Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

A TOTAL WAR SAGA THRONES OF BRITANNIA benchmark. Az átlag fps az okés, a cikkcakk diagram az szerintem nem érezhető úgy ahogy itt szerepel. Nincs lag. Minden maxon. Most az elkövetkező napokban több mindenbe bele fogok nézni. Régen szerettem ezeket a stratégiai játékokat. Lehet manapság már kinőttem ezeket. Kíváncsi lennék hány npc karaktert tudna meghajtani a procim. Aszem 2010 tájékán, inkább jóval előtte mikor egy hasonlót néztem egy Total War Roma játékkal Core 2 Quad cpu és asztali Ati Radeon vga kártyával (1TB) nem sztoriban akkor 4 játékos felállásnál lehetett kb 4000 karakter egy időben a pályán. Annyit engedett a játék felállítani. Azóta sok idő eltelt. Vannak videók akár sok százezres számmal is, lehet megbütykölve. :) Jó kis történelmi csaták, szoktam időnként nézni. Valós gépigény azért jóval magasabb lehet annál mint amit írnak normális játékmenetre, de ez igaz lehet sok más játéknál is.

Új hozzászólás Aktív témák