavar nem volt már a laposban
Bizony-bizony. -
vakablak93
őstag
válasz
FőDudu #63927 üzenetére
Figyelj egy haverom laptopját most takarítottam ki, tele volt beleszáradt narancslével amit játék közbe sikerült beleönteni....
Elég ha valaki amolyan "agresszívebb gémer" és máris van értelme
De említhetném a másik verziót amikor a pizza feltét csöpög a billre, mert nem engedi el az egeret egy pillanatra sem és a szájából lóg kifele az aktuális szelet feleÉrdekes hogy mennyivel hatékonyabb a cukros üdítő egyébként mint némely ipari ragasztó, konkrétan 15 percig kínlódtam a hátlap lehúzásával pedig semmi csavar nem volt már a laposban
De az is lehetséges hogy egyszerűen csak szeretne gondoskodni a gépről, jó drága cucc az x170 én nem csodálkozom ha félti mindentől is
-
Pocok256
veterán
válasz
FőDudu #63927 üzenetére
Enyémet is át szoktam torlogetni úgy évente egyszer
Nálam még mindig használati eszköz többnyire az izzadt edző xuccaim mellett hanykolodik mikor jövök haza minden nap. Mivel meló után konditerem és így oda is jön a gép és egy táskába van a cuccaimmal xd köszöni szépen jól van xd. Bár már a kijelző fedél ről pár helyről teljesen lekopott a festék de na azért lassan 2 éves lesz ami kuka érett kor. Egy gamer notinál.
-
FőDudu
veterán
válasz
Pocok256 #63922 üzenetére
En is erosen gondolkodom merre hasznalhatja a gepet ha porvedo meg szilikon takaro kell hozza
Asztalos muhely/sivatag/malom jut eszembe ahol akkora por lehet ami mar zavaro - atlag felhasznalasnal tuti nem kell a fentiek egyike sem.
A Razeremet kb heti 1x attorlom Covid keztorlovel - mert epp az van keznel - es olyan mint az uj. Se por, se bakterium/virus nem marad. A magas alkohol tartalom jol tisztit
-
-
-
válasz
MaxxDamage #63915 üzenetére
van ilyenem pár darab ha jól emlékszem
Küldjek neked 1-et, ha van?
-
Pocok256
veterán
válasz
Úristen micsoda hülyeségeket ki nem találnak
-
Dhampir
félisten
válasz
raklo1 #63920 üzenetére
A Dell G15 5510 is érkezhetne már.
-
raklo1
csendes tag
-
-
Gergello
addikt
válasz
Már szállítanak Magyarországra ? Nem rég még szünetelt.
-
Gawamatsu
senior tag
Az Omen 16 is érdekes jószág lehetne, ha hamar jönne. QHD 165Hz, Ryzen és Radeon egyben, full AMD.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
raklo1 #63914 üzenetére
Én is megkérdeztem a Radium-ot és a DigiP-t. Előbbinek fogalma sincs mikor érkezik (ezek szerint ők nem rendelnek, hanem importőrre várnak), utóbbi júni közepe-végére prognosztizálja, de ők sem tudják a modelleket és az árakat sem. Még ennyit tettelk hozzá: "Óriási a kavarodás a gyártásban és a szállítmányozásban."
A céges beszállítónkat kérdeztem meg tudnának e nekem rendelni a Lenovo-tól és dolgoznak rajta, de a Ryzen miat nem bíztatnak csak kb 6 hónapos szállítással. Intel verzió meg még csak bejelentés szinten van ugye, de mivel a céges gépeknek a szállítása is 4-5 hónap az intel proci hiány (neg kijelző és Wifi kártya) miatt, így a Legion 7i se lenne jobb választás.
-
Ha valaki rendel a német amozonról (pld. ilyet) az rendelhetne kettőt és feleződik a száll.-i költség
/vagy én is rendelhetek 2-t, vagy többet és osztozunk a száll.-i költségen + termék ára/
-
Balynt85
csendes tag
válasz
gago1975 #63911 üzenetére
Elég meggyőző, most futtattam le én is Superpositiont, fele annyi pont az én asztalimmal.
Mindenkképp nagy ugrás lenne az biztos, de várok még szerintem valami kedvező, nem maxq-s gépre. Amikkel játszanék Cyberpunk, Red Dead 2, World of Warcraft. RTX annyira nem fontos, nekem elég lenne ha minden maxon meglenne a 60 közeli fps. -
smkb
őstag
Sziasztok,
https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-legion-5-67075-elado
https://www.digiprime.hu/laptop/lenovo-legion-5-64838-eladoAdott a fenti két Legion 5-ös gép, elvileg tökugyanaz a 144hzes 300nites kijelzős verzió, a billentyűzetvilágítás stb minden egyezik, csak az AMD és Intel platformban tér el. Garancia is 36 hónap. Hogy lehet az elvileg sokkal erősebb Ryzen 7-es kivitel ennyivel olcsóbb? Más helyeken nézve, akár alacsonyabb felszereltséggel, win nélkül, de hasonló mindig az arány. Miben különbözhet még az Intel verziós? Azt nehezen hiszem, hogy a Ryzen 7 4800H biztos olcsóbb cpu mint az I5 10300H, de mégha úgy is lenne, akkor sem ennyivel.
-
gago1975
őstag
válasz
Balynt85 #63910 üzenetére
Nézd, annál ami neked van, mindenképp jobb és gyorsabb, 2018-nak volt ilyen gépe, itt meg tudod nézni, hogy a 90/105W-os 3070 max q mit teljesített: [link] , de egy rendes 125w-os RTX2070mobil GPU hoz képest nem sok a javulás, olyan +8-10% az eltérés, Kb mint egy 2080 max-q, tehát a teljes értékű 130-140W os RTX3070-ek lényegesen jobbak, erősebbek, amiket a Legion 5pro/GP76/GE76-hoz raknak.
A hűtése jó a Gigabyte-nak, de azért kívánja az indium-os folyékony fém pasztát, 80-90°C a gyári pasztával a CPU hőfok.
Az új Legion 5 pro-ban az RTX3060 115/130W-os, az RTX3070 pedig 125/140W-os bőven lenyomják a 3060-70 max q-s GPU kat. -
-
Balynt85
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte Aorus gépekről mi a véleményetek?
Alzán láttam pár 3070-es darabot ami érdekelne. -
-
raklo1
csendes tag
Megérkeztek a 3050 Ti ASUS laptopok:
[link]
De a Lenovok (pl 3070-nel) még mindig sehol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Befejeződött a Fallout TV sorozat 2. szezonjának forgatása
- PlayStation 5
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest