- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Urak!
Egyedül a Zephyrus olyan billentyűzet elhelyezésű laptop? Nem tudtok másról? Nekem olyan kéne, de nagyobb kijelzővel. -
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4 #25747 üzenetére
Lecsapsz az AGA-ra?
Ha nem akkor írj,mert nekem is kellene! -
bandras54
aktív tag
válasz
maximilian4 #25745 üzenetére
Apró 25-ert árul most egy srác AW AGA-t. 15 r2-es hirdetésben.
-
maximilian4
addikt
válasz
Dhampir #25744 üzenetére
Azért nem csak a garancia emeli ki a fogyasztói tömegtermékektől, hanem az ára, és az a többlet amit a nem olcsó árért kínál. Nekem ez az első AW-m, de az tuti hogy mostmár örökké kitartok a márka mellett. Az Acer sem volt rossz, sőt, nagyon is jó volt az áráért és soha nem volt vele problémám, de ez a kis AW annyira más, annyira megszerettem hogy biztos nem váltanék.
-
válasz
Infernohun #25742 üzenetére
Szarabb lesz!
-
Infernohun
tag
válasz
maximilian4 #25741 üzenetére
Ezek szerint kihagytam egy jó vételt,talán.Nem mertem bevállalni az MSI-t,rossz megérzésem volt vele kapcsolatban (nem tudom miért).Az MSI fórumán képeken mutatják a 99+ fokot,és féltem hogy hosszabb távon ez nem tesz jót neki.Most már marad ez még ha szarabb is a teljesítmény.
-
maximilian4
addikt
válasz
Infernohun #25739 üzenetére
100 fölé nem nagyon szokott menni, hamarabb throttlingol a gép. Egyébként az msi notebookcheckes tesztje alapján (i7 + 1060) 97 foknál vett vissza a cpu a boost órajelekből, de még így is alapórajel fölött maradt, a gpu throttlingolt egyedül, de egy 1050 és 1060 között van némi különbség hőtermelés szempontjából. Ez a hp mérföldekkel elmarad minden tekintetben az msi-től, még akkor is ha az msi nem egy tökéletes gép.
-
kreten67
senior tag
válasz
Infernohun #25736 üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
Infernohun #25736 üzenetére
Én inkább az MSI-t választottam volna, de hát nen vagyunk egyformák.
Ez egy konzumer lapos, konzumer minőségben, konzumer hűtéssel, fele teljesítménnyel, ami ugyanúgy meleg lesz, mint a másik. -
Infernohun
tag
Srácok le mondtam az MSI-röl és holnaptól már ennek a tulajdonosa leszek.Remélem nem csalódok benne.
Tetszik ez a minimalista dizájn a zöld világítással. -
Raymond
titán
válasz
echterion #25732 üzenetére
"meg se nyomta azt a nyomorult csengőt" - ez klasszikus egyebkent. Foleg DE-ben. Legendak vannak errol evek ota es mindegy hogy DHL, UPS, Hermes vagy GLS. Mondjuk IE-ben pl. csak a UPS-el volt jo tapasztalatom, de ez tenyleg regio es sofor fuggo. UK ugyanaz a szar mint DE, keleten mukodik aranylag jol, de ott gondolom csak azert mert videkrol van szo, a nagyobb varosokban ugyanezt jatszhatjak. Az igazan tuti az amikor meg se jelenik ott, ergo nincs cetli mert rogton valamelyik szerzodeses uzletben hagyja ott. Online latod hogy valahol ott hagytak de nem latod hol mert sokszor nincs a rendszerben es a kozpontban se tudjak mert meg nincs minden visszajelentve. Mondjuk te tudod mert nem eloszor volt es mindenki a kornyeken ismeri a modus operandi-t
Hiaba panaszkodsz (es mindenki mas), ez addig megy igy amig valamilyen oknal fogva nem jon egy uj sofor honapok/eve utan. Laktam olyan helyen is hogy egyebkent kihozta a DHL, de a szallitmanyok 50%-a nem a megjelolt napon jott meg hanem masnap mert az utcank a sofor teritoriumanak legszelen volt es sokszor mar nem erkezett oda idoben a megadott napon.
Na jo, ennyi off eleg volt, csak kikivankozott belolem mert megint szarul mennek a dolgok a szallitassal olyan majus ota, pedig 2+ evig nem volt problema.
-
Raymond
titán
válasz
echterion #25730 üzenetére
"Kiderült, a futárnál nem volt rajta az emelt meg az ajtó..."
A futar nem tud olvasni es nem latott meg tarsashazat hogy nem tudja a csengorol hol a lakas? Megjegyzem nalam is volt mar ez, en is azt hittem a sivatagbol jott a gyerek ha a csngot meg tudta nyomni es amikor vegre leertem mert semmi majdnem elment hogy nem tudja melyik emelet
-
echterion
nagyúr
válasz
height #25729 üzenetére
Bocs, de most nem vagyok otthon, így nen tudom megnézni a kristálygömbömben.
Más: hogy ez a UPS mekkora egy nyomi futárcég. Tegnapra írták hogy hozzák az új laposom, mondom megvárom otthon, ha már úgyis szabin vagyok. Egész nap nem jöttek, délután ránéztem az oladlukra, ott látom, hogy nem jó szerintük a cím. Ez volt olyan fél 2 körül. Na mondom, telefon nekik, mert az oldalukon jó volt a cím. Kiderült, a futárnál nem volt rajta az emelt meg az ajtó... Ráadásul a futárnak nincs telefonja, csak este 7 körül ér majd vissza a raktárba, de ott már nem lehet már átvenni, mindenképp marad a hétfő. Elbaccák nekem, és semmit se tesznek, hogy kijavítsák a hibát. Olyan rugalmasak, mint egy üveglap...
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a gépnek lesz még alacsonyabb is az ára ? Vagy csak álmodozzak
-
válasz
Bluesummers #25721 üzenetére
Hallottam már ilyen sok ezer pluszos embereket is megborulni.
Ma úgy 9 óra folyamatos Witcher 2 ment ultrán minden az egekben . Meglepődtem hogy egy 2011 játék ilyen szép is lehet főleg az erdő.
-
válasz
maximilian4 #25724 üzenetére
Nekem nem szimpik a hosszú + kacskaringós csövek + picike ventik.
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #25724 üzenetére
Lehet hogy keverem a szezont a fazonnal, de nem ez az az msi, amiben nagyon kicsi a hőleadó felület, ezért - bár tele van hűtőcsővel - a gép throttlingol? Vagy az másik msi volt?
-
maximilian4
addikt
válasz
Infernohun #25722 üzenetére
Azért a minőséget nem nagyon érheti kritika, főleg ennyi pénzért, de idézek notebookcheck-ről:
"high-quality chassis"
"The manufacturer combines plastic and brushed aluminum."
"The black surfaces look high-end and stable."
"Overall, MSI has produced a very well made gaming laptop."A hűtésen meg utólag lehet még javítani, de ha ennyi pénzért tényleg egy jó gépet ad és nem csesz át, akkor best buy. Dupla ennyiért sem fogsz jobbat kapni újonnan. Persze vásárlás előtt nagyon körültekintően ki kell próbálni, ha lehet valami hozzáértő ismerőssel.
Hűtés:
echterion
Én az Aw13-on is futattam mielőtt megvettem, pedig az tényleg annyira új volt, hogy én bontottam ki a karton dobozt amiben a fekete alienware-es doboz benne van. Nem szólt semmit az eladó, én meg megnyugodtam valamilyen szinten.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #25720 üzenetére
Na, akkor tőlem sem fogsz lapost venni, mert amíg nálam van egy gép, addig ilyen szarok nem futnak rajta. Játék, tesztprogram mehet, de ezek kombinációja kizárt, a furmark még egyedül is.
-
Infernohun
tag
Köszönöm srácok a segítséget ! A laptop egy helybeli srácé,ahol lakom.Ismerem helyről végről.
A tesztek alapján meg youtubon,mindenki a melegedést mondja.Egy másik PH-s kollegát is kérdeztem privátban,és igen nem minden a tudás,ha silány a minőség.Holnapig gondolkodom rajta. -
válasz
Infernohun #25717 üzenetére
Írd meg privibe ki az eladó, megnézem neked. Messziről kiszúrom a szemeteket. Előfordul, hogy alacsony az ár, úgy tűnik, ha van már 5000 pozitívja, akkor minden rendben van. De ... láttam már nem egyszer olyat, hogy feltörték az accot, s kihasználták, hogy ennyi pozitívja volt valakinek, s az ő nevében adtak el cuccokat.
Ha nincs PayPal-es utalás, és nincsen legalább 200-300 pozitívja, ne utalj! -
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #25719 üzenetére
Most látom használt, akkor az elállás off. Én általában úgy szoktam hogy furmark prime közben hw info. Ha nem fossa össze magát, megy a hűtés, nem ad ki furcsa hangokat akkor jó. Aidában csekkolni az akku elhasználódást és minden mást. Képernyő pixelhábás-e, aljzatok (usb, jack, dc stb. működnek-e), külső hangszóró működik-e, külső burkolat,zenérok rendben vannak-e. Egyébként a 180k-t valóban kevéslem, ettől függetlenül lehet jó vétel, főleg ha ki is tudod tényleg próbálni előtte. Előre ne utalj, utánvétbe ne menj bele, mert nem látsz bele a csomagba.
-
maximilian4
addikt
válasz
Pedig a GE nem is a legalja, sőt ha jól tudom egyenesen a GT alatt helyezkedik el (az a csúcs). Mondjuk ettől függetlenül lehet ratyika. Vásárlás előtt nagyon nehéz tesztelni, maximum online rendeled normális boltból és élsz a 14 napos elállás jogával ha nem tetszik néked. Egyébként nézz meg nagyon sok videót az adott típusról, notebookcheck és egyéb oldalak tesztjeit. Én azt mondom ezek alapján már elég részletes képet kapsz a laposról és tudod mérlegelni hogy az adott kompromisszumokkal számodra megfelel-e. Persze lehet valakinek van tapasztalata a szériával itt a topikban, azt tudom hogy a GT széria ajánlott úgy általában, a gs, gl, gv, gp kevésbé szerintem.
-
echterion
nagyúr
válasz
Valami idei - tavalyi játékkal teszteld le, közben MSI Afterburner menjen a háttérben, azzal tudod a hőmérsékleteket ellenőrizni. Ennyiért ha tényleg hibátlanul működik, akkor nagyon jó vétel. Funkciókat, hangokat, világítást, mindent próbálj ki rajta, kijelzőt nézd meg netről letöltött homogén színes képekkel pixelhiba után kutatva, zsanér tart-e rendesen, csavarfejeken sérült-e a festés, ne adj' isten el van-e valamelyik nyalva (ez esetben szerintem kerüld a gépet, mert valami barbár csavarozta, nem oda illő csavarhúzóval). Most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valami kimaradt, akkor majd a többiek még mondják.
-
Infernohun
tag
Sziasztok !
Nagy dilemmában vagyok egy laptoppal kapcsolatban. A másik topikban kérdeztem róla hogy mivel tudnám le tesztelni vásárlás előtt.Azt a választ kaptam úgy mond "hogy durván melegszik".
A tipus : MSI GE72VR-6RF16H21 ,ez egy németben vásárol német papírokkal rendelkező laptop.
A garancia még 1 év,amit itthon is lehet használni. Az ára pedig igen kedvező(szerintem) 180k.
Tartsak tőle? Teszteljem valami benchmark-al ?(Hülye vagyok laptopokhoz,bocsánat) -
echterion
nagyúr
Hagyjátok már szegényt.
-
Ez valami Google translate?
"Hőcső Slim Flat Rugalmas könnyű hajlítás" - eredeti infó megvan?
Visszafordítva angolra, majd guglizva nekem ilyen jött be.
1. Remélem nem ezt rendelted.
2. Remélem nem ezt akarod beletenni a gépbe -
válasz
Bluesummers #25710 üzenetére
"Ha ezt tudod, miért nem egyesével rendelted?"
Ezen most nem rugózok, mert mint kifejtettem nem a ráfizetéssel van gondom, hanem ahogy lezárult a történet. Mint írtam panaszt tettem, amire válaszoltak, hétfőn pedig okosabb leszek hogyan tovább.
Egyébként nagyos is fontos a dolog, de mivel viszonylag még ebben a melegben is jól hűt a laptopom, ráér ez a bónusz érdekesség.
Látom ti ketten nem tudtok ezen túllépni, nem baj van ilyen.Azért ne izguljatok nem biztos még hogy vissza megy a csomag, minden áron nem fogom erőltetni.
Nem bírtok a kíváncsisággal. -
Ha ezt tudod, miért nem egyesével rendelted? Ahonnét néha én rendeltem, nem tudom hogy a rákba csinálják, de olcsó a posta még úgy is, hogy 4-5 hetet kell várni (tudom, konténer Hollandiába), na de aztán onnantól?
Én panaszt tennék, van felelős ott is, de nem küldetném vissza, ha ez nekem fontos cucc. Tehát Neked nem fontos. -
maximilian4
addikt
Most komolyan te amúgy normális vagy? Kemény legény vagy, most aztán jól megleckéztetsz mindekit. Menjen csak vissza Ausztráliába, mert rossz címre vitték. Reméljük te tökéletesen végezed a munkád és éled az életed. Mindeki tudja hogy büdös az áfa. Én mindenesetre remélem hogy az összes EU-n kívülről érkező csomagodra kiszabják a törvény szerinti áfát és vámot amennyiben adóköteles. Emberségből jeles egyébként ez a hozzáállás!
-
válasz
Bluesummers #25707 üzenetére
Nem a vám a sok hanem az áfa. A csomag 12 000Ft felett már áfa köteles....(45,1 - 150 € (~42.300 Ft) között vámmentes, de 27% ÁFA terheli) Rám ez érvényes, de a lényeg nem itt van, nem a pénz. Elb@szták hogy rossz címre küldték a legvégén és én ezt most kihasználom, ha tudom. Ebay szabály szerint csak a rendelés címére mehet ha jól emlékszem. Persze panaszt tettem és már visszajelzés is jött. Tanulják meg az ott dolgozók komolyan venni a munkájukat. A levelezésemet nem osztom meg senkivel....offfff
Ez nem olyan hőcső, annál drágább és 2db-ot kértem. Legközelebb egyesével praktikusabb lesz tarifa miatt.
"Hőcső Slim Flat Rugalmas könnyű hajlítás
***** Brand New - Ausztrália Stock ****
Ideális a vékony, kicsi és lapos készülékekhez, ami potenciálisan kiküszöböli a költséges ventilátort és hűtőbordát
Csökkenti az energiafogyasztást, a zajkibocsátást, a termékvastagságot és a költségeket.
Eltávolítja a forrást a hőtől, és közvetlenül az alvázra vagy egy külső hűtőbordára szállítja.
Jellemzők CPU hűtő, LED, GPU hűtők, hi power modul.
Csökkenti a szellőzőnyílások szükségességét, és csökkenti a por bejutását (nincs szükség levegőszűrőkre) és statikus.
Munkaviszony, aceton.
A látens hőenergiát fázisváltással áthelyezi egy 1050-es alumínium zárt tartályban.
Megnövelt hővezetőképesség vs réz hőcső
Könnyű súly, nagyfokú megfelelőség
Wick szerkezet horony
Ha szükséges, lépjen kapcsolatba velünk további adatokkal
Az itt bemutatott valamennyi jellemző jellemző érték, és nem garantált. Ajánlott az alkalmazás alkalmassági vizsgálata."Aztán majd elválik, aki mer az nyer. Ha nem próbálom ki sose tudom meg mit hagytam ki.
-
-
kreten67
senior tag
válasz
Muerte #25696 üzenetére
Egyik kedvenc filmem Nagy.Szerda.1978 ( Big Wednesday ) [link] .
Vagány,de inkább teljesen elmebeteg szörfös csávókról szól a film és van benne egy jelenet amikor a vietnami háborúra kapnak meghívót (sorozás) ezek a csákók. Négyen mennek a sorozásra és mindegyik mást-mást talál ki,hogy ő miért alkalmatlan pl: a Búzi , a rasszista Hitler-mániás és a terem tele négerekkel,vagy az elmebeteg stb.
Az Ncore-on fent van a film én megszakadtam a jeleneten.
Egyébként még mondanivalója is van a filmnek . -
válasz
maximilian4 #25702 üzenetére
Nem az a cél, de most elérték nálam. Szerinted csak az mxm vga után mennyit fizettem és nem problémáztam miatta. Ezt most túlragoztuk, sok már az off, törölve lesz. Olykor bonyolult személyiségek vagyunk. Az eladó nem fog veszíteni.
-
wanted5
őstag
válasz
maximilian4 #25702 üzenetére
ráadásul az ilyen miatt vonta már meg nem egy külföldi weboldal a magyarországi szállítást...
-
Skyhunter
őstag
válasz
Bluesummers #25686 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez Skyrim, tehát nem multiban tolom.
-
maximilian4
addikt
Ez most komoly? Tehát akkor csak az áfa meg a vám kijátszása lenne a cél... Ez rohadt nagy szemétség amit csinálsz már ne haragudj. Visszaküldteted a postával, újra elküldeted az eladóval, ha újra megfogják megint csinálod az ügyintézőknek a munkát. Én biztos nem küldeném el neked mégegyszer. Amúgy el kell keserítselek, mostanában szinte az összes EU-n kívülről érkező csomagot megfogják. Ráadásul ha EU-n kívülről jön és nem futárszolgálattal (ha futárral, akkor mindig van vámolás), akkor megint csomó idő lesz amíg ideér, a posta vámügyintézése nálam átlag 2 hét szokott lenni, tehát pluszban az az idő is.
-
válasz
maximilian4 #25700 üzenetére
Nem kérem vissza a pénzt, az eladó nem hibás. Megpróbálom újra küldetni, legfeljebb ráfizetek ha kéri. Talán másodjára simábban landol áfa nélkül és gyorsan. A posta pedig nem érdekel, különben is hibáztak. De azért kösz a linket, kicsit ráolvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest